greenline

Greenline rabatkode

1 Greenline rabatkode og 1 tilbud for september 2017

10% rabat på alle varer til ordinær pris hos Greenline
Gælder ikke udsalgsvarer.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 79 0
Testet
Allerede anvendt 89708 gange
Fri levering på hele sortimentet hos Greenline
Vis tilbud
Virker det? 3 0
Testet
Allerede anvendt 10236 gange
Udløbne rabatkoder fra Greenline – Hvorfor?

Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Greenline.

Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Greenline rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Bag om greenline.dk

Greenline.dk er en danskejet virksomhed, der har lager og kontor i Maribo. Virksomheden beskæftiger 12 ansatte, der alle har flere års erfaring inden for branchen. Det hele foregår fra hovedsædet i Maribo, og Greenline har således ingen fysiske butikker. 

Greenline blev grundlagt i 1980'erne og blev dannet med udgangspunkt i at skabe ærlighed og høj arbejdsmoral. Disse to begreber danner stadig grundlaget for Greenline virksomheden. Greenline sætter en ære i at skabe en fair handel, gensidig tillid og høj kvalitet til billige priser. Dette skaber greenline ved at stille store krav til sig selv, ligesom de altid arbejder målrettet med deres kunders respons og tilbagemeldinger. 

Greenline.dk føres i Danmark, men det er muligt at bestille varer, der skal leveres til udlandet. 

El-artikler til alle hos Greenline

Du finder alle former for belysning på greenline.dk

Greenline.dk er en overskuelig hjemmeside, hvor du hurtigt og nemt kan finde og købe det produkt, du mangler. Du kan benytte søgefeltet til at søge efter et bestemt produkt, eller du kan benytte de forskellige kategorier i toppen af hjemmesiden for at kigge nærmere på udvalget. Nedenfor er en liste med de produkter, der forhandles på greenline.dk.
LED-pærer og LED-lys: ved at benytte en LED-pære, vil der være mange penge at spare på elregningen. Derfor tilbyder greenline et bredt udvalgt af LED-pærer, LED-spots, LED-lysstofrør, LED -panel, LED-køkkenspot, LED-projektører- og arbejdslamper, LED-lamper og armatur, LED-bånd og -skinne og diverse. 

Belysning og lamper: på greenline.dk findes også et bredt udvalg af belysning. Følgende former for belysning forhandles på hjemmesiden: indendørslamper, udendørslamper, lysarmaturer, lysskinner og strømskinner, indbygningsspots og downlights, projektører og facadelamper, arbejdslamper, nedgravningsspots, nødbelysning og diverse.

Lyskilder: Udover LED tilbyder Greenline også en række andre former for lyskilder. Følgende forhandles: glødepærer, globepærer, flotte pærer, halogenpærer, lysstofrør, PL kompaktrør, sparepærer, farvede pærer, E-saver og krystalpærer, andre pærer, halogenrør og specielle pærer. 
Værktøj: greenline.dk forhandler også værktøj, der kan bruges til el produkter.

Greenline.dk forhandler diverse værkstøj, hulbor og murbor, spændingstester og polsøger, skruetrækker og bits, afisolering, tænger og sakse, akku og milwaukee, magneter til loft og lim og fugemasse mm. 

Under hvert produkt findes en nærmere beskrivelse af produktet herunder også pris. Når man har fundet det produkt, man ønsker at købe, klikkes på feltet "køb her". Varen bliver herefter lagt i kurven, og man kan vælge, om man ønsker at handle videre eller gå direkte til kassen. Når man er færdig med at handle, og går til kassen, skal man først kontrollere, at ordren er korrekt. Derefter skal man indtaste sine personlige oplysninger, herunder om man ønsker varen sendt, eller om man selv afhenter den på greenlines lager. 

Når dette er gjort, skal man oplyse sine betalingsinformationer. Når købet er gennemført, vil man modtage en ordrebekræftelse, der bliver tilsendt på mail. Det er derfor vigtigt, at det er en korrekt mailadresse, der oplyses ved bestilling. 

Hvordan ved jeg, når der er gode tilbud?

Kunder kan tilmelde dig greenlines nyhedsbrev. Det er en gratis service, der sikrer, at man altid vil få tilsendt de seneste nyheder på mail, få information om tilbud og kampagner. Der bliver sendt nyhedsmail ud ca. seks gange om måneden. På den måde får man information om alle de gode tilbud, inden de kommer på hjemmesiden. Man kan til hver en tid afmelde sig nyhedsbrevet igen.
Man kan tilmelde dig nyhedsmailen ved at klikke på feltet "modtag tilbud", som findes i bunden af hjemmesiden. 

Greenline er sociale

Greenline er at finde på både Facebook, Twitter, Google+ og YouTube. Hvis man følger med her, bliver man opdateret på alt, der omhandler Greenline såsom tilbyd, gode ideer, nyheder og alt andet slags information. 

På YouTube ligger forskellige guidevideoer, der viser, hvordan de forskellige produkter virker. 

Fleksibel betaling

Hos Greenline findes der flere betalingsmåder. Følgende metoder kan benyttes, når du handler på greenline.dk

 • Kreditkort: Greenline accepterer betaling med VISA Dankort, Dankort, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express og JCB. Der kan være gebyrer forbundet med brug af visse kort. Dette vil fremgå på betalingssiden, når kortoplysningerne er indtastet.
 • Bankoverførsel: Det er muligt at betale via en bankoverførsel fra sin egen bank til Greenlines bank. De oplysninger der skal bruges til en bankoverførsel vil fremgå af betalingssiden. 
 • EAN betaling: Ligesom med bankoverførsel, vil disse oplysninger fremgå på betalingssiden.
 • Efterkrav: Når der handles på greenline.dk, vil det være muligt at betale pr. efterkrav. Det vil sige, at man først betaler for varen, når man har modtaget den. Vær opmærksom på, at der kan være visse gebyrer forbundet med dette.
 • Kredit: Dette er som udgangspunkt kun gældende for erhvervskunder, og man skal derfor angive under dine personlige oplysninger, hvis du er erhvervskunde. Private kunder kan dog også benytte denne betalingsmetode, hvis de har en godkendt kreditansøgning. Ansøgning til kredit findes i bunden af hjemmesiden. 

Sådan bliver dine varer leveret

Greenline tilbyder altid fri fragt på alle varer, der er forudbetalte, og som skal leveres i Danmark. Hvis en vare skal leveres uden for Danmark, vil prisen blive beregnet efter de almindeligt gældende fragtpriser. Greenline ønsker en hurtig levering, og alle ordrer der bliver bestilt inden kl. 15 mandag til torsdag og inden kl. 13 fredag, vil blive afsendt samme dag. Leveringstiden kan dog blive længere, hvis en vare ikke er på lager - dette vil fremgå ved bestillingen. Greenline benytter Post Danmark til levering af varer. 

Hvis du har modtaget en defekt vare

Returnering: Når der handles på greenline.dk, vil der altid være 14 dages fortrydelsesret. Dette gælder fra den dag, hvor varen er modtaget. Hvis man ønsker at returnere en vare, skal kundeservice kontaktes, inden varen sendes retur. Det er kunden, der skal betale fragten for at returnere en vare. En vare skal som udgangspunkt være ubrugt, når den returneres. Hvis varen er blevet brug, vil Greenline modregne et beløb, der svarer til produktets forringede værdi. 
Reklamation: Der er altid to års reklamationsret på produkter, der er købt på greenline.dk. Dette gælder fra den dag, hvor varen er modtaget. Hvis der skal reklameres over en vare, skal man kontakte kundeservice, inden varen sendes retur. 

Elartiker til både private og ehvervskunder

Du kan altid kontakte kundeservice

På greenline.dk findes en oversigt over de mest almindelige spørgsmål og svar, som du måtte have i forbindelse med køb på greenline.dk.
Kundeservice kan kontaktes på følgende måder:

 • Telefonisk: Kundeservice kan kontaktes over telefonen mandag til torsdag fra 7.30 - 16.30 og fredag fra 7.30 - 15.00.
 • Mail: Du kan skrive en mail til Greenlines kundeservice, som vil blive besvaret hurtigst muligt.
 • Chat: Ved at benytte chatfunktionen på hjemmesiden, vil det være muligt at chatte med kundeservice. 

Indløs rabatkoden og spar penge

 1. På Rabathelten.dk kan du finde rabatkoder, der sikrer at du sparer penge, når du handler på greenline.dk.
 2. Du skal starte med at finde den rabatkode, du gerne vil bruge. Rabatkoden kommer til syne, når du klikker på den. Kopier koden eller skriv den ned.
 3. Herefter kommer du til helt automatisk til greenline.dk, hvor du skal i gang med at vælge, hvad du ønsker at købe.
 4. Når du er færdig med at shoppe, skal du gå til kassen for at færdiggøre din ordre. 
 5. Du skal indtaste dine personlige oplysninger, så greenline.dk ved, hvor varen skal sendes hen.
 6.  I feltet neden under personlige oplysninger, skal du indtaste den rabatkode, du har fundet her på Rabathelten.dk. Indtast den i feltet med teksten ”kampagnekode”.
 7. Når du har indtastet dine betalingsoplysninger, vil du kunne se den samlede pris, efter rabatten er fratrukket. 

Glæd dig nu til at modtage din pakke fra geenline.dk!

Indløs sådan her din rabatkode hos Greenline

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8