Vila rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2018. Opdaterede og godkendte.
Fri levering ved køb over 399 kr hos Vila
Vis tilbud
Allerede anvendt 23 gange
Vilkår og betingelser
50 kr rabat på dit første køb når du tilmelder dig kundeklubben hos Vila
Vis tilbud
Allerede anvendt 4052 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Vila Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Vila. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Vila rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

En del af BESTSELLER

Vila blev grundlagt i 1994. Vila er en del af Bestseller, som er en 100% familieejet virksomhed, der blev grundlagt i Danmark i år 1975. Vila har i 2014 formået at sprede deres modetøj rundt i verden. Vila har butikker i Skandinavien, Schweitz, Østrig, Tyskland, Holland, Irland, Estland og på Færøerne og Island. Rundt omkring i Europa findes mere end 1500 engros-kunder.

Bestseller – familieejet mode

Bestseller er et familieejet tøj- og accessoriesfirma, der blev grundlagt i 1975 af Merete og Troels Holch Povlsen. I dag har firmaet over 20 forskellige mærker, der alle designer tøj og tilbehør både til mænd, kvinder og børn. Af disse mærker kan Pieces, Only og Object nævnes. De forskellige mærker bliver solgt over hele verden, og der ligger over 3000 Bestseller-kædebutikker i verden, og Bestsellers produkter bliver solgt i cirka 12.000 forskellige butikker.

Vila henvender sig til stilbevidste kvinder

Vilas design henvender sig til stilbevidste kvinder, der ikke er bange for at prøve noget nyt. Vilas designere går højt op i altid at være opdaterede på den højeste mode og de vigtigste trends, som de får inspiration til fra modemesser, i storbyer og på gaden. Vilas sortiment dækker tøj til alle lejligheder. Man kan finde tøj til, hvis man skal til fest eller passende arbejdstøj eller bare tøj, der sidder godt og passer til hverdagen.

Vila har også en linje ved navn Basic, der består af klassiske og simple styles, som alle bør have i sin garderobe. Man kan her finde simple og lækre basicvarer som toppe, bluser og bukser.

Kategorier hos Vila

Hos Vila finder man et stort udvalg af tøj til kvinden, der er selvsikker og sprudlende og elsker at mikse trends for at skabe et unikt look. Sådan beskriver Vila selv deres Vila-pige, som er den type, Vila designer tøj til.

På hjemmesiden finder man kategorierne:

 • Nyheder
 • Bedst solgte
 • Udsalg
 • Inspiration

Under inspirationskategorien finder man forskellige kampagner, der svarer til tidens trends. Herunder kan man så klikke og se på, hvad der f.eks. er på højeste mode i efteråret.

vila cover et

I best solgte-kategorien kan man se hvad andre kunder har købt, og hvad de aktuelt mest populære varer er. 

Vilas sortiment spænder bredt og i onlinebutikken finder man alt fra:

 • Flotte festkjoler
 • Fine, blomstrede toppe
 • Basic t-shirts til hver lejlighed
 • Smarte bukser
 • Jeans
 • Vinterjakker
 • Læderjakker

... og et hav af andre varer

Ordliste

På Vilas hjemmeside findes en ordliste. Den fungerer som en ordbog, og den forklarer alle ord, der er brugt på hjemmesiden. Her kan man finde forklaringer på alle slags ord fra ”checkout” til ”high waist” og ”boyfriend jeans”. Her står så skrevet, at ”boyfriend jeans” er løse cowboybukser, der sidder poset og hænger lavt på hoften.

Vila Club

Vila har en kundeklub ved navn Vila Club. Når man bliver medlem af den, får man 20% rabat på sit første køb fra onlinebutikken. Derudover får man tilsendt nyhedsbreve, der giver besked om konkurrencer og specielle og gode tilbud. Derudover får man som Vila Club-medlem afgang til VIP-udsalg.

vila cover to

Vila og de sociale medier

Onlinebutikken Vila er aktiv på mange forskellige sociale medier. Blandt andet på Instagram, Facebook og YouTube. Her har de tusindevis af følgere, og dagligt lægger de billeder ud af alt fra inspiration, nyheder, tips og tilbud. På deres YouTube-profil finder man inspirerende videoer og videoer af deres nyeste kollektioner.

Kreditkort eller faktura

Hos Vila kan ens onlinekøb betales med Visa-kort, MasterCard eller med Faktura fra Klarna.

Gratis levering – gratis retur

Hvis man bestiller for mindst 200 kroner, er leveringen gratis hvis man vælger at få sendt sine varer via GLS. Så bliver de sendt til en pakkeshop, og du kan selv vælge hvilken.

Man kan også vælge Post Danmark til at foretage leveringen. Det koster 19 kroner, men så bliver pakken også afleveret til ens hjemadresse. Hvis man ikke er hjemme, bliver pakken leveret til et posthus, hvor man så kan hente den.

Både GLS og Post Danmark leverer varerne inden for 2-4 hverdage.

Når man får tilsendt sine varer fra Vila, hører der en returlabel med i pakken. Man har derved 30 dage til kvit og frit at returnere sine varer. Dog skal varerne være i samme stand, som da de blev modtaget. Man afleverer derefter bare returpakken med det rigtige returneringslabel på i en GLS Pakkeshop.

Kontakt kundeservice

På Vilas hjemmeside findes en kundeserviceside, hvor de ofte stillede spørgsmål er besvarede. Finder man ikke sit spørgsmål her, kan man enten ringe til Vilas kundeservice, der har åbent mandag til torsdag klokken 9-17 og fredag fra klokken 9-14.30. Ellers kan man skrive en besked i kontakt-formularen, man finder i kundeservicesektionen. Beskederne vil blive besvaret hurtigst muligt. 

Sådan bruger du din rabatkode hos Vila

 1. Find en rabatkode der passer til dit behov hos Rabathelten. Dobbelttjek at den virker og ikke har begrænsninger.
 2. Klik på koden så den bliver vist, kopier den eller skriv den ned. Herefter bliver du direkte henvist til Vilas hjemmeside.
 3. Her lægger du dine varer i indskøbskurven, og når du er færdig, klikker du øverst i højre hjørne på ”Se indkøbskurv”.
 4. Under dine valgte varer er et felt, hvor der står ”rabatkode”. Indsæt din rabatkode her og klik derefter på ”anvend”. Rabatten bliver så trukket fra. Vælg neden under leveringsmetode og klik så på ”gå til kassen”.
 5. I næste trin indtaster du dine oplysninger og din betalingsmetode og udvælger en pakkeshop, og herefter skal du bekræfte dit køb.
 6. Nemmere bliver det ikke! 

Skriv rabatkoden i feltet markeret med rødt

Anmeldelser af Vila

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere