lenovo

Lenovo rabatkode

7 Lenovo rabatkoder og 1 tilbud for september 2017

Op til 1000 kr rabat på stationære computere hos Lenovo
Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatkoder.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 4268 gange
12% rabat på Yoga Book, Y520 m.m. hos Lenovo
Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatkoder. Giver også rabat på Y720, YOGA 520-14. Så længe lager haves.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 9 gange
Nyd efteråret
10% rabat på Thinkpad T-Series, X-Series og P-Series hos Lenovo
Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatkoder.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 1 1
Testet
Allerede anvendt 23 gange
7% rabat på Lenovo og Think tablets hos Lenovo
Gælder Helix, Lenovo Yoga og TP Yoga. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatkoder.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 2 gange
5% rabat på hele sortimentet hos Lenovo
Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatkoder. Så længe lager haves.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 1
Testet
Allerede anvendt 9 gange
4% rabat ved køb over 4000 kr hos Lenovo
Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatkoder. Så længe lager haves.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 1 gang
Fri levering ved køb over 500 kr hos Lenovo
Vis tilbud
Virker det? 1 0
Testet
Allerede anvendt 165 gange

Gå aldrig glip af en Lenovo rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Lenovo - historien om computerens fødsel

Lenovo er navnet på en af verdens ledende firmaer inden for computere og teknologier med en lang række af innovative PC'ere og mobile internetenheder. Firmaet er i dag nummer 286 på den prestigefyldte Fortune 500-liste, hvilket afspejler det faktum, at Lenovo er verdens største forhandler af PC'ere og den fjerdestørste forhandler af smartphones.

Selve brandet Lenovo kom først til verden i 2004, men firmaet selv har eksisteret meget længere end det. Firmaet startede helt tilbage i 1984 som Legend Holdings i Kina. Hovedkvarteret blev etableret i Hong Kong og var allerede i 1988 det største computerfirma i Kina. I 2004 skiftede de navn til Lenovo, og i 2005 købte de det legendariske Personal Computer Division fra IBM, der effektivt set var det firma, der opfandt industrien for computere helt tilbage i 1981.

I dag er Lenovo en virksomhed, der er flere milliarder dollars værd med over 54.000 medarbejdere i mere end 60 forskellige lande, der hjælper og servicerer mennesker i mere end 160 lande. Desuden har Lenovo etableret store forsknings- og fabrikationscentre rundt omkring i hele verden.

Lenovo har et stort udvalg af tablets og computere

Fremgang, innovation og kreativitet

Lenovo fungerer som et livsvigtigt led for forbrugerne, da det er Lenovos produkter, der gør det muligt for forbrugerne at bringe fremgang, innovation og kreativitet ud i verden. Denne rolle tager Lenovo meget seriøst og arbejder altid ud fra filosofien om, at deres produkter skal være inspirerede af drivkraften, passionen og fantasien fra de mennesker, som får tingene til at ske ude i verden. Lenovos teknologi er således tænkt til at hjælpe disse mennesker med at gøre det, de gør, bare endnu bedre. 

Lenovo producerer et hav af forskellige multimedieprodukter, blandt andet PC'ere, smartphones, tablets, smart TV'er, servere, workstations og opbevaringsenheder. Denne alsidige tilgang, mener Lenovo, er nødvendig for oprigtigt at kunne imødekomme brugernes behov i det, de kalder en "PC+"-verden, hvor der er behov for mere end endimensionelle apparater. I "PC+"-verdenen er der behov for teknologiske værktøjer, der kan kommunikere på kryds og tværs af alle parametre.

For Lenovo handler det om at opnå succesen på den rette måde - The Lenovo Way, som de kalder dét, der handler om at arbejde ud fra deres eget perspektiv ud fra deres eget globale synspunkt og ud fra deres forpligtelse til at bygge og opfinde ny teknologi, så mennesker kan bruge denne teknologi til at opnå fantastiske ting.

Social ansvarlighed hos Lenovo

Lenovo er dedikeret og opsat på at bygge exceptionelle computere, der kan hjælpe og ændre den måde, mennesker verden over bruger og ser teknologi. Ligesom Lenovo er dedikeret til at bringe innovativ teknologi til verden, er de også dedikerede til at sikre, at deres produkter, deres ansatte, deres kontorer og deres leverandører følger og overholder de forpligtelser, der skal være til stede for at kunne være en socialt ansvarlig virksomhed.

Lenovo omfavner de vigtige værdier, man finder i den gode kundeservice og i entreprenørens ånd og integritet. Disse bliver integreret i alle dele af virksomheden som kerneelementer og skal bidrage til høj kvalitet og sikkerhed omkring produkterne, velfærd for medarbejderne, ansvarlighed over for verdensmarkedet, korrekt etisk opførsel af virksomheden og ikke mindst et engagement i sociale investeringer og miljømæssige forbindelser.

Lenovo er altid lidt foran
Derfor sørger Lenovo også for at etablere sig solidt i lokalmiljøet, efterhånden som firmaet ekspanderer, bliver større og strækker sig globalt over hele verden. Her investerer Lenovo ikke kun i salg og distribution, men søger også at etablere muligheder for lokal produktion og andre funktioner med høj værdi for lokalsamfundet. Denne tilgang tillader Lenovo at arbejde efter at blive en ny slags virksomhed i en ny verden, en slags "global-lokal" virksomhed. Denne strategi har ikke kun positive sociale konsekvenser, men styrker også den økonomiske struktur hos Lenovo.

Ansvarlighed over for miljøet hos Lenovo

Endelig er Lenovo også dybt engageret i spørgsmålene omkring miljø og klima, hvilket, de føler, er en del af deres ansvar som global virksomhed. Denne tilgang som miljøforkæmper viser sig i alt fra produkternes miljøvenlige designs, til løsninger for genbrug og renere energi. Disse miljøforanstaltninger hos Lenovo styres af deres skarpe politik omkring alle miljø- og klimaspørgsmål, og man kan læse masser om alle deres mange tiltag på deres hjemmeside.

Gå på opdagelse i Lenovos univers af computere

Onlineshoppen hos Lenovo er bygget op i flere forskellige kategorier alt efter hvilken af deres legendariske og verdenskendte typer af computere og tablets, man er på jagt efter. Under hvert hovedpunkt finder man links til alle de mange underserier, så det er ingen sag at finde den rette model, hvis man ved, hvad man leder efter.

Man kan også bare browse igennem det store sortiment og lade sig inspirere af det, man falder over. Hvis man er i tvivl om hvilken Lenovo-computer, der er den rette for en selv, kan man tage Lenovos guide. Denne kan hjælpe dig med at finde den computer, der fungerer bedst for kunden i hverdagen og på arbejdet. 

På Lenovos onlineshop finder man blandt andet:

 • Bærbare computere
 • Ultrabooks
 • Tablets
 • Yoga tablets
 • Stationære computere
 • Workstations
 • Servere
 • Tilbehør og software
 • Services og garantier

Smarte produkter hos Lenovo

Tilmeld Lenovos nyhedsbrev

Ved at tilmelde sig Lenovos nyhedsbrev får man tilsendt specielle tilbud, værdifulde produktinformationer og skarpe nyheder sendt direkte til sin indbakke. Her kan man også læse om nye kampagner og konkurrencer, hvor man har mulighed for at vinde værdifulde præmier.

Store fordele for studerende

Lenovo har designet en række af computere, der er skræddersyede til studerende i alle retninger. Udvalget er stort, og nogle gange er der også mulighed for at opnå store rabatter gennem tilbud specielt til studerende ofte gennem ens uddannelsesinstitution. Desuden har Lenovo også en stor portal kaldet "Lenovo Technology for Education". Her kan studerende og lærere finde masser af informationer om teknologi, læse spændende artikler og deltage i konkurrencer udelukkende forbeholdt studerende, hvor man kan vinde nogle af de mange produkter fra Lenovo.

Følg Lenovo på de sociale medier

På Lenovos Facebook-profil kan nysgerrige fans få slukket deres tørst efter nyttige oplysninger og de seneste nyheder. Her bliver der bragt de nyeste anmeldelser af Lenovos produkter, ligesom der er reportager fra de mange Lenovo-begivenheder rundt omkring i verden.

Desuden kan man også holde sig opdateret på de nyeste konkurrencer og fordelagtige kampagner, som Lenovo jævnligt afholder. På deres Youtube-kanal finder man også videoer med endnu flere anmeldelser og præsentationer af deres produkter. 

Betaling på mange måder

Lenovo accepterer alle større betalingskort, heriblandt Visa, Mastercard, Eurocard, Discover, American Express, Diner's Club og JCB.

De modtager desuden også betalinger med checks, postanvisninger og regulære bankoverførsler. Lenovos servere krypterer alle oplysninger, der sendes til dem, så man kan være sikker på, at ens kreditkortoplysninger bliver behandlet sikkert og fortroligt.

Yoga-tablet skabt af Lenovo

Levering med kvalitet

Lenovo bruger altid UPS som standard for leveringsmetode. Ved forsendelserne er fragten fri, og man kan konstant følge med online, hvor langt ens ordre er nået ved blot at taste sit Track & Trace nummer ind. Her kan man se, om pakken stadig er ved at blive klargjort hos Lenovo, befinder sig på en af UPS' pakkecentraler, eller er sendt ud til omdeling.

Returnering og garanti

Lenovo tilbyder en bred vifte af forskellige garantipakker, der kan skræddersys til at passe den enkeltes behov. Det indbefatter blandt andet muligheden for flerårige garantier, reparationsaftaler, sikkerhedsløsninger og flere andre pakker. Disse findes både som løsninger til store- og mellemstore virksomheder og til privathjem og enkeltpersoner.

Kundeservice og selvhjælp

Man kan ringe ind til kundeservice hos Lenovo alle hverdage i dagtimerne. Her kan man stille spørgsmål til produkterne, eller tjekke status på ens onlineordre eller lignende. Man finder telefonnummeret på Lenovos hjemmeside, hvor man desuden også kan finde web-support, og svar på de mest almindelige spørgsmål. Her finder man også værktøjer til selvhjælp, ligesom man kan blive sendt videre til Lenovos Facebook-side, hvor der er mulighed for at stille sit spørgsmål i det åbne Lenovo forum.

Modtag rabat hos Lenovo ved hjælp af rabatkode sådan her:

 1. Find først på Rabathelten den rabatkode, du gerne vil bruge hos Lenovo. Man skal holde sig for øje, at nogle rabatkoder ikke kan benyttes i forbindelse med bestemte produkter eller tilbud. Når du har fundet den rette rabatkode, trykker du på den og bliver sendt til Lenovos hjemmeside, og din rabatkode bliver vist.
 2. I onlinebutikken hos Lenovo vælger du computer og specifikationer, og endelig lægger du din personlige computer i indkøbskurven. Her kan du se alle dine valgte produkter.
 3. Når du har sikret dig, at du har valgt de ønskede konfigurationer og tilkøb, indtaster du din rabatkode fra Rabathelten i feltet "eCoupon" og trykker "Apply". Herefter vil rabatten være inkluderet i din endelige præcis.
 4. Herefter bliver du overført til den hjemmesiden, der forhandler dit ønskede produkt. Her kan du vælge at logge ind med en eksisterende brugerprofil eller hurtigt oprette en ny, før du fortsætter.
 5. Endelig indtaster du dine betalingsoplysninger, inden du en sidste gang kan kontrollere, at din ordre er som du ønsker den, før du bekræfter din bestilling.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit nye indkøb fra Lenovo!

Sådan modtager du rabat fra Lenovo

Anmeldelser af Lenovo
skrev 13.04.2015 Super hurtig computer
Bestillingsproces
Forsendelse/indpakning
Kundeservice
Rabatkupon

Jeg skulle bruge en ny bærbar, fordi min gamle var ved at dø. Efter lidt research på nettet kom jeg frem til at det skulle være Lenovos Ideapad U430. Jeg fik bestilt den med det samme og den blev leveret efter 3 dage. Jeg har haft den i lidt over en måned nu og er stadig vildt med den! Skulle lige vænne mig til Windows 8, men ellers dejlig computer og utrolig hurtig. Tak Lenovo :)

Var denne anmeldelse nyttig? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8