BON'A PARTE rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juli 2019. Opdaterede og godkendte.
Op til 60% rabat på outletvarer hos Bon'A Parte
Fri levering ved køb over 499 kr hos Bon'A Parte
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
100 kr
100 kr rabat ved køb over 500 kr hos BON'A PARTE
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
100 kr rabat ved køb over 500 kr hos BON'A PARTE
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på hele sortimentet hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabat på hele sortimentet hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
50% rabat på alle varer til fuld pris hos BON'A PARTE
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering på hele sortimentet hos BON'A PARTE
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering på kjoler hos BON'A PARTE
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
150 kr rabat ved køb over 699 kr hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
130 kr
130 kr rabat ved køb over 600 kr hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
130 kr
130 kr rabat ved køb over 600 kr hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
400 kr
400 kr rabat på hele sortimentet hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
Op til 50% rabat på nyheder hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
50 %
Op til 50% rabat på nyheder hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på outletvarer hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
100 kr rabat ved køb over 499 kr hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
100 kr rabat ved køb over 499 kr hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på outletvarer hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på outletvarer hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
100 kr rabat ved køb over 500 kr hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
100 kr
100 kr rabat ved køb over 500 kr hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på outletvarer hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på lingeri hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% ekstra rabat på udsalgsvarer hos Bon'A Parte
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

BON’A PARTE – et skandinavisk modebrand

BON’A PARTE blev allerede grundlagt i 1987 i Ikast, i Danmark. I dag er mærket velkendt og succesfuldt. I 2014 fandtes onlinebutikken ikke udelukkende i Danmark, men også i Sverige, Holland, Tyskland, Schweiz og Storbritannien. På BON’A PARTEs hjemmeside kan man læse sig til, at hjemmesiden blandt andet har 12,2 millioner besøgende hvert år og ligeså over en millioner bestillinger om året. Hertil blev der i 2014 ca. sendt 15 millioner kataloger ud til kunderne. Kataloger har helt tilbage fra BON’A PARTEs spæde start været måden, hvorpå de fik skabt deres navn og mærke på. BON’A PARTEs hovedkontor ligger stadig i Ikast og direktøren for modemærket og onlinebutikken hedder Bernd Houillon. Han har været direktør for virksomheden siden 2012.

BON’A PARTE vil være nummer ét

Onlinebutikken har altid haft en klar vision: de vil gerne være nummer ét inden for onlineshopping af mode og livsstil i Europa. De mener, at man hurtigere når sit mål, hvis man har en klar og veldefineret vision. Man kan dog sige, at de er lykkedes med at være en af de største inden for mode.

Tøj til alle aldre

BON’A PARTE - mode med mange muligheder

BON’ A PARTE har i over 25 år designet kollektioner til både kvinder og mænd. Derudover har de også ekstra kollektioner ved navn Secrets, hvor man kan finde lingeri, tøj og pluspigekollektionen, der henviser sig til kvinder med kvindelige former, hvor man kan finde tøj op til i størrelse 54. Alle kollektioner hos bonaparteshop.com er inspireret af og bærer præg af den skandinaviske livsstil og forsøger at fortolke tidens tendenser gennem mode.

BON’A PARTE forsøger altid at designe unikke modeartikler til både hverdag, sportsaktiviteter og fest, der kan kombineres med forskellige tilbehør. Ideen er at have simple, men unikke produkter, der kan gøres mere spændende med accessoires eller med normalt tilbehør til en mere afslappet hverdag. Hos onlinebutikken kan man købe alt til garderoben, uanset om det er sko, jakker, sportstøj, tilbehør eller undertøj man mangler.  

For at gøre shoppingsoplevelsen lidt enklere og hurtigere her webshoppens sortiment inddelt i flere overordnede kategorier:

 • Dametøj
 • Herretøj
 • Lingeri
 • Brands
 • Inspiration
 • Outlet

Under hver hovedkategori finder man mindre underkategorier, der gør det en smule hurtigere at finde den vare man er på udkig efter. Eksempelvis finder man alt inden for dametøj under denne kategori, såsom kjoler, jakker, fodtøj, sportstøj og tilbehør m.m. Under outlet finder man et hav af allerede nedsatte artikler, hvor man kan være heldig og spare op til 50% af originalprisen. Kategorien Inspiration indeholder en oversigt over de mest populære artikler, størrelsesguider, temaer og historien bag virksomheden.

Mærker hos BON’ A PARTE

BON’A PARTE fører få, men nøje udvalgte mærker. De fleste brands er danske og derfor bærer de fleste produkter præg af skandinaviske tendenser. En af de mest solgte er Casual Friday, BON’A PARTE eget mærke, Kaffe, Fransa, Cream og b.young. Tøjet er klassisk, men med unikke detaljer og derfor kan de fleste finde noget de kan bruge. Priserne varierer også meget, hvilket betyder, at de fleste har råd til at købe mode hos onlinebutikken.

Outlet til dem, der gerne vil spare lidt ekstra penge i hverdagen

Hvis man har lyst til at spare lidt ekstra penge er det en god ide at tage et kig under shoppens outlet, hvor man kan finde produkter af den samme, høje kvalitet, men til lavere priser, der kan hjælpe med at spare flere penge i hverdagen. Man behøver ikke at være bange for, at varerne ikke har god kvalitet, da det er de samme produkter, der findes under shoppens outlet.

Nyhedsbrev med mode og store rabatter

Hvis man tilmelder sig BON’A PARTEs nyhedsbrev vil man direkte i sin mailindbakke modtage tips om kampagner og nyeste trends, de bedste tilbud til onlinebutikken samt information omkring spændende konkurrencer, hvor man kan vinde store præmier. Det er gratis og uforpligtende at tilmelde sig nyhedsbrevet. Man skal blot registrere sig med navn og mailadresse, og derefter vil resten foregår automatisk. Man kan altid afmelde sig igen, hvis det ikke længere har interesse. Det kan man enten gøre ved at give kundeservice besked eller ved selv at klikke på ”Afmeld” i en af de e-mails man modtager fra netbutikken.

Bonaparteshop.com på de sociale medier

For at gøre sig selv mere bekendte med deres nuværende og tidligere kunder har virksomheden valgt at være aktiv på diverse sociale medier herunder Facebook og Instagram. Især på Facebook er shoppen meget aktiv og deler nyheder og billeder samt rabatter og konkurrencer. På både Instagram og Facebook lægger butikken tips om modetendenser og eksklusive tilbud og rabatkoder, som man kan finde på deres hjemmeside. Derudover kan man benytte shoppens Facebookside til at skrive til netbutikken, hvis man har spørgsmål og der sidder butikkens medarbejdere og er klar til at besvare alle kunders spørgsmål og henvendelser. Man plejer at få svar ret hurtigt. Hvis er man er mere interesseret i mode billeder er det en god ide at holde øje med Instagram-profilen.

bonaparte coverbillede

Forskellige betalingsmetoder

Hos BON’A PARTE kan man betale for sine bestillinger med forskellige kreditkort. Man skal ikke betaler gebyrer og det er sikkert at gennemføre sin betaling hos shoppen, da alle følsomme oplysninger bliver krypteret og vises dermed ikke til uvedkommende. Man kan vælge at betale med enten Dankort, VISA, MasterCard, Maestro og Klarna. Hvis man gerne vil betale via Klarna er det vigtigt at læse alle betingelser for brug af denne betalingsmetode, da de kan variere fra øvrige betalingsmetoder.

Således foregår leveringen

Leveringen hos BON’A PARTE er gratis, når man handler for over 500 kroner, mens det koster 39 eller 49 kroner, hvis man handler for mindre. Dog vil det alligevel koste 49 kroner, hvis man handler for over 500 kroner, men ønsker levering med omdeling. Hvis man ønsker levering til Grønland eller Færøerne koster leveringen mere. Undersøg venligst priserne på hjemmesiden.

Den almindelige leveringstid er to til fire arbejdsdage. Onlinebutikken gør brug af GLS og PostNord til at levere varer med. Hvis man vælger at få sendt sine varer med GLS, modtager man sin pakke i udleveringssted, som man selv har valgt. Vælger man derimod levering med PostNord kan man enten vælge levering med omdeling til den ønskede adresse eller hos det nærmeste posthus, hvorefter man selv skal afhente pakken.

Returnering inden for 14 dage efter modtagelse

Ønsker man ikke at beholde en vare alligevel skal man ikke være bekymret. Hos BON’ A PARTE er der 14 dages fuld fortrydelsesret. For at returnere en vare skal man udfylde en returneringsformular, som man kan finde på shoppens hjemmeside. Det er vigtigt at udfylde dette dokument med alle informationer for at gøre betjeningen af sagen lettere og hurtigere. Kunden skal dog selv betale for returneringsportoen, da butikken ikke tager imod pakker sendt per efterkrav. Det er meget vigtigt, at varerne ikke har været i brug, er beskadiget eller er beskidte.

Kundeservice, der hjælper med ethvert spørgsmål

Hvis man er i tvivl omkring noget kan man altid læse butikkens FAQ-side eller handelsbetingelserne og derigennem finde svar på de mest almindelige spørgsmål. Hvis man alligevel ikke finder svar på sine spørgsmål kan man altid ringe eller skrive til BON’A PARTEs kundeservice, der er åben alle normale hverdage mellem klokken 9 og 17. Ellers er man velkommen til at skrive en mail til bonaparteservicedk@dkcompany.com, der som regel vil blive besvaret inden for en arbejdsdag. Foretrækker man at ringe kan man ringe til 70 30 55 00.

Således kan man gøre brug af en rabatkode til Bon’A Parte

 1. Det første trin er, at du hos Rabathelten finder en aktuel rabatkode til BON’A PARTE.
 2. Herefter skal du klikke på rabatkuponen, kopiere den med musen eller skrive den ned på et stykke papir, da denne skal bruge i forbindelse med handelen. Når man klikker på koden bliver man straks viderestillet til shoppens egen hjemmeside.
 3. I onlinebutikken køber du de varer du gerne vil have som du plejer. Når du er færdig med at shoppe, klikker du på indkøbskurven og dernæst på det sorte felt, hvor der står ”Gå til kurven”.
 4. Hvis du har sikret dig, at varerne lever op til dine ønsker og forventninger findes der under din bestilling et felt, hvor der står ”Benyt rabatkode”. Klik dernæst på ”Opdater” og tjek venligst om prisen reduceres. Det sparede beløb skulle gerne trækkes fra de oprindelige beløb.
 5. Næste trin er så at klikke på ”Gå til bestilling”, hvor du i dette trin skal udfylde dit navn og adresse og derefter vælge, hvordan din pakke skal leveres, og hvordan bestillingen skal betales.
 6. Når du har udfyldt de forskellige felter med de nødvendige informationer, skal du blot godkende din bestilling ved at klikke på ”Send bestilling”. Så er din bestilling godkendt og dine nye varer bliver afsendt hurtigst muligt. Du skal blot læne dig tilbage og nyde at have sparet penge ved hjælp af en rabatkupon fra Rabathelten. 

Rabatkode til dit nye tøj

Anmeldelser af BON'A PARTE

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere