Only rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for oktober 2019. Opdaterede og godkendte.

50 kr
50 kr rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Only
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering ved køb over 399 kr hos Only
50 kr rabat ved tilmelding af kundeklubben hos Only
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
25% rabat på hele sortimentet hos Only
20% rabat på hele sortimentet hos Only
20% rabat på hele sortimentet for alle medlemmere hos Only
20% rabat på overtøj hos Only
20% rabat på jeans hos Only
Op til 50% rabat på januarudsalget hos Only
50 kr
50 kr rabat ved køb over 200 kr hos Only
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Op til 50% rabat på jakker og vintertilbehør hos Only
Op til 50% rabat på udvalgte varer hos Only
20% rabat på næsten alt hos Only
20% rabat på alle jeans hos Only
20% rabat ved køb af 4 udsalgsvarer hos Only
10% rabat ved køb af 3 udsalgsvarer hos Only
20% ekstra rabat på allerede nedsatte varer ved køb over 500 kr hos Only
10% ekstra rabat på allerede nedsatte varer ved køb over 350 kr hos Only
30% rabat på festtøj hos Only
20% rabat på udvalgte varer hos Only
20% rabat på alt hos Only
20% rabat på jeans hos Only
20% rabat ved køb af 4 eller flere udsalgsvarer hos Only
10% rabat ved køb af 3 udsalgsvarer hos Only
Fri levering på alle bestillinger hos Only
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Onlys historie 

Only blev introduceret som modebrand på det danske marked helt tilbage i 1995. Den allerførste Only butik i Norden åbnede i Oslo Arkaden i 1997. Allerede i 1996 åbnede Only i Kina som en del af Bestseller Fashion Group Kina, der også står for andre respekterede tøjmærker som eksempelvis Vero Moda. I dag er der over 1.100 Only butikker alene i Kina. I år 2000 bliver Only et reelt selvstændigt Bestseller brand og i 2008 åbnede Only sin onlinebutik og blev tilgængelig på det online marked. I dag er Only en anerkendt label og en veletableret detailkæde med over 300 butikker i mange lande i Europa og i Mellemøsten, og der åbner nye butikker hele tiden. Desuden finder man også Only-mærket i over 6.500 engrosbutikker og i 23 forskellige markeder verden over.

Only - Et mekka for fashionistas

Bag deres forretning har Only en filosofi, der arbejder ud fra at tage imod magien fra alle almindelige muligheder i hverdagslivet. Med andre ord skal man lade sig inspirere af hverdagslivet, selvom der som regel er tale om ”normale” begivenheder. Med dette mener virksomheden, at mode ikke kun hører hjemme på de trendy modeshows, men skal også ses i gadebilledet, i skolerne og på kontoerne. Med andre ord skal man kunne se godt, uden at bruge mange penge, og uden at være Haute Couture model. Mode skal demokratisere og alle skal kunne have råd til at se godt ud. 

Derfor arbejder Only altid med kunderne i sigte og deres navn bliver også synonym med deres filosofi - det handler altid om kunderne. Det enestående findes i deres navn, deres butikker og kollektioner. Hver del skabes med den helt specielle Only feel, der udtrykker fashionistaens indre identitet, der defineres af den feminine styrke, selvtillid og gennemført stil. Only har fingrene med i mange dele af modeverdenen, men kendetegnene for Only er design af tøj i høj kvalitet, mode præget af rene, strømlinede og stilfulde linjer, fuldendt med et fint strejf af kant og attitude. 

Først og fremmest er Only et modebrand med en bred og international tilgang til verden. Deres erfarne redaktører og designere er altid på udkig efter de nyeste trends inden for branchen, hvorefter de definerer deres eget unikke syn på moden. Dette syn indarbejder de mange forskellige modeøjeblikke som den unge modebevidste Only kvinde står overfor i livet, og derfor kan man altid finde strejf af de seneste trends i Onlys kollektioner. De er karakteriseret gennem en unik og moden identitet, der taler til kvinder i den virkelige verden og ikke mindst den attraktive stil med et markant internationalt strejf.

Endelig bekender Only sig som et rendyrket denimmærke. Ifølge dem selv er blodet i deres årer indigoblåt og derfor er denim en konstant faktor i alle deres kollektioner. Disse kollektioner reflekterer alle aspekter af denim, såsom attitude, brugervenlighed og image. Med unikke detaljer, innovativt design og speciel pynt forsøger only.com at forstærke den feminine identitet og sensualitet. 

Mode til kvinder

Besøg Onlys strømlinede onlinebutik

Only.com har et stort og alsidigt katalog af spændende og nye modeprodukter fra de førende designere verden over. Derfor kan de også tilbyde et væld af forskellige beklædningstyper, så man kan gøre forskellige outfits mere spændende og unikke. Her kan man shoppe løs og forny sin garderobe i et hav af forskellige kategorier som eksempelvis jeans, toppe, overtøj, bukser, kjoler, strik, blazere, accessoires og sportstøj. Blandt disse forskellige stykker tøj finder man desuden de nyeste og smarteste mærker, og de hotteste modehuse. Hos webshoppen kan man blandt andet købe følgende varer:

 • Jeans 
 • Toppe 
 • Overtøj 
 • Bukser 
 • Kjoler 
 • Strik 
 • Blazere 
 • Accessories
 • Sportstøj m.fl.

For at gøre det store sortiment mere overskueligt er produkterne inddelt i praktiske kategorier. De store kategorier ser således ud:

 • Womens fashion
 • Tilbud
 • Sportstøj
 • Gavekort
 • Inspiration
 • Vores brands 
 • Shop til ham

Under hver hovedkategori kan man finde relevante produkter, der hænger sammen med titlen. Dermed er det lidt nemmere og hurtigere at finde den artikel man er på udkig efter. Man kan desuden filtrere sin søgning for at gøre det endnu mere overskueligt at finde den vare man gerne vil have. Filtreringsfunktionen giver mulighed for at indsnævre i forhold til størrelse, længde, farve og pris. 

Moderne tøj hos Only

Hos Only er kollektionen Jaqueline de Yong det nyeste bud på en basisgarderobe til den prisbevidste, unge fashionista. Formålet med denne kollektion er at give alle prisbevidste kvinder muligheden for at følge deres egen modesans og de nyeste tendenser, uden at bruge hele deres formue. Den unge fashionista hos Jaqueline de Yong er selvsikker og tøver ikke med at blande dyre stile med de smarte basisting fra Jaqueline de Yong. Hun går efter mode til rimelige priser, fordi netop dette giver mulighed for at skifte hendes garderobe ud oftere, og hele tiden være på kant med den nyeste mode. Hver kollektion er designet til at afspejle de internationale modetendenser.

I onlineshoppen hos Only kan man finde en simpel og veludført guide, der tager kunderne i hånden og fører dem igennem alle skridt, fra de har valgt deres nye stykke yndlingstøj og lagt det i deres indkøbskurv og igennem hele check-ud processen. Her finder man også en guide til, hvordan man vælger farver eller specielle modeller. Endelig er der også en stor og grundig guide, der hjælper med at vælge den helt rigtige størrelse på tøjet. Hos Only ved de hvor vigtigt denne del af onlineshoppingen kan være, og derfor har de ikke sparet på hverken billederne eller forklaringerne for at sikre, at deres kunder får tøj, der passer dem helt perfekt.

Tilbudsvarer til de prisbevidste 

Man kan finde et hav af allerede nedsatte varer hos webshoppen, der giver mulighed for at spare penge. Produkterne har den samme høje kvalitet, men er sat ned fordi de stammer fra tidligere kollektioner. Her er der mulighed for at spare yderligere penge på sine køb. 

Smarte og fleksible gavekort hos Only

Hos Only kan man forkæle sine modeinteresserede venner eller familiemedlemmer med nogle brugbare og fleksible gavekort, der kan bruges både i butikkens mange fysiske filialer rundt omkring i verden, men også i webshoppen. Her kan man både bruge det som et bevis for et tilgodehavende og som almindeligt gavekort. Man kan til hver en tid tjekke saldoen på gavekortet ved blot at gå ind på netbutikken og indtaste nummeret. Herefter vises saldoen og hvilke indkøb, der er blevet foretaget.

Only.com

Vær med i Only's kundeklub og få unikke rabatter

Kundeklubben er nem og gratis at tilmelde sig til, da man blot skal oplyse sin mailadresse og registrere sig med en unik adgangskode. Kundeprofilen giver mulighed for at holde styr på de igangværende bestillinger eller returneringer. Desuden vil man modtage unikke rabatter som ikke medlemmer ikke vil modtage. Klubben giver store rabatter på udvalgte produkter og mulighed for at udnytte unikke tilbud og være med i særlige konkurrencer.

Only på både Instagram, YouTube Facebook 

Som en del af virksomhedens markedsføring har ONLY valgt at være aktiv på både Facebook og Instagram. Hvis man mangler inspiration til fremtidige køb kan man med fordel besøge butikkens Instagramprofil. Her kan man finde et hav af billeder af nye produkter, kommende og nutidige modetrends og masser af forslag til kombinationer og udfordringer af forskellige outfits fra Only. På deres Facebookside kan man læse de seneste nyheder og se de nyeste kampagner fra Only. Man kan komme eksklusivt med bag om alle produktioner og de mange modeshows, og så kan man møde alle de andre Only fashionistas og diskutere mode og trends med ligesindede. Sidst men ikke mindst er Only aktiv på deres YouTube kanal, hvor man kan finde reklamer, kampagnevideoer og videoer fra events og lignende. Her kan man finde inspiration til sine indkøb eller følge med i virksomhedens aktiviteter.

Betaling i kundernes tempo

Only.com bestræber sig i høj grad for at give deres kunder muligheden for at kunne betale deres indkøb i deres eget tempo. Derfor gives der mulighed for kunderne at finde en betalingsmetode, der passer til deres individuelle økonomiske situation. I onlineshoppen kan man betale for sine produkter med det samme med betalingskort som VISA, Dankort, American Express, Maestro og Mastercard. Desuden kan man betale via PayPal eller Klarna faktura, så man ikke behøver at betale for sine varer med det samme, men først kan modtage pakken og derefter betale for produkterne. Alle transaktioner er fortrolige, hvilket vil sige, at alle følsomme oplysninger krypteres ved hjælp af kontrollerede og krypterede servere, der garanterer den højeste sikkerhed på nettet. Endelig kan man oprette en konto hos Only, og udover at modtage de mange tilbud og rabatter der medfølger, kan man også opnå lån og derigennem betale sine indkøb hos Only i rater, der er skræddersyede til kundens økonomi.

Fri levering og returnering hos Only

Only bestræber sig efter at sikre deres kunder de bedste og hurtigste leveringsmuligheder. Derfor har de indgået et tæt samarbejde med det globale leveringsfirma GLS. Udover GLS benytter de PostNord og DHL som leveringspartnere. Gennem GLS har only.com opnået en aftale, der er gunstig for både dem slev og deres kunder. Denne aftale giver mulighed for fri levering, når man handler for over 399 kroner. Leveringen tager ca. to til fire almindelige hverdage. Man kan enten vælge levering direkte til døren med omdeling eller levering i den nærmeste pakkeshop. Der findes over 1000 forskellige pakkeshops i hele landet, derfor vil man altid kunne finde en i nærheden af sin bopæl.

Hvis man ikke ønsker at beholde sine varer er det intet problem. Det er nemt at returnere sine varer til Only. De har gjort det sådan, da de ved at shopping på internettet ikke altid er ligetil, og derfor skal det være nemt for kunderne at returnere deres varer, hvis størrelsen fx ikke passer, farven ikke var den rigtige eller noget helt tredje. Derfor udbyder Only altid gratis retur på deres varer. Man skal blot placere det medsendte returmærkat på de indpakkede varer, man ønsker at returnere og sende dem fra sin lokale GLS pakkeshop. Man kan også sende pakken med PostNord.

Velorganiseret og hjælpsom kundeservice

Kundeservice hos Only har åbent alle hverdage i normale arbejdstider. Her kan man få svar på alle spørgsmål vedrørende køb, levering og returnering af sit Only-produkt. Desuden er der rig mulighed for at få svar på sine spørgsmål på Onlys onlinebutik, hvor der er nemme og overskuelige guides, der giver svar på spørgsmål omkring alt fra leveringsbetingelser til tøjvask.

Sådan gør du brug af rabatkode til at spare penge i Onlys onlinebutik

 1. Find først den rabatkode du gerne vil bruge hos Only på Rabathelten. Vær sikker på at den kode du har valgt ikke har begrænset brug, der kan medføre, at du ikke kan benytte dig af tilbuddet hos Only. 
 2. Når du klikker på den valgte rabatkode, bliver du sendt hen til online-butikken hos Only, og din rabatkode bliver vist.
 3. I onlinebutikken finder og vælger du dine produkter som du normalt ville gøre det og tilføjer dem i din indkøbskurv. Når du er færdig med at shoppe, kan du trykke på se indkøbskurv og få en oversigt over alle de valgte produkter.
 4. Under oversigten af dine valgte artikler finder du rubrikken "Kampagnekode". Her indtaster du din kode fra Rabathelten og trykker anvend. Herefter fratrækkes rabatten fra det forrige beløb.
 5. Når du har aktiveret rabatkoden, klikker du på "Gå til kassen", og logger ind på din kundekonto, hvis du allerede har en profil, ellers opretter du blot en ny. Her skal du også vælge din ønskede leveringsmetode.
 6. Herefter klikker du på "Gå til betaling" og vælger din betalingsmetode. Til sidst klikker du på ”Køb” og afslutter handelen med en ordrebekræftelse.
 7. Nu skal du blot vente på at dine varer kommer, og nyde dit køb fra only.com købt med god rabat.

Only kampagnekode

Anmeldelser af Only

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere