JEWLSCPH rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2019. Opdaterede og godkendte.
10%
10% rabat når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos JEWLSCPH
Vis tilbud
Allerede anvendt 15 gange
Vilkår og betingelser
10% rabat på designersmykker ved tilmelding af nyhedsbrev hos JEWLSCPH
Vis tilbud
Allerede anvendt 28 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra JEWLSCPH Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til JEWLSCPH. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en JEWLSCPH rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Jewlscph.com: Designersmykker der understreger bærerens personlighed

Smykker med ægte ædelsten og materialer af højeste kvalitet? Det findes hos Jewlscph.com. Den danske webshop har specialiseret sig i at sælge dyre smykker, der holder hele livet. Der findes smykker i forskellige former og farver, som alle har fokus på kvalitet og tidsløst design. Materialer som sølv og guld er robuste og udstråler holdbarhed og kvalitet. Smykkestyling er desuden en vigtig del af JEWLSCPH. Smykkedesigneren Mai Manniche har udviklet vejledninger til hvilke smykker der passer bedst til hvert individ. Smykker skal ikke udelukkende være pynt, men fremhæve bærerens personlighed. En forlænget returret er derfor en vigtig del af designerens filosofi om at smykker skal prøves på igen og igen indtil man finder de rigtige. Online guider webshoppens smykkestylingtips kunderne i den rigtige retning. Ellers kan man også kigge forbi i en i virksomhedens to fysiske butikker i henholdsvis Aarhus og København.

Designersmykker fra JEWLSCPH

Familievirksomhed fra København

Jewlscph drives af smykkedesigneren Mai Manniche, broren David Manniche samt deres mor Vibeke Manniche. Virksomhedens kontor ligger på Blegdamsvej i København, hvor der også ligger en af JEWLSCPHs to smykkebutikker. I 2005 fik den danske smykkedesigner startet sit eget smykkebrand, som så blev solgt i webshoppen jewlscph.com og i butikkerne. Forhandlerlisten viser at JEWSLCPH smykker sælges i smykkebutikker landet over. Der findes desuden et hav af artikler om Mai Manniche og hendes smykkedesign i forskellige danske blade, som nok har været med til at øge danskernes kendskab til de fine smykker.

Disse smykker findes hos Jewlscph

Jewlscph har fokus på smykker til kvinder, men råder også over et smykkesortiment til mænd. Smykkerne er lavet af nøje udvalgte materialer, som er sat sammen af en erfaren smykkedesigner. Helt overordnet set findes der følgende produktgrupper i onlinebutikken:

 • Armbånd
 • Ringe
 • Øreringe
 • Halskæder
 • Briller

Dykker man lidt længere ned i webshoppen, kommer man frem til et helt univers af designersmykker. De findes i grøn, brun, gul eller rosa, i rund, firkantet eller hjerteform og til priser fra 500 kroner og opad. Smykkerne er lavet af ægte ædelsten og naturmaterialer som læder, sølv eller guld. Her er et udvalg af ædelsten, som indgår i JEWLSCPH smykker:

 • Diamant
 • Ferskvandsperle
 • Hvid topas
 • Citron
 • Hæmatit
 • Koral
 • Rosenkvarts
 • Sort onyx
 • Rød aventurine
 • Blå calcedon

I webshoppen findes en filterfunktion, der hjælper kunden med at finde frem til de rigtige smykker. Der findes også forskellige kollektioner af smykker, hvoraf nogle er lavet i samarbejde mellem Mai Manniche og andre smykkedesignere. Jewlscph designer nye smykker hele tiden.

Smykker fra JEWLSCPH

JEWLSCPH vidensbank: Vejledning til de rigtige smykker

Det kan være en udfordring at skulle købe smykker på nettet. Derfor har JEWLSCPH lavet en vidensbank, som guider kunden igennem de forskellige materialer, smykkepleje, ringstørrelser og smykkestyling. Alle materialer som ædelsten, ædelmetal og diamanter er beskrevet i deres egenskaber. Under smykkepleje finder man information om, hvordan man skal vedligeholde sine smykker så man kan få glæde af dem i mange år. Smykkestyling er et specielt udviklet koncept af Mai Manniche. Hun fremhæver, at smykker understreger bærerens individuelle personlighed og deler derfor sine tips til den perfekte smykke på jewlscph.com. Smykker passer generelt til alle mennesker, men nogle former og farver passer bedre til nogen end til andre.

