Kiwi rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juni 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Overnatningsgaranti ved forsinkede eller aflyste fly hos Kiwi
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
150 kr rabat når du henviser en ven hos Kiwi
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Asger
Hey? Brænder du for at rejse? På Kiwi Stories finder du masser af inspiration, trivia og gode tips – god læselyst, og god fornøjelse med din næste tur. Skrevet af Asger den 27/12/2019.
Spørgsmål, kommentarer, kritik? Skriv til Asger.
Ugens shop
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Det smarte valg til drømmerejsen

Kiwi er en kompletløsning, når der skal bookes en større rejse. Her bestræber man sig altid på at finde det billigste tilbud, og det kan nogen gange resultere i kombinationer, som andre søgemaskiner ikke finder – og på den måde kan man spare penge. Noget, som adskiller Kiwi fra de mange konkurrenter på markedet, er inklusionen af bus- og togrejser, hvilket gør, at prisen ofte kan sænkes yderligere, og derudover tilbyder firmaet altid en garanti, så man ikke står uden tag over hovedet, hvis et af flyene er forsinket eller aflyst.

En start-up-succeshistorie

Tjekkiske Kiwi er et ungt foretagende, som i løbet af få år har cementeret sin position som en af rejsebranchens innovatører. Virksomheden begyndte i 2011, hvor Oliver Dlouhý og Jozef Képesi lancerede Skypicker, der et år senere skulle blive til Kiwi. Her havde man fundet et ”hul” i markedet, hvor man kunne forene de kendte sammenligningsmaskiner, som hjælper rejsende med at finde de billigste billetter, med et mere konventionelt rejsebureau, hvor man også kan booke hotel, forbindelsesfly (eller tog og bus) samt rejsegarantier

I dag har Kiwi branchekontorer i ni lande, og med gennemsnitligt 35.000 antal solgte sæder hver dag er virksomheden for alvor ”ankommet” i rejsebranchens superliga – og skulle man stadig være i tvivl om, hvorvidt Kiwi er noget, der er værd at satse på, kan man bare spørge Forbes Magazine, som to år i træk (2017 og 2018) kårede virksomheden til den bedste tjekkiske opstartsvirksomhed. Det tog man desuden også notits af hos det multinationale investeringsfirma General Atlantic, som i 2019 besluttede sig for at skyde penge i Kiwi. Hvad venter der i fremtiden for Kiwi? Det er der ingen, der ved, for man tør nok godt gætte på at ”the sky’s the limit” – for nu at blive i terminologien. 

Hvad finder man hos Kiwi?

Kiwi er nemt og intuitivt. Øverst på siden kan man vælge mellem de forskellige kategorier ”Rejse”, ”Værelser”, som drives i samarbejde med bookingportalen Booking.com, ”Biler”, hvor Kiwi samarbejder med Rentalcars samt ”Stories”, en blog, hvor man kan hente inspiration til de næste rejseeventyr. På forsiden er det muligt at indtaste start- og slutdestination samt rejsedatoer, hvorefter Kiwi finder den billigste kombination. Herefter har man mulighed for at forfine søgningen ud fra forskellige parametre, eksempelvis:

 • Kabine
 • Transportform (her kan man fravælge tog og/eller bus)
 • Mellemlandinger
 • Varighed
 • Transportselskaber
 • Lufthavne 
 • Pris
 • … og mange flere

I forhold til destinationer er det næsten nemmeste at spørge, hvor Kiwi ikke tilbyder flyrejser til. Her kommer man vidt omkring, og derudover er der som nævnt også mulighed for at lave en samlet pakkeløsning, hvor man samtidig booker sin overnatning og/eller udlejningsbil gennem internetportalen.

Nomad – det smarte valg til den eventyrlystne

Nomad er Kiwis unikke algoritme, som kombinerer flere destinationer og derefter finder den billigste rute. Den finder man forrest på siden, hvor man eksempelvis kan søge på ”Det bedste i Asien”. Her kommer Nomad med et forslag baseret på ens startdestination, så man både finder de bedste priser og den smarteste rækkefølge til sin tur.

Kiwi på de sociale medier

Kiwi finder man selvfølgelig også på forskellige sociale medier. Virksomheden er repræsenteret på både Facebook, Instagram, Youtubeog LinkedIn, så uanset hvilket – eller hvilke – netværk man foretrækker, bør det være muligt at finde et sted, hvor man kan holde kontakten ved lige, få inspiration og dele sine bedste feriebilleder

Betalingsmuligheder på hjemmesiden

Hos Kiwi har man mulighed for at betale for sine rejser med gængse kreditkort som Visa, MasterCard, American Express og Diners Club samt gennem online-betalingsplatformen Trustly.

Garanti hos Kiwi

Flyrejser kan være forbundet med usikkerhed. Fly kan blive forsinket eller helt aflyst, og hvis man ikke flyver direkte, kan det blive et rigtigt problem. Hvad gør man så, og hvordan kan man sikre sig hos Kiwi, hvis uheldet nu er ude? På Kiwis garanti-side finder man en beskrivelse af forskellige scenarier samt hvad Kiwi her tilbyder. Ved forsinkede, aflyste eller ændrede fly kan man være sikker på at blive tilbudt et alternativt fly til den bookede destination, og såfremt man ikke ønsker dette, er det også muligt at få de ubrugte billetter refunderet. Det skal dog understreges, at man som kunde kun kan vælge, hvis der er mindre end 48 timer til afgang, ellers forbeholder sig retten til at vælge. 

Kundeservice & FAQ 

Det kan altid ske, at noget ikke går helt efter planen, når man shopper på nettet, og så skal man selvfølgelig være muligt at få hjælp og svar på eventuelle spørgsmål. Det kan man også hos Kiwi ved at tage et kig på hjemmesidens FAQ. Øverst til højre på siden ser man ordet ”Hjælp”, som fører en direkte videre til en udførlig liste med svar omkring alt, hvad der vedrører Kiwi. Skulle det alligevel ske, at FAQ-siden ikke giver svar på spørgsmålet, er der også mulighed for at klikke på ”Jeg kan ikke finde mit problem” nederst på siden, hvorefter man bliver guidet videre til personlig kundeservice hos Kiwis supportteam

Sådan indløser du din rabatkode hos Kiwi 

 1. Begynd med at finde en rabatkode til Kiwi her på Rabathelten. Husk, at ikke alle koder gælder til alle destinationer. 
 2. Kopiér koden, eller skriv den ned, og klik videre til Kiwis hjemmeside.
 3. Nu skal du gå på opdagelse blandt de mange fly-, tog- og busafgange og finde det rejsemål og den forbindelse, du helst vil have.
 4. Når du har fundet din rejse, skal du klikke på ”Book” ved siden af rejseplanen.
 5. Nu ser du en rejseoversigt, som gennemgår turen i detaljer med alle stop. Nedenunder skal du udfylde dine personlige oplysninger samt personlige oplysninger for eventuelle medpassagerer. Her kan du også tilføje ekstra bagage og rejseforsikring. Har du det hele? Så klik på ”Fortsæt”.
 6. På næste side skal du vælge din billettakst. Her kan du vælge mellem ”Saver-billet”, ”Standardbillet” og ”Flexibillet”. Vælg den, der passer bedst til dine behov.
 7. Ønsker du yderligere forsikring? Så skal du vælge det på den side, du kommer til nu. 
 8. Nu er du kommet til betalingen, og her kan du tilføje din rabatkode (se billedet nedenunder). Indtast dine betalingsoplysninger, tjek, at koden virker, og afslut din bestilling.
 9. Sådan! Så er du (næsten) klar til at tage ud på (ferie)eventyr. God fornøjelse – og på gensyn hos Rabathelten!

Sådan indløser du din rabatkode hos Kiwi.

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere