En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Jule-Sweaters rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for oktober 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Find unikke designs hos Jule-Sweaters
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Endnu ikke anvendt
 • Sidste ændring foretaget den 11/09/20 klokken18.16 af Maria.
Fri levering ved køb over 249 kroner hos Jule-Sweaters
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Anvendt én gang
 • Sidste ændring foretaget den 21/09/20 klokken06.44 af Asger.
Asger
Vidste du? At julesweateren stammer fra 1980’erne, og at hele 41 % af folk i Storbritannien i 2012 ejede en sweater med et juletema? Skrevet af Asger den 27/12/2019.
Spørgsmål, kommentarer, kritik? Skriv til Asger.
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
15 %
15% rabat hos Jule-Sweaters
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Gyldig til 09/10/2020
 • Endnu ikke anvendt
 • Sidste ændring foretaget den 05/10/20 klokken08.38 af Asger.
Ugens shop
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Hvad du ønsker, skal du få …

Julen er en tid, som indbyder til masser af samvær. Der er julefrokoster, julesammenkomster, julefester og selvfølgelig juleaften, den store kulmination på næsten en hel måneds forberedelse. Sagt med andre ord, så byder december på masser af lejligheder til at ”dresse up” i outfits, som passer særligt godt til højtiden. Om man ønsker at gå efter det stilfulde, det diskrete eller det sjove, det afhænger nok af temperament, men en ting er sikker: Hvad du ønsker, skal du få, så længe du shopper hos Jule-Sweaters.

Et rigtigt juleeventyr

Danske Jule-Sweaters så dagens lys i 2016. Her besluttede fire venner sig for at give juleoplevelsen et løft med et unikt koncept; nemlig juletøj i eget design og i unisex-modeller for maksimal appeal. I dag finder man Jule-Sweaters på nogle af landets forskellige julemarkeder, eksempelvis i Tivoli i København samt i Tivoli Friheden i Århus. Her er der mulighed for at opleve produkterne ”live” og måske prøve en enkelt eller to, før man beslutter sig. Jule-Sweaters er ganske vist et ret sæsonbetonet foretagende, men når vi nærmer os december, er der ingen, der gør det bedre, sjovere eller mere prisvenligt end dem.

Det finder man i webshoppen

Hos Jule-Sweaters finder man trøjer og velvalgte accessories. Menuen er inddelt i jule-sweaters, som alle er unisex. Her finder man en lang række designs, der spænder lige fra det klassiske og ”julede” til det mere specielle som eksempelvis ”Tvillingesweateren”, en dobbelttrøje, som gør bærerne til siamesiske tvillinger for en eftermiddag eller aften. Udvalget til børn retter sig mere mod klassiske designs, og endelig er der de forskellige accessories, som inkluderer (nisse)huer, strømper, tøj til hunde, sparkedragter samt halstørklæder.

Den berømte "Tvillingsweater" hos Jule-Sweaters.

Jule-Sweaters på de sociale medier 

Juletiden handler om at være social, og det er de selvfølgelig også hos Jule-Sweaters på de sociale medier. Savner man inspiration til sit jule-look, eller vil man gerne dele et vellykket outfit med andre fans, kan man gøre det på firmaets Instagram-profil. Derudover bruger Jule-Sweaters også deres Facebook-side til at annoncere nyheder og afholde spændende konkurrencer i løbet af december.

Betalingsmuligheder hos Jule-Sweaters

Hos Jule-Sweaters er der mulighed for at betale med Visa (inklusive Visa Electron) samt MasterCard, Viabill og Mobilepay. Her er de fleste kunder i Danmark nok dækket ind, når juleoutfittet skal opgraderes. 

Bløde pakker? Ja tak!

Ikke alle bløde pakker er kedelige – Det kan jo være, at de kommer fra Jule-Sweaters. Her leverer man med GLS, og det betyder, at man skal regne med 1-3 dages leveringstid i Danmark. Fragten koster som udgangspunkt 30 kroner, men shopper man for mere end 249 kroner, får man en ekstra julegave med i købet – nemlig gratis fragt.

Det er bekvemt at shoppe på nettet, især i december, hvor mange gerne vil undgå al den trængsel og alarm, men det kan dog også være forbundet med en vis usikkerhed. Hvad nu, hvis trøjen ikke helt passede alligevel? Hos Jule-Sweaters er der dog ikke noget at være bange for, her kan man nemlig returnere varen indenfor 14 dage, såfremt denne fremstår ubrugt og i original stand. Som køber skal man være opmærksom på, at man selv hæfter for eventuelle udgifter i forbindelse med retur.

Bløde pakker fra Jule-Sweaters? Ja tak!

Hvis man har spørgsmål …

… Det kan det jo ske, at en drillenisse laver rod i ens bestilling, når man handler online i december. Jule-Sweaters har en kontaktside, hvor der både er et telefonnummer og en e-mailadresse samt åbningstider for telefonen. Derudover kan man også benytte sig af den kontaktformular, der er på hjemmesiden. 

Sådan indløser du din rabatkode hos Jule-Sweaters

 1. Start med at finde en passende rabatkode til Jule-Sweaters her på hjemmesiden. Husk, at rabatkoder nogen gange kun gælder til særlige produktkategorier! 
 2. Kopiér koden, og gå herefter videre til Jule-Sweaters’ hjemmeside.
 3. Så kommer den sjove del! Nu skal du finde alle de produkter, du gerne vil have, og lægge dem ned i kurven. 
 4. Klik på ”Gå til bestilling” for at komme videre.
 5. På næste side skal du indtaste dine personlige oplysninger og din rabatkode (se billedet).
 6. Klik på ”Fortsæt til levering”, og vælg din foretrukne leveringsform. 
 7. Klik nu på ”Fortsæt til betaling”, indtast dine betalingsoplysninger, og bekræft til sidst dit køb.
 8. Det var det hele! Din bestilling er gennemført, og nu skal du bare glæde dig til, at dine produkter dukker op. God fornøjelse med dit køb – og på gensyn hos Rabathelten!

Sådan indløser du din rabatkode hos Jule-Sweaters.

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside.

Læs mere