Microsoft rabatkode

10% rabat på Windows 10 Home for studerende hos Microsoft
Vis tilbud
Allerede anvendt 9236 gange
Vilkår og betingelser
10% rabat på Windows 10 Pro for studerende hos Microsoft
Vis tilbud
Allerede anvendt 194 gange
Vilkår og betingelser
30% rabat på Surface Pro 4 og Type Cover hos Microsoft
Vis tilbud
Allerede anvendt 17 gange
Vilkår og betingelser
God påske
Køb 1 års Microsoft Office abonnement for kun 799 kr hos Microsoft
Vis tilbud
Allerede anvendt 2 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Microsoft Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Microsoft. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Microsoft rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Der var engang...

Virksomheden bag microsoftstore.dk er Microsoft Corporation, som er et af verdens største og førende it-firmaer. Virksomheden blev grundlagt i 1975 af Bill Gates og Paul Allen, og hovedkontoret er beliggende ved Seattle i Washington, USA. Bill Gates var direktør i firmaet indtil 2000, hvor Steve Ballmer overtog pladsen. Bill Gates fortsatte dog i virksomheden som bestyrelsesformand og chefsoftwarearkitekt men er den dag i dag pensioneret. 

Microsoft var i begyndelsen en lille virksomhed, der producerede BASIC-fortolkere til microcomputeren, og Microsoft kan til dels takke IBM for den store succes, som virksomheden har opnået. Microsoft og IBM indgik nemlig et samarbejde, hvor Microsoft skulle udvikle et styresystem til den første PC, som blev produceret af IBM. Efterfølgende lod IBM Microsoft beholde rettighederne til styresystemet, og da PC'en hurtigt blev en succes, solgte Microsoft styresystemet videre til andre PC-producenter. Sidenhen har virksomheden udvidet sortimentet betydeligt. 

Microsoft blev etableret i Norden i 1985, da datterselskabet Kista blev grundlagt i Stockholm, Sverige. Microsoft kom til Danmark i 1991, og blev grundlagt som Microsoft Danmark, men hovedkontor i Hellerup. Microsoft Danmark har desuden en udviklingsafdeling, som er beliggende i Vedbæk.
I 1995 blev Microsofts produkter lanceret på internettet, og i samme omgang oprettede Microsoft MSN, som havde til formål at udkonkurrere AOL. Den dag i dag føres Microsofts online hjemmeside i en stor del af lande verden over. 

Microsoft Corporation har en målsætning om at være en af verdens førende it-virksomheder, der tilbyder de bedste produkter, og man kan roligt sige, at virksomheden har nået sit mål. 

Computere hos Microsoft

En verden af muligheder

Microsoft har specialiseret sig i it-produkter og tilbehør. Nedenfor er en liste over de produkter, der forhandles på hjemmesiden:

 • Surface: Surface 2, Surface Pro 2, Surface Pro 3. Derudover en række tilbehør til Surface som eksempelvis cover, dockingstation, Surface Ethernet adapter, Surface pen, Surface strømforsyning, digital HD AV adapter, VGA adapter wedge touch mouse, Surface pennestrop, Knomo Knomad mappe og skærmbeskyttere.
 • Xbox: Xbox one, Xbox 360, Xbox live, Xbox 360 spil og tilbehør til Xbox som Xbox one wireless controller, Xbox one stereo headset adapter og Microsoft Xbox one stereo headset. 
 • Windows Phones: Nokia Lumia 530, Nokia Lumia 630, Nokia Lumia 635, Nokia Lumia 930, Nokia Lumia 830 og Nokia Lumia 735. Derudover sælges også covers og trådløst Nokia opladnings etui til Nokia Lumia 730 og 735.
 • Office: Office pakker til både private og virksomheder og til både almindelig PC og Mac. Derudover også Publisher, Acces, Word og Exel.
 • Windows: Windows 8.1, Windows 8.1 pro og Windows 8.1 pro Student. 
 • Tilbehør til computere: Microsoft alt-i-et medietastatur, Microsoft Wireless mobile mouse, Kinect til Windows v2 sensor og Arc touch Bluetooth mouse. 
 • Anden software: Auto route 2013, MapPoint 2013 European maps og MapPoint 2013 kort over Nordamerika. 

Nem og overskuelig hjemmeside

Hjemmesiden er overskueligt opbygget, og det er således nemt at finde de produkter, man søger. Alle produkter er listet op efter kategori, og vil komme frem under feltet "kategorier". Man kan læse nærmere om produktet under hvert produkt. Når man ønsker at handle på hjemmesiden, kommer der hele tiden instruktioner om, hvordan man kommer videre til næste side for til sidst at gennemføre købet. 

Microsoft forhandler visse produkter, der med fordel kan anvendes af studerende, og som sælges til penge, der kan betales, når man er studerende. Disse produkter og tilbud findes i venstre side af hjemmesiden. Der findes også en række produkter, der egner sig til mindre virksomheder. Disse produkter er specificeret under linket "Small Business". Er man interesseret i at finde de gode tilbud, kan man kigge under "særlige tilbud" hvor alle tilbudsvarer er at finde.

Find hvad du søger hos Microsoft

Gavekort, der glæder

På microsoftstore.dk kan man købe flere typer af gavekort.
Et Xbox gavekort kan købes med beløbene 100 kroner, 250 kroner og 400 kroner.
Et Windows Store gavekort kan købes med beløbene 100 kroner, 250 kroner og 400 kroner. 
Når man køber et af ovenstående gavekort, vil gavekortet blive sendt i fysisk form, og man kan vælge at få det sendt hjem til sig selv eller direkte til den, der skal have gavekortet.

Det er også muligt at købe et gavekort, som skal indløses med en digital kode. Dette gavekort kan købes med beløbene 100 kroner, 250 kroner og 400 kroner.

Spar tid og penge med Microsoft konto

Med en Microsoft konto sparer du tid og penge og får adgang til det hele. En Microsoft konto kan med fordel oprettes, hvis man jævnligt handler på microsoft.dk, fordi det kør købsprocessen nemmere og hurtigere, man får adgang til sin ordreoversigt, og man får visse fordele ved at have en konto. Derudover er det ved nogle af Microsofts produkter nødvendigt at have en konto, eksempelvis Xbox. Det vil også være muligt at oprette et abonnement på fx sikkerhedsprogrammer, der ofte har en begrænset gyldighed. Det koster ikke noget at oprette en konto, og det gøres øverst på siden under feltet "log på".

Gå ikke glip af de gode tilbud

Når man handler på micrsoftstore.dk kan man ved købets afslutning vælge, om man ønsker at modtage et nyhedsbrev. Igennem nyhedsbrevet får man adgang til en række tilbud, og man får ligeledes besked, når der kommer nye produkter på hjemmesiden. Det koster ikke noget at tilmelde sig nyhedsbrevet, og det kan altid afmeldes igen. 

Tablet fra Microsoft

Til dem der gerne vil følge med

Microsoft har en profil på Facebook og Twitter, som bruges til at formidle de seneste nyheder, information om nye produkter og kampagner. Ved at følge Microsofts profil er man sikker på, at man ikke går glip af disse nyheder. Samtidig lægger Microsoft også sommetider videoer op, hvor der gives gode råd til de forskellige produkter, og videoer hvor man kan se, hvad der sker på en helt almindelig dag på kontoret. 

Mange produkter kan betales på mange måder

Når der handles på microsoftstore.dk kan der betales med VISA, VISA/Dankort og American Express. Så længe der betales med et kort, der er udstedt i Danmark, vil der ikke være nogen gebyrer forbundet med betalingen. Derudover kan man også betale via sin PayPal konto, hvis man har sådan en. De ovenstående betalingsmuligheder er sikre, da betalingen bliver krypteret. 

Jeg glæder mig, så hvornår kommer mine varer?

Der er altid fri fragt, når der handles på microsoftstore.dk, og varen leveres inden for 5 - 7 arbejdsdage. Det er muligt, mod betaling, at få varen sendt med express-levering. Microsoft bruger Post Danmark som leverandør, og der leveres, udover Danmark til andre udvalgte lande i Europa. 

Ingen skade sket hvis du fortryder dit køb

Skulle det ske, at man ønsker at returnere en vare, kan man gøre dette inden for 14 dage. Har man en Microsoft konto, kan man ved at logge ind på denne, finde de informationer, der skal bruges for at returnere en vare. Har man ikke en konto, skal man kontakte kundeservice inden varen sendes retur. Man skal selv betale fragten, når en vare returneres. Hvis en vare skal ombyttes til en anden, betaler Microsoft for fragten.

Skulle det ske, at man modtager en defekt varer, kan man ligeledes finde informationer om dette på sin konto, eller kontakte kundeservice for nærmere information. Det er Microsoft, der betaler fragt, når en defekt vare skal sendes retur. 

Kundeservice er til for dig

Har man brug for at kontakte kundeservice, kan dette gøres telefonisk. Kundeservice har åbent mandag til fredag fra 09.00 - 18.00.

Det er nu, det sjove starter

Med den rabatkode du finder her på Rabathelten.dk, er du sikret, at dit næste køb på microsoftstore.dk bliver billigere.

 1. Find en passende rabatkode. Rabatkoden bliver vist, når du klikker på den, og du skal kopiere den eller skrive den ned.
 2. Når du er kommet frem til hjemmesiden, skal du handle på præcis samme måde, som du normalt vil gøre i onlinebutikker. Har du en Microsoft konto, kan du med fordel logge ind på den med det samme. 
 3. Når du vælger et produkt, og går videre til indkøbskurven, vil der nedenunder produktet være et felt, hvor du kan oplyse, hvis du har en rabatkode. Når rabatkoden indtastes, bliver rabatten fratrukket prisen med det samme.
 4. Når du er færdig med at handle, går du videre til kassen, og når købet er gennemført, er ordren registreret.
 5. Inden for 5-7 dage, vil du modtage den pakke, du har bestilt - den håber vi, du bliver glad for.

Sådan indløser du din rabatkode hos Microsoft

Anmeldelser af Microsoft

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8