Watchmen rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2018. Opdaterede og godkendte.
5%
5% rabat på alle ure hos Watchmen
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 1657 gange
Vilkår og betingelser
8%
8% rabat på hele sortimentet hos Watchmen
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 3001 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering hos Watchmen
Vis tilbud
Allerede anvendt 5 gange
Vilkår og betingelser
Op til 20% rabat på udvalgte urer hos Watchmen
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Watchmen Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Watchmen. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Watchmen rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Iværksættere satte Watchmen.dk i gang

I 2012 besluttede to iværksættere, henholdsvis studerende og webudvikler i egen virksomhed Emil Andreas Nielsen at åbne Watchmen.dk. Watchmen har hovedsæde og –kontor i Herning, hvor begge direktører også bor.

Emil Andreas Nielsen mente, at der på det danske online-marked manglede en onlinebutik, der tilbød herreurer, hvor kvalitet, pris, stil og høj standard gik op i en højere enhed. Derfor åbnede de Watchmen.dk.

I 2014 kom Jimmy Wington Le til.

De to iværksætteres lover, at de altid vil søge at holde sig opdateret på den nyeste ur-mode og tendenser rundt omkring i verden. Derved vil de have mulighed for at tilbyde deres kunder de bedste urer, der både fører stil og god pris til kundens håndled.

Derudover bestræber Watchmen sig efter at udbyde den bedst mulige kundeservice. Kunderne er onlinebutikkens drivkraft, og intet betyder mere end en glad og tilfreds kunde. Derfor tilbyder Watchmen, at kunderne kan få fat på kundeservice hurtigt og både igennem telefon, mail, chat og Facebook.

Watchmen har et klart mål

På længere sigt er Watchmens mål at blive Danmarks største forhandler af billige herreure på onlinemarkedet. Kvaliteten og designet skal være i højsæde og sammen med en lav pris, vil de gerne være den bedste og største forhandler af ure. Derudover er Watchmens mål også at yde en service, der er i top i alt fra hurtig levering, god kundeservice og en god oplevelse til kunderne.

Watchmen har ure til alle mænd

Ure til alle mænd hos Watchmen

Hos Watchmen burde det ikke være nogen sag for en mand at finde et ur, der passer lige til hans behov. Watchmen har nemlig et kæmpe udvalg af dem. I menuen i onlinebutikken finder man forskellige kategorier.

Herreure – under denne kategori kan man filtrere sin søgning og kigge på urer valgt efter forskellige varemærker, forskellige priser eller forskelligt udseende. Vælg for eksempel mellem ”med læderrem”, ”mekanisk urværk” eller ”under 600 kr” og se, hvilke urer Watchmen har til rådighed i den valgte kategori. I denne kategori finder man også nyheder, hvor de nyest tilkomne ure vises.

Bestseller – klikker man på ”bestseller”-kategorien, finder man de ure, flest kunder har købt. Her kan man så se, om det også er de populære ure, der er noget for en selv.

Brands – under brands er alle onlinebutikkens varemærker listede. Disse indeholder:

Remme – remme-kategorien samler alle onlinebutikkens remme. Hvis man har et ur med udskiftlig rem, kan man her gå på jagt og finde et alternativ til sin nuværende urrem, så man altid har mulighed for at veksle. Man kan finde klassiske, ensfarvede remme, eller sjove, spændende farvede remme. Udvalget er stort og man kan finde alt lige fra flerfarvede, stribede remme til stilfulde, sorte remme.

Sale – her findes alle urer der er sat ned i pris, og her kan man virkelig være heldig at finde et meget billigt ud, da mange af de i forvejen billige ure er sat ned med 20%.

Følg Watchmen på Facebook og blog

Watchmen har både en Facebook-side og en blog. På Facebook bliver siden jævnligt opdateret med alt fra nyheder, vigtige informationer, tips og tricks og gode tilbud + konkurrencer. Det er altså en god idé at følge med her, hvis man gerne vil være opdateret. Derudover fungerer siden også som kundeservice-hjælp, da kunder også her er meget velkomne til at skrive til Watchmen, og her bliver der også hurtigt besvaret.

På Watchmens blog finder man masser af inspirerende artikler, der kan hjælpe en. Læs for eksempel om hvordan man ændre størrelsen på et stålur, hvad et quartzur er, om urets historie eller alt man behøver at vide om kronografure. Under bloggens guides kan man finde stilguides til for eksempel ur-sommermode eller hvordan man bruger sit tachometerur. Bloggen er rig på nyttig viden om ure og stil.

Ure i forskellige stile hos Watchmen

Masser mulighed for enkel betaling

Når man har fundet et ur hos Watchmen, man gerne vil købe, er dette gjort let for en. Man kan nemlig betale på en masse forskellige måder. Disse måder er:

 • Visa
 • Dankort
 • eDankort
 • Visa Electron
 • Mastercard

Derudover kan man også overføre penge direkte til Watchmens bankkonto eller delbetale sit beløb over 24 måneder.

Mere end hurtig levering hos Watchmen

Watchmen gør brug af Post Danmark til levering af varer. Leveringen er som en del af den gode kundeservice gratis, og vil blive sendt til et posthus. Ønsker man derimod at få sit ur leveret til sin hjemadresse, koster det 39 kr. Leveringstiden er en til to hverdage.

Returnering af varer

Ønsker man at returnere sine varer grundet fejl, forkert pakke eller fortrydelse, skal man kontakte kundeservice, hvor man sammen med dem kan finde den bedste, hurtigste og smarteste løsning.

Fra man modtager sin pakke har man 28 dage at fortryde, og man kan så sende sin pakke tilbage til Watchmen. Man betaler dog selv for portoen, og Watchmen kræver, at uret er i perfekt og ubrugt stand som ved modtagelse.

Smukke ure hos Watchmen

Kundeservice kan man altid komme i kontakt med hos Watchmen

Da Watchmen som tidligere nævnt bestræber sig efter at yde den bedste kundeservice, er der rig mulighed for at komme i kontakt med dem. Man kan ringe til kundeservice i hverdage i åbningstiderne fra klokken 9 til klokken 17. Derudover kan man skrive en e-mail, der vil blive besvaret inden for 24 timer.

Til sidst kan man chatte med en kundeserviceansat direkte fra onlinebutikken. Chatten findes nederst i højre hjørne. Chatten har åbent i samme åbningstider som telefonbesvarelse.

Sådan benytter du rabatkode hos Watchmen

 1. Gå til Rabathelten.dk og find den bedste rabatkode til Watchmen.
 2. Klik på koden og kopier den eller skriv den ned.
 3. Automatisk bliver der åbnet et nyt vindue på din computer med Watchmens onlinebutik.
 4. Her sonderer du udvalget og vælger det ur du vil købe. Læg det derefter i indkøbskurven.
 5. Når du er klar til at betale, gå så til kurven.
 6. Her kan du se en oversigt over dine varer og i venstre side skal dine informationer indtastes.
 7. Under disse findes et felt med teksten ”kupon”. Indtast her din kode og klik på ”anvend”.
 8. Beløbet bliver trukket fra. Gå til betaling og afslut dit køb.

Vi håber, du bliver glad for dit ur fra Watchmen! 

Indløs rabatkode hos Watchmen

Anmeldelser af Watchmen

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere