TUI rabatkode

1000 kr
1000 kr rabat på udvalgte Atlantica-hoteller hos TUI
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 42 gange
Vilkår og betingelser
1000 kr
1000 kr rabat på hoteller på Mallorca hos TUI
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
1000 kr
1000 kr rabat på RIU-hoteller hos TUI
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 25 gange
Vilkår og betingelser
God påske
Op til 600 kr rabat på afbudsrejser hos TUI
Vis tilbud
Allerede anvendt 1619 gange
Vilkår og betingelser
Op til 15% rabat på tilbudsrejser hos TUI
Vis tilbud
Allerede anvendt 3192 gange
Vilkår og betingelser
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til TUI. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en TUI rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

TUI - en rig rejsehistorie 

TUI tidligere kaldt Star Tour starter helt tilbage i 1961 under navnet Fritidsresor grundlagt af Bengt Bengtsson Håkan Hellström. På dette tidspunkt var det et ganske nyt koncept, der blev introduceret til feriegæster på det nordiske marked: Ferielejligheder. Den første rejse gik til USA i vinteren 1961, og året efter begyndte hovedvirksomheden nemlig charterfly til Middelhavet. I 1996 samles og fusioneres de tre Fritidsresor i Sverige, Norge og Danmark til rejsefirmaet Star Tour, som i dag hedder TUI. Allerede 2 år senere i 1998 fik kunder mulighed for at booke deres rejser direkte på TUI's hjemmeside, hvilket gjorde dem til tidlige pionerer inden for rejser og internet.

I 2005 købte mere end hver tredje kunde sin rejse på TUI's hjemmeside og onlinebutik. Websiden har rejser til hele verden, men i 2006 indsætter de et non-stop fly til Phuket og Bangkok med en jumbojet 747-400, der på dette tidspunkt var verdens absolut største passagerfly med kapacitet til hele 582 passagerer. Herigennem etablerede TUI sig selv som et af de dominerende rejsebureauer i Norden.

Når man rejser sydpå med TUI, oplever man resultatet af næsten to års forberedelser og planlægning. Inden de første rejsende sendes til en ny rejsedestination, har højt kvalificerede organisatorer og passionerede guides med indgående kendskab til lokalområdet været dybt involveret i planlægningen.

Idéerne til nye rejsemål dukker op hos både personalet og fra gæsterne. Ofte kan for eksempel mediernes fokus, de olympiske lege eller VM i fodbold være med til at starte en stærk interesse eller decideret trend, der leder til en ny efterspørgsel på et bestemt rejsemål eller et bestemt land generelt. TUI beskæftiger specielle rejseproducenter, der er ansat til udelukkende at være bekendte i alle dele af verden, og som altid er på udkig efter nye spirende trends.

svømme tui

Rejser med respekt for miljøet

TUI tidligere kendt som Star Tour tager deres ansvar overfor naturen og miljøet meget alvorligt. De anerkender, at turisme er en af verdens hurtigst voksende industrier, og derfor stiger behovet også for at passe på det globale miljø i landene, hvor rejserne går til, og de mennesker, der bor der. Et af deres mange tiltag består i et klimabegreb, som TUI kalder "5+5". Hver rejsende får muligheden for at betale yderligere 5 kr. pr. person på rejsen, og så bidrager TUI ligeledes med det samme beløb. Disse ekstra penge går direkte til konkrete miljøprojekter og globale klimaorganisationer.

Bestil din næste ferie med få klik hos TUI

På onlineshoppen hos TUI finder man en masse forskellige muligheder, når man leder efter din næste rejse. Man kan vælge "All Inclusive"-ferien, hvor alle måltider, drikkevarer og aktiviteter er betalt hjemmefra, og man skal så kun koncentrere sig om at holde fere. Ønsker man en ferie hvor børn, sjov og leg er i centrum, skal man vælge BlueVillage hotellerne, der er specielt indrette til børnefamilien, BlueStar-hotellerne er beregnede til den almindelige rolige feriehygge, imens BlueCouples er til parrene der vil have den intime, romantiske (og børnefrie) ferie. TUI er eksperter i smukke rejsemål i Middelhavet, og man kan bl.a. besøge:

 • Cypern
 • Kos
 • Kreta
 • Mallorca
 • Marmariskysten
 • Rhodos
 • Antalyakysten
 • Gran Canaria
 • Korfu
 • Samos
 • Sardinien
 • Gazipasa

gode ferier med tui

Gavmilde gavekort og nyhedsbrev

TUI har en fortløbende konkurrence, som alle kan tilmelde sig per e-mail. Her bliver der hver måned trukket lod om gavekort på hele 2000 kr. til rejser hos TUI, og vinderen bliver offentliggjort i det månedlige nyhedsbrev, hvor man også kan læse som specielle rabatter og andre konkurrencer og nye tiltag. Vinder man ikke konkurrencen, kan også bestille sine egne gavekort og give dem til en rejselysten ven.

Afbudsrejser hos TUI

Leder man efter en billig rejse, væk fra det grå vejr og dagligdagen, og skal det være snart, kan man med fordel holde øje med afbudsrejser hos tui. Man kan bestille dem alle online, og se hvilke specifikke omstændigheder der er ved den enkelte rejse.

Download ferie-app til iPhone og Android

TUI's nye app til smartphones "Min Ferie" giver mulighed for at holde rigtig godt styr på alt omkring ens ferie. Man logger nemt ind med sit bestillingsnummer, og herfra kan man hente information, der er skræddersyet direkte til den specifikke ferie. Her kan man finde informationer om alt fra vejret, valuta, flytider eller fakta om rejsemålet og hotellet. Med app'en kan man snakke direkte med guiderne på rejsedestinationen og få hurtigt svar på spørgsmål omkring alt fra vandre, vingårde og dykning. Man får mulighed for at snakke med guiderne allerede et par uger inden selve afrejsen, og den er selvfølgelig også tilgængelig under hele ferien, så man altid kan komme i kontakt med de dygtige guides.

Man kan også nemt dele sine rejseoplysninger og oplevelser med vennerne på Facebook. Derudover kan man også bestille taxfree varer, se billeder fra hotellet og værelserne, læse en masse tips og tricks til udflugter og sikre sig, at man er med på reglerne omkring bagagevægt og lignende. Endelig har app'en en nedtælling, der tæller præcis hvor mange dage, timer og minutter der er tilbage indtil, man er på vej på sin drømmeferie.

startour cover3

Fra ens telefon kan man få svar på alle spørgsmål omkring ens ferie:

 • Hvornår er der flyafgang?
 • Hvordan er vejret og klimaet?
 • Findes der en børnepool og WiFi på hotellet?
 • Hvordan er udvalget af restauranter?

Dette og meget andet kan man få svar på med få hurtige klik på mobilen. Med "Min ferie"-app'en har det aldrig været nemmere at tage på drømmeferie. Man finder nemt den gratis app i enten App Store eller Play Butik ved blot at søge på "Min ferie" eller blot "TUI".

Opdag nye rejsemål på internettet med TUI

På YouTube kan man se videopræsentationer af alle de mange rejsedestinationer. Man finder også videoer med rejseguides, der giver gode råd til den næste ferie og fortæller om lokalmiljøet og specielle traditioner.

Tui, eksotiske ferier

Instagram og Facebook byder på flotte billeder og reportager fra de skønne rejsemål og fungerer som god appetitvækker og inspiration for folk, der er trætte af det danske vejr. På Facebook kan man desuden også deltage i konkurrencer med store præmier og få svar på spørgsmål og lignende.

I 2010 kom TUI på alle Danmarks læber, da deres rejseledere i Thailand medvirkede i den meget populære tv-serie, "Guider i Paradis", som trak adskillige hundrede tusinder af seere hver uge. Serien gjorde tui til nærmest synonymt med rejser til Thailand, og deres "All Inclusive"-rejseform blev et kæmpe hit på disse ferierejser.

Betal som du vil for din drømmerejse

Betaling af rejser på TUI er nemt og kan gøres på mange forskellige måder. Alt efter hvornår man bestiller rejsen, kan det være påkrævet, at man placerer et depositum, eller måske betaler hele rejsen med det samme. Webbutikken accepterer alle betalingskort udstedt i Norden, og man kan også få tilsendt en girokort med posten, hvis man skulle ønske dette.

Dine biletter - print selv eller med posten 

Langt de fleste der bestiller en rejse hos TUI, vælger en elektronisk billet tilsendt på e-mail, som man kan printe ud hjemme hos sig selv, når det passer en. Hvis man ønsker en fysisk billet fra TUI, kan man også få tilsendt denne med posten mod gebyr. Betaler man online og printer billetten selv, er der ingen gebyrer.

Nem reklamation på rejser

TUI tidligere kendt som Star Tour uddanner deres personale med specifikke kurser i problemløsning og håndtering. Hvis man ikke har været tilfreds med rejsens forløb, kan man indgive en reklamation senest 30 dage efter hjemkomsten, dog forudsat at man har gjort TUI's rejseledere opmærksomme på det pågældende problem under selve ferien.

Kundeservice

TUI's kundeservice har åbent for telefonisk kontakt på alle ugens dage. De specifikke åbningstider kan man finde på deres hjemmeside. Derudover kan de også kontaktes via Facebook, eller man kan forsøge at få svar på sine spørgsmål via selve hjemmesiden, der tilbyder mange guides og forklaringer på almindelige spørgsmål.

Step by step-guide til rabat hos TUI

 1. Første skridt til at opnå rabat er at vælge den rigtige rabatkode hos Rabathelten. Her skal du være opmærksom på, at der i nogle tilfælde kan være restriktioner ved tilbud og lignende. Når man har valgt rabatkoden og trykket på den, bliver du sendt hen til onlinebutikken hos tui, og din rabatkode bliver vist.
 2. Hos TUI vælger du først din rejse eller dit hotel og trykker derefter "Bestil rejse", og vælger derefter detaljerne omkring din rejse. 
 3. Nedenunder rubrikkerne hvor du vælger detaljerne, skal du sætte et flueben i boksen "Jeg har en kampagnekode". Herefter dukker endnu en rubrik op, hvor du kan indtaste din rabatkode fra Rabathelten, og herefter vil rabatten være fratrukket totalbeløbet. Tryk herefter på "Fortsæt".
 4. Hvis din ønskede rejse er tilgængelig, vil denne blive vist, eller også bliver man foreslået den nærmeste rejse.
 5. Herefter vælger du den ønskede rejse, og trykker "Vælg". I det næste vindue kan du læse alle detaljerne om din rejse og dit hotelophold. Efter du har valgt værelsestype og andre ekstra ydelser trykker du endnu en gang på "Fortsæt".
 6. I dette vindue skal du indtaste dine personoplysninger og oplysninger om eventuelle andre rejsende, og derefter trykke på "Fortsæt". Herefter skal du vælge eventuelle tilvalg og endelig godkende dine rejsebetingelser.
 7. I det sidste vindue vælger du betalingsmetode og indtaster dine oplysninger, inden du endeligt godkender og bekræfter købet af rejsen. Herefter vil du modtage en bekræftelsesmail og et bestillingsnummer.
 8. Vi håber, at du får en god ferie med TUI!

Startour rabatkode

Anmeldelser af TUI

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8