FlixBus rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2018. Opdaterede og godkendte.
Gratis Wi-Fi i alle busser hos FlixBus
Vis tilbud
Allerede anvendt 37941 gange
Vilkår og betingelser
Rejs fra København til Paris fra 468 kr hos FlixBus
Vis tilbud
Allerede anvendt 137 gange
Vilkår og betingelser
Busbillet Odense-København fra 99 kr hos FlixBus
Vis tilbud
Allerede anvendt 2520 gange
Vilkår og betingelser
Busbillet Aarhus-København fra 105 kr hos FlixBus
Vis tilbud
Allerede anvendt 6070 gange
Vilkår og betingelser
Busbillet København-Berlin fra 350 kr hos FlixBus
Vis tilbud
Allerede anvendt 16422 gange
Vilkår og betingelser
Busbillet Puttgarden-Hamborg fra 129 kr hos FlixBus
Vis tilbud
Allerede anvendt 7547 gange
Vilkår og betingelser
Billetter i Europa fra kun 39 kr hos FlixBus
Vis tilbud
Allerede anvendt 415 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra FlixBus Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til FlixBus. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en FlixBus rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

FlixBus forbinder Europa

Det tyske busselskab FlixBus tilbyder billige billetter til fjernbusrejser. Busserne kører til et stort antal europæiske lande, herunder Danmark, Italien og Holland. Billetter findes fra 5 €. Rejsen foregår i moderne busser med høje standarder for komfort og sikkerhed. En speciel miljøafgift kan vælges og gør turen faktisk miljøvenlig. Billetter kan købes via hjemmesiden eller gennem app’en. Hvis der en gang ikke findes en rabatkode her på siden, er det en god idé at tilmelde sig nyhedsbrevet fra FlixBus. Busselskabet udsender nemlig med jævnlig mellemrum konkurrencer om værdikuponer og gratis billetter til abonnenterne. På den måde kan man også spare penge på sin næste busrejse.

Tag fjernbussen sammen men din kæreste

FlixBus – En tysk virksomhed

FlixBus er en tysk virksomhed, der blev grundlagt af tre iværksættere: Daniel Krauss, André Schwämmlein og Jochen Engert. Formålet har altid været at kunne tilbyde grøn og billig transport. Virksomheden har hovedsæde i München, hvorfra busselskabet opererer siden 2011. Dengang var navnet GoBus. I foråret 2013 skiftede virksomheden navn til FlixBus og blev det første tyske busselskab, der kørte under en ny ordning for fjernbuslinjer i Tyskland. Indtil februar 2013 have DB, det tyske pendant til DSB, nemlig haft monopol på persontransport efter køreplan og på lange distancer. Dette blev ophævet med en fornyelse af den tyske lov om transporten af personer (tysk: Personenbeförderungsgesetz). Sidenhen er FlixBus, og andre busselskaber, vokset hurtigt og er blevet den tyske jernbanes størrste konkurrenter. I januar 2015 gik FlixBus sammen med MeinFernbus. Tilsammen står de to virksomheder nu for cirka halvdelen af fjernbusforbindelser i Tyskland. Busserne kører desuden til et stort antal europæiske byer herunder København, Prag, Paris og Amsterdam. I 2014 blev FlixBus kåret som den bedste af 9 fjernbusselskaber i Tyskland af forbrugerorganisationen Stiftung Warentest. FlixBus har fået finansiel støtte fra blandt andet Daimler Mobility Services, forlagsgruppen Georg von Holtzbrinck samt UnternehmerTUM.

Miljøvenlig bustransport – sådan fungerer det

FlixBus støtter miljøet så godt de kan. Busserne udleder selvfølgelig en vis mængde CO2, men disse neutraliseres med et individuelt klimabidrag, som passagererne kan tilføje deres billet. Bidraget til klimabeskyttelse går til organisationen atmosfair, der sørger for at pengene kommer klimabeskyttelsesprojekter til gode. Under bestillingsprocessen kan man vælge at kompensere for rejsens CO2-forbrug ved at tillægge et klimabeskyttelsesbidrag. Beløbet beregnes individuelt for hver rejse på baggrund af kørte kilometer. På den måde kan man faktisk gøre sin rejse med FlixBus CO2-neutral.

Billige fjernbusbilletter hos FlixBus

Hos FlixBus kan man købe billetter til fjernbusrejser. Den rigtige billet findes ved at bruge søgefunktionen på hjemmesiden. Her udfylder man rejsens rute samt rejsedatoer for turen. Desuden skal man angive hvor mange personer, man rejser med, og om man ønsker at tage en cykel med i bussen. Herefter får man vist mulige afgange. Fra København tilbyder FlixBus blandt andet afgange til:

 • Berlin
 • Amsterdam
 • Dresden
 • Prag
 • Köln
 • Wien
 • Heidelberg
 • Innsbruck
 • Zürich
 • Milano

Inden man booker sin billet, kan man altid se specifikationerne på ruten, herunder information om afgang og ankomst, omstigning og naturligvis prisen. Turen til Wien klares for eksempel på 20 timer og bare med en omstigning i Berlin.

FlixBus-busser kører til hele Europa

Service om bord på bussen

Det skal være rart at rejse med bussen. Derfor har FlixBus indrettet en del serviceydelser, som skal gøre gæsternes tur så behagelig og komfortabel som muligt. I de fleste FlixBus-busser findes følgende udstyr:

 • WiFi
 • Benplads
 • Snacks og drikkevarer
 • Stikkontakt
 • Toiletter
 • Plads til håndbagage

Det kan forekomme, at der er busser uden WiFi eller stikkontakt. FlixBus er hele tiden ved at forbedre sin service og opgraderer busserne løbende.

Regler for bagage hos FlixBus

Helt overordnet må man medbringe 2 stykke bagage og 1 stykke håndbagage. Bagage som transporteres i bagagerummet må ikke overstige størrelsen 67 x 50 x 27 cm. De to stykker bagage må ikke veje mere end 30 kilogram i alt. For håndbagagen gælder en maksimal størrelse på 42 x 30 x 18 cm. Vægten må ikke overstige 7 kg. Udover disse standardregler for bagage gælder der en masse ekstra regler for specialbagage som musikinstrumenter, cykler samt ekstrabagage. Reglerne er beskrevet fyldestgørende under Service og Bagage på flixbus.dk. Musikinstrumenter og cykler må tages med, hvis ydermålende ikke overstiger 290 cm. Musikinstrumenter skal transporteres i en instrumentkuffert, som beskytter instrumentet. Instrumenter som ikke overstiger størrelsen for håndbagage, må tages med op i bussen i stedet for et stykke håndbagage. Al specialbagage skal registreres hos kundeservice inden bussens afgang. Derudover skal der betales et gebyr på 65 kroner for transporten af specialbagage (store musikinstrumenter, ski, cykler mfl.). Man må ikke medbringe husdyr om bord. Ledsagehunde til handicappede er selvfølgelig undtaget fra denne regel. Det er altid en god idé at kontakte kundeservice, hvis man er usikker på, om man må medbringe et bestemt stykke bagage.

Et gavekort til en busrejse

Udover at kunne købe billetter til sin egen rejse, har man på flixbus.dk også mulighed for at købe et gavekort til én man holder af. Med et gavekort fra FlixBus kan modtageren bestemme, hvor turen skal gå hen. Gavekortet købes fra fanshoppen, som er et resultat af fusionen med MeinFernbus. Man kan vælge mellem følgende værdier: 10 €, 25 € eller 50 €. Gavekortet sendes som pdf til køberens eller modtagerens e-mailadresse. I fanshoppen kan man desuden købe merchandise fra MeinFernbus FlixBus. Her findes for eksempel bordkalendere, USB-stik, modelbusser eller magnetiske rejsespil.

En app til alle styresystemer

FlixBus var en af de første busselskaber, der fik udviklet en egen app. Med app’en kan man booke sin busbillet, vise billetten på mobilen samt finde information om kontakt, hittegods og ofte stillede spørgsmål. Desuden kan FlixBus-appen navigere kunden til det nærmeste stoppested. Appen findes til alle enheder og kan hentes fra de respektive appudbydere:

FlixBus, sociale medier og nyhedsbrevet

Hvis man vil holde sig opdateret på FlixBus’ aktiviteter, har man forskellige muligheder. Virksomheden har profiler på de sociale medier, herunder Facebook, Twitter, Google+ og en egen YouTube kanal. Det er dog indtil videre kun Facebook-siden, som er tilgængelig på engelsk. De andre kanaler opdateres på tysk. FlixBus anbefaler selv sine kunder at tilmelde sig nyhedsbrevet, hvor de udsender konkurrencer og lodtrækninger om gratis billetter og værdikuponer.

Betaling hos Flixbus

Betalingen afslutter billetkøbet hos FlixBus. Efter man har valgt en busforbindelse, indtastet sit navn og sin e-mailadresse skal man til sidst vælge en betalingsmetode. FlixBus sender alle oplysninger via en krypteret forbindelse, så kundens data er sikrede. FlixBus accepterer følgende betalingsmetoder:

 • PayPal
 • MasterCard
 • VISA
 • VISA Electron
 • Carte Bleue

Desuden kan man købe billetten direkte fra buschaufføren. Her er det dog kun muligt at købe billetter til normalpris.

Billet på papir eller via app’en

Busbilletten sendes til den e-mailadresse, som blev indtastet under bestillingsprocessen. Hertil sendes desuden en bookingbekræftelse. Hvis man har købt sin billet via FlixBus app’en, kan man bare vise billetten på sin mobil. Det gør det nemt at bestille en billet fra undervejs, hvor man ikke altid har adgang til en printer.

Annullering af en Flixbus-billet

Passagere kan annullere eller ændre en reservation frem til 15 minutter før bussens afgang. Dette gøres på hjemmesiden under menupunktet Service og så Annullering & ombooking. Der findes to muligheder ved annullering af en billet. Enten vælger man at få en værdikupon på samme beløb som billetten, som man så kan anvende på en ny rejse inden for 12 måneder. Eller så vælger man at få købsprisen refunderet. Ved denne option opkræves et gebyr på 15 € per annulleret passager. Hvis man ønsker at ændre sin rejse, skal man blot annullere sin oprindelige reservation, vælge værdikupon og købe en ny billet med denn værdikupon.

Kundeservice og FAQ

Hvis man har spørgsmål, bør man i første omgang klikke sig igennem hjemmesidens FAQ-side. Her findes information om grupperabat, reservation og betaling, hvor meget bagage man må tage med samt hittegods. For at få fat i en kundeservicemedarbejder skal man ringe til følgende nummer +49 (0)1807 123 99 123. Telefonerne besvares døgnet rundt, alle ugens dage. Man kan også sende en e-mail til service@flixbus.com.

Sådan indløser du din rabatkode hos Flixbus

 1. Find en rabatkode her på siden.
 2. Klik på rabatkoden, så den vises på skærmen.
 3. Kopier koden. Du skal bruge den senere. Vi har allerede sendt dig videre til flixbus.dk.
 4. På FlixBus’ hjemmeside booker du nu din rejse.
 5. Indtast din rabatkode i feltet, som vises til højere under din indkøbskurv.
 6. Klik på ”indløs”. Rabatten trækkes fra det samlede beløb.
 7. Gå videre med ”booking”. Udfyld dine oplysninger og vælg eventuelt at betale CO2-kompensation.
 8. Forsæt til betaling og afslut dit køb.

Rabathelten ønsker dig en god rejse!

Indløs din rabatkode hos FlixBus

Anmeldelser af FlixBus

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere