Philipson Wine rabatkode

Op til 40 kr på udvalgte vine hos Philipson Wine
Vis tilbud
Allerede anvendt 253 gange
Vilkår og betingelser
100 kr rabat ved tilmelding til nyhedsbrevet hos Philipson Wine
Vis tilbud
Allerede anvendt 182 gange
Vilkår og betingelser
God påske
Udløbne rabatkoder fra Philipson Wine Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Philipson Wine. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Philipson Wine rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Supergazelle med passion for vin

Christian Philipson grundlagde Philipson Wine i 1987 under sit 5-årige ophold i Frankrig, hvor han udforskede vinens verden i Bourgogne. I 1992 lancerede han som den første i Danmark vinsalg pr. postordre og repræsenterer i dag den førende webshop i landet med kvalitetsvine og bobler fra hele verden.

Det er ikke uden grund, at Philipson Wine de seneste år haft så megen vækst, at de er blevet kåret som årets gazelle virksomhed af Børsen seks år i træk. Dermed kan de kalde sig supergazelle som en af 1.000 hurtigst voksende virksomheder i landet. Alle ansatte hos Philipson Wine har nemlig en stor passion for vin og det smitter af på vinudvalget og rådgivningen til kunderne. Philipson Wine udvælger selv nøje deres vinsortiment og importerer direkte fra producenterne. Det giver en garanti for kvalitet og konkurrencedygtige priser, idet man som kunde springer et salgsled over og undgår at betale ekstra salgsomkostninger til mellemhandlere. 

Gode tilbud hos Philipson Wine

Philipsonwine.com - en webshop med sublime smagsoplevelser

Hos Philipsonwine.com tilbydes et bredt sortiment af rødvin, hvidvin, portvin og bobler til attraktive priser, som man ikke kan finde i supermarkeder og hos traditionelle vinforhandlere, fordi købet foregår direkte fra importøren. I webshoppen findes eksempelvis lækre rødvinsårgange af typerne:

 • Barolo
 • Brunello
 • Pomerol
 • Amarone
 • Barbaresco
 • Rioja

og hvidvine som

 • Sauvignon
 • Chardonnay
 • Semillon
 • Riesling
 • Gewurztraminer
 • Torrontes

Webshoppen byder også på økologisk og biodynamisk vin, naturvin og Fairtrade-vin. Derudover præsenteres et udvalg af kvalitetsportvine fra spændende og sjældne årgange. Hver weekend lanceres nye tilbud i webshoppen med masser af lækker vin til yderst attraktive priser, så det handler om at slå hurtigt til efter først til mølle-princippet.

Køb vinkasser og opnå ekstra rabat

Priserne for vine i webshoppen er som udgangspunkt angivet for kasser med 12 flasker, fordi det giver mulighed for den højeste rabat til kunderne. Man sparer mindst 20% af prisen, når man køber vinkasser i forhold til køb af enkeltflasker. Man kan også vælge at købe enkeltflasker, hvis man eksempelvis har lyst til at smage forskellige typer af vin, før man vælger en hel kasse. Køber man efterfølgende en hel kasse af den samme vin, får man differencen refunderet og opnår dermed alligevel vinkasserabatten.

Spiritus lavet på druer og druekvas

Har man en særlig passion for spiritus, byder Philipson Wine også her på helt særlige smagsoplevelser. Philipson Wine har nemlig specialiseret sig i spiritus lavet på vindruer (og druekvas) og tilbyder bl.a. spændende varianter af grappa og cognac. Prøv eksempelvis en af de mange grappaer fra Jacopo Poli i Italien, cognac fra franske Peyrat eller en Mirabelle Eau-de-vie fra Domaine Weinbach. Udvalget er stort og indbyder til, at man går på opdagelse i webshoppen, hvor man også kan læse sig til en masse spændende viden om den enkelte flaske og dens oprindelse.

Få eksklusive smagsoplevelser og mød verdens førende vinproducenter
Webshoppen giver også rig mulighed for at udforske smagsløgene. Man kan gratis tilmelde sig vinsmagninger, der foregår fredag og lørdag i showroomet i Kokkedal, ligesom man kan købe smagekasser med spændende vinårgange og -typer, som man måske ikke har smagt før. Smagekasserne består af seks eller 12 forskellige kvalitetsvine, der sælges med op til 30% rabat. Desuden tilbydes "VIP middage" med eksklusiv mad og vin på en udvalgt Michelin-restaurant.

Middagene afholdes oftest af Christian Philipson selv og er begrænset til 8-15 deltagere for at give rum til masser af hygge og vinsnak. Tilmelder man sig Philipson Wine's "Winemaker's Dinner", kan man også møde nogle af verdens førende vinproducenter face to face. Under middagen fortæller de om deres vin og produktion og man smager kvalitetsvine fra særlige årgange, kombineret med en udsøgt middag. De fleste oplæg holdes på engelsk og hvis de holdes på fransk, oversættes de til dansk.

Sydeuropæiske vinranker

Philipson Wine vinabonnement

Som vinabonnent hos Philipson Wine er man altid opdateret om nye vine og årgange på markedet. Hver måned får man leveret en blandet kasse med forskellige kvalitetsvine til en god pris. Kasserne leveres med gratis fragt lige til hoveddøren. Man bestiller abonnementet på Philipsonwine.com og vælger selv, om den månedlige kasse skal indeholde seks eller 12 flasker vin. Før leveringen får man en udførlig beskrivelse af hver enkelt vin i månedens abonnementskasse, så man kan gå og glæde sig til at smage helt nye og spændende flasker, som endnu ikke findes i butikkerne.

Når man har været abonnent i 12 måneder, kan man se frem til en lækker bonusvin i magnum flaskestørrelse. Abonnementet faktureres hver måned og er fleksibelt, så man kan fravælge månedens kasse eller sætte abonnementet i bero, blot ved at sende en mail til Philipson Wine.

Opret en brugerprofil hos Phillipsonwine.com og få masser af fordele
Når man opretter en brugerprofil på Phillipsonwine.com, får man ugentlige nyhedsbreve med interessante historier, gode tips om vin og masser af baggrundsviden om vinsmage, -årgange og -produktion. Desuden får man en række attraktive tilbud, før de lanceres i pressen og på hjemmesiden, ligesom man inviteres til gratis vinsmagning i domicilet i Kokkedal.

Er du vinelsker? Følg Philipson Wine på de sociale medier

Philipson Wine er en ung og dynamisk virksomhed og deler selvfølgedig også deres passion for vin og deres ekspertviden på de sociale medier. Som vinelsker kan man følge Philipson Wine på Twitter og på Facebook. Her man bl.a. holde sig opdateret om kommende events, nyheder på vinmarkedet, vinanmeldelser og få gode vintips. Man kan også finde interessante og sjove indslag på YouTube om vintyper, druehøst, vinproduktion og -områder.

Vin fra gode druer hos Philipson Wine

Betalingsmuligheder på Philipsonwine.com

I webshoppen kan betales med Dankort, Visa/Dankort, Euro Master Card, Diners Club, Danske Bank Netbetaling samt Nordea E-betaling. Ved betaling via internettet krypteres alle personlige oplysninger og bankoplysninger.

Dag til dag levering lige til døren

Philipson Wine tilbyder dag til dag levering i hverdagen i hele landet til brofaste øer. Bor man på en ikke brofast ø, lægges en dag til leveringen. Man kan vælge at få varerne leveret af fragtmanden enten mellem kl. 8-16 eller mellem kl. 16-21 (aftenleveringen gælder dog kun udvalgte postnumre). På vine til mere end 500 kr. pr. flaske tillægges leveringen en forsikringsafgift. Man kan også selv afhente sin bestilling i domicilet i Kokkedal, hvis man foretrækker det. Der leveres til både private, erhverv og til HoReCa kunder.

Smukke druer bliver til god vin

14 dages fortrydelsesret

Vintilbehør købt hos Philipson Wine kan returneres indenfor 14 dage. Philipson Wine har også valgt at give 14 dages refusionsret på drikkevarer, selvom returretten af drikkevarer ikke normalt er omfattet af Forbrugeraftaleloven. Ombytningsretten gælder fra den dato, hvor man modtager varerne - man skal blot huske at lave en aftale med Philipson Wine, før man returnerer drikkevarer. Varerne kan byttes til andre varer hos Philipson Wine eller man kan få tilbagebetalt pengene, eksklusiv forsendelsesomkostninger. Vin, der returneres, skal naturligvis være i samme stand som ved leveringen. Vine købt en primeur/på forsalg tages ikke retur og det gælder også billetter købt til vinsmagninger, VIP middage og Winemaker's Dinner. 

Sådan får du din rabat fra Rabathelten.dk hos Philipsonwine.com

 1. Start med at se på udvalget af rabatkoder fra Rabathelten, som er aktuelle for Philipson Wine.
 2. Husk at læse beskrivelsen af rabatkoden grundigt. Der kan være særlige købsbetingelser eller begrænsninger, som du bør kende, før du handler i webshoppen.
 3. Derefter klikker du på den rabatkode, du ønsker og du sendes videre til Philipsonwine.com.
 4. Nu vælger du de produkter, du ønsker at købe hos Philipson Wine. Når du søger efter vin, kan du søge i sortimentet både ud fra vintyper, - lande og -områder, ligesom du kan vælge det prisleje, du er interesseret i. De særlige arrangementer såsom VIP middage ligger i menuen "Winemakers". 
 5. Når du har fyldt din indkøbskurv med de ønskede varer, går du til kassen. Her skal du huske at indtaste din rabatkode i feltet "Indtast eventuel kampagnekupon". 
 6. Nu bliver rabatten automatisk trukket fra totalbeløbet og du kan gå videre til betaling.

God fornøjelse!

Sådan udnytter du en rabatkode hos Philipson Wine

Anmeldelser af Philipson Wine

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8