Hotels.com rabatkode

10%
10% rabat på hoteller hos Hotels.com
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 15 gange
Vilkår og betingelser
10%
10% rabat på hoteller hos Hotels.com
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 27 gange
Vilkår og betingelser
Få en gratis overnatning, når du har samlet 10 overnatninger hos Hotels.com
Vis tilbud
Allerede anvendt 4449 gange
Vilkår og betingelser
Op til 50% rabat rejser til Hamborg hos Hotels.com
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Hotels.com Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Hotels.com. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Hotels.com rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Hotels.com - en del af Expedia, Inc.

Hotels.com tilbyder rejsende et af de største udbud af overnatningsmuligheder over internettet. Hjemmesiden har før vundet The Gold Award i WebUser Magazine i kategorien "Bedste Hotelbookingsite" og er desuden blevet kåret af danskerne som "Bedste Online Hotelbookingsite".

Hotels.com er en del af koncernen, Expedia, Inc., som har kontorer i hele Europa og opererer på alle større markeder. Hotels.com's eget hovedkvarter ligger i Dallas i Texas, USA. Virksomheden har mere end 70 websites i hele verden, som inkluderer 31 sites på forskellige sprog.

De samarbejder med både mindre selvejede hoteller, men også større hotelkæder og tilbyder tilmed også udlejning af hotellejligheder. Dette har resulteret i over 240.000 forskellige indlogeringssteder i over 60 lande. Derudover kan man på Hotels.com få et overblik over hotellernes priser, faciliteter samt ledige værelser. Man kan også på Hotels.com finde mere end 1,8 millioner brugeranmeldelser fra kunder, som har oplevet hotellerne, hvilket sikrer kunderne så megen information inden booking som overhovedet muligt.

Hotels.com indgår i et af verdens største forhandlingsteams inden for hotelbranchen, som forhandler de mest gunstige priser til sine kunder, hvilket er til stor fordel for Hotels.com og deres kunder. Dertil har Hotels.com prisgaranti, som betyder, at Hotels.com vil matche en billigere pris på en overnatning tilbudt andetsted fra, selvom den allerede er købt og betalt.

Hotel booket via hotels.com

290.000 hoteller

På Hotels.com kan man vælge mellem over 290.000 hoteller i over 60 lande, hvor man kan blive hjulpet på vej af de mange hotelanmeldelser af tidligere kunder hos Hotels.com og derved finde det bedst hotel det helt rigtige sted. På hjemmesiden finder man både billige hoteller, rejser i sidste øjeblik, familierejser og hotelværelser, der kan benyttes i forbindelse med forretningsrejser. På Hotels.com kan man finde og reservere det hotel, der passer sine behov til markedets bedste pris med prisgaranti.

For at hjælpe kunden med at finde det hotel, der passer dennes behov, benytter Hotels.com sig af et avanceret søgesystem, hvor man kan sortere efter hotellets antal stjerner, gæstebedømmelser, faciliter som fx gratis parkering, gratis Wi-Fi og gratis morgenmad og meget meget mere. Derudover finder man på Hotels.com's forside alle de aktuelle kampagner, udsalg og tilbud. Man kan fx spare mange penge på Sidste øjeblik-tilbuddene.

Oversigt over mest populære rejsemål på Hotels.com:

 • Hoteller i København
 • Hoteller i London Hoteller i Berlin 
 • Hoteller i Paris 
 • Hoteller i Hamborg 
 • Hoteller i New York 
 • Hoteller i Stockholm 
 • Hoteller i Barcelona 
 • Hoteller i Rom 
 • Hoteller i Prag 
 • Hoteller i Amsterdam 
 • Hoteller i Milano 
 • Hoteller i Madrid 
 • Hoteller i Dubai 
 • Hoteller i Bruxelles

Billige hoteller

Welcome Rewards

På Hotels.com kan man via Welcome Rewards indsamle overnatninger, når man reserverer igennem hjemmesiden. Når man har samlet 10 overnatninger, modtager man én bonusovernatninger, som kan indløses ved en fremtidig reservation. Denne kan indløses på hvilken som helst dato på ethvert kvalificeret hotel. Allerede nu har medlemmer af Welcome Rewards indløst mere end en million bonusovernatninger til sammen.

Tilmeldingen koster ingenting, og det er nemt og hurtigt at tilmelde sig. Man kan oprette en konto på Hotels.com manuelt eller ved hjælp af tilmeldning via Facebook. Udover optjening af bonusovernatninger er der også adskillige andre fordele ved en konto hos Hotels.com. Reservationsprocessen bliver hurtigere og nemmere, og man kan få vist og rettet i sine reservationer. Derudover kan man udskrive sine kvitteringer og rejseplaner for sine rejser, og man har muligheden for at gemme sine favorithoteller- og destinationer, så man fremadrettet har nem adgang dertil. Naturligvis vil man som medlem også være den første til at kende til de særtilbud, Hotels.com tilbyder og informerer om via deres nyhedsmail (kan afmeldes til enhver tid).

Hotels.com's app

Hotel.com har også gjort det muligt nemt og hurtigt at reservere en overnatning på farten, eftersom de har udviklet en app til både iPhone, iPad, Android og Windows-phones. Her kan man både reservere overnatninger som på hjemmesiden med samme mulighed for at filtrere sin søgning, læse gæsteanmeldelser osv., men også holde styr på ens reservationer og følge op på ens antal af overnatninger og indsamling af bonusovernatninger. App'en kan hentes via App Store til iPhone og iPad, via Play Butik til Android og via Windows Phone til Windows-phones.

Snorkling

Følg Hotels.com på Youtube

På Youtube under navnet "Hotels.com, Wake Up Happy", finder man forskellige videoer publicerede af Hotels.com. Man finder bl.a. videoer om hotelprisindekser og Hotels.com's forskellige tiltag. Overskyggende på siden er dog de mange, men meget populære animerede reklamespots for Hotels.com, som man har muligheden for at se eller gense, med den smilende hotelreceptionist, der altid har den bedste løsning tilpasset kundens individuelle behov - ligesom Hotels.com.

Betaling

Når man booker en overnatning via Hotels.com, kan man enten betale online med det samme eller betale på hotellet. Vælger man at betale online, kan man betale på følgende måder:

 • MasterCard
 • Visa
 • American Express
 • Diners Club
 • Discover kreditkort
 • Visa Electron
 • Netbank
 • PayPal

Langt de fleste reservationer på Hotels.com er forudbetalt, og betalingen opkræves altså med det samme, når der reserveres. Man skal desuden være opmærksom på, at betalingen vil blive omregnet til danske kroner efter det pågældendes tidspunkt kurs af kortudstederen, som oftest også tager gebyr for vekslingen.

Selvom der er mulighed for at betale på indkvarteringsstedet, skal der stadig opgives kreditkortoplysninger som garanti på reservationen. Derefter vil betalingen foregå ved ind- eller udtjekning. Visse hoteller opkræver dog et depositum, der skal betales på reservationstidspunktet, hvorefter resten betales ved ind- eller udtjekning.

Yderligere udgifter som fx parkering eller roomservice, der pådrages i løbet af opholdet, vil blive opkrævet direkte af hotellet ved udtjekning.

Oplev eksotiske strande med Hotels.com

Afbestilling

Hotels.com har som mellemled mellem gæsten og hotellet ikke nogen afbestillingspolitik. Det er i stedet hotellets afbestillingspolitik, der gør sig gældende ved reservation af overnatning. Disse betingelser er noteret på hotellets side under "Hotelbeskrivelse" og "Reservér det". Afbestillingspolitikken for det gældende hotel vil i øvrigt blive vist i reservationsoversigten og bekræftelsemailen. Man bør være opmærksom på, at hvert hotel har en afbestillingsfrist, og hvis denne ikke overholdes, opkræves et gebyr. Nogle reservationer kan slet ikke refunderes, uanset tidspunktet for afbestillingen.

Hvis afbestilling af reservation bliver nødvendigt, kan dette gøres ved at logge ind på sin konto på Hotels.com og gå ind under "Reservationer" og klikke på "Afbestil reservation" ved siden af det pågældende hotel. Hvis betalingen for reservationen skal refunderes, vil dette beløb blive indsat på den konto, der blev benyttet under betalingen. Under "Reservationer" kan man i øvrigt ændre sin reservation ved at klikke på "Rediger reservation" eller "Foretag ændring af værelsesreservation". Her kan ændres følgende:
Gæstens navn, type af seng, rygepræferencer, særlige ønsker, handikapfaciliteter (uden beregning)
Værelsestype, antal gæster og rejsedatoer (betaling vil muligvis blive opkrævet)

Kundeservice

Hotels.com har både en telefonisk og online kundeservice, da de vægter deres kunders tilfredshed højt.
Telefonen er åben mandag til fredag mellem klokken 08:00 og 22:00 og lørdag til søndag mellem klokken 09:00 og 22:00. Her kan man både få svar på spørgsmål angående sin reservation og afbestille eller ændre sin reservation. Hvis spørgsmålet ikke haster, kan man også sende Hotels.com en mail.
I øvrigt tilbyder Hotels.com deres kunder en gennemført "Ofte stillede spørgsmål"-service, hvor man kan finde svar på næsten alting.

Sådan indløser du din rabatkode

 1. Først vælger du på Rabathelten.dk den rabatkode, som du ønsker at bruge. Husk at sikre dig, at der ikke er tilknyttede begrænsninger, der gør, at du ikke kan benytte tilbuddet. Når du klikker på valgte rabatkode, vil du blive ført videre til Hotels.com, og den valgte rabatkode vil blive vist.
 2. Derefter reserverer du den overnatning/de overnatninger, du ønsker på Hotels.com ved at trykke på den blå "Reserver nu"-knap.
 3. Du skal herefter vælge, om du ønsker at betale online med det samme eller betale på hotellet. Vær opmærksom på, at du kun kan benytte dig af rabatkoden, hvis du betaler online med det samme.
 4. Herefter udfylder du dine personlige oplysninger og betalingsoplysninger.
 5. Inden du bekræfter dit køb på Hotels.com, skal du indtaste rabatkoden ude i højre side under dine reservationsoplysninger. Indtast koden og tryk på den blå "Anvend"-knap. Det er vigtigt, at du trykker på knappen, da koden ellers ikke aktiveres. Rabatten vil blive fratrukket med det samme, og det nye aktuelle beløb vil blive vist.
 6. Du skal som afslutning bekræfte dit køb ved at trykke på den grå "Bekræft køb"-knap, hvorefter din bekræftelse vil blive vist og sendt til dig pr. mail.
 7. Når reservationen er gennemført, vil du modtage en bekræftelsesmail derpå, og du behøver ikke gøre mere. Hotels.com anbefaler, at du medbringer en kopi af dine reservationsoplysninger til indtjekningsstedet, men egentlig er det nok at angive Hotels.com-rejseplansnummer eller reservationsnummer sammen med dit pas for at tjekke ind.
 8. Vi håber du bliver glad for din overnatning booket via Hotels.com!

rabatkode hotels

Anmeldelser af Hotels.com

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8