dtftravel

DTF Travel rabatkode

0 DTF Travel rabatkoder og 3 tilbud for september 2017

Op til 40% rabat på dagens deal hos DTF Travel
Begrænset antal.
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 17617 gange
Op til 30% rabat på afbudsrejser hos DTF Travel
Begrænset antal.
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 8695 gange
Mindst 20% rabat på færgebilleten ved booking af hotel og færge hos DTF Travel
Gælder kun Stena Line færger.
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 140 gange
Nyd efteråret
Udløbne rabatkoder fra DTF Travel – Hvorfor?

Gå aldrig glip af en DTF Travel rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Historien bag DTF Travel

DTF Travel blev skabt i 1991 under navnet Dansk Total Ferie. Visionen var at tilbyde overnatningsmuligheder til kør selv feriegæster, og til formålet solgte Dansk Total Ferie de weekend- og sommertomme værelser på konferencehoteller i Skandinavien og Tyskland.

Dette tiltag viste sig at være en stor succes, og virksomheden er siden da blevet kåret flere gange til Gazelle virksomhed af dagbladet Børsen samt til bedste online butik af kunderne. 

Undervejs har rejsebureauet skiftet navn til DTF Travel, og i 2002 kom hjemmesiden dtf-travel.dk til. I takt med udviklingen af internettet og kundernes ønsker, formåede DTF at imødegå denne udvikling med nye afdelinger i både Norge og Sverige samt opkøb af andre rejsebureauer. Som ny paraplyorganisation over de opkøbte rejsebureauer Best Travel, Nemrejse.dk, DTF Travel og tyske FerieDE, blev DTF Group oprettet. 

dtf cover 1

I 2010 købte det svenske online rejsebureau Sembo DTF Group. Dette opkøb medførte, at DTF Travel fik adgang til mere end 50.000 hoteller og ferieboliger i hele verden samt mulighed for at kunne tilbyde flyrejser, færgeoverfarter og ferieboliger i Sydeuropa. Online rejsebureauet Sembo og DTF Travel har siden 2011 indgået i Stena Line Travel Group, der har hovedsæde i Helsingborg og som også inkluderer Best Travel, nemrejse.dk, FerieDE Reisen og flygbiljetter.se. 

Søg og bestil din rejse i onlinebutikken

På hjemmesiden dtf-travel.dk kan man søge og bestille sin rejse via en søgeboks i øvre venstre hjørne. Her kan du søge på - og bestille følgende kategorier: 

 • Hotel
 • Færge+hotel 
 • Fly+hotel
 • Feriehus 
 • Færge 
 • Fly 
 • Udlejningsbil 


Nedenfor disse kategorier kan man, under titlen "Hvor vil du rejse hen?", indtaste den ønskede destination. Dernæst indtaster man tidsperioden, antal værelser samt antallet af voksne og børn, der rejser. Til sidst klikker man på SØG knappen, og man får vist de relevante muligheder i forhold til de indtastede kriterier samt prisen for hver mulighed.

I tilvalg til bookingen kan man bestille en afbestillingsforsikring og en rejseforsikring. Som en del af bookingen er der også mulighed for at indtaste en eventuel tilbudskode. Man kan også logge ind i rejsebureauets fordelsprogram Rejseklubben, der tilbyder sine medlemmer rabatter på rejser, deltagelse i konkurrencer samt modtagelse af nyhedsbreve samt diverse andre tilbud. 

dtf cover 2

Gavekort 

På dtf-travel.dk er det muligt at købe et gavekort online. Man indtaster blot det ønskede beløb og antal samt en personlig meddelelse til gavekortet. Efter betaling modtager man en pdf-fil på e-mail. I e-mailen finder man gavekortet og den gavekortkode, man skal benytte ved bestilling via internettet eller pr. telefon. Gavekortet kan bruges som hel- eller delbetaling af et ferieophold og er gyldigt i 3 år. Gavekortet kan ikke konverteres til kontanter. 

Rejseklubben for de rejseglade 

Som medlem af Rejseklubben kan man vælge mellem det gratis medlemskab Basis eller købe sig til flere fordele via medlemskaberne PLUS kr. 100 eller PLUS kr. 200. 

Medlemskaberne har følgende fordele: 

 • Basis: Nyhedsbrev, 1 skrabelod pr. dag, Ferie for 2, Ugens Rejsetilbud og konkurrencer. 
 • PLUS kr. 100: Gælder for 6 måneder. 
 • PLUS kr. 200: Gælder for 1 år. 
 • PLUS kr. 100 og PLUS kr. 200: Nyhedsbrev, 5 skrabelodder pr. dag, Ferie for 2, Ugens Rejsetilbud, Konkurrencer, Last Minute, GRATIS til dig, PLUSrabat, Superdeals, Prisgaranti og velkomstgave. 

cover 3

DTF Travel på de sociale medier

DTF Travel har profiler på både Facebook og Instagram samt reklamevideoer på You Tube, og man finde dem ved at søge på navnet DTF Travel. 

På de forskellige profiler bliver der skrevet kommentarer, lagt nyheder ud og tips og tricks og gode tilbud.

Betal din rejse

Rejsen hos DTF Travel kan betales via bankoverførsel eller kreditkort. Ved bankoverførsel skal man være opmærksom på, at kontooverførslen ikke er dækket af indsigelsesordningen. 

I onlinebutikken kan man betale med følgende kreditkort: 

 • Dankort
 • Dankort/VISA 
 • Eurocard (kortafgift på 29,00 kr.) 
 • VISA (kortafgift på 29,00 kr.) 
 • Mastercard (kortafgift på 29,00 kr.) 

Kontakt DTF Travel

Man kan ringe til kundeservice på telefon. De har åbent i hverdage fra klokken 9-18 og i weekend og helligdage fra klokken 10-14. Man kan også skrive en e-mail til kundeservice. Her får man dog først svar inden for tre til fire dage.

Chat 

Der sidder feriespecialister klar på chatten alle hverdage mellem kl. 9-15. Klik på linket "start chatten her" under menupunktet Kundeservice-chat og start chatten og stil dine spørgsmål til kundeservicemedarbejdere fra DTF Travel.

DTF Travels rejsebetingelser

 • Aftalens indgåelse

Når DTF Travel skriftligt har bekræftet ordren, og den rejsende har betalt depositum, er aftalen bindende for begge parter. Ved køb af lejlighed, hytte, feriehus, hotel og udlejningsbil betales der et depositum. Færgebilletter og flybilletter betales direkte ved bookingen. 

 • Afbestilling

Ønsker man at afbestille rejsen, kan dette ske ved at ringe eller skrive en e-mail til DTF Travels kundeservice.
Der betales omkostninger ved afbestillingen efter DTF Travels fastsatte betingelser. 

 • Afbestillingsforsikring 

Hvis man ønsker at beskytte sig mod omkostninger ved afbestilling, kan man tegne en afbestillingsforsikring. Man bliver automatisk spurgt, om man vil købe en afbestillingsforsikring under bookingen af ferierejsen. 

Sådan indløser du en rabatkode hos DTF Travel

 1. Først vælger du hos Rabathelten den rabatkode, du vil bruge. Vær opmærksom på, at du ofte skal opfylde nogle krav for at du kan benytte rabatkoden. Det kan for eksempel være et minimumbeløb, du skal købe for. 
 2. I onlinebutikken køber du ind, som du normalt ville gøre det, og vælger den rejse, du gerne vil booke. Book din ferie og udfyld de relevante felter. 
 3. Som en del af bookingen kommer du til et felt med titlen "Tilbudskode". 
 4. Indtast din tilbudskode i feltet "Tilbudskode". 
 5. Klik derefter på knappen "Beregn prisen igen". 
 6. Derefter beregnes den nye pris. 
 7. Afslut bookingen og glæd dig til din næste rejse med DTF Travel!

Sådan indløser du din rabatkode hos DTF Travel

 

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8