Hoppa rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juli 2018. Opdaterede og godkendte.
Find mange lufthavnstransfers til gode priser hos Hoppa
Vis tilbud
Allerede anvendt 21 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Hoppa Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Hoppa. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Hoppa rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Hoppa.com står for individuel transport verden over

Den britiske virksomhed tilbyder individuel transport fra lufthavnen til feriestedet og tilbage. Via hjemmesiden er det nemt at booke forskellige ruter. Hoppa tilbyder transport fra et stort antal lufthavne til flere tusinde hoteller i hele verden. Man bliver kørt enten i bus, privat taxa, minibus eller bus alt efter hvor mange rejsende man er. For en stor gruppe kan det tit betale sig at booke en privat bus i stedet for at bruge almindeligt transfer fra lufthavnen. Hele gruppen er samlet og man bliver kørt direkte til hotellet. I en privat bus fra Hoppa er der for eksempel plads til op til 60 passagerer. Hoppa gør det muligt at planlægge i god tid. Mange mennesker har det godt med at der er styr på det hele inden de tager af sted til et ukendt land. Hos hoppa.com kan man forudbestille sin transfer fra lufthavnen for eksempel i Barcelona. Man skal altså bare nyde flyveturen, Hoppa tager sig af resten. Hoppa  er også praktisk, hvis man skal et sted hen, som ligger langt væk fra lufthavnen og det er svært at komme til med offentlig transport. På nogle ruter er der en fastlagt køreplan, andre bestemmer kunden helt individuelt. Hoppa arbejder sammen med forskellige transportfirmaer og arbejder hele tiden på at forbedre deres service.

Sommerferie med Hoppa?

Hoppa – en britisk virksomhed med globale kunder

Året er 2004. Et godt år for at starte en ny virksomhed. Grundlæggeren af det daværende Resorthoppa tænkte det samme. Efter en kreativ proces og mange virksomhedskoncepter, blev bookingportalen Resorthoppa til. Virksomheden blev grundlagt i England og har kontorer i Gatwick og West Byfleet. I 2015 blev navnet ændret til Hoppa. Tilbuddene på hjemmesiden er globale. Transfers findes fra flere hundrede lufthavne til flere tusinde feriedestinationer. Hoppa startede ud med en engelsk hjemmeside, men udvidede hurtigt deres tilbud. Virksomheden opererer i flere europæiske lande, herunder Finland, Spanien og Tyskland. De transporterer flere millioner rejsende hvert år. Siden grundlæggelsen har Hoppa udviklet sig til en af Europas førende virksomheder inden for persontransport til feriedestinationer.

Booking af transfers hos Hoppa.com

Onlineportalen Hoppa tilbyder forskellige typer transport. Hjemmesiden har en søgefunktion, hvor det er nemt at specificere sine rejseønsker. Først vælger man, om man har brug for transport fra lufthavnen til hotellet eller den anden vej rundt. Det er muligt at bestille tur-retur eller bare en envejsbillet. Skal man for eksempel til Blue Mountains fra Sydney lufthavn, vælger man først lufthavnen og derefter Blue Mountain som feriedestination. Hoppa har klart de fleste tilbud fra de største lufthavne til de meste populære feriedestinationer. Det kan altså forekomme, at man ikke umiddelbart kan booke en passende transfer via hjemmesiden. Kundeservice hos Hoppa vil altid prøve at hjælpe. Nogle af de største lufthavne hos Hoppa er:

 • Antalya
 • Barcelona
 • Athen
 • Mallorca
 • New York JFK
 • Bangkok
 • Buenos Aires
 • Sydney

Efter at have valgt lufthavn og feriedestination skal man til sidst vælge dato og tidspunkt for den ønskede transport. Derudover skal man selvfølgelig angive, hvor mange personer skal med på turen. Jo flere man rejser sammen, jo billigere bliver prisen for hver enkel person. I næste skridt vælger man køretøjet. Er man op til 3 personer, vil søgefunktionen kun tilbyde privat taxa, hvorimod den giver flere valgmuligheder, hvis man er flere personer. Mulige køretøjer er:

 • Privat taxa
 • Shuttle bus
 • Privat minibus
 • Privat bus

Hoppa bestræber sig på at kunne opfylde alles ønsker og behov. Det er især interessant, når man har specielle udfordringer, som gør almindelig transport for besværlig.

Benidorm i Spanien

At rejse er at leve

Allerede den danske digter og forfatter Hans Christian Andersen vidste, at det at rejse er en livsbekræftende aktivitet. At rejse betyder også at mennesker er i bevægelse hele tiden. Og det er ikke kun fysisk at rejse fra et sted til et andet, men man kan jo også drømme sig et andet sted hen. H. C. Andersen rejste betydeligt mere end andre i sin tid. Udover at have besøgt Italien, Frankrig, Tyskland og andre europæiske lande, elskede den nysgerrige forfatter at rejse til mere eksotiske destinationer som Balkanlandene og Tanger i det nordlige Afrika. I dag ville H. C. Andersen nok have haft en meget aktiv rejseblog, hvor han ville berette om sine personlige eventyr. Dengang han levede brugte han sin notesbog og skrev alle sine oplevelser, så han nemmere kunne huske dem og fortælle dem til andre. Mon ikke hans rejser har inspireret ham til at skrive nogle af de eventyr, som vi kender i dag? I hvert fald er nogle af Hans Christians Andersens historier publiceret som rejsebeskrivelser, for eksempel ”I Spanien” fra 1863 eller rejseromanen ”I Sverrig” fra 1878. Det er nok noget lettere at rejse i dag end det var dengang for den unge digter. Men allerede i 1800-tallet var det populært at rejse sammen med andre og på den måde dele rejseudgifterne. Ideen bag Hoppa er i virkeligheden den samme. Mennesker der skal rejse nogenlunde den samme rute samles ved et afhentningssted og køres til hver deres destination derfra, i samme køretøj. Forskellen er bare, at man kan planlægge turen hos Hoppa i stedet for at vente på en eller anden handelsrejsende med samme rejsemål.

Hvordan fungerer det med betalingen?

Hos Hoppa.com betaler man direkte efter gennemført bestilling. Det vil sige at Hoppa modtager forskellige kreditkort, herunder Visa og MasterCard samt PayPal. PayPal kræver altid, at man har en konto der. Man vil altid modtage en kvittering på sin bestilling per mail. Samtidig bliver bookingnummeret vist på skærmen efter betalingen er gået igennem. Det er vigtigt at have dette nummer klar ved alle henvendelser til Hoppa. I mailen står de samme informationer samt en vejledning om, hvordan man bekræfter sin returrejse, hvis man har booket en sådan en.

Kontakt Hoppas kundeservice ved spørgsmål og afbestilling

Hvis man har booket sin transport og vil ændre for eksempel antal af personer, skal man kontakte Hoppa med det samme. Man skal går ind under ”Min Bestilling”, logge ind og finde den tur, man vil ændre i. Rejser skal afbestilles senest 48 timer før afrejse. På hjemmesiden er det muligt at tilpasse antal rejsende, ændre køretøj eller ankomsttid ved lufthavn. Det er ikke muligt at ændre destinationen. I dette tilfælde er det nødvendigt at afbestille rejsen og bestille en ny. Hvis man har spørgsmål vedrørende en bestemt tur, som ikke kan bookes online, er det nemmest at skrive en mail til Hoppa. Medarbejderne prøver altid at finde den bedst mulige løsning for alle.

Sådan indløser du din rabatkode hos Hoppa

 1. Find den rigtige rabatkode her på siden. Du skal altid sikre dig, at den rabatkode du ønsker at anvende passer til dine behov. Den må selvfølgelig ikke være udløbet. Ved nogle rabatkoder kan der forekomme restriktioner. For eksempel kan koden være begrænset til et minimumskøb.
 2. Klik på koden og kopier den. Du bliver automatisk viderestillet til hoppa.com/dk. Du kan også skrive koden ned, hvis det er nemmere for dig.
 3. Book nu din transport hos Hoppa. Vær opmærksom på at vælge de rigtige datoer for din tur. Din rejseplan vises under din valgte forbindelse.
 4. Klik på ”bestil nu”, når du har fundet en passende afgang. Der vises en oversigt over din tur øverst på siden. Herunder bedes du udfylde dine kontaktoplysninger og detaljer om dine fly. På den måde er det nemmest for Hoppa at tilbyde dig den bedste service.
 5. Indsat rabatkoden nederst på siden. Rabatten bliver fratrukket i næste skridt.
 6. Udfyld nu dine betalingsoplysninger og bekræft din bestilling.

Du har lige booket din transfer hos Hoppa og sparet penge ved at anvende en rabatkoder fra Rabathelten.

Indløs din rabatkode hos Hoppa

Anmeldelser af Hoppa

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere