Qatar Airways rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juni 2018. Opdaterede og godkendte.
Op til 20% rabat på udvalgte afgange hos Qatar Airways
Vis tilbud
Allerede anvendt 13375 gange
Vilkår og betingelser
Economy rejser til gode priser hos Qatar Airways
Vis tilbud
Allerede anvendt 32 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Qatar Airways Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Qatar Airways. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Qatar Airways rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Når visioner får vinger og flyver helt til tops

Qatar Airways flyver til over 100 destinationer verden over og tilbyder sine kunder et højt serviceniveau og en innovativ webplatform til bestilling af flyrejser. Qatar Airways tilbyder også sine kunder at booke hoteller, cruises og private jets.

Visionen om at være det bedste flyselskab i verden, har Qatar Airways allerede opfyldt. I 2011 blev Qatar Airways kåret som Airline of the Year af det prestigefyldte Skytrax, som er flybranchens uafhængige organisation. 

Qatar Airways har haft en gennemsnitlig årlig vækst på 30 % og har løbende udvidet sine flyruter. Det prisbelønnede flyselskab råder i dag over en af verdens mest moderne flyflåder og har vundet mange priser. Qatar Airways blev relanceret i 1997 og er blevet tildelt en 5-stjernet klassificering af Skytrax.

Akbar Al Baker er flyselskabets "Group Chief Executive", og han har været med til at gøre Qatar Airways til et af verdens hurtigst voksende og mest anerkendte flyselskaber i verden. Akbar Al Baker er en engageret og visionær forretningsmand og er således CEO for adskillige afdelinger af Qatars nationale flyselskab, herunder Qatar Executive, Qatar Airways Holidays, Qatar Aviation Services, Qatar Duty Free Company, Doha International Airport, Internal Media Services, Qatar Distribution Company og Qatar Aircraft Catering Company.

Akbar Al Baker er født i Doha og har her uddannet sig inden for handel og økonomi. Som succesrig forretningsmand i Doha i mere end 25 år, har Akbar Al Baker opnået et rigt erfaringsgrundlag inden for forretningsverdenen, og i 1997 blev han CEO for Qatar Airways. Inden for det sidste årti har Akbar Al Baker stået i spidsen for væksten i Qatar Airways. Flyselskabet Qatar Airways er nu oppe på at flyve til mere end 100 destinationer på tværs af et stadigt voksende internationalt rutenetværk, der spænder over seks kontinenter.

Fly med Qatar

Lad rejsen få luft under vingerne via qatarairways.com´s shop 

Qatar Airways lover sine kunder en 5 stjernet oplevelse på sitet qatarairways.com, uanset om man ønsker at planlægge sin rejse online eller ønsker at hente sin bagage efter hjemrejsen. Det nyligt relancerede qatarairways.com, byder på en fantastisk oplevelse ved rejsekøb. På websitet er der et højt niveau af prisgennemsigtighed, en sektion for tilbud på flybilletter samt et nemt navigationsværktøj til at finde den information, man søger. 

Ønsker man at finde de bedste priser, skal man søge på Qatar Airways.com´s officielle website qatarairways.com. Flyselskabet har også et callcenter, hvor der sidder reservationsmedarbejdere i USA. Her kan man få hjælp til reservation og billetkøb. Man kan vælge at købe en billet via callcenteet eller via billetkontorerne, men man skal være opmærksom på, at man muligvis kan finde en bedre pris på Qatar Airways officielle website.

På hjemmesiden finder man links til overskrifterne "book et fly", "håndter en booking", "check in online", "flystatus" og "søg på tidstabel". 

Når man skal booke flyrejser, hoteller og cruises, er det nemt på onlineshoppen qatarairways.com via de tre muligheder: 

 • Fly + hotel
 • Hoteller
 • Et cruise

Ønsker man at booke rejser i lokalområdet omkring Qatar, kan man vælge mellem følgende lokale områder: 

 • Bahrain
 • Kuwait
 • Oman
 • Qatar
 • Saudi Arabien
 • De Forenede Arabiske Emirater. 

Man kan også booke en Qatar stopover og opdage Qatar, Qatars attraktioner, aktiviteter og tours og Qatar stopover hoteller. 

Oppe over skyerne med Qatar

Vær opdateret på de seneste eksklusive nyheder med nyhedsbrevet

På hjemmesiden Qatar Airways.com kan man klikke på ikonet nyhedsbrev. Herefter fremkommer der en formular, hvor man kan skrive sine kontaktdata. Med en udfyldt kontaktformular tilmelder man sig Qatar Airways nyhedsbrev og modtager dermed eksklusive tilbud og de seneste nyheder vedrørende flyselskabets produkter og services. 

Bliv medlem af Qatar Airways´s privilegieklub og få eksklusive fordele

Ønsker man eksklusive fordele hos flyselskabet Qatar Airways, kan man tilmelde sig "Privilege Club", som er Qatar Airways´ fly program. Flyselskabets "Privilege Club" giver sine medlemmer et bredt spektrum af eksklusive privilegier og fordele, hvilket gør rejserne endnu mere givende. 
Der findes forskellige typer af medlemskaber og der kan vælges mellem medlemskaberne platin, guld, sølv og burgundy samt et familiemedlemsskab. 

Optjen point

Hver flyrejse med Qatar Airways og ethvert oneworld medlems flyselskab giver mulighed for at optjene Qpoints i følge den takst, man har betalt (booking class) og rejsesektoren. Des flere Qpoints, man optjener, jo højere når man et medlemskab i den eksklusive klub "Privilege Club".

Har man optjent Qmiles, er det muligt at shoppe og betale med disse Qmiles. Ønsker man at forkæle sig selv med lækre varer i forbindelse med flyrejsen, er det muligt at bruge sine optjente Qmiles ved Qatar Duty Free butikker. Disse butikker er placeret ved afgangene og ved ankomsten til Hamad International Airport.

Gå i luften med Qatar Airways´s app 

Qatar Airways har en app, der hedder Qatar Airways mobile app til Iphone og Android. Som en tilføjelse til Qatar Airways app, kan man i app store købe Qmiles mobile app. Her kan man få adgang til sit privilegium medlemskab og medlemskabets konto fra sin mobil, mens man er på farten. 
App´en er gratis og man rekvirerer Qmiles mobile app´en i app store på Google play eller Apple store. Man kan her opdatere sin eksisterende Qatar Airways mobile app på sin mobil telefon eller downloade den på ny.

App´en Qmiles mobile app giver mulighed for: 

 • Checke sine konto detaljer, seneste aktiviteter og kommende rejser. 
 • Beregne sine optjente Qmiles og de Qpoints, man kan optjene samt de Qmiles, der er påkrævet til Qatar Airways, oneworld flyselskaberne eller deres partner flyselskaber. Til dette kan man i app´en bruge Qcalculator.
 • Opkræve manglende Qmiles på de flyrejser, man har haft. 
 • Være opdateret på de seneste tilbud og registrere, at man ønsker at modtage disse. 
 • Man kan kommunikere med flyselskabets medlemsservice center og dermed få sine forespørgsler hurtigere gennemført. 
 • Opdatere sin profil og skrive sine ønsker med hensyn til e-mails og sms´er fra Qatar Airways. 
 • Få adgang til "Den Nye Privilegium Klub" mobile website, hvor man kan informere sig om programmet.
 • Luksus rejse med Qatar

Qatar Airways på de sociale medier

Ønsker man at være opdateret på de seneste nyheder, gode tilbud, produkter og services fra flyselskabet Qatar Airways, har man mulighed for at følge flyselskabet på de sociale medier Facebook, Twitter, Google Plus, Instagram, Flickr, Tumblr og YouTube. 
På YouTube kan man blandt få et "sneak peak" af Qatar Airways nye airbus A350. 

Fleksibel og nem betaling af rejserne 

Ved køb i onlineshoppen qatarairways.com er det muligt at betale med følgende kreditkort og øvrige betalingsformer: 
VISA, MasterCard, American Express, UATP, Diners Club og Paypal. 

Bagage levering til tiden

Qatar Airways gør alt for at sikre levering af indchecket bagage til tiden. Hvis det skulle ske, at den indcheckede bagage er forsinket eller fejlanbragt, leveres bagagen så vidt muligt inden for et døgn. Har man haft udgifter på grund af Qatar Airways´s forsinkede levering af bagagen, refunderes de nødvendige udgifter. Hvis bagagen er gået tabt, kompenseres i henhold til Montreal-konventionen, hvis den er gældende. Har man betalt ekstra gebyr for en mistet kuffert, kan man få dette refunderet.God service med Qatar

Et flyselskab der går op i at levere hurtige billetrefunderinger

Qatar Airways behandler billetrefunderinger hurtigst muligt. Købsprisen refunderes til den oprindelige betalingsform, når eventuelle tredjeparters servicegebyrer er fratrukket. Hvis billetten er købt med kreditkort, sender flyselskabet en refunderingsansøgning til kreditkortudstederen senest syv hverdage efter modtagelse af ansøgningen. Kreditkortudstederen refunderer derefter købsprisen i overensstemmelse med kreditkortets vilkår og betingelser. Qatar Airways udsteder refunderingen senest 20 hverdage efter modtagelse af ansøgningen, hvis billetten er købt kontant, med check eller andre betalingsformer.

Kontoret har ikke åbent for personlige henvendelser og man henledes til at kontakte kontoret per mail eller per telefon. Kontorets telefon er åben i hverdage fra klokken 9-16.30.

Hvordan man indløser en rabatkode fra Rabathelten til Qatar Airways 

 1. Vælg først den rabatkode hos Rabathelten, du ønsker at bruge. 
 2. Vær opmærksom på, om rabatkoden kan have nogle tilknyttede begrænsninger, der gør, at du ikke kan benytte koden til dit ønskede formål.
 3. Klik på rabatkoden og du bliver ført videre til onlinebutikken, og rabatkoden bliver vist. 
 4. I onlinebutikken foretager du din booking til flyrejse, cruise og/eller hotel. 
 5. Når du har tastet de relevante oplysninger, er der på samme side et ikon, der hedder "promo code"? 
 6. Her taster du din rabatkode. Herefter bliver beløbet fratrukket rabatten, og det nye beløb fremkommer. 
 7. Gå herefter til kassen og betal for dine køb.
  Vi håber, at du bliver glad for dine køb fra Qatar Airways! Rigtig god fornøjelse!Indløs rabatkode hos Qatar
Anmeldelser af Qatar Airways

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere