Wiggle rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for december 2018. Opdaterede og godkendte.
100 kr
100 kr rabat ved køb over 600 kr hos Wiggle
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 17 gange
Vilkår og betingelser
100 kr
100 kr rabat på hele sortimentet ved køb over 600 kr hos Wiggle
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 1 gang
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 300 kr hos Wiggle
Vis tilbud
Allerede anvendt 24 gange
Vilkår og betingelser
Glædelig jul
Op til 30% rabat på udsalgsvarer hos Wiggle
Vis tilbud
Allerede anvendt 97 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Wiggle Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Wiggle rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Find et hav af kvalitetssportsprodukter

Wiggle er en britisk virksomhed, der har hovedsæde i Storbritannien. Hvis man står og mangler tøj eller udstyr til sine sportsaktiviteter er man kommet det rette sted. På wiggle.dk kan man finde et bredt sortiment med over 3000 sportsartikler inden for både cykling, løb, svømning og triatlon. Kunderne er både erfarne sportsfolk og nybegyndere, da der findes noget til enhver og ethvert professionelt niveau. Til cyklen kan man både finde hele cykler, komponenter (herunder dæk, kæder, pedaler, bremser m.fl.), beklædning (såsom jakker, trøjer og bukser etc.), sko, tilbehør, kosttilskud og ernæringsprodukter såsom proteiner, vitaminer, energibarer og sundt slik m.m. Shoppens sortiment er inddelt i større hovedkategorier, som også er inddelt i mindre relevante underkategorier, der gør det enklere at finde netop den vare man er på udkig efter. Hvis man ikke kan finde det man leder efter er det intet problem. Man kan blot benytte sig af den praktiske søgefunktion, der findes foroven, hvor man skal indtaste et ord og derigennem finde det man søger.

Passion for cykler og sport siden 20erne

Oprindeligt stammer Wiggle fra en cykelforhandler ved navn Butler Cycles, der åbnede tilbage i 1920erne. En mand ved navn Mitch Dall opdagede den lille butik og kunne se potentiale i denne. Derfor besluttede han sig for at købe forretningen. Det var dog først i maj 1999, at Wiggle blev lanceret. Det startede småt og udviklede sig løbende til at være en af de førende onlinebutikker inden for sports- og cykeltøj og udstyr. Wiggle er aktiv i over 60 lande verden over. De har millioner af tilfredse kunder i store dele af verden og er oversat til utallige sprog. De har gode anmeldelser på Trustpilot og er aktive på flere forskellige sociale medier herunder Youtube, Twitter og Facebook. Derudover har shoppen vundet utallige priser og legater, såsom BikeBiz online retailer of the year 2010, 2011 og 2012, Golden Chariot E-commerce Award 2012, mange Triatlon Awards og Product Innovation title – Oracle Retail Awards 2011 m.fl.

Wiggle cykling

Find de ønskede produkter lidt hurtigere

Hos netbutikken wiggle.dk føres som tidligere nævnt et bredt sortiment af velkendte og anerkendte kvalitetsmærker og nogle af de mest kendte er:

 • Dhb
 • adidas
 • Asics
 • Gore Bike Wear
 • Castelli
 • Assos
 • Garmin
 • New Balance
 • Under Amour
 • Salomon
 • Nike
 • Shimano
 • SRAM
 • Boardman
 • Ted Baker 

Eftersom sortimentet er bredt er udvalget inddelt i otte hovedkategorier, der inddeler de tilgængelige produkter logisk i forhold til type og funktion. Kategorierne ser således ud:

 • Nyheder er der, hvor man kan finde et hav af de nyeste brands og produkter, som er nyankomne og som lige er blevet introduceret til markedet.
 • Cykling, hvor man kan finde næsten alt, hvad man har brug for, når man er glad for cykling.
 • Løb er kategorien til alle passionerede løbere, da man både kan finde sko, tøj og ernæring.
 • Svømning indeholder en lang række produkter til professionelle og øvrige svømmere.
 • Triatlon er kategorien, der indeholder alt det en triatlon entusiast har behov for. Uanset om det er våddragter, briller, løbe- eller cykelsko, cykler, gadgets eller ernæring m.m. kan man finde det hos onlineshoppen.
 • Friluftsliv indeholder både beklædning og tilbehør til camping, outdooraktiviteter og sportsgrene.
 • Fitness er en kategori, hvor brugeren kan finde sko, tøj, gadgets og accessoires m.m.
 • Udsalg indeholder artikler, der er blevet prisreduceret. Her har man mulighed for at gøre sine indkøb billigere.

Under hver hovedkategori findes der en relevant underkategori. Hver underkategori kan filtreres i forhold til individuelle behov såsom sortering i henhold til produkttype, model og formål og mærke m.m.

Mulighed for oprettelse af kundeprofil

Hos Wiggle har man altid mulighed for at oprette en gratis kundekonto med sin mailadresse og en unik adgangskode. Denne profil gør det muligt at handle hos webshoppen, hvor man skal logge ind på den hver gang man ønsker at handle hos netbutikken. Systemet husker altid ens data såsom adresse og mailadresse fra tidligere bestillinger og derfor kan man spare tid på fremtidige bestillinger.

Følg med på de sociale medier og modtag unikke rabatter via nyhedsbrev

Onlineshoppen er aktiv på flere sociale medier herunder Youtube og Facebook. På Youtube kan man finde relevante videoer om diverse produkter og sportsgrene. På Facebook deles der nyheder, aktuelle kampagner og tilbud samt billeder. Desuden har man mulighed for at abonnere på butikkens nyhedsbrev, som gør det muligt at modtage relevante nyheder og tilbud direkte i mailindbakken. Det er gratis og uforpligtende, og hvis man ikke længere har interesse kan man altid afmelde sig igen. Det kan man gøre ved at skrive til butikken og anmode om dette eller ved at klikke på ”Afmeld” et sted i en af de e-mails man modtager fra shoppen.

Glæd de nærmeste med et sporty gavekort

Ønsker man at glæde og forkæle en man holder af og som oven i købet er glad for at dyrke sport er man kommet det rette sted, da shoppen tilbyder gavekort, der kan bruges til hele sortimentet. Man kan købe gavekort, der har en værdi på mellem 40 til 900 kroner. Hvis man har en ven eller et familiemedlem, der holder af sport, cykling, svømning eller lignende er dette en god ide, da vedkommende kan bruge det til hvad som helst hos onlineshoppen. Man kan finde det rette gavekort, betale for det og sende det til vedkommende. Det kan blive en god gave, især hvis man er i tvivl om vedkommendes ønsker og præferencer.

Altid gode tilbud på hjemmesiden

På hjemmesiden wiggle.dk kan man altid finde gode rabatter når man går ind under kategorien ”Udsalg”. Her kan man finde produkter til nedsatte priser, dog af samme, høje kvalitet. Artiklerne er lidt billigere, fordi de er i restordrer eller fra tidligere kollektioner. Der kan man være heldig at spare op til 40% og hvem har ikke lyst til at spare lidt ekstra penge i hverdagen.

Følg med på bloggen og bliv inspireret

Hvis man er interesseret i seneste trends og nyheder eller mangler inspiration eller har brug for råd kan man læse aktuelle indlæg på shoppens blogsside, der opdateres løbende af kompetente medarbejdere.

Man kan læse bloggen for at hente viden, gode råd og inspiration, uanset om man er professionel eller amatør sportsudøver inden for bl.a. svømning, løb, cykling eller triatlon at få ny inspiration til træningen, ernæringen, undgåelse af sportsskader m.m. Bloggen findes her

Forskellige betalingsmetoder

Når man skal betale for sine varer fra Wiggle kan man gøre det på mange forskellige måder. Betalingen er sikker, hvilket betyder, at alle følsomme data krypteres. Hos onlineshoppen kan man betale med Visa/Dankort, MasterCard eller PayPal. Beløbet bliver først trukket fra kundens konto efter varens afsendelse. Derfor kommer man ikke til at betale for produkter man ikke kommer til at modtage, hvis de fx er blevet udsolgt i mellemtiden.

Alt om levering

Wiggle.dk forsøger at sende alle bestillinger så hurtigt som muligt. Hvis en vare imidlertid er blevet udsolgt, udgået eller ikke længere er på lager kan have betydning for, hvornår man modtager sin vare. Derfor skal man holde øje med e-mails fra onlineshoppen, hvis de handler om, at en vare ikke vil komme frem, fordi den er blevet udsolgt eller lignende. Det er derfor en god ide at holde øje med sin mail herunder sin spammappe, da e-mail nogle gange kan havne der. Normalt leveres produkter med DHL, men det afhænger af bestillingens størrelse og hvor den skal leveres til. Man kan få fri levering hvis man handler for over 300 kroner. Ellers koster fragten 40 kroner. Man plejer at få en e-mail, der opdaterer omkring eventuelle forsinkelser og muligt leveringstidspunkt.

Sådan kan man returnere artikler til netbutikken

Hvis man ikke ønsker at beholde de købte produkter er det intet problem. Man har 14 dage til at fortryde sit køb. Dog har man som noget særligt hele 365 dage til at returnere en vare, hvis man ikke ønsker at beholde den eller hvis den er ankommet defekt. Man skal blot informere netbutikken omkring fejlen eller manglen, og udfylde en returformular. Returformularen skal udvælges på hjemmesiden i henhold til den pågældende situation. Der er nemlig særlige regler alt efter årsag til returnering.

Man kan returnere varen til shoppen inden for 365 dage, men varen skal være ubrugt og ren, og sendes i originalindpakningen for at undgå eventuelle skader under transporten. Denne udvidede returret giver mulighed for at overveje købet længe, inden man træffer en beslutning omkring, hvorvidt man ønsker at beholde artiklen eller ej. Dog skal man være opmærksom på, at der er særlige returneringsregler når man returnerer kosttilskud og ernæringsprodukter, da butikken kun giver 28 dages returret, når det drejer sig om sportsernæring. Hvis man har modtaget en forkert vare skal man straks tage kontakt til onlineshoppen. Er der tale om en cykel har man kun 14 dages arbejdsdage til at fortryde sit køb eller returnere sin vare. Man skal selv betale for returneringen, da shoppen ikke tager imod produkter, der sendes per efterkrav. For de forskellige returneringer skal man give shoppen besked via mail, udfylde en returformular med sit ordrenummer og sende varen tilbage til onlinebutikken. Varerne skal sendes til:

Returns, Wiggle Ltd
Citadel Logistics Centre
Black Country New Road
UK-Bilston
WV14 7BR
United Kingdom

Efter returneringen undersøger medarbejderne produktet grundigt og refunderer derefter det pågældende beløb til den samme bankkonto som man benyttede ved betalingen. Vær venligst lidt tålmodig, da dette kan tage lidt tid, især under højsæson såsom jul og nytår.

Servicemindet kundeservice

Hvis man er i tvivl om et produkt eller har spørgsmål til en sag, returnering eller bestilling kan man kontakte butikken via deres online kontaktformular. Medarbejderne er kompetente og hjælpsomme, og hjælper med ethvert spørgsmål. Medarbejderne forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt. Kontaktformularen findes her.

Så enkelt kan man spare penge ved at bruge en rabatkupon

 1. Hos Rabathelten kan du finde alle aktuelle rabatkoder og tilbud. Tjek venligst betingelser for brug for den kuponkode du finder, så den passer til dine behov og ønsker.
 2. Klik på rabatkuponen og den vil blive vist på din computerskærm. Samtidig bliver du også ført videre til shoppens egen hjemmeside.
 3. Find de artikler du gerne vil købe hos butikken og læg dem i din digitale indkøbskurv. Under din ordreoversigt findes der et felt, hvor der står ”Gavekort”. Der skal du lægge din rabatkupon og klikke herefter på ”Tilføj kode”.
 4. Når du er klar og tilfreds med din bestilling skal du klikke på ”Fortsæt til betaling”.
 5. Opret en kundekonto ved at skrive din e-mailadresse og et kodeord. Hvis du allerede har en kundekonto, log da ind med din e-mailadresse. 
 6. Væg din betaling og registrer alle dine personlige data og klik på videre.
 7. Her skal du vælge levering og leveringsadresse.
 8. Gennemfør din betaling ved at bruge den ønskede betalingsmiddel. Snart modtager du en bekræftelsesmail med din godkendte bestilling. Beløbet bliver først trukket fra efter varens afsendelse. Tilbage er der bare at sige: Rigtig god fornøjelse med dine køb fra Wiggle.

Rabatkode til Wiggle

Anmeldelser af Wiggle

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere