En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

NN07 rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juni 2024.

Rabatkoder & tilbud tjekket og verificeret.
Vores anbefaling Fri levering ved køb over 599 kr hos NN07
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 599 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 25 gange
 • Sidste ændring foretaget den 01/12/2021 klokken 07.52 af Asger.
Levering fra 49 kr hos NN07
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 3 gange
 • Sidste ændring foretaget den 01/12/2021 klokken 07.52 af Asger.
Hør hos NN07 ... godt for miljøet!

Vidste du, at en hørksjorte kræver ca. 6,4 liter vand at fremstille vs 6700 liter til en bomuldsskjorte? Og NN07 har masser af lækre hørprodukter i sortimentet! Skrevet af Asger den 14. maj 2021.

Et tip fra Rabathelten:

Kender du "Editorial"-siden hos NN07? Her finder du spændende artikler om mode, rejser og livsstil - god fornøjelse! Skrevet af Asger den 25. feb. 2020.

2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned.
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding
Rabathelten.dk Newsletter
Aktuelle NN07-tilbud og -rabatkoder
Tilgængelige rabatkoder 0
Tilgængelige tilbud 2
Maksimal rabat --
Rabatkoder kun for nye kunder 0
Rabatkoder for nye og eksisterende kunder 0
Sidst opdateret:
Værd at vide om NN07

Danske NN07 er synonymt med god stil på den afdæmpede, diskrete og tidløse måde. Her finder man alt til den casual garderobe og til yderst fornuftige priser. 

Priserne hos NN07 bliver selvfølgelig endnu mere fornuftige, når man vælger at kombinere dem med en rabatkode fra Rabathelten. Dem kan du finde her på siden - god fornøjelse med din shopping! 

Skrevet af Asger den 25. feb. 2020. Opdateret af Asger am 7. jan. 2021.

God stil kender ingen grænser

NN07 er nok en dansk virksomhed, men her har man et udsyn, der rækker langt ud over landets grænser. Det ser man faktisk allerede på navnet: NN står nemlig for No Nationality, og lige netop det er nøglen til virksomhedens selvforståelse og koncept. Man er dansk, javist, men samtidig er man frit stillet til at plukke det bedste fra hele verden og blande det sammen til et unikt resultat. Resultatet? NN07 er lidt af det hele, og helt sit eget! 

Onlinebutikken er minimalistisk og stilfuld, og det er nemt og overskueligt at navigere rundt. Ved man præcis, hvad man leder efter, er det en smal sag at spore sig ind på det med det samme. Går man knap så målrettet til shoppeturen, har NN07 dog også noget at tilbyde – det er nemlig også en fornøjelse at tage et kig på de mange lækre designs og måske finde det, man ikke anede, at man havde brug for. 

I NN07’s sortimentet finder man alt lige fra overtøj til små accessories, og imellem de to yderpunkter er der både t-shirts, bukser og striktøj. Det gennemgående for stilen er et diskret og afdæmpet udtryk, og her er der et særligt fokus på alsidige og neutrale farver som marineblå, beige, sort og grå. Ønsker man at finde tøj til eksempelvis en ”capsule wardrobe”, er NN07 det oplagte valg.

NN07 har især en kategori, som fortjener særlig opmærksomhed,m nemlig “Collaborations".  Her kan man finde unikke produkter, som er blevet til i samarbejde med kendte brands som Dick Moby, og sortimentet inkluderer både solbriller, køkkenknive, stole og petanque-kugler. Livsstilsprodukter er ganske vist ikke det, der tegner NN07s profil allerstærkest, men her ser man alligevel, at virksomheden tænker videre end kernekonceptet. Hvem ved, måske det kommer til at fylde mere i onlinebutikkens udvalg i fremtiden? 

Tøj fra NN07.

Sådan indløser du din rabatkode hos NN07

 1. Som det første skal du finde en rabatkode til NN07 her hos Rabathelten. Husk at læse betingelserne for koden, inde du fortsætter! 
 2. Kopier koden, og fortsæt herefter videre NN07s hjemmeside.
 3. Så begynder shoppeturen! Nu skal du finde alle de ting, du gerne vil købe, og lægge dem i kurven.
 4. Når du har fundet det hele, skal du klikke på indkøbspose-ikonet øverst til højre for at komme videre i bestillingsprocessen.
 5. Næste side er en overbliksside, hvor du kan se din bestilling. NB: Det er også på denne side, at du indtaste din rabatkode (se billede).
 6. Fortsæt herefter til kassen. Her skal du indtaste dine personlige oplysninger. Vælg nu betalings- og leveringsmetode. Er bestillingen i orden? I så fald kan du nu klikke på “Place order” og afslutte dit køb.
 7. Sådan! Din bestilling hos NN07 er gennemført, og dine varer er snart på vej. Vi håber, du bliver glad for dit køb – på gensyn hos Rabathelten!

Sådan indløser du din rabatkode hos NN07.

Ofte stillede spørgsmål om NN07

Netop nu kan du spare penge med følgende NN07 rabatkoder og tilbud:

I øjeblikket findes der 0 Rabatkoder & 2 Tilbud fra nn07.com, som du kan benytte og spare penge med i juni. Alle rabatkoder og tilbud er testet og verificeret af vores medarbejdere.

Kundeservice hos NN07 kan kontaktes via telefon på 0045 33376800.

Adressen til NN07 er følgende:
NN07 HEADQUARTER:
Galionsvej 35
DK-1437 København K

Hos NN07 kan du nemt og enkelt betale med Dankort, Klarna, PayPal, MasterCard, VISA og VISA Dankort.

NN07 sender bestillingerne i samarbejde med DHL, GLS og PostNord.

Ja, du finder NN07 på Facebook, Instagram og Youtube.
Hvad synes du om vores tilbud?