GOODIEBOX rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering og ingen binding hos GOODIEBOX
Vis tilbud
Allerede anvendt 149 gange
Vilkår og betingelser
Køb medlemskab for kun 169 kr om måneden hos GOODIEBOX
Vis tilbud
Allerede anvendt 69 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra GOODIEBOX Hvorfor?

Gå aldrig glip af en GOODIEBOX rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Smart og trendy skønhed online

Goodiebox.dk er et dansk koncept, som går ud på, at brugeren opretter sig med en personlig profil og modtager en månedlig goodiebox. Denne indeholder som regel fem til syv parfumer, hud- og hårplejeprodukter eller makeup. Værdien ligger normalt omkring 500 kroner, hvilket betyder, at man kan få innovative og populære produkter til en lavere pris og direkte til døren. Produkterne bliver udvalgt ud fra aktuelle trends inden for mode og skønhed og er sorteret nøje med henblik på popularitet og brugervenlighed. Konceptet gør det derved muligt at prøve forskellige produkter. Det hele foregår nemt og automatisk efter tilmeldingen på hjemmesiden. Det fungerer via et løbende abonnement, som kan afmeldes til hver en tid. Man skal blot være over 18 år.

makeup

Det hele startede med en god ide

GOODIEBOX blev grundlagt af Rasmus Hansen Schmiegelow i maj 2016. Ideen bag butikken var at tilbyde kvinder en ny måde at købe skønhedsprodukter på. Ved at tegne et abonnement på siden kan man nemlig få en overraskelse en gang om måneden. I overraskelsen finder man fem til syv skønhedsprodukter, der alle er nøje udvalgte af skønhedsteamet hos GOODIEBOX. Webbutikken tilbyder en ny og moderne e-handel for skønhed og livsstilsprodukter ved at give brugerne relevant information om eksempelvis hudtype, farvetoner samt en personlig og skræddersyet skønhedsæske. På denne måde kan onlinebutikken markedsføre nye mærker inden for skønhed og hjælpe kunderne med at opdage nye mærker og produkter.  Via kundernes profiler ved skønhedseksperterne, hvilke produkter er relevante for vedkommende. Disse bliver nemt sorteret og valgt med omhu og er tilpasset brugerens særlige behov, i forhold til hud- og hårtype, køn og alder. Produkterne kan eksempelvis være balsam, mascara, renseprodukter, læbestifter, ansigtscremer eller parfumer.

Udover det abonnementsservice, som butikken tilbyder har de en tilknyttet onlineshop, hvor man ikke behøver at tilmelde sig eller tegne et abonnement, men blot købe de produkter man ønsker. Der kan man købe alt fra neglelak til ansigtscremer. Man kan desuden finde mange anerkendte mærker, som er testede og velkendte. Nedenfor kan man finde et direkte link til butikkens webbutik:

https://shop.goodiebox.dk/

neglelak

Alt til dem, der holder af velvære og makeup

Hos goodiebox.dk kan man købe adskillige skønhedsprodukter. Der findes tre følgende hovedkategorier:

 • Makeup
 • Hudpleje
 • Hårprodukter

Kundeprofil

Webbutikken GOODIEBOX fungerer som en abonnementshandel, hvor man kan oprette sig som kunde og tegne et abonnement. Man kan enten logge ind via ens Facebookprofil eller oprette et særligt brugernavn og adgangskode.

creme goodiebox

Den perfekte gave til skønne venner og kære

Hos GOODIEBOX kan man forkæle en god veninde, eller søster eller mor med skønne gavekort. Man kan vælge mellem tre forskellige gavekort, enten en med tre måneder, seks måneder eller 12 måneder. Den valgte tidsperiode er bindende og man skal derfor betale for hele perioden. Man skal blot vælge gavekortfunktionen på hjemmesiden, udfylde mailadressen på vedkommende, der skal modtage gavekortet. Gavekortet bliver sendt til modtagerens e-mail, når betalingen er gennemført. Hvis man ikke ønsker at vedkommende får gavekortet med det samme kan man skrive sin egen mailadresse og sende gavekortet til vedkommende på et senere tidspunkt.

Inspiration til forskellige hudtyper og præferencer

Onlinebutikken forsøger at følge med i den digitale udvikling og er derfor aktive på både Facebook, Instagram og egen blog. På Facebook og Instagram kan man følge med i nye trends, se tidligere goodieboxes fra tidligere måneder, se nye produkter og makeuptricks med mere. Bloggen har mange gode indlæg om skønhed, nye skønhedsprodukter, gode råd, hudproblemer etc. Man kan besøge onlinebutikkens blog via følgende link:

https://www.goodiebox.dk/unboxhappiness/ 

Nyhedsbrev fyldt med skønhed

GOODIEBOX giver også mulighed for nyhedsbrevstilmelding, hvor man kan tilmelde sig med en e-mailadresse og modtage gode tilbud, rabatkoder eller inspiration inden for skønhedsprodukter og nye makeuptrends.

gode cremer

Sikker betaling af nye skønhedsprodukter

Onlinebutikken respekterer sikkerhedspolitikken og loven, og derfor beskytter de alle kunders følsomme data. Alle disse data er fortrolige og må ikke udnyttes til noget. Alle betalingsoverførsler er sikrede og krypterede og bliver derfor ikke udnyttet af andre. Ved at handle hos hjemmesidens særlige shopside eller ved at tegne et Goodiebox abonnement kan man betale med adskillige betalingsmetoder. Goodieboxen koster 159 kroner (inklusiv fragt) per måned. Man kan vælge i blandt følgende betalingskort:

 • Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Maestro

Levering af skønhedsprodukter en gang om måneden

Alle leveringer foregår til den adresse, der er registreret af kunden. Onlinebutikken respekterer deres aftaler med brugeren. Derfor forsøger de altid at levere pakkerne midt på måneden og man modtager som regel sin pakke, én gang om måneden og mellem den 1. og 20. i måneden. Leveringen tager omkring fem arbejdsdage. Fragten er medregnet den pris man har betalt for sit abonnement.

Returnering og fortrydelsesret

Som kunde hos GOODIEBOX har man to ugers fuld retur- og fortrydelsesret. Denne ret er gældende fra den dag man modtager sin Goodiebox. Læg venligst mærke til, at man selv skal betale for returportoen. Produkter må kun returneres i forsvarligt emballage, uåbnet og ubeskadiget. Hvis man modtager et beskadiget produkt skal man hurtigst muligt kontakte kundeservice, så man kan arrangere en ombytning.

Engagerede kundeservicemedarbejdere

Kundetilfredshed er meget vigtig for GOODIEBOX. Alle butikkens dedikerede medarbejdere sidder klar ved telefonerne og computeren. Man kan kontakte dem både via e-mail og telefon. Vores telefon er åben man-torsdag kl. 16-18 og fredag kl. 15-17. Telefonnumeret til butikken er 71 99 29 00. Kontakt via e-mail kan opnås via følgende e-mailadresse: hello@goodiebox.dk.

Spar penge på luksus skønhedsprodukter

 1. Først finder du den rabatkode du ønsker at benytte hos Rabathelten.
 2. Klik på rabatkoden og den vil herefter blive vist på skærmen. Husk at kopier den eller skriv den ned.
 3.  Der vil automatisk blive åbnet et nyt vindue med GOODIEBOX´s hjemmeside.
 4. På siden kan du købe det ønskede abonnement eller produkt og lægge den i kurven.
 5. Når du er klar til at bestille og betale, skal du klikke på din indkøbskurv. Nu vil du se en oversigt over dine køb. Hvis du er tilfreds med købet bedes du venligst klikke på til betaling.
 6. På den næste side kan du se et hvidt felt, hvor der står rabat. Her kan du sætte din rabatkode ind og herefter klikke på brug. Rabatten bliver så fratrukket det tidligere beløb. Tjek venligst om din pris er blevet opdateret.
 7. Nu skal du skrive alle dine oplysninger. Når du er klar skal du klikke på fortsæt til forsendelsesmetode.
 8. På dette trin vælger du din forsendelsesmulighed. Når du er færdig bedes du venligst klikke på fortsæt til betaling.
 9. I næste og sidste trin skal du vælge den ønskede betalingsmåde, gennemføre dit køb og godkende det. Til sidst får du en oversigt over din bestilling og kan snart glæde dig til dine luksusprodukter.

rabatkode goodiebox

Anmeldelser af GOODIEBOX

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere