JEWLSCPH rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for oktober 2019. Opdaterede og godkendte.

10 %
10% rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet hos JEWLSCPH
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering på hele sortimentet hos JEWLSCPH
Op til 60% rabat på udsalgsvarer hos JEWLSCPH
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
20 %
20% rabat ved køb af 1 smykke hos JEWLSCPH
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
40 %
40% rabat ved køb af 2 eller flere smykker hos JEWLSCPH
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20 %
20% rabat på hele sortimentet hos JEWLSCPH
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos JEWLSCPH
10 %
10% rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet hos JEWLSCPH
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10% rabat på designersmykker ved tilmelding af nyhedsbrev hos JEWLSCPH
25 %
25% rabat på hele sortimentet hos JEWLSCPH
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på smykker hos JEWLSCPH
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
25 %
25% rabat på hele sortimentet hos JEWLSCPH
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20% rabat på hele sortimentet hos JEWLSCPH
25 %
25% rabat på hele sortimentet hos JEWLSCPH
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
20% rabat på smykker med diamanter hos JEWLSCPH
20% rabat på hele sortimentet hos JEWLSCPH
25% rabat på hele sortimentet hos JEWLSCPH
25% rabat på hele sortimentet hos JEWLSCPH
25% rabat på hele sortimentet hos JEWLSCPH
25% rabat på hele sortimentet hos JEWLSCPH
25% rabat på hele sortimentet hos JEWLSCPH
25 %
25% rabat på hele sortimentet hos JEWLSCPH
Din rabatkode: ∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
30% rabat på hele sortimentet hos JEWLSCPH
20% rabat på hele sortimentet hos JEWLSCPH
20% rabat på hele sortimentet hos JEWLSCPH
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Jewlscph.com: Designersmykker af høj kvalitet

Smykker med ægte ædelsten og materialer af højeste kvalitet? Det findes hos Jewlscph.com. Den danske onlinebutik har specialiseret sig i at sælge dyre smykker, der holder hele livet. Der findes smykker i forskellige former og farver, som alle har fokus på kvalitet og tidsløst design. Materialer som sølv og guld er robuste og udstråler holdbarhed og kvalitet. Smykkestyling er desuden en vigtig del af JEWLSCPH. På hjemmesiden finder man guides med smykkestylingtips, som hjælper kunderne i den rigtige retning. Ellers kan man også kigge forbi i en i virksomhedens to fysiske butikker i henholdsvis Aarhus og København.

Designersmykker fra JEWLSCPH

Familievirksomhed fra København

JEWLSCPH drives af smykkedesigneren Mai Manniche, broren David Manniche samt deres mor Vibeke Manniche. Virksomhedens kontor ligger på Blegdamsvej i København, hvor der også ligger en af JEWLSCPHs to smykkebutikker. I 2005 fik den danske smykkedesigner startet sit eget smykkebrand, som så blev solgt i onlinebutikken jewlscph.com og i butikkerne. Forhandlerlisten viser, at JEWSLCPH smykker sælges i smykkebutikker landet over. Der findes desuden et hav af artikler om Mai Manniche og hendes smykkedesign i forskellige danske blade, som nok har været med til at øge danskernes kendskab til de fine smykker. Disse artikler kan man også finde på hjemmesiden. Smykkedesigneren Mai Manniche har udviklet vejledninger til, hvilke smykker der passer bedst til hvert individ. Smykker skal ikke udelukkende være pynt, men fremhæve bærerens personlighed. En forlænget returret er derfor en vigtig del af designerens filosofi om, at smykker skal prøves på igen og igen, indtil man finder de rigtige.

Disse smykker findes hos JEWLSCPH

JEWLSCPH har fokus på smykker til kvinder, men råder også over et smykkesortiment til mænd. Smykkerne er lavet af nøje udvalgte materialer, som er sat sammen af en erfaren smykkedesigner. Helt overordnet set findes der følgende produktgrupper i onlinebutikken:

 • Armbånd
 • Halskæder
 • Ringe
 • Øreringe
 • Diamanter

Dykker man lidt længere ned i onlinebutikken, kommer man frem til et helt univers af designersmykker. De findes i grøn, brun, gul eller rosa, i rund, firkantet eller hjerteform og til priser fra 200 kr og opad. Smykkerne er lavet af ægte ædelsten og naturmaterialer som læder, sølv eller guld. Her er et udvalg af ædelsten, som indgår i JEWLSCPH smykker:

 • Diamant
 • Ferskvandsperle
 • Hvid topas
 • Citron
 • Hæmatit
 • Koral
 • Rosenkvarts
 • Sort onyx
 • Rød aventurine
 • Blå calcedon

I onlinebutikken findes en filterfunktion, der hjælper kunden med at finde frem til de rigtige smykker. Der findes også forskellige kollektioner af smykker, hvoraf nogle er lavet i samarbejde mellem Mai Manniche og andre smykkedesignere. JEWLSCPH designer nye smykker hele tiden og sortimentet bliver derfor større og mere alsidig. Om man er til guld, sølv, læder eller diamanter, er det muligt for de fleste, at finde en fin fingerring, halskæde eller øreringe.

Smykker fra JEWLSCPH

JEWLSCPH vidensbank: Vejledning til de rigtige smykker

Det kan være en udfordring at skulle købe smykker på nettet. Derfor har JEWLSCPH lavet en vidensbank, som guider kunden igennem de forskellige materialer, smykkepleje, ringstørrelser og smykkestyling. Alle materialer som ædelsten, ædelmetal og diamanter er beskrevet nøje og man får således en ide om dets egenskaber. Under smykkepleje finder man information om, hvordan man skal vedligeholde sine smykker, så man kan få glæde af dem i mange år. Smykkestyling er et specielt udviklet koncept af Mai Manniche. Hun fremhæver, at smykker understreger bærerens individuelle personlighed og deler derfor sine tips til det perfekte smykke på jewlscph.com. Smykker passer generelt til alle mennesker, men nogle former og farver passer bedre til nogen end til andre.

Et gavekort til smykker fra JEWLSCPH

JEWLSCPH har samlet forskellige gaveideer under kategorien "Gaver".. Her findes blandt andet inspiration til gaver til bryllup, valentinsdag eller konfirmandsgaver. Hvis man alligevel ikke kan beslutte sig for en bestemt vare, så kan det være en god ide at købe et gavekort i stedet for. På den måde er man sikret at modtageren får den helt rigtige gave. Gavekort til JEWSLCPH kan købes med en værdi på mellem 100 kr og 50.000 kr. Gavekortet gælder i 5 år og kan indløses i onlinebutikken samt i de to fysiske butikker i Aarhus og København. Det kan ikke indløses hos forhandlere af JEWLSCPH smykker.

Billeder på Instagram

Vær opdateret omkring nyheder og tilbud

Hvis man ikke vil gå glip af tilbud og nye varer på hjemmesiden, kan man enten tilmelde sig nyhedsbrevet eller følge med på de sociale medier. JEWLSCPH er aktiv på både Facebook, TwitterPinterest og Instagram. På Facebook finder man som regel opslag med gode tilbud og nyheder. På Instagram kan man virkelig lade sig inspirere af flotte billeder af smykkerne. Her finder man billeder af både armbånde, halskæder, ringe og øreringe. Hvis man vil modtage særlige, eksklusive tilbud, skal man tilmelde sig nyhedsbrevet. Dette gør man ved at indtaste sin e-mailadresse i feltet "Nyhedsbrev", som man finder nederst på siden. Nyhedsbrevet udkommer jævnligt og man kan afmelde sig til enhver tid.

Betalingsmuligheder hos JEWLSCPH

Onlinebutikken accepterer fire betalingsmetoder: PayPal, MobilePay, bankoverførsel og betalingskort. Hvis man benytter betalingskort, kan man betale med:

 • VISA
 • Dankort
 • VISA Electron
 • MasterCard
 • Maestro
 • Gavekort

Og ja, et gavekort fra JEWLSCPH hører under betalingskort. Ved bankoverførsel overfører man bare beløbet direkte til det angivne kontonummer. JEWLSCPH skal se billededokumentation, hvis man ønsker at betale ordre for over 3000 kr via bankoverførsel. Telefonnummeret til betaling med MobilePay findes på hjemmesiden under rubrikken "Betaling".

Hvordan bliver smykkerne leveret?

Man kan bestille JEWLSCPH smykker til hele verden. Det er især praktisk for udenlandsdanskere, der ønsker at købe danske smykker. Indenfor Danmark er leveringen gratis. JEWLSCPH samarbejder med PostNord, GLS og UPS. Vælger man ekspreslevering, skal man være opmærksom på, at der bliver pålagt et leveringsgebyr. Til gengæld har man varen dagen efter, hvis man bestiller før kl. 12.00. Ved standardlevering går der normalt mellem 1-2 hverdage inden pakken er fremme hos kunden.

30 dages returret på varer købt online hos JEWLSCPH

Hos JEWLSCPH kan man returnere alle varer fra onlinekøb som ikke har været i brug indenfor 30 dage. Kunden skal informere kundeservice om en retur indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen. Herefter sender kunden varen retur til JEWLSCPH. På hjemmesiden kan man downloade en returseddel. Kunden betaler dog selv for returfragten. Returpakker skal sendes til:

JEWLSCPH
Blegdamsvej 104A, st.
2100 København Ø.
Att: Retur og reklamation

Kundeservice fra mandag til lørdag

Alle spørgsmål vedrørende en bestilling fra JEWLSCPH, varesortimentet eller smykker i det hele taget skal stilles til onlinebutikkens kundeservice. Det er muligt at ringe til +45 35 83 08 30 på hverdage fra kl. 10.00 til 18.00, fredag i tidsrummet kl. 10.00-17.00 og om lørdagen fra kl. 10.00 til 15.00. Hvis det ikke haster eller man er mere til skriftlig kommunikation, kan man også sende en e-mail til kundeservice@jewlscph.com. Under "Kontakt", nederst på siden, findes desuden en kontaktformular, som kunden kan benytte.

Rabat på smykker: Sådan indløser du en rabatkode

 1. Start med at vælge en rabatkode her fra siden. Husk at læse betingelserne igennem.
 2. Klik på "Vis rabatkode". Rabatkoden kan nu ses i et pop-up. Onlinebutikkens hjemmeside åbner sig automatisk i et nyt faneblad.
 3. Kopier rabatkoden og gem den til senere.
 4. Gå nu til jewlscph.com.
 5. Kig lidt rundt i onlinebutikken og find de smykker, som du ønsker at købe.
 6. Hver gang du finder en vare, som du gerne vil købe, skal du lægge denne i varekurven.
 7. Når du er færdig med at shoppe i JEWLSCPHs funklende varesortiment, klikker du bare på indkøbsvognen øverst til højre. En oversigt over de varer du har handlet for, vises nu. Tilpas, hvis nødvendigt.
 8. Rabatkoden skal skrives i feltet til højre, der er markeret med "Indtast venligst rabatkode".
 9. Gem koden. Rabatten trækkes med det samme.
 10. Gå videre i bestillingsprocessen for at afslutte dit køb. Du skal indtaste dine adresseoplysninger samt vælge en leveringsform og en betalingsmetode.
 11. Gennemse din ordre, accepter handelsbetingelserne og godkend dit køb ved at klikke på "Betal nu". Du mangler nu bare at betale, så er dine varer snart på vej hjem til dig.
 12. Vi håber, at du bliver glad for dine smykker fra JEWLSCPH.

Indtast en rabatkode i det røde felt og spar penge

Anmeldelser af JEWLSCPH

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere