En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

MyHeritage rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for april 2024.

Rabatkoder & tilbud tjekket og verificeret.
Vores anbefaling Gratis oprettelse og tilmelding hos MyHeritage
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 122 gange
 • Sidste ændring foretaget den 24/11/2021 klokken 06.57 af Asger.
14 dages gratis prøveperiode hos MyHeritage
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 142 gange
 • Sidste ændring foretaget den 24/11/2021 klokken 06.57 af Asger.
Rabatheltens tip:

Interesserer du dig for slægtsforskning? På MyHeritage-bloggen kan du læse spændende historier om folk, der har sporet deres slægtninge – god fornøjelse! Skrevet af Asger den 27. dec. 2019.

2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned.
Udløbne rabatkoder34 %
Op til 34% rabat hos MyHeritage
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Allerede anvendt 95 gange
MyHeritage DNA​ ​til kun 375 kr hos MyHeritage​
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Allerede anvendt 49 gange
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding
Rabathelten.dk Newsletter
Aktuelle MyHeritage-tilbud og -rabatkoder
Tilgængelige rabatkoder 0
Tilgængelige tilbud 2
Maksimal rabat --
Rabatkoder kun for nye kunder 0
Rabatkoder for nye og eksisterende kunder 0
Sidst opdateret:
Værd at vide om MyHeritage

MyHeritage hjælper folk med at finde deres rødder. Her kan man lave sit stamtræ og blive klogere med sin herkomst med en DNA-test. 

Her hos Rabathelten kan du finde de rabatkoder og tilbud, som gør dit abonnement hos MyHeritage endnu mere prisvenligt – god fornøjelse!

Opdateret af Asger am 30. jul. 2021.

MyHeritage – find nye slægtninge

MyHeritage er en platform, hvor man kan lave slægtsforskning. Her er der mulighed for at gå på opdagelse i sin families historie, og ved hjælp af dokumenter og billeder kan man opbygge sit helt eget stamtræ. Der er også mulighed for at finde ud af, hvor ens gener kommer fra ved at bestille en DNA-test – og er man heldig, kan man måske ovenikøbet opdage (hidtil) ukendte slægtninge på den måde. 

MyHeritage grundlagt af en slægtsforsker

MyHeritage har eksisteret i snart 20 år, og virksomheden er kommet langt, siden den israelske slægtsforsker Gilad Japhet påbegyndte projektet i sin garage. Dengang som nu var ambitionen at gøre slægtsforskning nemt og tilgængeligt for alle. Hos MyHeritage er ambitionen, at alle skal have muligheden for at finde ud af, hvem de er, og hvor de kommer fra – det var altid været den store drivkraft i virksomheden. I dag er MyHeritage meget langt fra enkeltmandsvirksomheden i Israel, og faktisk har hjemmesiden mere end 102 millioner brugere rundt omkring i hele verden.

Bliv en del af MyHeritage-familien

Hos MyHeritage er der mulighed for at lave et stamtræ, der kan vise op til 250 personer. Hvis man er interesseret, er det også muligt at opgradere sit abonnement for at få adgang til flere funktioner. Man kan vælge imellem følgende opgraderinger:

 • Premium 
 • PremiumPlus 
 • Komplet

I forbindelse med en opgradering af sit abonnement kan man få forbindelse til mere end 2500 personer i ens stamtræ. I den komplette pakke får man ubegrænset support, smart matches og record matches. Det betyder, at der er størst chance for at finde slægtninge, hvis man køber den komplette pakke. På hjemmesiden kan man læse om, hvad de forskellige pakker indeholder. 

Udover at lave et stamtræ kan man hos MyHeritage også bestille en DNA-test, så man kan finde ud af, hvor ens biologiske og geografiske rødder er (her bliver mange overraskede). MyHeritage har hele 42 etniciteter i systemet. 

Historien bliver levende med MyHeritage.

MyHeritage på de sociale medier

MyHeritage finder man både på Facebook og Twitter. Her er der blandt andet mulighed for at læse artikler om kendte og andre, der har fundet slægtninge igennem platformen, og nogle af historierne er ret fantastiske.

Kortbetaling hos MyHeritage

Hvis man ønsker at opgradere sit abonnement, skal man betale et månedligt eller årligt gebyr. Dette kan man gøre med følgende kreditkort:

 • VISA
 • MasterCard
 • American Express
 • Diners Club

Betalingen er sikker, og MyHeritage videregiver ikke personfølsomme oplysninger.

Abonnementer hos MyHeritage

Man kan både oprette en gratis bruger eller opgradere til en betalingsversion hos MyHeritage. Alle abonnementer bliver automatisk fornyet hvert år. Hvis man ikke siger abonnementet op, efter det er udløbet, bliver det således automatisk fornyet og fortsætter. Hvis man ikke længere ønsker at betale og abonnere hos MyHeritage, kan man altid logge ind på sin profil og ændre status. Dette gør man ved at klikke på ”Mine køb” og herefter ”Stop årlig fornyelse”, som man finder under fanen ”Vis detaljer”.

Fortrydelsesret hos MyHeritage

Som kunde hos MyHeritage er man dækket af en 30 dages garanti. Hvis man ikke er tilfreds med abonnementet, eller hvis man af en anden årsag fortryder købet, kan man få pengene tilbage indenfor 30 dage. Hvis man fortryder købet, skal man kontakte kundeservice hurtigst muligt. Når man har været i kontakt med kundeservice, vil man få pengene refunderet indenfor 30 dage. Dette gælder dog kun for premium-abonnementer. DNA-tests og stamtræ kan ikke refunderes eller fortrydes.

Kontakt kundeservice hos MyHeritage

Skulle det ske, at man har spørgsmål omkring en bestilling, sit abonnement eller noget helt tredje hos MyHeritage, er der altid mulighed for at kontakte kundeservice telefonisk. Nummeret er 020 – 889 289, og telefonerne er åbne søndag-torsdag fra klokken 8 til klokken 21 og fredag fra klokken 8 til klokken 14. 

Sådan indløser du din rabatkode hos MyHeritage

 1. Start med at finde en passende rabatkode til MyHeritage her hos Rabathelten. Husk at læse betingelserne for rabatkoden, inden du går videre til hjemmesiden!
 2. Kopier koden, og fortsæt til MyHeritage.dk.
 3. Nu skal du kigge på de forskellige abonnementer og vælge det, der passer bedst til dig.
 4. Nedenunder de forskellige abonnementer kan du se et felt, hvor der står ”Har du en kuponkode?”
 5. Her skal du indtaste din rabatkode her, og bagefter skal du klikke på ”Anvend”.
 6. Klik nu på ”Fortsæt”, og gå herefter videre til næste side, hvor du vælger betalingsmetode og indtaster dine faktureringsoplysninger
 7. Til sidst mangler du bare at klikke på ”Send”. Herefter er dit abonnement hos MyHeritage færdigt, og nu kan du gå i gang med at udforske din families historie. Vi håber, du bliver glad for dit køb – på gensyn hos Rabathelten! 

Sådan indløser du din rabatkode hos MyHeritage.

Ofte stillede spørgsmål om MyHeritage

Netop nu kan du spare penge med følgende MyHeritage rabatkoder og tilbud:

I øjeblikket findes der 0 Rabatkoder & 2 Tilbud fra myheritage.dk, som du kan benytte og spare penge med i april. Alle rabatkoder og tilbud er testet og verificeret af vores medarbejdere.

Kundeservice hos MyHeritage kan kontaktes via telefon på 020 - 889 289 og via e-mail contact@myheritage.com.

Adressen til MyHeritage er følgende:
PO box 50, Terminal Park
Or Yehuda 60250
Israel

Hos MyHeritage kan du nemt og enkelt betale med American Express, Diners Club, MasterCard og VISA.

Ja, du finder MyHeritage på Facebook og Twitter.
Hvad synes du om vores tilbud?