Et gavekort til smykker

Jewlscph har forskellige samlet gaveideer under rubrikken ”GAVER”. Her findes blandt andet inspiration til gaver til bryllup, valentinsdag eller konfirmandsgaver. Hvis man alligevel ikke kan beslutte sig for en bestemt vare, så kan det være en god ide at købe et gavekort i stedet for. På den måde er man sikret at modtageren får den helt rigtige gave. Gavekort til JEWSLCPH kan købes med en værdi på mellem 400 kr og 1400 kr. Gavekortet gælder i 5 år og kan indløses i onlinebutikken samt i de to fysiske butikker i Aarhus og København. Det kan ikke indløses hos forhandlere af Jewlscph smykker.

Billeder på Instagram

Betalingsmuligheder hos JEWLSCPH.com

Onlinebutikken accepterer fire  betalingsmetoder: PayPal, MobilePay, bankoverførsel og betalingskort. Som betalingskort kan blandt andet anvendes følgende kort:

 • Visa
 • Dankort
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Maestro
 • Gavekort

Og ja, et gavekort fra Jewlscph hører under betalingskort. Ved bankoverførsel overfører man bare beløbet direkte til den angivne kontonummer. Jewlscph skal se billededokumentation, hvis man ønsker at betale ordre for over 3000 kr via bankoverførsel. Telefonnummeret til betaling med MobilePay findes på hjemmesiden under rubrikken Betaling.

Levering til hele verden

Man kan bestille Jewlscph smykker til hele verden. Det er især praktisk for udenlandsdanskere, der ønsker at købe danske smykker. Inden for Danmark er leveringen gratis. Jewlscph samarbejder med Post Danmark og UPS. Ekspreslevering med UPS koster lidt ekstra. Til gengæld har man varen dagen efter, hvis man bestiller før kl. 12.00. Ved standardlevering går der normalt mellem en og to hverdage indtil pakken er fremme hos kunden.

30 dages returret på varer købt online hos Jewlscph

Hos Jewlscph kan man returnere alle varer fra onlinekøb som ikke har været i brug inden for 30 dage. Kunden skal informere kundeservice om en retur inden for 14 dage efter modtagelsen af varen. Herefter sender kunden varen retur til Jewlscph. På hjemmesiden kan man downloade en returseddel. Kunden betaler dog selv for returfragten. Returpakker skal sendes til:

JEWLSCPH
Blegdamsvej 104A, st.
2100 København Ø.
Att: Retur og reklamation

Kundeservice fra mandag til lørdag

Alle spørgsmål vedrørende en bestilling fra Jewlscph, varesortimentet eller smykker i det hele taget skal stilles til onlinebutikkens kundeservice. Det er muligt at ringe til +45 35 83 08 30 i hverdag fra 10 til 18 og om lørdagen fra 10 til 14. Hvis det ikke haster eller man er mere til skriftlig kommunikation, kan man også sende en e-mail til kundeservice@jewlscph.com. Under ”KONTAKT” findes desuden en kontaktformular som kunden kan benytte.

Rabat på smykker: Sådan gør du

 1. Start med at vælge en rabatkode her fra siden. Husk at læse betingelserne igennem.
 2. Klik på ”vis rabatkode”. Rabatkoden kan nu ses i et pop-up. Webshoppens hjemmeside åbner sig automatisk i et nyt faneblad.
 3. Kopier rabatkoden og gem den til senere.
 4. Gå nu til jewlscph.com.
 5. Kig lidt rundt i onlinebutikken og find de smykker, som du ønsker at købe.
 6. Hver gang du finder en vare, som du gerne vil købe, skal du lægge denne i varekurven.
 7. Når du er færdig med at shoppe i Jewlscphs funklende varesortiment, klikker du bare på indkøbsvognen øverst til højre. En oversigt over de varer du har handlet for vises nu. Tilpas hvis nødvendigt.
 8. Rabatkoden skal skrives i feltet til højre under ordreopsummeringen.
 9. Gem koden. Rabatten trækkes med det samme.
 10. Gå videre i bestillingsprocessen for at afslutte dit køb. Du skal indtaste dine adresseoplysninger samt vælge en leveringsform og en betalingsmetode.
 11. Gennemse din ordre, accepter handelsbetingelserne og godkend dit køb ved at klikke på ”betal nu”. Du mangler nu bare at betale, så er dine varer snart på vej hjem til dig.

Vi håber, at du bliver glad for dine smykker fra Jewlscph.Indløs din rabatkode

Anmeldelser af JEWLSCPH

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere