MyHeritage rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for april 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Gratis oprettelse og tilmelding hos MyHeritage
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
14 dages gratis prøveperiode hos MyHeritage
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Rabatheltens tip: Interesserer du dig for slægtsforskning? På MyHeritage-bloggen kan du læse spændende historier om folk, der har sporet deres slægtninge – god fornøjelse!
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
MyHeritage DNA​ ​til kun 375 kr hos MyHeritage​
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Vi bliver hjemme
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

MyHeritage – find nye slægtninge

De fleste mennesker har et ønske om at finde ud af, hvor de stammer fra og finde deres rødder. Det er ganske naturligt, at de fleste mennesker tænker over, hvem deres forfædre mon var og dermed få en bedre ide om, hvor de selv kommer fra. MyHeritage har opbygget en platform, hvor man kan søge efter fodfædre og lave slægtsforskning. I dag anvendes platformen af millioner af mennesker. På hjemmesiden kan man dykke ned i sin slægt og igennem dokumenter og billeder opbygge sit helt eget stamtræ. Det er også muligt at finde ud af, hvor ens gener kommer fra og at bestille en DNA-test. Testen viser, hvilke geografiske dele af verden, man kommer fra og er man heldig, kan man også finde slægtninge.

MyHeritage grundlagt af en slægtsforsker

I 16 år har MyHeritage hjulpet millioner af mennesker i hele verden med at finde slægtninge og med at finde ud af, hvor de stammer fra. Dette igennem simple DNA-tests. Grundlæggeren af MyHeritage er Gilad Japhet, som selv er en erfaren slægtsforsker fra Israel. Han startede MyHeritage i sin garage, hvorfra det er vokset enormt og har bredt sig til hele verden. Målet var at gøre slægtsforskning nemt og tilgængeligt for alle. Gilads holdning er, at har ret til at vide, hvor de stammer fra, hvilket har været den store drivkraft i virksomheden. MyHeritage har i dag mere end 102 millioner brugere rundt omkring i hele verden (2019).

Grundlæggeren af MyHeritage, Gilad Japhet

Bliv en del af MyHeritage familien

MyHeritage er en platform, der tilbyder brugerne at finde slægtninge – helt gratis. Igennem MyHeritage kan man lave et slægtstræ, som kan vise op til 250 personer, som man er beslægtet med. Hvis man er interesseret, er det muligt at opgradere sit abonnement, som vil give adgang til flere funktioner. Man kan vælge imellem følgende opgraderinger:

 • Begrænset stamtræ (gratis)
 • Premium (919 kr/år)
 • PremiumPlus (1459 kr/år)
 • Komplet (2049 kr/år)

Ved at opgradere sin bruger, har man mulighed for at få forbindelse til mere end 2500 personer i ens stamtræ. I den komplette pakke for man ubegrænset support, smart matches og record matches. Dette betyder, at der er størst chance for at finde sine slægtninge og mange af dem, ved at købe den komplette pakke. DNA-testen indgår også i pakken. På hjemmesiden kan man læse om, hvad de forskellige pakker indeholder. Priserne ovenfor er fra 2019 og kan ændre sig. 

Udover at finde slægtninge og få kortlagt et stamtræ, kan man bestille en DNA-test. Med DNA-testen er det muligt at finde ud af, hvilke biologiske og geografiske rødder, man har. MyHeritage har 42 etniciteter i systemet. Med testen, kan man altså finde ud af, hvilken etnicitet, man har. Hvem ved, måske har man en mormor fra Grækenland eller rødder i Kenya? Mulighederne er tæt på at være uendelige.

MyHeritage på mange sprog

Ved at tilbyde funktionerne og platformen på mange forskellige sprog, kan MyHeritage familien virkelig vokse. Teamet bag MyHeritage består af 420 medarbejdere og hjemmesiden findes blandt andet på følgende sprog:

 • Dansk
 • Svensk
 • Norsk
 • Finsk
 • Tysk
 • Fransk
 • Russisk
 • Tyrkisk
 • Græsk
 • Arabisk

MyHeritage - prisbelønnet online slægtsforskning

I 2013 blev MyHeritage udnævnt til årets mest lovende israelske start-up virksomhed. Udover dette vandt MyHeritage, i selv samme år, første pladsen som den bedste start-up virksomhed i konkurrence med 4800 nye virksomheder. Disse udnævnelser kom fra Globes. Samme år kunne man finde MyHeritage på Deloittes liste over de 10 hurtigst voksende firmaer i Europa, Mellemøsten og Afrika. 

MyHeritage - slægtsforskning og stamtræ

MyHeritage blog

Hvis man virkelig brænder for slægtsforskning, skal man tage et kig forbi MyHeritages blog. Her kan man finde flere timers spændende læsning om alt, hvad der rør sig omkring slægtsforskning. Artikler om, at visse kropsdele kan afsløre ens herkomst (eksempelvis fødder) og historier om slægtninge og søskende som bliver forenet efter flere år uden kendskab til hinanden. 

Nyheder fra MyHeritage

Man kan følge onlinebutikken på Facebook og Twitter. MyHeritage har flere tusinde følgere på de sociale medier og følger kan blive opdateret omkring slægtsforskning. Man kan blandt andet læse artikler omkring kendte mennesker, der har fundet slægtninge igennem MyHeritage og læse om utrolige familiehistorier, som man kun kan tænke sig til. Hvis man ikke vil gå glip af dette, skal man bare like og følge MyHeritage på Facebook eller Twitter.

Kortbetaling hos MyHeritage

Hvis man ønsker at opgradere sit abonnement, skal man betale et månedligt eller årligt gebyr. Dette kan man gøre med følgende kreditkort:

 • VISA
 • MasterCard
 • American Express
 • Diners Club

Betalingen er sikker og MyHeritage videregiver ikke personfølsomme oplysninger videre.

Abonnementer hos MyHeritage

Man kan både oprette en gratis bruger eller opgradere til en betalingsversion hos MyHeritage. Alle abonnementer bliver automatisk fornyet hvert år. Hvis man ikke siger abonnementet op, efter det er udløbet, bliver det således automatisk fornyet og fortsætter. Hvis man ikke længere ønsker at betale og abonnere hos MyHeritage, kan man enten vælge at ringe på telefon 020 – 889 289 eller ved at logge ind på ens personlige bruger og ændre status. Dette gør man ved at klikke på ”Mine køb” og herefter ”Stop årlig fornyelse”, som man finder under fanen ”Vis detaljer”.

Fortrydelsesret hos MyHeritage

Som kunde hos MyHeritage er man dækket af en 30 dages garanti. Hvis man ikke er tilfreds med abonnementet eller man af en anden årsag fortryder købet, kan man få pengene tilbage indenfor 30 dage. Hvis man fortryder købet, skal man kontakte kundeservice hurtigst muligt. Når man har været i kontakt med kundeservice, vil man blive refunderet indenfor 30 dage. Dette gælder kun på alle premium abonnementerne. DNA-tests og slægtstræet kan ikke refunderes eller fortrydes.

Kontakt kundeservice hos MyHeritage

Hvis man skulle have nogle spørgsmål til bestilling eller gerne vil vide mere omkring, hvordan MyHeritage fungerer, kan man starte med at lede efter svar på hjemmesiden. Man finder de oftest stillede spørgsmål og svar under hjælp. Finder man ikke svar her, kan man kontakte kundeservice på telefon. Nummeret er 020 – 889 289 og telefonerne er åbne søndag-torsdag i tidsrummet kl. 8.00-21.00 og fredag kl. 8.00-14.00.

Indløs en rabatkode hos MyHeritage

 1. Først finder du en rabatkode, der passer til det abonnement, du ønsker at tilmelde dig.
 2. Rabatkoden bliver synlig, når du klikker på den. Du skal kopier den, fordi du skal bruge den senere i bestillingen.
 3. Du bliver automatisk viderestillet til myheritage.dk, hvor du skal vælge det abonnement, du ønsker at bestille. 
 4. Under de forskellige muligheder, finder du et felt, hvor der står ”Har du en rabatkode?”.
 5. Her klikker du og indsætter rabatkoden i feltet. Klik efterfølgende på ”Anvend”.
 6. Beløbet vil blive justeret og du kan gå videre med bestillingen.
 7. Klik på ”Fortsæt”. Hvis du ikke fik indsat rabatkoden i første omgang, kan du indsætte den i feltet med teksten ”Har du en kuponkode?”.
 8. Nu mangler du bare at vælge betalingsmetode og oplyse faktureringsoplysninger
 9. Til slut klikker du på ”Send”. Du har nu oprettet et abonnement hos MyHeritage og sparet penge med en rabatkode fra Rabathelten!

Kuponkodefelt hos MyHeritage

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere