One2Move rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for oktober 2019. Opdaterede og godkendte.

10 %
10% rabat på biludlejning hos One2Move
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på biludlejning hos One2Move
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Biludlejning i hele Danmark hos One2Move
Biludlejning fra kun 299 kr hos One2Move
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
20 %
20% rabat på biludlejning hos One2Move
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på biludlejning hos One2Move
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på biludlejning hos One2Move
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på biludlejning hos One2Move
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på biludlejning i Viborg hos One2Move
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på biludlejning i Kolding hos One2Move
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på biludlejning i Horsens hos One2Move
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på biludlejning i Herning hos One2Move
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på biludlejning hos One2Move
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på biludlejning hos One2Move
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Forskellige lejebiler fra One2move

One2move er en online platform, hvor man kan finde en lejebil. One2move går under mottoet "Lavpris Biludlejning" og det er muligt at finde en lejebil for 249 kr pr. dag inklusiv 100 km. Hjemmesiden er nem at navigere rundt på og kunden kan enten vælge at lede efter en bil igennem søgefelterne eller igennem priser eller biltyper. På nuværende tidspunkt tilbdyer onlineplatformen biludlejning og billeje af mere end 1600 biler. Virksomheden hjælper dagligt hundredevis af kunder med at finde den bil, de har brug for. One2move støtter gode formål såsom knækcancer og red barnet og er også kendt fra medierne. Hvis man vil have et indblik i tidligere kunders erfaring med One2move, kan man tage et kig på Trustpilot, hvor onlinebutikken scorer 4 ud af 5 stjerner og har fået mere end 1050 anmeldelser.

One2move: Fra Aarhus til hele Danmark

One2move er en dansk onlineportal, der udbyder en lang række lejebiler, til attraktive priser, i hele Danmark. Man kan vælge mellem 1600 biler i ca. 130 afdelinger i hele Danmark. Virksomheden blev stiftet af to brødre i Aarhus i 1995 og har siden haft stor succes. Brødrene hedder Henrik Szygenda og Flemming Hebsgaard. Man kan leje forskellige biler i diverse prisklasser og i hele Danmark. Konceptet bag onlineportalen var tydelig fra start. Hjemmesiden skulle gøre det lettere for kunder, der gerne ville leje biler. Det skulle være enkelt, hurtigt, sikkert, billigt og brugervenligt at finde en lejebil i Danmark uanset geografisk placering og pengepung. Ideen bag virksomheden blev til ud fra inspiration fra USA, hvor konceptet havde eksisteret og fungeret godt i mange år. Ideen blev endelig realiseret i juli i 1995, hvor brødrene åbnede mindre filialer i små lokaler i Aarhus. I første omgang var det kun muligt for kunder at leje biler i Aarhus og omegn, men da ejerne fandt ud af, hvor stor interessen egentlig var, begyndte brødrene at tilbyde biler i flere byer i Danmark. Dermed gjorde de det muligt for kunder at finde en lejebil i Danmark uanset geografisk placering. Med andre ord var det ikke kun muligt for kunder i de største byer i Danmark at leje biler, men også for kunder i de mindre byer. Deres målsætning var allerede tydelig den gang; konceptet skulle udbredes i hele Skandinavien.

one2move lejebiler

Biler til alle behov og formål hos One2move

Uanset om man leder efter en flyttebil, fordi man har fået sit drømmejob eller har brug en større bolig eller om man bare skal køre fra Jylland til Sjælland for at besøge familiemedlemmer, kan man finde den rette bil hos One2move. Udvalget er stort og bilerne kan findes i hele landet. Man kan eksempelvis finde:

 • Flyttebiler
 • Personbiler
 • Varevogne
 • Trailere
 • Flyttebiler
 • Minibusser m.fl.

Priser og forhold varierer fra bil til bil, men man kan være sikker på ikke at blive ruineret, da virksomheden forsøger at tilbyde de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Man kan nemlig booke biler fra kun 249 kr per dag inklusiv 100 kilometer. Hvis man leder efter lejebiler i eksempelvis Odense kan man straks klikke på Odense på forsiden og hvis der er brug for en bil andre steder i landet kan oversigten over alle byer findes nederst på forsiden.

Hvad skal man gøre, hvis man vil leje en bil?

Portalens hjemmeside er enkel, overskuelig og brugervenlig. Nederst på siden findes der en liste over, hvor man kan leje biler og hvilke steder i landet. Hvis man leder efter en lejebil skal man blot på forsiden vælge by, datoer og type bil. Herefter vil man få en oversigt over de ledige lejebiler. Under lejebetingelser kan man finde en oversigt over alle afdelinger både i Jylland, på Sjælland og Fyn. Dermed er det muligt at finde en ledig bil til udlejning over alt i Danmark, uanset om man bor i Roskilde, Skive eller Aalborg etc. Man klikker på den afdeling, bil og dato man gerne vil have og voila. Nu kan man afhente sin bil efter aftale i den pågældende afdeling og på det aftalte tidspunkt.

Modtag de nyeste nyheder fra One2move

Det er muligt at tilmelde sig One2moves nyhedsbrev på hjemmesiden. Det er en gratis service, der sikrer, at man får alle e-mails og relevante rabatter og nyheder direkte i sin indbakke. Nogle gange sender medarbejderne rabatkoder og relevante tilbud til nyhedsbrevstilmeldte og man kan være heldig at kunne spare mange penge på sin kommende booking. Det er altid muligt at framelde sig nyhedsmail igen og det vil ikke koste noget. Man kan enten kontakte kundeservice og anmode om afmelding eller gøre det selv ved at klikke på ”afmeld” i de e-mails man modtager fra One2move.

Følg One2move på de sociale medier

One2move er aktiv på tre forskellige sociale medier, FacebookTwitter og Instagram. Hvis man gerne vil modtage gode tilbud og spændende nyheder, kan man vælge at synes-godt-om dem eller følge dem. På Instagram findes der mange billeder og spændende opslag, mens Facebook bruges mere til informationer, nyheder og tilbudsopslag. Hvis man vælger at følge virksomheden på de sociale medier vil man få nyheder og rabatter automatisk i sin indbakke.

Betalingsmuligheder for alle

Hos One2move kan man betale på forskellige vis. Depositum skal altid betales med kreditkort, men selve udgiften for udlejningen kan enten betales kontant eller med kreditkort. Portalen tager imod de mest almindelige betalingskort såsom MasterCard, Dankort, VISA og Maestro. Betalingen foregår altid sikkert, hvilket vil sige, at følsomme betalingsdata bliver krypteret og dermed er der ingen, der vil have adgang til dem eller kan benytte dem. Når man færdiggør en reservation hos One2move får man en e-mail med sin ordrebekræftelse, hvor der vil stå detaljerede informationer omkring booking, betaling, afhentning og afbestilling. Hvis man alligevel har spørgsmål er man altid velkommen til at kontakte kundeservice, som sidder klar til at hjælpe med ethvert spørgsmål. Bid venligst mærke til, at man selv skal betale for eventuelle skader, men den maksimale selvrisiko ligger på 15.000 kr per skade.

Hvis man gerne vil undgå gebyrer, bedes man venligst respektere følgende:

 • Aflever bilen til tiden
 • Aflever bilen i samme stand som ved modtagelsen
 • Husk altid at påfylde benzin i bilen
 • Ryg venligst ikke i bilen
 • Betal udstedte parkeringsbøder
 • Hav ikke kæledyr i bilen

Sådan afhentes bilen

Man afhenter bilen på det aftalte sted og betaler ved afhentning, depositum skal altid betales med kreditkort, men man kan betale beløbet for bilen med kreditkort eller kontant. Kunden bedes venligst komme til det aftalte tidspunkt. Det samme gælder, når man afleverer bilen, da den kan være bestilt til en ny kunde. Hvis man afleverer mere end fire timer senere end det aftalte tidspunkt, betragtes bilen som stjålet og det kan få konsekvenser for brugeren. Man skal eksempelvis betale yderligere gebyrer.

Afbestilling af lejebiler fra One2move

Hvis man af en eller anden grund ikke skal bruge bilen alligevel og gerne vil afbestille skal dette altid foregår til den pågældende afdelings telefonnummer i deres åbningstid. Afbestillingen skal ske senest 48 timer inden afhentnings tidspunktet. Hvis man glemmer at afbestille eller ikke gør det inden for disse 48 timer skal man betale 50 procent af den samlede lejepris. Det skal dog understreges, at det svarer til en dags leje.

Spørg One2moves kundeserviceteam

Hvis der skulle opstå spørgsmål omkring en bestilling, afbestilling, ændringer i en bestilling eller udvalget på hjemmesiden, er man altid velkommen til at kontakte kundeservice. Dette kan gøres via enten e-mail eller telefon. Telefonisk kan man opnå kontakt ved at ringe til 70 208 804. Foretrækker man skriftlig kontakt via e-mail bedes man skrive til kundeservice@one2move.com. Dog anbefaler vi, at man først læser leje- og forretningsbetingelserne, da svaret på de fleste spørgsmål står der. Medarbejderne forsøger at besvare mailhenvendelser hurtigst muligt. Hvis man har brug for et kort og hurtigt svar, kan man også benytte portalens livechat, hvor en medarbejder besvarer henvendelser med det samme. Skriv venligst kun korte spørgsmål, da det mest er generelle spørgsmål, medarbejderne kan besvare via chat.

Få rabatten og få råd til lidt mere til ferien

 1. Det er altid sjovere at handle, når man får rabat, og det er lige netop det, du gør, ved at benytte en rabatkode fra Rabathelten.
 2. Når du har fundet en aktuel rabatkode, skal du klikke på den, hvorefter du kan se koden. Du vil automatisk blive viderestillet til One2moves hjemmeside.
 3. Her skal du starte med at vælge, hvilken bil du ønsker at booke. Efter at have klikket på den bil du gerne vil booke, skal du vælge en dato, hvor bilen er ledig. Klik på ”Book nu”, når du er tilfreds med muligheden.
 4. Vælg herefter antal km du ønsker at køre, mens du har bilen. Nedenfor står der ”Har du en kampagnekode eller et medlemskort?”. Indtast din rabatkode der og tryk på enter.
 5. Klik på fortsæt og udfyld dine personlige oplysninger. Læs og godkend forretningsbetingelserne og klik på ”Til betaling”.
 6. Gennemfør din betaling og afhent din lejebil på det ønskede sted. Glæd dig til at blive godt kørende med en udlejningsbil fra One2Move.
 7. Husk du kan finde en masse rabatkoder til onlineshopping hos rabathelten.dk.

Indsæt rabatkoden i den røde boks

Anmeldelser af One2Move

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere