Hotelopia rabatkode

6%
6% rabat på hoteller hos Hotelopia
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 32 gange
Vilkår og betingelser
Ophold i London fra 516 kr hos Hotelopia
Vis tilbud
Allerede anvendt 3 gange
Vilkår og betingelser
Ophold i Paris fra 482 kr hos Hotelopia
Vis tilbud
Allerede anvendt 1 gang
Vilkår og betingelser
Hoteller i London fra 183 kr hos Hotelopia
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Hoteller i København fra 123 kr hos Hotelopia
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Hoteller i Dubai fra 500 kr hos Hotelopia
Vis tilbud
Allerede anvendt 4 gange
Vilkår og betingelser
Hoteller i New York fra kun 504 kr hos Hotelopia
Vis tilbud
Allerede anvendt 2 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Hotelopia Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Hotelopia. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Hotelopia rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Altid et hotel til alle rejsendes ønsker

Hotelopia tilbyder rejsende forskellige hoteller de fleste steder fordelt på alle seks kontinenter. Blandt andet kan man finde hoteller i Argentina, Peru eller Brasilien i Sydamerika eller i Indien, Kina eller Bangladesh i Asien, hvis man er mere til det. Udover hoteller kan man også booke transfers og entrébilletter via Hotelopias onlineportal. Det hele er samlet ét sted. Hotelopia anbefaler desuden altid rejsemål og hotelkæder på forsiden, hvilket er en god service for dem, der endnu ikke har besluttet sig, hvor de skal hen. Anbefalingerne er tilpasset årstiden. En avanceret søgefunktion tillader den rejsende at finde det rigtige hotel næsten med det samme. Indgangen kan være destinationen, hotelkæden eller en bestemt turistattraktion. På den måde finder alle det rigtige hotel, der passer til deres ønsker. Hotelopia er ikke kun for folk, der skal på sommerferie eller på weekendophold i storbyen, men også for dem, der er på forretningsrejse. Hoteller findes i alle prisklasser, centralt beliggende såvel som lidt uden for byen eller også direkte ved stranden. Transfers kan bookes i de fleste lande og er organiseret med bus eller privatkøretøj. Hotelopia lover professionelle chauffører og fuld forsikring på alle køretøjer. Det er muligt kun at booke envejs transfer. Entrébilletter kan købes til de store turistattraktioner verden over. Man kan altså planlægge hele ferie hjemmefra.

Hoteller booket hos Hotelopia

Mere end 40 års erfaring inden for turisme

Hotelopia er en del af tyske TUI Group, en multinational og børsnoteret tursimekoncern. TUI blev grundlagt i 1968 og har sidenhen haft hovedsæde i Hannover, den nordtyske delstat Niedersachsens hovedstad. Forkortelsen TUI står for Touristik Union International. Takket være Hotelopias tilknytning til TUI Group kan portalen tilbyde et stort udvalg af hotelkæder og turistdestinationer. Hotelopia arbejder sammen med flere tusinde hoteller og får nye samarbejdspartnere hver dag. Helt fra starten af har formålet for Hotelopia været at kunne tilbyde hoteller til alle. Enhver rejsendes individuelle behov værdsættes hos Hotelopia. Det er derfor helt naturligt, at man kan booke hoteller i alle prisklasser hos Hotelopia – et 5-stjerne hotel på Manhattan såvel som et helt enkelt hotelværelse i Sønderborg. Kunderne belønner Hotelopias store udvalg og god kundeservice med positive anmeldelser og en sølvmedalje på ekomi.

Sommer i Spanien, vinter i Østrig eller forår i Japan?

Hotelopia tilbyder det hele. Og oveni købet er hjemmesiden lige til og nemt at finde rundt på. Det kunne ikke være nemmere at booke et hotel til den næste ferie eller firmarejse. Det gælder bare om at indtaste destinationen, rejsedato og personantal og så finder Hotelopia de bedste tilbud. Søgeresultatet kan sorteres efter pris, stjerner eller kundevurderinger. I menuen til venstre er det desuden altid muligt at justere søgningen og på den måde for eksempel udelukke visse hotelkategorier. Det er yderligere muligt at angive turistattraktioner, som hotellet skal ligge i nærheden af. Pris, hoteltype og ønskede servicetilbud som for eksempel internet eller tv kan man selvfølgelig også angive. Søgningen kan specificeres ind til det mindste detalje, hvilket gør det muligt for alle at finde det helt rigtige hotel. Det kan være, at man allerede har besluttet sig for en bestemt hotelkæde. Hvis dette er tilfældet, kan man bare angive det i søgningen og Hotelopia finder et match. Hotelkæder som kan bookes via Hotelopias hjemmeside er for eksempel:

 • Accor
 • Royal Resorts
 • Palladium Hotels & Resorts
 • Holiday Inn
 • RIU Hotels & Resorts
 • Hoteles Históricos de Espana
 • Radisson
 • Double Tree by Hilton Hotel
 • Intercontinental

Mennesker er forskellige og så er deres ønskede rejsemål. Nogle elsker at tage langt væk, måske til Thailand eller Australien. Andre har det bedre med at rejse i Danmark eller Europa. På Hotelopias hjemmeside kan alle lade sig inspirere til deres næste ferie. Nogle gange er rejsemålet måske afhængigt af tid, andre gange af penge. Hos Hotelopia kan man altid finde gode tilbud og billige priser, så weekendopholdet i Madrid måske alligevel er en mulighed. Hotelopia tilbyder flere tusinde destinationer, som kan bookes på deres hjemmeside. Et par eksempler på destinationer er:

 • Gran Canaria
 • Hong Kong
 • Singapore
 • Fiji
 • Peru
 • Aruba
 • Spanien
 • Tyskland

Det kan være svært at vælge ét hotel ud fra de mange som Hotelopia tilbyder. Måske har man fundet flere og kan ikke helt finde ud af, hvilket nu ville være det bedste valg. Hos Hotelopia er det nemt at sammenligne forskellige hoteller med en indbygget funktion på hjemmesiden. Det er muligt at vælge op til 6 hoteller (og mindst to), som skal sammenlignes. Hotellerne må gerne ligge i forskellige lande og regioner.

Pool med havudsigt hos Hotelopia

Hotelopia er mere end hotelophold

På Hotelopias onlineportal kan man booke transfers og entrébilletter. Booking af transfers er en ekstra service, som Hotelopia tilbyder alle sine kunder. Søgefeltet ligner det under hoteller og fungerer på samme måde. Man vælger i hvilket land, man ønsker at booke transfer og selvfølgelig afrejse- og ankomststed. Dato og hvor mange rejsende skal også udfyldes og så finder Hotelopia transfermuligheder frem. Det er ikke muligt at booke transfers alle steder i verden, men de største destinationer er med. Transporten foregår enten i bil eller bus, alt efter hvor mange personer der skal køres fra det ene til det andet sted. Kunden bestemmer selv, om transporten skal være fra lufthavn til hotel, omvendt eller frem og tilbage. Prisen for den enkelte rejsende bliver billigere jo flere personer skal transporteres på én gang. Under fanebladet entrébilletter tilbyder Hotelopia søgefunktionen for billetter til de største turistattraktioner for eksempel i Rio de Janeiro, New York eller Istanbul. Når man først har tastet de overordnede oplysninger som destination, dato og antal personer finder Hotelopia resultaterne frem. Nu er det muligt at justere søgningen. Man kan blandt andet justere pris, aktivitetstype eller tidspunktet for en aktivitet. Valgmulighederne omfatter for eksempel zoo og akvarium, spa og wellness, teater og musical eller city passes.

Altid opdateret på de sociale medier

Hotelopia har profiler på forskellige sociale medier, herunder Facebook og Twitter. Derudover har Hotelopia også en egen blog, Blogtelopia, hvor der løbende opdateres med nye indlæg. De sociale medier er blevet en vigtigt markedsføringskanal samt nyhedsmedie. Har man en profil på for eksempel Facebook, kan man vælge at følge forskellige virksomheder eller personer og på den måde blive informeret, når der sker noget nyt. Nyhedsstrømmen er således samlet ét sted i stedet for at skulle tjekker flere hjemmesider hver dag. Det er også muligt at tilmelde sig nyhedsbrevet, som Hotelopia sender ud til sine kunder cirka en gang om ugen.

Hotelopia har et stort udvalg af hoteller

Hvordan fungerer det med betaling hos Hotelopia?

Gæsterne vælger om de betaler direkte på nettet eller først når de kommer til hotellet. I begge tilfælde bliver pengene trukket som forudbetaling for på den måde at sikre reservationen. Det er muligt at betale med kreditkort som for eksempel Visa, Visa Electron, American Express eller Maestro. Desuden kan man betale med PayPal, hvis man har en konto der. Hos PayPal skal man være oprettet som bruger, før denne betalingsmetode kan anvendes. Hotelopia er certificeret af Twate of Worldplay for sikker nethandel.

Kundeservice på forskellige sprog

Hvis man har spørgsmål angående en booking eller noget andet, er det nemmest bare at ringe til Hotelopia. Deres hotline er åben i hverdagene og spørgsmål besvares på flere sprog, herunder engelsk. Det kan forekomme, at man ønsker at ændre sin booking. På Hotelopias hjemmeside kan man udfylde en blanket, som er oprettet til formålet. Det samme gælder klager eller generelle forslag til forbedring.

Sådan indløser du din rabatkode hos Hotelopia

 1. Find en rabatkode her på siden. Vi har altid samlet de nyeste rabatkoder og tilbud for dig. Du skal være opmærksom på, at nogle rabatkoder kan være begrænsede idet de for eksempel kun kan bruges af nye kunder.
 2. Har du fundet den rigtige rabatkode, skal du klikke på koden. Koden vises på skærmen og det er nu bedst at kopiere den. Du kan også vælge at skrive rabatkoden ned eller huske den. Det bestemmer du selv. Det er vigtigt, at du har rabatkoden, når du er ved at afslutte din booking hos Hotelopia.
 3. Hotelopias hjemmeside åbnes automatisk og nu skal du bare finde det rigtige hotel. Tag dig tid til at justere din søgning og brug eventuelt sammenligningsfunktionen.
 4. Klik på ”reservér” på det hotel du ønsker. Nu skal du udfylde dine oplysninger, blandt andet e-mail og telefonnummer.
 5. Indtast din rabatkode i feltet under formularen. Hvis du ikke kan se feltet, hvor rabatkoden skal indtastes, er det ikke muligt at anvende en rabatkode på din booking. Læs derfor altid betingelserne for din rabatkode.
 6. Klik på anvend og rabatten bliver trukket automatisk. Vælg betalingsmetode og bekræft din reservation.
 7. Vi ønsker dig en god tur! Heldigvis har du sparet penge på din booking hos Hotelopia, fordi du har brugt en rabatkode fra Rabathelten.

Indløs din rabatkode hos Hotelopia

Anmeldelser af Hotelopia

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8