ellos

Ellos rabatkode

0 Ellos rabatkoder og 2 tilbud for september 2017

Op til 60% rabat i udsalgssortimentet hos Ellos
Vis tilbud
Virker det? 0 2
Testet
Allerede anvendt 350 gange
40% rabat på den dyreste vare og fri levering ved tilmelding til kundeklub hos Ellos
Kan kun anvendes én gang per kunde. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatkoder. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud. Gælder kun når man opretter en kundeprofil hos Ellos.
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 6842 gange
Udløbne rabatkoder fra Ellos – Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Ellos rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Nordens modehus

Ellos er et firma med en rig historie og blev grundlagt helt tilbage i 1947 af Olle Blomquist. Navnet Ellos kommer af grundlæggeren Blomquists fornavn blot stavet baglæns og tilføjet et "s." 
I 1978 flyttede firmaet til deres nuværende hovedkvarter i Borås i Sverige, og selveste den svenske konge kom for at indvie lokalerne ved åbningen. Firmaet blev hurtigt herefter en af de største formidlere af modetøj i Norden.

Ellos arbejder og har kontorer i alle de nordiske lande Danmark, Norge, Sverige og Finland, samt i Rusland, men hovedkvarteret findes stadig i Sverige.

Firmaet Ellos er delt op i to underafdelinger, hvor den ene, Ellos, står for formidlingen af produkter inden for mode og bolig, imens den anden afdeling Jotex, primært arbejder med tekstil og dekoration. På denne måde sikrer Ellos, at der er fokus omkring de specifikke produkter, samt at det er de mest specialiserede og højst kvalificerede medarbejdere, der er ansat.

Ellos - firmaet med samvittighed

Ellos stiller sig ikke tilfreds med at være leverandører af højkvalitets modeprodukter. I det 21. århundrede er det også nødvendigt, at disse produkter leveres med henblik på bæredygtighed, ansvar overfor miljøet og med respekt overfor medmennesket. Derfor forpligter Ellos sig til en række tiltag, der skal sikre fremtiden og vise, at Ellos er et firma, der tager sit ansvar som virksomhed alvorligt.

Hovedkvarteret for Ellos ligger et kort stykke uden for byen Borås midt i den smukke svenske natur. Dette levende miljø angiver de som den mulige årsag til, at det for Ellos' medarbejdere ligger naturligt at arbejde med sammenhængen mellem mennesket og naturen. Derfor har Ellos udarbejdet en liste med konkrete miljøkrav til deres leverandører, og til dem selv, der angår alle produkter, der sendes ud til kunderne.

Kravene indbefatter blandt andet at, plastposerne der benyttes skal være genanvendelige, samt at kasserne skal være fremstillet af forskellige former for genbrugspapir, når det er muligt. Desuden fraskriver Ellos' sig alle unødvendige fyldmaterialer, og al tekst og grafik skal produceres med farver, der er venlige ved naturen og miljøet, eksempelvis ved at bruge vandbaserede farver på de poser og kasser, hvorpå der skal trykkes tekst.

Virksomhedens egne kontorer har også omfattende systemer, der genbruger bølgepap, papir, karton og plast. Samtidig bliver der også kildesorteret på de individuelle kontorer, samtidig med at Ellos har påtaget sig forskellige miljøafgifter som en del af et producentansvar.

ellos natur cover

Socialt ansvar og kvalitetsgaranti

Udover de høje miljøstandarder stiller Ellos også høje krav til kvaliteten af deres leverandører og de varer, de tilbyder deres kunder. Leverandørerne bliver konstant vurderet for at sikre, at de opfylder de forventninger og krav, som Ellos har stillet op for dem. Især arbejder Ellos meget for at bekæmpe brugen af forbudte kemikalier og børnearbejde hos leverandørerne. 

Ellos føler tydeligvis et stort ansvar som virksomhed, og derfor plejer og udvikler de langsigtede forbindelser med leverandørerne for derigennem at kunne stille endnu højere krav til service, pris og kvalitet. Derfor får alle nye leverandører tilsendt en leverandørhåndbog udarbejdet af Ellos, og kvalitetskravene bliver tydeligt indskrevne i købsvilkårene. Disse krav og forpligtelser bliver gennemgået årligt for at sikre, at Ellos møder både kundernes og myndighedernes krav og forventninger. De sociale love der angår f.eks. børnearbejde er i konstant udvikling, og Ellos arbejder hele tiden på at følge med i processen, og dermed stå i front i kampen mod børnearbejde og udnyttelse af socialt svagere stillede. Dette gøres med værktøjer som dialog og gensidig forståelse igen for at sikre den bedst mulige bæredygtighed.

Jo større et firma vokser sig, desto større vokser behovet for kvalitetskontrol. Denne udfordring er Ellos sig bevidst, og derfor har de en meget streng kvalitetskontrol, der skal sikre, at varerne opholder det niveau af kvalitet, som kunderne forventer. Dette opnås gennem stikprøver af leverancer fra leverandørerne, foretaget af uddannede kontrollører. Disse prøver foregår både ude på fabrikkerne og ved arbejdspladserne, og i Ellos' egne kontorer og lagrer. Produkternes udførelse er strengt styret af Ellos selv, der udsender omhyggelige tekniske specifikationer til leverandørerne. Fordi det bedste aldrig er godt nok for Ellos' kunder, påkræves der også godkendte testrapporter, der er udfærdigede af uafhængige testinstitutter, inden en leverance bliver godkendt.

Onlineshopping hos Ellos

Ellos' onlineshop åbner for en helt ny verden af muligheder for shopping. Her kan man frit, i ro og mag, gennemse hele deres katalog, finde præcis det outfit man havde i tankerne eller lade sig inspirere af det store og alsidige udvalg. Der er masser af guides, der hjælper til at finde de helt rigtige størrelser og former, rig mulighed for at vælge farver og meget andet - alt sammen for at give den bedste oplevelse med shopping online for både kunder og leverandører.

Hos Ellos finder man mange forskellige kategorier, der henvender sig til alle slags typer og et hvert humør. Det primære fokus ligger ved tøj, modetøj og outfits. Her finder man altså både modetøj og accessories til damer, herrer og børn, samt et stort udvalg af sportstøj, undertøj, badetøj og sko. Desuden har Ellos også et spændende udvalg af fashionable produkter inden for elektronik, skønhed og sundhed samt det helt rigtige til boligen.  Et udvalg af underkategorier hos Ellos er:

 • Overdele
 • Ventetøj
 • Gardiner og tilbehør
 • Peeling og ansigstsmaske
 • Babylegetøj
 • Sandaler
 • Bukser og Chinos
 • Mobiltelefoni
 • Regntøj
 • Natcreme
 • Skjorter
 • Tunikaer
 • Træningssko

Endelig er der også masser af specielle kampagner og tilbud på spændende og eventyrlige rejser ud i verden.

Loreen kampagnen for Ellos

Udsalg 

Ellos har løbende kampagner og tilbud, der relaterer sig til sæsonens mode og trends, og man kan finde udsalgspriser i alle kategorier under kategorien "Udsalg".

Opdateret på de nyeste tilbud

Med en kundeprofil hos Ellos får kunderne mulighed for at deltage i specielle konkurrencer, holde sig opdateret på de nyeste tilbud samt at gemme indkøbskurve og ønskelister samt tilføje favoritter til senere køb.

Ellos' faverige katalog

Hos Ellos kan man bestille det store, flotte og farverige katalog, der fremviser alle sæsonens trends og tendenser. Dette katalog kan desuden også findes på elektronisk på hjemmesiden.

Et vælg af Ellos' film på YouTube

På Ellos' Facebook-side kan man få inspiration til nye outfits, skrive med andre modeentusiaster og læse artikler og indlæg om de nyeste trends indenfor mode og bolig, samt læse om de nyeste produkter, kampagner og konkurrencer hos Ellos. På Ellos' YouTube-profil ligger et væld af videoer af alt fra Ellos' reklamefilm til "bag om scenen"-film og andet sjov. 

