F-Secure rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
50 %
50% rabat på Freedome VPN og TOTAL anti-virus hos F-Secure
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Forskellige antivirus programmer til gode priser hos F-Secure
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Rabatheltens tip: Går du op i datasikkerhed, og vil du gerne blive klogere på emnet? På F-Secures hjemmeside finder du en blog, hvor der er masser af spændende læsestof at gå i gang med.
30-dages gratis prøveversion hos F-Secure
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
50 %
50% rabat på F-Secure Freedome VPN og F-secure TOTAL hos F-Secure
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
25 %
25% rabat på F-Secure SAFE hos F-Secure
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Vi bliver hjemme
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Sikkerhedsløsninger til alle enheder

Hos F-Secure får man alsidig beskyttelse af sine digitale enheder i form af antivirusprogrammer, sikre back-up løsninger og beskyttelse af personlige oplysninger på internettet. F-Secure tilbyder forskellige løsninger til de forskellige enheder tilpasset hver enheds særlige funktioner. I onlinebutikken kan man hurtigt danne sig et overblik over alle produkter. Ved hjælp af små ikoner kan brugeren desuden se med det samme, om programmet er egnet til et bestemt styresystem. Langt de fleste løsninger kører på Windows, Mac og Androidenheder. Hjemmesiden byder yderligere på en supportafdeling, hvor en vidensdatabase med forskellige blogs og en chatfunktion står til rådighed. Alle softwareopdateringer er ligeledes tilgængelige på hjemmesiden. Ved køb af et produkt fra F-Secure har brugeren mulighed for at blive registreret og logge ind fra hjemmesiden.

Beskyt dine enheder med F-Secure

En succeshistorie fra Finland

F-Secure mener selv, at virksomheden var den første til at tilbyde antivirusprogrammer for computere. På hjemmesiden findes en utrolig gennemført tidslinje, der viser virksomhedens udvikling samtidig med at tidslinjen også viser de vigtige begivenheder for udviklingen af internettet og internetkriminalitet. F-Secure blev grundlagt af Petri Alli og Risto Siilasmaa i 1988 under navnet Data Fellows. Virksomheden begyndte med at udvikle individuelle databaser, der passede til kundens personlige behov. I 1994 udkom det første antivirusprogram for Windowscomputere. I 1999 skiftede virksomheden navn og har siden solgt sine produkter under navnet F-Secure. Samme år blev F-Secure børsnoteret på Helsingforsbörsen. Risto Siilasmaa ejer stadig 39 % (april 2015) af firmaet. I samarbejde med Nokia udviklede F-Secure i 2002 den første antivirusløsning for mobiltelefoner. I 2009 købte F-Secure den franske virksomhed Steek, som var det første skridt mod at kunne tilbyde brugerne en sikker løsning for dataopbevaring i skyen. Det lykkedes få år efter med F-Secures cloudservice Younited. Younited fungerer som en online database for alle ens filer herunder billeder, videoer, dokumenter eller hvad man ellers måtte have. Højeste prioritet er som altid sikkerheden af brugerens digitale liv. F-Secure har hovedkontor i Helsinki og Kuala Lumpur. Desuden har virksomheden flere afdelinger fordelt på alle kontinenter. Med over 1000 ansatte er virksomheden vokset betydeligt siden grundlæggelsen. Og planen er selvfølgelig at blive ved med at vokse. Flere millioner glade brugere vil sikkert også sætte pris på, at den positive udvikling fortsætter.

Forskellige løsninger til forskellige behov

F-Secure sikrer brugerens personlige oplysninger samt data på brugerens forskellige enheder. Løsninger er tilpasset behovet på de enkelte enheder. Efterhånden bruger vi mennesker en del tid af vores liv online og det er derfor vigtigt, at også denne del af vores privatliv beskyttes så godt som muligt. Vi læser vores e-mails, handler på nettet og overføre ofte også penge via vores mobiltelefon. Hver gang vi er på nettet, kan vores private oplysninger potentielt være mål for kriminelle handlinger som for eksempel kreditkortsvindel. De forskellige produkter hos F-Secure beskytter brugen blandt andet mod identitetstyveri. Alle softwareprodukter kan købes og derefter downloades på F-Secures hjemmeside. 

Stort udvalg til både private og virksomheder

Når man klikker sig ind på hjemmesiden, skal man først vælge, hvorvidst man er interesseret i produkter til hjemmet, til virksomheden eller til partnere. Alt afhængig af, hvad man vælger, bliver produkterne målrettet formålet. Vælger man løsninger til hjemmet, finder man følgende produkter:

 • F-Secure Total
 • F-Secure Safe
 • F-Secure Freedome VPN
 • F-Secure Key
 • F-Secure Internet Security
 • F-Secure Anti-Virus
 • F-Secure Online Scanner
 • F-Secure Router Checker

Der følger en beskrivelse med til alle produkter, så man ved præcist, hvad man får og hvad løsningen dækker. Nogle sikkerhedsløsninger kører indtil videre ikke på alle operativsystemer. Det er vigtigt at tjekke, at produktet passer til ens behov. For at finde den helt optimale løsning har F-Secure indbygget en sammenligningsfunktion på hjemmesiden. Her kan man sammenligne de forskellige produkter. Man kan vælge produkterne ud fra, hvad det er, man primært ønsker at beskytte. Vælger man produkter til virksomheder eller partnere finder man et væld af forskellige sikkerhedsløsninger såsom:

 • Protection Service for Business
 • Business Suit
 • F-Secure Radar
 • Software Updater
 • F-Secure Rapid Detection & Response
 • F-Secure Cloud Protection for Salesforce
 • Messaging Security Gateway
 • Internet Gatekeeper

Find den bedste sikkerhedsløsning hos F-Secure

Prøv de fleste F-Secure løsninger gratis i 30 dage

F-Secure har forståelse for, at brugere gerne vil prøve løsningerne inden de beslutter sig for, hvilken de ønsker. Der er mange forskellige beskyttelsesløsninger på markedet, som man kan vælge imellem. Derfor tilbyder F-Secure sine potentielle kunder en 30 dages gratis prøveversion, hvor de får mulighed for at afprøve F-Secure SAFE. Programmet kan bruges på flere enheder. Man har således kun brug for én løsning, der beskytter både ens computer, tablet og mobiltelefon. Prøveversionen findes på hjemmesiden.

F-Secure er prisbelønnet internetsikkerhed

Den finske teknologivirksomhed har siden grundlæggelsen modtaget adskillige priser for sine beskyttelsesprogrammer. I februar 2015 fik F-Secure tildelt prisen for Bedste Beskyttelse i 2014 fra AV-Test. Andre priser og anmeldelser inkluderer PCtipps vurdering ”Gut” i 2014, 5 stjerne for F-Secure Freedome fra Financial Times og Chip Onlines pris som Bedste Sikkerhedspakke i 2013.

Uddannelse af fremtidige antivirus-specialister

I samarbejde med Aalto University School of Science and Technology udbyder F-Secure hvert semester et kursus om internetsikkerhed og antivirusteknologi for fremtidige antiviruseksperter. Noget undervisningsmateriale findes endda på nettet. På denne måde sikrer F-Secure at alle har mulighed for at tillægge sig den rigtige viden og om ikke andet den ønskede viden omkring antivirus.

Gå ikke glip af nyheder fra F-Secure

Ønsker man at holde sig opdateret omkring nyheder og særlige kampagner, kan man altid følge F-Secure på de sociale medier. Man finder onlineshoppens profiler på både Facebook, Twitter, YouTube, Google+ og ikke mindst LinkedIn. På de sociale platforme bliver dagligt lagt artikler op omkring sikkerhed på nettet, og hvordan man bedst beskytter sit privatliv på internettet. Man kan også finde tilbud og nyheder fra både virksomheden og nye produkter.

Vil man være ekstra opdateret og interesserer man sig generelt for sikkerhed på nettet, kan man tage et kig på de forskellige blogs, som F-Secure selv linker til. Man finder blandt andet følgende blogs:

Man skal være opmærksom på at, artikler og debatter på de forskellige blogs er på engelsk. 

Betalingsmuligheder

F-Secure tilbyder selvfølgelig sikker betaling på nettet. Man kan betale sine produkter blandt andet med:

 • Visa
 • MasterCard
 • PayPal
 • AmericanExpress

Desuden tilbyder F-Secure pengeoverførsel som betalingsmulighed. Man skal være opmærksom på, at aktiveringen af ens produkt tager længere tid ved at vælge pengeoverførsel. Aktiveringskoden kan først sendes, når betalingen er registreret hos F-Secure. Kreditkortbetaling vil derfor altid være den hurtigste løsning, hvis man vil hurtigt i gang med at bruge løsningen.

Spørgsmål og support hos F-Secure

Alle spørgsmål kan også stilles til F-Secures supportpersonale på chat eller ved at ringe inden for åbningstiderne. Forskellige supportværktøjer som online scanner og fjernelsesinstruktioner i tilfælde af virus ligger klar på nettet. F-Secure anbefaler dog kun at bruge disse værktøjer som en sidste udvej. Derudover har F-Secure oprettet vidensdatabasen, som besvarer de ofte stillede spørgsmål. Herudover finder man også vejledninger. Den er tilgængelig på forskellige sprog herunder også dansk. Hvis det haster, og man ikke kan finde svaret på nettet, kan F-Secures supportafdeling også kontaktes på telefon i hverdagene mellem kl. 8.00-18.00. Der kan dog være ændringer i åbningstiderne og det er derfor en god ide at tjekke hjemmesiden.

Sådan indløser du din rabatkode hos F-Secure

 1. Find først en passende rabatkode her på siden. Vær opmærksom på, at der kan forekomme restriktioner ved nogle rabatkoder. Læs altid betingelserne for brugen af rabatkoden inden du går videre.
 2. Klik på rabatkoden. Den vises på skærmen. Du kan enten kopiere rabatkoden med musen eller skrive den ned. Du bliver automatisk viderestillet til F-Secures forside.
 3. Hos F-Secure skal du finde de produkter, du gerne vil købe. Det kan være, du kun skal have en antivirussoftware til din bærbare eller en løsning for din mobil.
 4. Læg dine produkter i din digitale indkøbskurv og gå til kassen. Indkøbskurven er en oversigt over dine varer. 
 5. Juster antallet, licensperiode og om du vil have automatisk fornyelse af dit abonnement eller ej. Der oprettes en kundekonto, når købet er afsluttet. På den måde er det nemt at holde styr på dine licenser.
 6. Det er også i indkøbskurven, du skal indtaste din rabatkode. Under varen finder du et felt markeret med "Angiv kuponkode". Klik på denne og en boks dukker op på skærmen. Indtast koden i boksen og klik på "Anvend".
 7. Gå herefter videre og indtast dine personlige oplysninger og vælg den ønskede betalingsmetode.
 8. Til slut vil du se en oversigt over dine valg. Kig oversigten grundigt igennem og bekræft dit køb, hvis alt er korrekt.
 9. Dine produkter kan aktiveres efter gennemført betaling.
 10. Tillykke med et sikkert og beskyttet privatliv på internettet! Fortæl gerne andre om, at du har sparet penge hos F-Secure ved at anvende en rabatkode fra Rabathelten.

Indløs en rabatkode hos F-Secure

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere