DTF Travel rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for november 2018. Opdaterede og godkendte.
Op til 30% rabat på afbudsrejser hos DTF Travel
Vis tilbud
Allerede anvendt 8818 gange
Vilkår og betingelser
Mindst 20% rabat på færgebilleten ved booking af hotel og færge hos DTF Travel
Vis tilbud
Allerede anvendt 176 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra DTF Travel Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til DTF Travel. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en DTF Travel rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Historien bag DTF Travel

DTF Travel blev grundlagt i Hjørring, i 1991 under navnet Dansk Total Ferie. Visionen var at tilbyde overnatningsmuligheder til kør-selv feriegæster, og til formålet solgte Dansk Total Ferie weekend- og sommerophold på konferencehoteller i Skandinavien og Tyskland. Tiltaget viste sig at være en stor succes, og virksomheden er flere gange blevet kåret til Gazelle- og vækst virksomhed af dagbladet Børsen samt til bedste og mest brugervenlige onlinebutik af kunderne. 

I 1994 blev en tysk afdeling oprettet under navnet DTFTravelGmbH. I 2002 udvidede platformen deres sortiment til også at indeholde hotelferier, vinter- og sommerrejser. I 2010 blev virksomheden solgt til det svenske rejsebureau Sembo og siden 2011 har DTF Travel indgået i et samarbejde med Stena Line Travel Group sammen med Sembo, Best Travel, nemrejse.dk, flygbiljetter.se og FeriDe Reisen. Virksomheden har dermed formået at følge med i udviklingen i forhold til den store efterspørgsel, kundernes behov og ønsker samt internettets udvikling. DTF Travel fik adgang til mere end 50.000 hoteller og ferieboliger i hele verden samt mulighed for at kunne tilbyde flyrejser, færgeoverfarter og ferieboliger i Sydeuropa. I dag har virksomheden fortsat stor succes og sælger utallige rejser til et hav af kunder. 

DTF Travel

Søg og bestil en uforglemmelig rejse hos DTF Travel

På hjemmesiden dtf-travel.dk kan man søge og bestille sin rejse ved hjælp af en praktisk søgefunktion, der hjælper med at indsnævre søgningen og finde den rejse man er på udkig efter. Man kan for eksempel indsnævre sin søgning i forhold til enten at lede efter:

 • Hotel/Lejlighed 
 • Feriehus 
 • Fly
 • Fly + hotel
 • Færge + hotel
 • Færge/Bro

Under disse kategorier kan man finde flere relevante, spændende og populære rejsetilbud i form af eftertragtede badeferier, forlystelsesparker, afbudsrejser, julemarkeder, skiferier og spaferier m.fl. Det er en god ide at undersøge disse, hvis man mangler inspiration til, hvor man gerne vil rejse hen. Når man bestiller en ferie kan man som tilvalg til bookingen bestille en afbestillingsforsikring og/eller en rejseforsikring. Som en del af bookingen er der også mulighed for at indtaste en eventuel tilbudskode (en rabatkode, som også kan findes hos Rabathelten). Desuden kan man logge ind i rejsebureauets fordelsprogram Rejseklubben, der tilbyder sine medlemmer rabatter på rejser, deltagelse i konkurrencer samt modtagelse af nyhedsbreve samt diverse andre tilbud. 

Spændende rejser og ophold i hele verden 

For at tilbyde deres kunder de bedste og billigste rejser forsøger platformen at finde et hav af forskellige rejser og ophold i hele verden. For at gøre platformen nemmere at benytte er rejseudvalget inddelt i forskellige hovedkategorier:

 • Vores rejser
 • Tilbud
 • Sådan rejser du
 • Om os
 • Rejseklub

Under kategorien ”Vores rejser” finder man forskellige underkategorier, der indsnævrer søgningen, så man lettere finder den rejse man gerne vil bestille. For eksempel kan man vælge om man gerne vil bo på hotel, i feriehus eller i lejlighed. Desuden kan man vælge om rejsen skal være allergi- eller børnevenlig, om man vil have pool, om den skal være romantisk, spaophold, skiferie etc. Dermed finder de fleste en rejse, der passer til deres behov og ønsker. Uanset om man er et par, rejser alene eller med sin familie kan man finde en rejse, der vil kunne passe til de individuelle behov og ønsker. 

Børnevenlige rejser

Spar yderligere penge på fantastiske rejser 

Vil man gerne spare yderligere penge på de kommende ferier er det en god ide at undersøge sidens tilbudssektion, hvor man finder billigere afbudsrejser, dagens superdeal, særlige rabatter, tilbudskoder og andre gode rejsedeals. Denne kategori er især en god ide for studerende og andre folk, der har lyst til at få gode og unikke oplevelser uden at bruge for mange penge.

Unikke rejsegavekort 

På dtf-travel.dk er det muligt at købe et gavekort online. Man indtaster blot det ønskede beløb og antal personer samt en personlig meddelelse i gavekortet. Efter betaling modtager man en pdf-fil på e-mail. I e-mailen finder man gavekortet og den gavekortkode, man skal benytte ved bestillingen. Gavekortet kan bruges som hel- eller delbetaling af et ferieophold og er gyldigt i hele tre år. Gavekortet kan ikke konverteres til kontanter.

En brugerprofil med mange fordele 

Hos DTF Travel opretter man automatisk en brugerprofil, hvor man kan logge ind ved hjælp af det bookingnummer man har fået og det kodeord man har fået registreret. Denne profil giver nyttige informationer om rejsen og opholdet. Desuden kan man gennemføre sin betaling via denne profil, tjekke status for betaling og rejse, finde relevante informationer om opholder samt vejbeskrivelse m.m. Profilen er gratis og nem at benytte

Mange ferieboliger i hele verden

Rejseklub for de rejseglade 

Som medlem af platformens rejseklub kan man vælge mellem et gratis medlemskab, der kaldes for Basis eller købe sig til flere fordele ved at tilmelde sig PLUSmedlemskabet. Medlemskaberne har mange fordele og giver løbende eksklusive tilbud. Man kan fx få følgende fordele:

Basis giver mulighed for nyhedsbreve, et skrabelod per dag, en ferie for to personer, den eksklusive ugens rejsetilbud og konkurrencer. PLUS for 200 kroner giver de samme fordele, men også fem skrabelodder per dag, ferie for to personer, gratis lydbøger, det eksklusive ugens rejsetilbud, konkurrencer, Last Minute rejser, gratis gaver, 200 kroner rabat per bestilling, PLUS rabat, superdeals, prisgaranti og en velkomstgave. Denne pakke gælder i et år.

DTF Travel på de sociale medier 

Som en del af deres markedsføring og for at komme tættere på deres kunder har DTF Travel valgt at være aktiv på både YouTube, Facebook, Twitter og Instagram. På YouTube finder man primært reklamevideoer til inspirationsvideoer til diverse rejser og ophold. På Facebook deler virksomheden kampagner, tilbud, konkurrencer, billeder og nyheder med deres brugere. Hvis man vælger at følge eller synes-godt-om dem kan man være en af de første, der får adgang til eksklusive rabatter og konkurrencer. På Instagram findes der primært billeder, der kan bruges som inspiration til rejser og ophold. Det er en god ide at kigge lidt på profilen, hvis man mangler inspiration til rejser, familieophold og hoteller. Twitter fungerer som Facebookprofilen, hvor der også lægges konkurrencer, tilbud, kampagner, billeder, nyheder, tips og tricks og informationer op. 

Betal for rejsen nemt og sikkert 

Rejsen hos DTF Travel kan betales på forskellige måder. Hvis man foretrækker at betale via bankoverførsel har man altid mulighed for det, men er man mere glad for en hurtigere betalinsgmetode kan man benytte diverse kreditkort. Hvis man vælger kreditkort som betalingsmetode kan man være tryg, da platformen benytter godkendte og sikre SSL krypterede kanaler, der sikrer data mod misbrug. Ønsker man at bruge kreditkort kan man benytte sig af følgende:

 • Dankort
 • VISA/Dankort 
 • Eurocard (kortafgift på 29,00 kr.)
 • VISA (kortafgift på 29,00 kr.) 
 • Mastercard (kortafgift på 29,00 kr.)

Sådan leveres rejsen 

Efter bestillingen vil man modtage en mail med rejsedokumenter som man skal huske at have med sig, når man skal afsted. Der finder man bookingnummer og andre vigtige detaljer, derfor er det vigtigt at gemme disse dokumenter. 

Kontakt DTF Travel ved spørgsmål 

Er der undervejs opstået nogen spørgsmål kan man altid henvende sig til kundeservice. Man kan ringe til +45 70 23 14 10, hvor medarbejderne sidder ved telefonerne fra klokken 9 til kl. 18 i normale hverdage og i weekend og helligdage fra klokken 10 til 14. Man kan også skrive en e-mail til kundeservice ved enten at bruge deres online kontaktformular eller e-mailadressen kundecenter@dtf-travel.dk. Her får man som regel svar inden for tre til fire arbejdsdage. I første omgang er det dog altid en god ide at læse handelsbetingelserne for rejser, da man der får svar på de mest almindelige spørgsmål. 

DTF Travels rejsebetingelser

Eftersom rejser kan være dyre er det altid en god ide at sætte sig ind i regler, vilkår, betingelser, annullering m.m. for at undgå gebyrer etc. Nedenfor giver vi et lille resume af de vigtigste ting man skal være opmærksom på.

 • Aftalens indgåelse: når DTF Travel har bekræftet ordren skriftligt, og den rejsende har betalt depositum, er aftalen bindende for begge parter. Ved køb af lejlighed, hytte, feriehus, hotel og udlejningsbil betales der et depositum. Færgebilletter og flybilletter betales direkte ved bookingen. 
 • Afbestilling: ønsker man at afbestille en rejse, kan dette ske ved at ringe eller skrive en e-mail til DTF Travels kundeservice. Der betales omkostninger ved afbestillingen efter DTF Travels fastsatte betingelser. 
 • Afbestillingsforsikring: Hvis man ønsker at beskytte sig mod omkostninger ved afbestilling, kan man tegne en afbestillingsforsikring. Man bliver automatisk spurgt om man vil købe en afbestillingsforsikring under bookingen af ferierejsen. Dette anbefales hvis man nu får behov for at afbestille en rejse uden store omkostninger.  

Sådan indløser du en rabatkode hos DTF Travel

 1. Først vælger du hos Rabathelten den rabatkode, du gerne vil bruge. Vær opmærksom på, at du ofte skal opfylde nogle krav for at kunne benytte rabatkoden. Det kan for eksempel være et minimumbeløb, du skal købe for. 
 2. Når du klikker på kuponen bliver den vist frem på skærmen. du skal nu skrive den ned eller kopiere den med din mus. Samtidig bliver sendt videre til rejseportalens egen hjemmeside. 
 3. På platformen køber du ind, som du normalt ville gøre det, og vælger den rejse, du gerne vil booke. Book din ferie og udfyld de relevante felter.

  Som en del af bookingen kommer du til et felt med titlen "Tilbudskode".

 4. Indtast din rabatkupon i feltet "Tilbudskode" og klik derefter på knappen "Beregn prisen igen". Nu skulle den nye pris gerne beregnes. Afslut bookingen ved at gennemføre betalingen og godkende rejsebetingelserne og glæd dig til din rejse. På gensyn! 

Tilbudskode rejser

Anmeldelser af DTF Travel

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere