NA-KD rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering med Bring hos NA-KD
Vis tilbud
Allerede anvendt 424 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra NA-KD Hvorfor?

Gå aldrig glip af en NA-KD rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Stor erfaring indenfor modetøj

Onlinebutikken blev grundlagt i 2015 af et team med over 13 års erfaring inden for design- og modebranchen. Sidenhen har onlinebutikken haft stor succes på grund af deres nytænkning og handel af unik modetøj. Folkene bag NA-KD kombinerer deres viden og passion inden for mode med en høj servicekvalitet, bredt sortiment inden for unik modetøj og deres erfaring inden for e-handel, design, styling, markedsføring og sociale medier. Onlinebutikken specialiserer sig i damemode, derfor kan man kun købe modetøj og accessoires til kvinder.

Hvis man har et ønske om at forny garderoben kan man gøre det hos onlinebutikken med få klik. Sortiment er bredt og bliver opdateret løbende af passionerede medarbejdere. Hos na-kd.com finder man mange kendte mærker som blandt andre:

 • Filippa K
 • Dagmar
 • Delacy
 • Cheap Monday
 • Ray-Ban
 • Calvin Klein
 • Y.A.S
 • Sisters Point
 • Two Sisters
 • Dahli
 • Hunkydory
 • Tiger of Sweden
 • Ida Sjostedt
 • Samsoe & Samsoe
 • By Malene Beriger
 • Deres eget mærke m.fl.

billede1

Hos NA-KD findes alt hurtigt

Skal man finde en kjole til en fest eller vil man imponere sine kollegaer på kontoret findes der mange valgmuligheder hos na-kd.com. Sortimentet er bredt og opdateres dagligt af passionerede og erfarne medarbejdere. Den primære målgruppe er unge, men alle kvinder i alle aldre kan finde noget i det store sortiment. Man kan finde størrelser, der breder sig fra XX-Small til XXX-Large, mange forskellige priser og produkter fra denim og kjoler til sko, lingeri og sportstøj. Hjemmesidens design er brugervenlig og enkel at benytte, derfor kræver det hverken lang tid eller mange klik at finde de varer man er på udkig efter. Helt overordnet er onlinebutikkens side inddelt i syv hovedkategorier, der gør det overskueligt at lede efter det man søger. Hver hovedkategori indeholder relevante underinddelinger, der gør det mere simpelt at finde de produkter man gerne vil købe. Desuden findes der et søgefelt øverst i venstre hjørne, hvor man indtaster et relevant søgeord for at finde et produkt.

Kategorierne ser således ud:

 • Social Feed indeholder informationer om virksomheden såsom logo, billeder og hjemmesideinformationer.
 • Latest Arrivals er de nyeste produkter og designs i onlinebutikken. Her er der især noget for folk, der gerne vil skille sig ud og købe det nyeste modetøj på markedet.
 • Shop By Product er til dem, der ved præcist, hvad de går efter eller mangler, da kategorien er inddelt i forskellige beklædningsdele som for eksempel bukser, kjoler eller sportstøj. Man har endda mulighed for at filtrere efter farve, designere, størrelse og pris. Således er det nemt og hurtigt at finde den vare man gerne vil have, i den farve og størrelse man ønsker sig.
 • Most Popular er som overskriften antyder kategorien, der indeholder de mest populære og købte varer, så hvis man gerne vil købe en top eller kjole, som er mest populært, er det en god ide at undersøge denne kategori.
 • Sale indeholder nedsatte varer, som har den samme gode kvalitet, men som sælges billigere, fordi produkterne er i restordre eller fra tidligere kollektioner. Her har man mulighed for at købe tøj i samme høje kvalitet, men til en lavere pris. Man skal være opmærksom på, at disse varer oftest findes i få antal, derfor skal man være hurtig hvis man er på udkig efter en bestemt farve eller størrelse.
 • Brands viser en detaljeret oversigt over alle de mærker, der forhandles hos onlinebutikken. Dermed bliver det nemt og overskueligt at finde varer inden for et bestemt mærke. Det er en god ide at undersøge denne funktion, hvis man fx er på udkig efter busker fra Cheap Monday, da det er en lettere genvej til den vare.
 • Campaigns viser alle de midlertidige og eksklusive kampagner, der er aktuelle for tiden. Her finder man specialdesignet tøj, som findes i en kortere periode, men som til gengæld har en unik design. Tøjet som man finder her findes også i begrænset antal, da der er tale om midlertidige kollektioner, der kun gælder i en kortere periode.

Spar penge på mode og brug pengene på noget andet

Kategorien Sale er til alle dem, der gerne vil spare penge på mode. Uanset om man er studerende på SU eller blot gerne vil spare penge til en ferie, en ny computer eller andet er denne kategori et godt sted at kigge. Under denne kategori kan man finde et bredt udvalg af tøj i samme, gode kvalitet og fra de selvsamme anerkendte og velkendte mærker til en lavere pris. Dette skyldes, at varerne enten er i restordre eller fra tidligere kollektioner og kampagner. Priserne er allerede reducerede og markeret med rødt, og man kan være heldig og spare op til 40% af originalprisen.

mode

Løbende opdateringer via nyhedsbrevet eller på de sociale medier

Har man lyst til at opdateres løbende om de aktuelle modetendenser kan man vælge at følge onlinebutikken på de sociale medier eller tilmelde sig nyhedsbrevet hos onlinebutikken. Nyhedsbrevstilmeldingen er helt gratis og man kan altid afmelde sig igen, hvis det ikke længere har interesse. Således er nyhedsbrevet fuldkommen uforpligtende og ikke bindende. Na-kd.com er også aktiv på flere sociale medier, både på Facebook, Twitter, Instagram og Pintrest. Hvis man har en særlig interesse i sociale medier eller gerne vil opdateres om, hvad der foregår hos Na-Kd, kan man vælge at følge onlineshoppen eller synes-godt-om siderne.

Derudover kan man oprette en kundeprofil hos NA-KD, som er helt gratis. Man kan oprette sig med sin mail og en personlig adgangskode eller via sin Facebook- eller Googleplusprofil. Denne kundekonto giver en bedre og mere overskuelig oversigt over personlige informationer og nuværende og tidligere bestillinger. Desuden har man mulighed for at redigere sine oplysninger såsom adresse, hvis man flytter fra sin adresse.

Sikkerhed fremfor alt

Det er meget vigtigt at føle sig tryg og sikker, når man betaler for produkter online. Derfor er det vigtigt at vide, at ens oplysninger er sikrede og krypterede, ikke videregives til andre eller misbruges af andre uvedkommende. Hos NA-KD er det nemt at betale for sine produkter, da man kan benytte de mest almindelige betalingsmetoder:

 • Visa
 • PayPal
 • Girobetaling
 • Klarna
 • Mastercard 

Betalingen bliver først trukket fra kreditkortet efter varens afsendelse. Følsomme betalingsdata bliver krypteret og dermed ikke videregivet til andre.

Hurtig og pålidelig levering

Pakker bliver sendt med enten DHL eller PostNord. Levering med DHL uden omdeling tager tre til syv dage og er gratis, levering til en DHL pakkeshop tager mellem 2 og fem dage og koster 23 kroner. Levering med DHL ekspres tager en til to arbejdsdage og koster 47 kroner. Op til jul og andre højtider kan der forekomme lidt længere leveringstider. Derfor er det en god ide at bestille i god tid, hvis man køber en gave. Hvis der forekommer store forsinkelser kan man altid kontakte onlinebutikken og høre, hvad årsdagen kan være. Kundeservice medarbejderne sidder altid klar til at hjælpe.

Returnering hos NA-KD

I overensstemmelse med den danske købelov tilbyder NA-KD 14 dages fuld returret. Disse 14 dage gælder fra den dag, hvor man modtog varen. Dog skal produktet være i original emballage, stadig indeholde prismærket og være i ubrugt og original stand. Det er gratis at returnere.

Hvis man gerne vil bytte sin vare til en anden eller til en anden farve bedes man venligst returnere sit produkt og placere en helt ny ordre. Bid venligst mærke til, at onlinebutikken af hygiejnemæssige årsager ikke modtager undertøj, badetøj og øreringe, med mindre de var ødelagte ved modtagelsen. Da man har ansvar for varerne under transporten er det en god ide at få en kvittering for afsendelsen. Returneringen bedes ske til følgende adresse:

NA-KD
Ringögatan 29
41707 Gothenburg
SE-Sverige

Efter returneringen bliver varerne undersøgt grundigt og herefter vil man få en besked om det videre forløb. Hvis varerne er i ubrugt stand, rene og ubeskadigede får man en fuld refundering for returneringen. Pengene bliver sat ind på det kreditkort, der er blevet benyttet i forbindelse med handelen. Refunderingen tager som regel to til tre uger. Hvis tøjet derimod er beskadiget eller forringet på den ene eller anden måde bliver varen sendt retur til kunden.

Flere spørgsmål? Intet problem

Hvis man ikke har fået svar på sine spørgsmål kan man altid finde svar på de fleste spørgsmål under butikkens FAQ-sektion eller under deres vilkår og betingelser, som findes under dette link:

na-kd.com/terms-and-conditions

I denne sektion finder man relevante oplysninger om levering, returnering, betaling, databeskyttelse, fortrydelse eller igangværende bestillinger. Hvis man ikke finder svar på sine spørgsmål har man også altid mulighed for at kontakte onlinebutikkens kundeservice via onlinebutikkens online kontaktformular, der findes under dette link:

na-kd.com/contact-us

Ellers kan man komme i kontakt med onlinebutikken via denne mailadresse: customercare@na-kd.com. Medarbejderne plejer at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og kan hjælpe med adskillige spørgsmål eller problemstillinger. Skriv venligst altid navn og ordrenummer, så det bliver lettere og hurtigere at hjælpe videre.

Således kan en rabatkode bruges hos Na-Kd

 1. Først vælger du en rabatkode på vores side. Læs venligst alle vilkår og betingelser for brug af koden. Det er nemlig vigtigt at undersøge om rabatkoden passer til det du gerne vil købe.
 2. Ved at klikke på rabatkoden bliver du automatisk viderestillet til na-kd.coms hjemmeside. Du bedes venligst enten kopiere koden eller skrive den ned, da du skal bruge den senere.
 3. Hos onlinebutikken finder du de varer du gerne vil købe og lægger dem i din indkøbskurv. Når du er tilfreds med din bestilling skal du klikke på ikonet af indkøbspose øverst oppe i højre hjørne. Herefter skal du klikke på den grønne knap, hvor der står ”Continue to payment”.
 4. Under dette trin bedes du venligst vælge din betalingsmetode, hvorefter du vælger din forsendelsesmetode og registrerer dine personlige oplysninger som navn, adresse og e-mail. Når du er færdig klikker du blot på ”Continue to payment”.
 5. Her gennemfører du din betaling med den ønskede metode og færdiggør din bestilling.
 6. Nu får du vist en kvittering for købet som også sendes til den mailadresse du har registreret dig med. Vi håber du bliver glad for dine produkter og besøger na-kd.com og Rabathelten igen.

rabatkode na-kd

Anmeldelser af NA-KD

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere