bubbleroom

Bubbleroom rabatkode

1 Bubbleroom rabatkode og 2 tilbud for september 2017

10% rabat for nye kunder hos Bubbleroom
Kan anvendes på køb over 100 kr. Du skal oprette en ny kundekonto. Kan kun benyttes en gang per bestilling og per kunde.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 4 gange
Op til 50% rabat i udsalgssortimentet hos Bubbleroom
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 1083 gange
10% rabat ved tilmelding til nyhedsbrevet hos Bubbleroom
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 1529 gange
Udløbne rabatkoder fra Bubbleroom – Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Bubbleroom rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Svensk fashion

Bubbleroom blev i 2005 grundlagt af iværksætteren Svante Tégner i Sverige, og onlinebutikken er en del af Halens-koncernen, en koncern der ejer flere forskellige onlinebutikker inden for mode, skønhed, bolig og træning.

Bubblerooms hovedkontor ligger i Stockholm, hovedstaden i Sverige, og Bubblerooms lager ligger i Borås, en by cirka 60 kilometer fra Göteborg.

Da Bubbleroom startede tilbage i 2005, var det en lille internetbutik med få, eksklusive designermærker. I 2007 begyndte Bubbleroom at ændre sig og blive mere, som man kender onlinebutikken i dag. Flere mærker kom med og blev forhandlet hos Bubbleroom, og sortimentet voksede.

I dag er Bubbleroom en af de største onlinebutikker i Skandinavien, og hver dag bliver der gennemført tusindvis af ordrer gennem Bubbleroom af tilfredse kunder.

Bubbleroom arbejder målrettet både på at udvide deres sortiment, men også på at gøre det bedre.

Bubbleroom har hjemmesider i Danmark, Sverige, Norge og Finland og sidst men ikke mindst en Europa-side, så varerne også kan sendes ud til folk, der bor andre steder i Europa.

bubbleroom cover 2

Bubbleroom: Til de fashionable

Bubblerooms målgruppe er alle, som interesserer sig for tøj og mode, og det unikke sortiment man finder hos Bubbleroom, har noget til enhver stilart, smag og tilmed til ethvert budget. Hver dag bliver der tilføjet nye produkter til hjemmesiden.

Bubbleroom har både tøj til mænd og kvinder, og sortimentet her dækker over alt fra

 • Vinterjakker
 • Bukser
 • Festkjoler
 • Skjorter
 • Nattøj
 • Jakkesæt
 • Sportstøj
 • Badetøj

Derudover kan man hos Bubbleroom også finde accessories og sko.

bubbleroom cover 1

Hos Bubbleroom føres adskillige forskellige mærker, og disser er både kendte og ukendte, store og små.

 • AX Paris
 • B. Young
 • Blend
 • Carin Wester
 • Jack & Jones
 • Lee
 • Quiksilver
 • Samsøe & Samsøe
 • Tiger of Sweden
 • Zanussi

Derudover har Bubbleroom også deres eget mærke ved navn Bubbleroom / H, der producerer tøj og accessories til kvinder.

Bubbleroom udsalg

Bubbleroom har en kategori i deres menu med titlen udsalg. Herinde kan man finde tusindevis af varer, der er på udsalg og her gøre gode kup. 

Bubbleroom-premiummedlem

Bubbleroom har en premium kundeklub, hvor man for 199 kroner kan være medlem i et halvt år. Som premiummedlem får man forskellige fordele som kunde. Man får blandt andet 5% rabat på alle køb fra Bubbleroom, og man får fri fragt og fri returnering. Man har derudover mulighed for at delbetale sine køb i op til 48 måneder. Man får ydermere tilsendt vip-invitationer til begivenheder og lanceringer hos Bubbleroom.

Sociale medier og Bubbleroom

Bubbleroom er aktive på Facebook og Instagram, hvor de ofte lægger billeder. Billederne og opslagene er om alt fra konkurrencer, gode tilbud, nyheder, tips om nye varer og inspiration til nye køb eller tips til tidens højeste mode eller mest populære varer.

På Bubblerooms Facebook-side skriver mange kunder også deres spørgsmål, som kundeserviceafdelingen hos Bubbleroom så besvarer.

På Instagram bliver der også ofte lagt billeder op af bloggere eller kunder, der har tøj fra Bubbleroom på.

bubbleroom cover 3

Betal med afbetaling

Hos Bubbleroom har man mulighed for at betale sine køb med kreditkortene Visa, Visa Electron, Maestro eller MasterCard. Man kan også betale med PayPal eller man kan vælge at afbetale sine køb ved hjælp af Bubbleroom afbetaling. Hos Bubbleroom skal man bestille for mindst 100 kroner, hvis man vil købe ind på hjemmesiden.

Post Danmark leverer

Pakker i Danmark bliver leveret med Post Danmark, og leveringstiden er normalt på 3-9 hverdage. Man får inden for disse dage besked om, når pakken er ankommet til det valgte udleveringssted. Levering koster 39 kroner hvis pakken skal leveres til posthuset, og 59 kroner hvis man vil have sin pakke leveret hjem til sig selv.

Kundeservice har åbent hver hverdag

I Bubblerooms onlinebutik finder man under deres infosider svar på de fleste spørgsmål, kunder kan have. Hvis man dog har brug for mere hjælp, kan man skrive en e-mail til Bubblerooms kundeservice. Alle beskeder vil blive besvaret inden for 48 timer. Man kan  også kontakte kundeservice på telefonnummer 70277833. Kundeservice hos Bubbleroom har åbent mandag til fredag fra klokken 12-17.

Få rabat ved hjælp af rabatkode hos Bubbleroom

 1. Søg på Rabathelten efter en passende rabatkode til Bubbleroom. Find den, klik på den og kopier den. Du bliver automatisk ført videre til Bubblerooms onlinebutik.
 2. Her vælger du de varer, du vil købe og lægger dem i kurven.
 3. Når du er færdig med at shoppe, klikker du øverst i højre hjørne på knappen med teksten: ”til kassen”.
 4. Her er så i midten af skærmen et felt, hvor du skal indtaste din rabatkode fra Rabathelten. For at benytte rabatkoden, skal du være medlem og logge på.
 5. Log ind med din konto eller opret en ny. Når du er logget ind, gå så til rabatkode-feltet og indtast koden fra Rabathelten.
 6. Vælg hvilken måde du vil betale dit køb på og klik på ”Næste”. Her skal du skrive dit navn og adresse og dine betalingsoplysninger.
 7. Bekræft dit køb.
 8. Du har ny varer på vej til dig fra Bubbleroom. 

Spar penge med en rabatkode

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8