Zoovillage rabatkode

15%
15% rabat når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Zoovillage
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 955 gange
Vilkår og betingelser
Op til 20% rabat på udsalgsvarer hos Zoovillage
Vis tilbud
Allerede anvendt 585 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Zoovillage Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Zoovillage. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Zoovillage rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Svensk forgænger fra 1998

Zoovillage blev grundlagt helt tilbage i 1998 i Sverige og ejes af Branco Perkovic og Pekka Östman. De er begge aktive i virksomheden, Pekka Östman som økonomiansvarlig og Branco Perkovic som daglig leder og administrerende direktør.

Tilbage i 1998 var der ikke mange online tøjbutikker, så Zoovillage er stolte over at være en af de første på markedet i Norden, og i dag er de udover at være en af de første onlinebutikker også en af største.

Virksomheden går højt op i at have de bedste og et bredt udvalg af mærker, og derudover er de glade for deres store viden omkring internethandel og mode, der gør, at Zoovillage kan tilbyde deres kunder det bedste udvalg, den bedste service og den nemmeste handel, når de shopper hos Zoovillage.

Zoovillage vil gerne altid være opdaterede på den nyeste mode, de nyeste trends og føre de mest populære og nye mærker, så kunder altid vil vælge Zoovillage, fordi de ved, at de kan finde det, de leder efter i onlinebutikken.

Tøj til fashionable mænd kvinder

De populæreste mærker findes hos Zoovillage

Hos Zoovillage går holdet bag som sagt meget op i at være opdateret på den nyeste mode, der henvender sig til de yngre publikum. Derudover kan man hos Zoovillage finde tøj til både kvinder, mænd og børn.

Af mærker hos Zoovillage findes både de dyre, kendte varemærker, og de mindre, skandinaviske mærker. Af mærker der føres hos Zoovillage kan nævnes:

 • Acne Studios
 • Boss
 • Calvin Klein
 • Diesel
 • Hollies
 • J. Lindeberg
 • Maison Scotch
 • Samsøe & Samsøe
 • The North Face
 • Whyred

Af produkter hos  Zoovillage kan man finde alt inden for beklædningsdele såsom:

 • Jakker
 • Sko
 • Toppe
 • Skjorter
 • Bukser
 • Undertøj
 • Accessories
 • Bluser
 • Jumpsuits

Og udvalgt strækker sig over både at udbyde afslappet hverdagstøj, finere tøj til arbejde, festtøj, vintertøj, sommertøj, uldsweatre, undertøj, sko såsom højhælede sko og sneakers og accessories såsom tasker og punge.

Tøj til de smarte

Zoovillage på Facebook og Instagram

Zoovillage er online og har profiler på både Instagram og Facebook. Her bliver følgere dagligt fodret med nyheder om nye varer, tips til køb, og informationer om rabatter og alt, hvad der rører Zoovillage.

Med nyhedsbrev kommer nyhederne automatisk

Hos Zoovillage har man mulighed for at tilmelde sig deres nyhedsbrev. Ved at gøre dette kommer der automatisk et nyhedsbrev til ens indbakke, der er spækket med nyheder, tips og tricks, og styleguides til de populæreste varer for tiden.

At tilmelde sig nyhedsbrevet er den nemmeste måde at blive opdateret på alt, hvad Zoovillage mener, deres kunder skal vide.

Tøj til mænd og kvinder i forskellige aldre

Filtrer din søgning

Hos Zoovillage er det nemt at shoppe, da man kan filtrere sin søgning og finde præcis det, man leder efter.

Man kan enten se hele udvalget igennem ved for eksempel at vælge ”toppe” og se alle toppe, der er at findes hos Zoovillage.

Hvis man søger en bestemt top, kan man først klikke sig ind under ”kvinder”. Herefter vælger man ”toppe”. I hele venstre side kommer så en række filtreringsmuligheder frem. Her kan man vælge hvilken slags top, det skal være. Herefter kan man vælge, om man leder efter et bestemt mærke. Så skal man vælge hvilken størrelse, toppen skal være i, og tilsidst skal man vælge, hvilken farve, toppen skal være i. Når man har tilvalgt de forskellige kriterier, kommer alle søgeresultater frem.

Nyheder, lastcall og sale

Hos Zoovillage findes ydermere tre kategorier ved navn ”nyheder”, ”lastcall” og ”sale”. I nyheder kan man klikke sig ind og se alle de seneste tilføjelser til udvalget og på den måde blive opdateret på alle nyheder i onlinebutikken.

I lastcall er alle varer samlet, som snart bliver udsolgt. Det er altså her man skal kigge, hvis man ikke vil gå glip af noget. Her er varerne også sat ned.

I sale finder man alle nedsatte varer, og denne kategori bliver også ofte opdateret.

Festtøj kan også fås hos Zoovillage

Simpel betaling

Hos Zoovillage er betalingsmetoderne gjort simple. Zoovillage accepterer kreditkortene Visa og Mastercard, og dette gør valget om betalingsmetode nemt.

Levering af UPS

Levering til Danmark fra Zoovillage håndteres af UPS. Leveringen koster 39 kroner, og hvis man bestiller varer for mere end 1000 kroner, er leveringen gratis. Varerne ankommer til kundens dør inden for 5-10 hverdage.

Nem og enkel returnering

Hvis det sker, man ikke er tilfreds med sine varer eller har fortrudt sit køb, kan man returnere dem til Zoovillage. I den modtagede ordre finder man en returseddel, som man kan udfylde og klistre på sin pakke. Hvis man vælger at returnere pakken med UPS, koster der 60 kroner, som man selv skal betale. Kunden får så sine penge tilbage for de returnerede varer inden for 30 dage.

Smart i en fart hos Zoovillage

Spørgsmål til Zoovillage

Hvis man har problemer med en ordre eller spørgsmål til kundeservice hos Zoovillage, er det nemmeste først og fremmest at kigge på Zoovillages hjemmeside, hvor de har besvaret de oftest stillede spørgmål. Hvis man stadig ikke finder sit svar, kan man kontakte Zoovillage enten ved at ringe til dem. Deres telefonlinje er åben i hverdage fra klokken 8 til klokken 12.

Deruvoer kan man skrive en besked til kundeservice i deres kontaktformular, som kan findes på deres hjemmeside, eller man kan skrive en mail til dem. Beskeder svares inden for 24 timer i hverdage.

Så nemt bruger du en rabatkode hos Zoovillage

 1. For at spare penge på dit køb hos Zoovillage skal du først finde en aktuel rabatkode hos Rabathelten.
 2. Find koden og vær sikker på at den fungerer til dit behov.
 3. Klik på koden hvorefter den vil blive vist. Kopier koden eller skriv den ned. Der bliver automatisk åbnet et vindue med onlinebutikken.
 4. Her shopper du, lægger dine valgte varer i indkøbskurven, og når du er klar til at betale, går du til kassen.
 5. Her kan du se dine varer og være sikker på, at du har bestilt rigtigt. Neden under disse varer findes et felt med teksten ”rabatkode”. Indsæt her din rabatkode og klik så på ”aktiver”. Rabatten bliver så trukket fra.
 6. Klik på ”gennemfør købet”, indtast dine oplysninger og bekræft dit køb.
 7. Du har nu skønne varer på vej til dig! 

Sådan sparer du penge hos Zoovillage

Anmeldelser af Zoovillage

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8