Inspiration

Ellos' egen hjemmeside har desuden også en speciel Inspirations-afdeling. Her kan man se eksklusive film, der går bag om optagelserne til reklamekampagner, og man kan få et kig med, når photoshoots løber af stablen til sæsonens katalog. Derudover finder man et væld af artikler og guides skrevet af erfarne moderedaktører, der rådgiver om de nyeste fashiontrends og outfits. I inspirationsafdelingen kan man også få råd og tips til nye køb, og flere gange om ugen bliver der lagt interviews og artikler ud med inspirerende eller kendte mennesker. 

Ellos' fordelagtige lån

Der er mange forskellige muligheder for at finansiere ens køb hos Ellos. Man kan vælge at modtage en faktura, så man betaler sidst på måneden eller oprette en konto hos Ellos, hvorigennem man kan delbetale sine køb i ens eget tempo. Her kan man desuden vælge at optage fordelagtige lån hos Ellos for at finansiere større køb.

Man kan også vælge postopkrævning og først betale, når man afhenter pakken. Endelig er der rig mulighed for at bruge betalingskort. Ellos modtager alle større betalingskort, som eksempelvis MasterCard og Visa, og alle transaktioner foregår igennem sikre og krypterede servere.

Levering 

Spor din pakke elektronisk fra pakkecentralen til postbuddet ringer på døren, samt mulighed for leveringsbesked på SMS, desuden mulighed for ekspreslevering, så man har pakken dagen efter, man har bestilt den. Ellos benytter Post Danmark til at sende deres varer. 

Nem og fleksibel mulighed for returnering

Ellos tilbyder en nem og fleksibel mulighed for returnering. Har man modtaget sine varer med posten, har Ellos medsendt en forudbetalt postetikette til returnering af varer. Her skal man blot pakke de varer man ønsker at returnere tilbage i den gamle emballage eller pakke dem forsvarligt på ny, påklistre etiketten og tilbagesende varerne. Desuden er der altid 14 dages returret.

Kundeservice kan altid kontaktes

Kundeservice har åben både i hverdage og i weekenden, hvor de kan kontaktes telefonisk. Derudover er det mulighed for selvbetjening på deres hjemmeside, hvor de fleste ændringer kan foretages og spørgsmål besvares.

Sådan får du rabat hos Ellos ved brug af rabatkode

 1. Første skridt er at du udvælger den rabatkode hos Rabathelten, som du gerne vil udnytte. Vær opmærksom på eventuelle begrænsninger, der ikke gør det muligt at benytte tilbuddet. Når du trykker på den valgte rabatkode, vil du blive sendt videre til online butikken hos Ellos, og du vil få vist rabatkoden.
 2. I selve onlinebutikken vælger du varer, sådan som du ville gøre det normalt og placerer de udvalgte varer i indkøbskurven. Her kan du efterfølgende gennemse alle de valgte produkter. 
 3. Under indholdet i din indkøbskurv finder du et felt kaldet "Aktiver tilbud". Indtast her rabatkoden fra Rabathelten og tryk derefter på "aktiver tilbud". 
 4. Herefter bliver tilbuddet aktiveret, og rabatten bliver straks herefter trukket fra det oprindelig beløb.
 5. Herefter trykker du på "Gå til kassen" og logger ind med dine oplysninger, hvis du allerede har en profil, ellers kan du hurtigt oprette en ny kundeprofil. 
 6. Til sidst kan du igen gennemse din ordre, acceptere din bestilling og så klikke på "køb nu"-knappen. 
 7. Vi håber, at du får glæde af dine køb fra Ellos!

Ellos indløs rabatkode

Anmeldelser af Ellos
skrev 02.04.2015 Kanon service
Bestillingsproces
Forsendelse/indpakning
Kundeservice
Rabatkupon

Det er super godt, overskueligt og meget nemt at handle ved Ellos.
Det har fungeret helt perfekt alle de gange jeg har bestilt.
Hvis der har været noget der skulle retur, er det bare at komme det tilbage i posen det kom i, sætte retur label på og så er det klaret... :-)
Kan varmt anbefale Ellos
Rabatkoderne virker også de gange jeg har brugt dem.

Var denne anmeldelse nyttig? 0 0

The site does not support this resolution on IE 8