MAC Cosmetics rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2019. Opdaterede og godkendte.
Gratis luksusprøver ved køb over 350 kr hos MAC Cosmetics
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 21 gange
Vilkår og betingelser
Gratis gave ved køb over 350 kr hos MAC Cosmetics
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 15 gange
Vilkår og betingelser
Gratis gave ved køb bestseller produkter og over 350 kr hos MAC Cosmetics
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 6 gange
Vilkår og betingelser
Gratis luksusprøver ved køb over 350 kr hos MAC Cosmetics
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 35 gange
Vilkår og betingelser
10% rabat på din første ordre ved tilmelding til nyhedsbrevet hos MAC Cosmetics
Vis tilbud
Allerede anvendt 69 gange
Vilkår og betingelser
Makeup af høj kvalitet hos MAC Cosmetics
Vis tilbud
Allerede anvendt 35 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra MAC Cosmetics Hvorfor?

Gå aldrig glip af en MAC Cosmetics rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Missionen bag Mac Cosmetics

Den grundlæggende mission bag MAC Cosmetics var at tilbyde håndplukkede kvalitetsskønhedsprodukter let tilgængelige for alle mennesker uanset budget og geografisk placering. Produkterne skulle have god kvalitet, men være til at betale og det hel skulle være enkelt med få klik eller et lille besøg forbi den fysiske filial. Online kræver det blot et par klik, mens i de fysiske butikker kan man med få ord finde de helt rigtige skønhedsprodukter.

MAC er en forkortelse af Makeup Art Cosmetics, som er en canadisk kosmetikmærke. M·A·C blev grundlagt i 1984 i Toronto, i Canada af Frank Toskan og Frank Angelo. Frank Toskan er professionel makeupartist og fotograf, mens Frank Angelo er skønhedssalonejer. De fik ideen om at åbne deres egen virksomhed, der tilbød skønhedsprodukter af høj kvalitet, da de syntes, at det var noget, der manglede produkter på markedet, der også så godt ud på modelbilleder. Med deres eget mærke forsøgte de at skabe produkter til forskellige udseender og behov, af høj kvalitet samt makeup, der holdt godt. Da de først startede med at producere deres skønhedsprodukter lavede de små eksperimenter i køkkenet og resultatet blev nogle unikke produkter som de solgte til venner, kollegaer, makeupartister, modeller og fotografer. Efterhånden begyndte branchen at tale om deres unikke varer og således fik berømte stylister, branchefolk og moderedaktører øjnene op for disse. Efter dette gik navnet videre fra mund-til-mund og modemagasiner begyndte at kreditere mærket og det var sådan M · A · C blev et kendt navn. I marts 1984 lykkedes det Mac Cosmetics at lanceres i Toronto stormagasin.

I 1998 blev MAC Cosmetics opkøbt af den amerikanske skønhedsgigant Estée Lauder. Selvom MAC er en canadisk virksomhed har de deres hovedkontor og administration i New York i USA. Oprindeligt blev alle butikkens skønhedsprodukter designet og udviklet til professionelle makeup artister. Få år efter besluttede de sig dog for også at nå almindelige privatpersoner med deres produkter. Med andre ord ville MAC nå alle kunder uanset alder, køn og nationalitet, hvilket de også formår at gøre. Deres motto er faktisk: "All ages, all races, all sexes".

beauty

Succesen bag virksomheden skyldes deres passion, ærlighed, god service og produkter af høj kvalitet. På baggrund af disse faktorer er det lykkedes virksomheden at få nye kunder samtidig med at bevare deres eksisterende kunder. Mac Cosmetics overholder med bådelokale, regionale, føderale love og regler mht. produktion og markedsføring. Dette sker primært for at undgå og forebygge salg og distribution af forfalskede produkter. Det hele startede med en lokal og mindre virksomhed, der udviklede sig til at blive et globalt skønhedsfænomen med passion, erfaring og stor succes.

Alt indenfor makeup

Alle dem, der elsker makeup vil elske maccosmetics.dk. Netbutikken kan siges at være et skønhedsunivers, hvor man kan finde inspiration og købe makeup, der er på niveau med det de professionelle køber og benytter.

Maccostemetics.dk er en enkel og brugervenlig side at benytte, da den er designet logisk og overskueligt. Udover diverse hovedkategorier findes der en række andre features, der gør det nemmere, hurtigere og mere brugervenligt at færdes på hjemmesiden.

På den tilhørende blog maccosmetics.com/culture kan man læse om de nyeste makeuptrends, få inspiration og gode råd, få yderligere informationer om de nyeste produkter, se oversigt over butikker, se billeder og videoer om makeuptricks etc.

Som noget særligt kan man gemme produkter som favoritter ved at klikke på ”Tilføj til favoritprodukter”. Sidst men ikke mindst kan man søge efter et bestemt produkt i søgefeltet, der findes nederst på siden. Med denne mulighed bliver det lidt lettere at finde det produkt man var på udkig efter.

smuk

Direkte fra professionelle make-up artister til jer

Mac Cosmetics er et mekka for alle skønhedsentusiaster, da produkterne oprindeligt blev designet til professionelle makeupartister. Derfor har produkterne høj kvalitet, er lette at bruge, holdbare og alsidige. Mac Cosmetics forhandler kun deres eget mærke, derfor kan man ikke finde andre makeupmærker hos onlineshoppen. Sortimentet fornyes jævnligt. Derfor kan man være sikker på at finde nye og spændende produkter stort set med det samme de bliver lancereret. Onlinebutikken er delt op i flere overordnede kategorier, som gør det lettere at orientere sig og finde nøjagtig de produkter man er på udkig efter. Disse kategorier er: 

NYE KOLLEKTIONER
I denne kategori finder man onlinebutikkens senest tilkomne skønhedsprodukter og aktuelle kampagner. 

BESTSELLERS
I denne kategori finder man de mest populære og bedst sælgende varer inden for skønhed.

MAKEUP
I denne kategori finder man alt inden for makeup. Man kan vælge mellem produkter til øjne, læber, ansigt og negle.

HUDPLEJE
Her finder man renseprodukter, fugtcremer, rejsetilbehør og dufte.

MAKEUP MUSTHAVES
Under denne kategori findes der essentielle tilbehør som enhver har brug for, nemlig tasker, accessoires og pensler.

PRO PRODUCTS
Denne hovedkategori indeholder en række særlige produkter som fx øjenvipper, særlige redskaber og populær makeup, der bruges af makeupeksperter og modeller etc.

makeup

Fysiske butikker til dem, der foretrækker det

MAC har flere fysiske filialer i hele Danmark, som findes i de største byer som fx Aarhus, Aalborg, Odense, København etc. Her kan man få rådgivning og hjælp til produkter eller bestille varer til afhentning. Medarbejderne kender altid til de fleste produkter og er altid klar til at hjælpe. I butikkerne kan de også hjælpe med at vælge produkter, lægge makeup og få vejledning om farver, hudtoner m.m.

Mulige betalingsmetoder

Hos Mac Cosmetics kan man vælge mellem de mest almindelige betalingskort, der gør det lettere at handle hos onlineshoppen. Man kan gennemføre sin betaling via VISA og Mastercard. Mac Cosmetics hæver først beløbet på betalingskortet, efter ekspedering af bestillingen og afsendelse af pakken. Desuden kan man være sikker på, at alle betalinger foregår gennem sikre og godkendte kanaler, der krypterer alle personlige data. Dermed kan man være sikker på, at ens private og følsomme data ikke gemmes eller gives videre til andre uvedkommende. Som betalingskanal benytter onlinebutikken Global Collect, der sikrer en godkendt og sikker betaling for alle brugere.

Relevant information om levering

Mac Cosmetics forsøger at levere alle bestillinger så hurtigt og sikkert som muligt. Som leverandør benytter Mac Cosmetics PostNord (Post Danmark) og DHL. Bestillinger bliver normalt behandlet på almindelige hverdage. Fragten koster 35 kroner og leveringstiden er normalt fem til syv arbejdsdage.

Godt at vide om Mac Cosmetics’ returneringspolitik

Hver gang man modtager en pakke fra en webbutik er det altid en god ide at undersøge varens stand, inden man tager den i brug. Hvis man opdager fejl eller mangler, bedes man reagere hurtigt og kontakte onlinebutikken. Skriv gerne en mail og forklar problemstillingen kort og angiv venligst dit ordrenummer, så det bliver lettere og hurtigere for netbutikken at hjælpe videre. Hos Mac Cosmetics kan man fortryde sit køb i 14 dage fra modtagelsen af varen.

Læg mærke til, at produktet kan kun returneres, hvis det er ubrugt, uåbnet og i original emballage. Desuden skal man udfylde en returseddel, som findes på bagsiden af fakturaen og er vedlagt i pakken. Ved at benytte den vedlagte returmærke kommer varen automatisk retur til onlinebutikken. Hvis man ikke længere har returmærket skal man sende pakken til:

M·A·C Cosmetics Online Returafdeling
Delta Park 37
DK-2665 Vallensbæk Strand

Kundeservice via både e-mail og telefon

Har man spørgsmål til en igangværende bestilling eller til et bestemt produkt kan man kontakte kundeservice via enten mail eller telefon. Man kan skrive til kundeservice@cs.dk.maccosmetics.com eller via onlinebutikkens online kontaktformular:

http://www.maccosmetics.dk/customer_service/contact_us.tmpl

Telefonisk kan man kontakte kundeservice via dette nummer: +45-80705750. Medarbejderne sidder ved telefonen alle almindelige hverdage fra kl. 8 til klokken 20 og alle lørdage mellem 9 og 12.

Bliv en del af det online fællesskab 

Mac Cosmetics er repræsenteret på mange af de mest populære sociale medieplatforme. Gennem disse kanaler kan man få relevante informationer om forskellige aktiviteter, få relevante tilbud og nyheder om onlinebutikkens sortiment. Desuden kan man få inspiration til forskellige styles, tips om skønhed og nye produkter og lignende. Maccosmetic.dk har aktive profiler på både Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Tumblr og Instagram. Youtube er der, hvor man finder videoer, Instagram indeholder primært billeder, mens Facebook og Twitter sætter nyheder, rabatter og nye produkter op.

Sådan indløser du en rabatkode fra Rabathelten hos Mac Cosmetics

  1. Først vælger du en rabatkode til Mac Cosmetics på Rabathelten.dk. Rabatkoden kan muligvis have tilknyttede begrænsninger, der betyder, at der er visse produkter, der måske er ekskluderet eller at man skal handle for et bestemt beløb for at aktualisere rabatten. Undersøg derfor om den kode du har fundet, passer til de produkter du gerne vil købe.
  2. Klikker du på rabatkoden, bliver du automatisk sendt videre til onlinebutikken, hvor rabatkoden vil være synlig. 
  3. Nu lægger du blot de ønskede produkter i din indkøbsvogn. Husk venligst at vælge den farve etc. du ønsker. Tilføj varen i din indkøbskurv. Hvis du er færdig med din bestilling klikker du blot på Betaling.
  4. Tjek indholdet af din indkøbsvogn og hvis du er tilfreds sætter du din rabatkode ind der, hvor der er et felt med teksten ”Indtast din værdikode her”. Herefter skal du klikke på det grå felt, hvor der står ”send”. Rabatten skulle gerne fratrækkes den oprindelige pris. Herefter bedes du venligst klikke på ”Gå til betaling”.
  5.  
  6. Her skal du først oprette dig som kunde eller eventuelt logge ind som eksisterende kunde, hvis du tidligere har handlet på onlinebutikken. Hvis du ikke har handlet hos butikken tidligere skal du registrere dig med din mail og en personlig adgangskode.  
  7.  
  8. I næste trin skal du vælge din ønskede betalingsform og levering, og indtaste dine personlige oplysninger som adresse etc. Så gennemfører du betalingen. Du vil kort efter modtage en kvittering for din bestilling. Vi håber, at du bliver glad for dine produkter fra Mac Cosmetics!

værdikode

Anmeldelser af MAC Cosmetics

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere