Jule-Sweaters rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juni 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Find unikke designs hos Jule-Sweaters
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Fri levering ved køb over 249 kroner hos Jule-Sweaters
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Asger
Vidste du? At julesweateren stammer fra 1980’erne, og at hele 41 % af folk i Storbritannien i 2012 ejede en sweater med et juletema? Skrevet af Asger den 27/12/2019.
Spørgsmål, kommentarer, kritik? Skriv til Asger.
Ugens shop
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Hvad du ønsker, skal du få …

Julen er en tid, som indbyder til masser af samvær. Der er julefrokoster, julesammenkomster, julefester og selvfølgelig juleaften, den store kulmination på næsten en hel måneds forberedelse. Sagt med andre ord, så byder december på masser af lejligheder til at ”dresse up” i outfits, som passer særligt godt til højtiden. Om man ønsker at gå efter det stilfulde, det diskrete eller det sjove, det afhænger nok af temperament, men en ting er sikker: Hvad du ønsker, skal du få, så længe du shopper hos Jule-Sweaters.

Ingen dobbelt sul til (lænke)hunden, men til gengæld en lækker jule-sweater!

Et rigtigt juleeventyr

Jule-Sweaters er en ung dansk virksomhed, som så dagens lys i 2016. Her besluttede fire venner sig for at give juleoplevelsen et løft med et unikt koncept; nemlig juletøj i eget design og i unisex-modeller for maksimal appeal. I dag er Jule-Sweaters at finde på nogle af landets forskellige julemarkeder, eksempelvis i Tivoli i København samt i Tivoli Friheden i Århus. Her er der mulighed for at opleve produkterne ”live” og måske prøve en enkelt eller to før man beslutter sig. Jule-Sweaters er ganske vist et ret sæsonbetonet foretagende, men når vi nærmer os december, er der ingen, der gør det bedre, sjovere eller mere prisvenligt end dem.

Det finder man i webshoppen

Navnet siger alligevel en del, når det drejer sig om Jule-Sweaters’ sortiment, for det er lige præcis, hvad man får: Jule-sweaters krydret med nogle velvalgte accessories, som er perfekte til eksempelvis hundeejeren eller småbørnsforældrene. Menuen er inddelte i jule-sweaters til mænd og kvinder, det skal man dog ikke tage så tungt, da Jule-Sweaters’ trøjer som udgangspunkt faktisk er unisex. Her finder man en lang række designs, der spænder lige fra det klassiske og ”julede” til det mere specielle som eksempelvis ”Tvillingesweateren”, en dobbelttrøje, som gør bærerne til siamesiske tvillinger for en eftermiddag eller aften. Udvalget til børn retter sig mere mod klassiske designs, og endelig er der de forskellige accessories, som inkluderer (nisse)huer, strømper, tøj til hunde, sparkedragter samt halstørklæder, hvis man ønsker at gå ”all in” med juleoutfittet

Når julemanden bliver det bærende element i outfittet ...

Jule-Sweaters på de sociale medier 

Juletiden handler om at være social, og det er de selvfølgelig også hos Jule-Sweaters på de sociale medier. Savner man inspiration til sit jule-look, eller vil man gerne dele et vellykket outfit med andre fans, kan man gøre det på firmaets Instagram-profil. Derudover bruger Jule-Sweaters også deres Facebook-side til at annoncere nyheder og afholde spændende konkurrencer i løbet af december.

Betalingsmuligheder hos Jule-Sweaters

Her er det nemt og overskueligt. Hos Jule-Sweaters er der nemlig mulighed for at betale med Visa (inklusive Visa Electron) samt MasterCard, Viabill og Mobilepay. Her er de fleste kunder i Danmark nok dækket ind, når juleoutfittet skal opgraderes. 

Bløde pakker? Ja tak!

Ikke alle bløde pakker er kedelige – Det kan jo være, at de kommer fra Jule-Sweaters. Her leverer man med GLS, og det betyder, at man skal regne med 1-3 dages leveringstid i Danmark. Fragten koster som udgangspunkt 30 kroner, men shopper man for mere end 249 kroner, får man en ekstra julegave med i købet – nemlig gratis fragt.

Det er bekvemt at shoppe på nettet, især i december, hvor mange gerne vil undgå al den trængsel og alarm, men det kan dog også være forbundet med en vis usikkerhed. Hvad nu, hvis trøjen ikke helt passede alligevel? Hos Jule-Sweaters er der dog ikke noget at være bange for, her kan man nemlig returnere varen indenfor 14 dage, såfremt denne fremstår ubrugt og i original stand. Som køber skal man være opmærksom på, at man selv hæfter for eventuelle udgifter i forbindelse med retur.

Hvis man har spørgsmål …

… Det kan det jo ske, at en drillenisse laver rod i ens bestilling, når man handler online i december. Hos Jule-Sweaters finder en kontaktside, hvor der både er et telefonnummer og en e-mailadresse samt åbningstider for telefonen. Derudover kan man også benytte sig af den kontaktformular, der er på hjemmesiden. 

Sådan indløser du din rabatkode hos Jule-Sweaters

 1. Begynd med at finde din rabatkode til Jule-Sweaters her hos Rabathelten. Husk at tjekke, om der gælder særlige vilkår for din kode omkring produkter eller udløbsdato.
 2. Kopiér koden, og gå videre til Jule-Sweaters’ hjemmeside.
 3. Nu bliver det sjovt! Nu skal der nemlig shoppes jule-tøj til den store guldmedalje. Læg alle de varer, du vil have, ned i kurven. 
 4. Er kurven, som den skal være? Så klik på ”Gå til bestilling”.
 5. Nu er du nået frem til den side, hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger samt din rabatkode. Den indtaster du i feltet til højre under dine varer (se evt. nedenstående billede).
 6. Klik på ”Fortsæt til levering”. Vælg din foretrukne leveringsmetode. 
 7. Klik på ”Fortsæt til betaling”. Her skal du indtaste dine betalingsoplysninger og bekræfte dit køb.
 8. Sådan! Så er du færdig med bestillingen, og nu er det bare at glæde sig til, at dine jule-sweaters fra Jule-Sweaters dukker op. God fornøjelse – og på gensyn hos Rabathelten!

Sådan indløser du din rabatkode hos Jule-Sweaters.

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere