En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Kiwi rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2024.

Rabatkoder & tilbud tjekket og verificeret.
Vores anbefaling Overnatningsgaranti ved forsinkede eller aflyste fly hos Kiwi
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 2 gange
 • Sidste ændring foretaget den 19/11/2021 klokken 07.12 af Asger.
150 kr rabat når du henviser en ven hos Kiwi
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 13 gange
 • Sidste ændring foretaget den 01/12/2021 klokken 07.51 af Asger.
Hey?

Brænder du for at rejse? På Kiwi Stories finder du masser af inspiration, trivia og gode tips – god læselyst, og god fornøjelse med din næste tur. Skrevet af Asger den 27. dec. 2019.

2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned.
Udløbne rabatkoder



75 kr
75 kr rabat på flybilletter ved køb over 530 kr hos Kiwi
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 530 kr
 • Allerede anvendt 5 gange
149 kr
149 kr rabat ved køb over 1490 kr hos Kiwi
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 1.490 kr
 • Allerede anvendt 9 gange
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding
Rabathelten.dk Newsletter
Aktuelle Kiwi-tilbud og -rabatkoder
Tilgængelige rabatkoder 0
Tilgængelige tilbud 2
Maksimal rabat --
Rabatkoder kun for nye kunder 0
Rabatkoder for nye og eksisterende kunder 0
Sidst opdateret:
Værd at vide om Kiwi

Hos tjekkiske Kiwi får man både et overblik over flyafgange samt tog og busser til rejsen. På den måde får man så mange valgmuligheder som muligt – og så er der rigtig penge at spare.

Prisen bliver selvfølgelig endnu bedre, når du kombinerer din Kiwi-booking med en rabatkode fra Rabathelten. Lad drømmerejsen begynde her, og lad Kiwi være første stop på turen – god rejselyst!

Skrevet af Asger den 13. dec. 2019. Opdateret af Asger am 27. jul. 2020.

Det smarte valg til drømmerejsen

Kiwi er en kompletløsning, når der skal bookes en større rejse. Her finder man altid det billigste tilbud, og det kan nogen gange resultere i kombinationer, som andre søgemaskiner ikke finder – på den måde kan man spare penge. En af de ting, som adskiller Kiwi fra de mange konkurrenter på markedet, er inklusionen af bus- og togrejser, hvilket gør, at prisen ofte kan sænkes yderligere. Derudover tilbyder firmaet altid en garanti, så man ikke står uden tag over hovedet, hvis et af flyene er forsinket eller aflyst.

En start-up-succeshistorie

Tjekkiske Kiwi er et ungt foretagende, som blev grundlagt i 2011. Dengang var navnet Skypicker, hvilket dog blev skiftet ud efter allerede et år. Forretningsmodellen var lige fra begyndelsen at forene de kendte sammenligningsmaskiner, som hjælper rejsende med at finde de billigste billetter, med et mere konventionelt rejsebureau, hvor man også kan booke hotel, forbindelsesfly (eller tog og bus) samt rejsegarantier

I dag har Kiwi branchekontorer i ni lande, og med gennemsnitligt 35.000 antal solgte sæder hver dag er virksomheden for alvor ”ankommet” i rejsebranchens superliga – og skulle man stadig være i tvivl om, hvorvidt Kiwi er noget, der er værd at satse på, kan man bare spørge Forbes Magazine, som to år i træk (2017 og 2018) kårede virksomheden til den bedste tjekkiske opstartsvirksomhed. Det tog man desuden også notits af hos det multinationale investeringsfirma General Atlantic, som i 2019 besluttede sig for at skyde penge i Kiwi. Hvad venter der i fremtiden for Kiwi? Det er der ingen, der ved, for man tør nok godt gætte på at ”the sky’s the limit” – for nu at blive i terminologien. 

Hvad finder man hos Kiwi?

Kiwi er nemt og intuitivt. Øverst på siden kan man vælge mellem de forskellige kategorier ”Rejse”, ”Værelser”, som drives i samarbejde med bookingportalen Booking.com, ”Biler”, hvor Kiwi samarbejder med Rentalcars samt ”Stories”, en blog, hvor man kan hente inspiration til de næste rejseeventyr. På forsiden er det muligt at indtaste start- og slutdestination samt rejsedatoer, hvorefter Kiwi finder den billigste kombination. Herefter har man mulighed for at forfine søgningen ud fra forskellige parametre, eksempelvis:

 • Kabine
 • Transportform (her kan man fravælge tog og/eller bus)
 • Mellemlandinger
 • Varighed
 • Transportselskaber
 • Lufthavne 
 • Pris
 • … og mange flere

I forhold til destinationer er det næsten nemmeste at spørge, hvor Kiwi ikke tilbyder flyrejser til. Her kommer man vidt omkring, og derudover er der som nævnt også mulighed for at lave en samlet pakkeløsning, hvor man samtidig booker sin overnatning og/eller udlejningsbil gennem internetportalen.

Ferieventyr med Kiwi.

Kiwi på de sociale medier

Kiwi er repræsenteret på både Facebook, Instagram, Youtube og LinkedIn, så uanset hvilket – eller hvilke – netværk man foretrækker, bør det være muligt at finde et sted, hvor man kan holde kontakten ved lige, få inspiration og dele sine bedste feriebilleder

Betalingsmuligheder på hjemmesiden

Hos Kiwi har man mulighed for at betale for sine rejser med gængse kreditkort som Visa, MasterCard, American Express og Diners Club samt gennem online-betalingsplatformen Trustly.

Garanti hos Kiwi

Flyrejser kan være forbundet med usikkerhed. Fly kan blive forsinket eller helt aflyst, og hvis man ikke flyver direkte, er der endnu større potentiale for problemer. Hvad gør man så, og hvordan kan man sikre sig hos Kiwi, hvis uheldet nu er ude? På Kiwis garanti-side finder man en beskrivelse af forskellige scenarier, samt hvad Kiwi her tilbyder. Ved forsinkede, aflyste eller ændrede fly kan man være sikker på at blive tilbudt et alternativt fly til den bookede destination, og såfremt man ikke ønsker dette, er det også muligt at få de ubrugte billetter refunderet. Det skal dog understreges, at man som kunde kun kan vælge, hvis der er mindre end 48 timer til afgang, ellers forbeholder sig retten til at vælge. 

Kundeservice & FAQ 

Har man spørgsmål til Kiwi, kan man tage et kig på hjemmesidens FAQ. Øverst til højre på siden ser man ordet ”Hjælp”, som fører en direkte videre til en udførlig liste med svar omkring alt, hvad der vedrører Kiwi. Skulle det alligevel ske, at FAQ-siden ikke giver svar på spørgsmålet, er der også mulighed for at klikke på ”Jeg kan ikke finde mit problem” nederst på siden, hvorefter man bliver guidet videre til personlig kundeservice hos Kiwis supportteam

Sådan indløser du din rabatkode hos Kiwi 

 1. Som det første skal du finde en passende rabatkode til Kiwi her hos Rabathelten. Husk, at der kan være begrænsninger på rabatkoder i form af eksempelvis udløbsdatoer. 
 2. Kopiér koden, og gå videre til Kiwis hjemmeside.
 3. Nu skal du finde den rejsekombination, der passer bedst til dine behov. 
 4. Herefter skal du klikke på ”Book” ved siden af rejseplanen.
 5. Nu ser du en rejseoversigt, som gennemgår turen i detaljer med alle stop. Nedenunder skal du udfylde dine personlige oplysninger samt personlige oplysninger for eventuelle medpassagerer. Klik bagefter på ”Fortsæt”.
 6. På næste side skal du vælge din billettakst. Her kan du vælge mellem ”Saver-billet”, ”Standardbillet” og ”Flexibillet”..
 7. Nu er du kommet til betalingssiden. NB: Her skal du tilføje din rabatkode (se billedet). Bagefter skal du indtaste dine betalingsoplysninger, hvorefter du afslutter din bestilling.
 8. Sådan! Så kan rejseeventyret begynde. God tur – og på gensyn hos Rabathelten!

Sådan indløser du din rabatkode hos Kiwi.

Ofte stillede spørgsmål om Kiwi

Netop nu kan du spare penge med følgende Kiwi rabatkoder og tilbud:

I øjeblikket findes der 0 Rabatkoder & 2 Tilbud fra kiwi.com, som du kan benytte og spare penge med i maj. Alle rabatkoder og tilbud er testet og verificeret af vores medarbejdere.

Hos Kiwi kan du nemt og enkelt betale med American Express, Diners Club, MasterCard og VISA.

Ja, du finder Kiwi på Facebook, Instagram og Youtube.
Hvad synes du om vores tilbud?