Wiggle rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for september 2019. Opdaterede og godkendte.

100 kr
100 kr rabat på hele sortimentet ved køb over 600 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
40 kr
40 kr rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Fri levering ved køb over 399 kr hos Wiggle
Op til 30% rabat på udsalgsvarer hos Wiggle
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
10 %
10% rabat på udvalgte varer fra DHB, Castelli, Giro og flere mærker hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
400 kr
400 kr rabat på cykeldæk og tilbehør ved køb over 4000 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
120 kr
120 kr rabat på cykeldæk og tilbehør ved køb over 1200 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
400 kr
400 kr rabat på cykelhjul ved køb over 4000 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
1200 kr
1200 kr rabat på cykelhjul ved køb over 8200 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
1200 kr
1200 kr rabat på cykeldæk og tilbehør ved køb over 8050 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
120 kr
120 kr rabat på cykelhjul ved køb over 1200 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
10 %
10% rabat på varer fra DHB, GORE og ALE ved køb over 750 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
750 kr
750 kr rabat på cykler ved køb over 7500 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
5000 kr
5000 kr rabat på cykler ved køb over 25000 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
2250 kr
2250 kr rabat på cykler ved køb over 15000 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
400 kr
400 kr rabat på cykeltøj ved køb over 2000 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
600 kr
600 kr rabat på cykeltøj ved køb over 3000 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
400 kr
400 kr rabat på cykelprodukter ved køb over 2000 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
150 kr
150 kr rabat på cykelprodukter ved køb over 1000 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
400 kr
400 kr rabat på cykelbeklædning ved køb over 2000 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
150 kr
150 kr rabat ved køb af våd- og triatlondragter over 1000 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
800 kr
800 kr rabat ved køb af våd- og triatlondragter over 4000 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
2000 kr
2000 kr rabat på 2019 cykler ved køb over 20000 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
200 kr
200 kr rabat på cykelbeklædning ved køb over 1000 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
1000 kr
1000 kr rabat på 2019 cykler ved køb over 10000 kr hos Wiggle
∗∗∗∗∗∗∗∗∗∗
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Find et hav af kvalitetssportsprodukter hos Wiggle

Wiggle er en britisk virksomhed, der har hovedsæde i Storbritannien. Hvis man står og mangler tøj eller udstyr til sine sportsaktiviteter, er man kommet til det rette sted. På wiggle.dk kan man finde et bredt sortiment med over 3000 sportsartikler inden for både cykling, løb, svømning og triatlon. Kunderne er både erfarne sportsfolk og nybegyndere, da der findes noget til enhver og ethvert professionelt niveau. Til cyklen kan man både finde hele cykler, komponenter (herunder dæk, kæder, pedaler, bremser m.fl.), beklædning (såsom jakker, trøjer og bukser etc.), sko, tilbehør, kosttilskud og ernæringsprodukter såsom proteiner, vitaminer, energibarer og sundt slik m.m. Shoppens sortiment er inddelt i større hovedkategorier, som også er inddelt i mindre relevante underkategorier, der gør det enklere at finde netop den vare, man er på udkig efter. Hvis man ikke kan finde det, man leder efter, er det intet problem. Man kan blot benytte sig af den praktiske søgefunktion, der findes foroven, hvor man skal indtaste et ord og derigennem finde det man søger.

Wiggle: Passion for cykler og sport siden 20'erne

Oprindeligt stammer Wiggle fra en cykelforhandler ved navn Butler Cycles, der åbnede tilbage i 1920'erne. En mand ved navn Mitch Dall opdagede den lille butik og kunne se potentiale i denne. Derfor besluttede han sig for at købe forretningen. Det var dog først i maj 1999, at Wiggle blev lanceret. Det startede småt og udviklede sig løbende til at være en af de førende onlinebutikker inden for sports- og cykeltøj og udstyr. Wiggle er aktiv i over 60 lande verden over. De har millioner af tilfredse kunder i store dele af verden og er oversat til utallige sprog. De har gode anmeldelser på Trustpilot og er aktive på flere forskellige sociale medier herunder YouTube, Instagram, Twitter og Facebook. Derudover har shoppen vundet utallige priser og legater, såsom BikeBiz online retailer of the year 2010, 2011 og 2012, Golden Chariot E-commerce Award 2012, mange Triatlon Awards og Product Innovation title – Oracle Retail Awards 2011 m.fl.

Wiggle cykling

Find de ønskede produkter fra Wiggle lidt hurtigere

Eftersom sortimentet er bredt er udvalget inddelt i otte hovedkategorier, der inddeler de tilgængelige produkter logisk i forhold til type og funktion. Kategorierne ser således ud:

 • Cykling, hvor man kan finde næsten alt, hvad man har brug for, når man er glad for cykling.
 • Løb er kategorien til alle passionerede løbere, da man både kan finde sko, tøj og ernæring.
 • Svømning indeholder en lang række produkter til professionelle og øvrige svømmere.
 • Triatlon er kategorien, der indeholder alt det en triatlon entusiast har behov for. Uanset om det er våddragter, briller, løbe- eller cykelsko, cykler, gadgets eller ernæring m.m. kan man finde det hos onlineshoppen.
 • Friluftsliv indeholder både beklædning og tilbehør til camping, outdooraktiviteter og sportsgrene.
 • Fitness er en kategori, hvor brugeren kan finde sko, tøj, gadgets og accessoires m.m.
 • Ernæring og velvære, hvor man blandt andet kan finde kosttilskud, vandflasker og kropsplejeprodukter. 
 • Udsalg indeholder artikler, der er blevet prisreduceret. Her har man mulighed for at gøre sine indkøb billigere.

Under hver hovedkategori findes der en relevant underkategori. Hver underkategori kan filtreres i forhold til individuelle behov såsom sortering i henhold til produkttype, model og formål og mærke m.m.

Et væld af kvalitetsmærker hos Wiggle

Hos netbutikken wiggle.dk føres som tidligere nævnt et bredt sortiment af velkendte og anerkendte kvalitetsmærker og nogle af de mest kendte er:

 • Dhb
 • adidas
 • Asics
 • Gore Bike Wear
 • Castelli
 • Assos
 • Garmin
 • New Balance
 • Under Amour
 • Nike

Hvis man hurtigt vil have et overblik over alle produkter fra et bestemt mærke, kan man benytte søgefeltet øverst på siden. 

Altid gode tilbud på wiggle.dk

På hjemmesiden wiggle.dk kan man altid finde gode rabatter når man går ind under kategorien ”Udsalg”. Her kan man finde produkter til nedsatte priser, dog af samme, høje kvalitet. Artiklerne er lidt billigere, fordi de er i restordrer eller fra tidligere kollektioner. Der kan man være heldig at spare op til 40% og hvem har ikke lyst til at spare lidt ekstra penge i hverdagen. Der bliver jævnligt tilføjet nye varer til udsalget, så det kan godt betale sig slå vejen forbi. Og falder man over et produkt, man ikke kan leve uden, er det en god ide at slå til, da varerne kun findes i et begrænset antal.

Kendte mærker til både cykling, ski, svømning og meget mere

Glæd de nærmeste med et sporty gavekort fra Wiggle

Ønsker man at glæde og forkæle en, man holder af og som oven i købet er glad for at dyrke sport, er man kommet det rette sted, da shoppen tilbyder gavekort, der kan bruges til hele sortimentet. Man kan købe gavekort, der har en værdi på mellem 35 til 1850 kr. Hvis man har en ven eller et familiemedlem, der holder af sport, cykling, svømning eller lignende er dette en god ide, da vedkommende kan bruge det til hvad som helst hos onlineshoppen. Man kan finde det rette gavekort, betale for det og sende det til vedkommende. Det kan blive en god gave, især hvis man er i tvivl om vedkommendes ønsker og præferencer.

Mulighed for oprettelse af kundeprofil

Hos Wiggle har man altid mulighed for at oprette en gratis kundekonto med sin mailadresse og en unik adgangskode. Denne profil gør det muligt at handle hos webshoppen, hvor man skal logge ind på den hver gang man ønsker at handle hos netbutikken. Systemet husker altid ens data såsom adresse og mailadresse fra tidligere bestillinger og derfor kan man spare tid på fremtidige bestillinger.

Følg med på de sociale medier og modtag unikke rabatter via nyhedsbrev

Onlineshoppen er aktiv på flere sociale medier herunder YouTube, InstagramTwitter og Facebook. På YouTube kan man finde relevante videoer om diverse produkter og sportsgrene. På Facebook deles der nyheder, aktuelle kampagner og tilbud samt billeder. På Instagram finder man inspirerende billeder af produkter, der er i brug. Desuden har man mulighed for at abonnere på butikkens nyhedsbrev, som gør det muligt at modtage relevante nyheder og tilbud direkte i mailindbakken. Det er gratis og uforpligtende, og hvis man ikke længere har interesse kan man altid afmelde sig igen. Det kan man gøre ved at skrive til butikken og anmode om dette eller ved at klikke på ”Afmeld” et sted i en af de e-mails man modtager fra shoppen. Man tilmelder sig ved at klikke på "Nyhedsbrev" øverst på forsiden.

Følg med på bloggen og bliv inspireret

Hvis man er interesseret i seneste trends og nyheder eller mangler inspiration eller har brug for råd kan man læse aktuelle indlæg på shoppens blogsside, der opdateres løbende af kompetente medarbejdere. Man kan læse bloggen for at hente viden, gode råd og inspiration, uanset om man er professionel eller amatør sportsudøver inden for bl.a. svømning, løb, cykling eller triatlon at få ny inspiration til træningen, ernæringen, undgåelse af sportsskader m.m. Bloggen findes her

Hvilke betalingsmetoder godkender Wiggle?

Når man skal betale for sine varer fra Wiggle, kan man gøre det på mange forskellige måder. Betalingen er sikker, hvilket betyder, at alle følsomme data krypteres. Hos onlineshoppen kan man betale med VISA/Dankort, MasterCard eller PayPal. Beløbet bliver først trukket fra kundens konto efter varens afsendelse. Derfor kommer man ikke til at betale for produkter man ikke kommer til at modtage, hvis de fx er blevet udsolgt i mellemtiden.

Alt om levering af varer fra wiggle.dk

Wiggle.dk forsøger at sende alle bestillinger så hurtigt som muligt. Hvis en vare imidlertid er blevet udsolgt, udgået eller ikke længere er på lager kan have betydning for, hvornår man modtager varen. Derfor skal man holde øje med e-mails fra onlineshoppen, hvis de handler om, at en vare ikke vil komme frem, fordi den er blevet udsolgt eller lignende. Det er derfor en god ide at holde øje med sin mail herunder sin spammappe, da e-mail nogle gange kan havne der. Normalt leveres produkter med PostNord, men det afhænger af bestillingens størrelse og hvor den skal leveres til. Man kan få fri levering, hvis man handler for over 399 kr. Handler man imidlertid for mindre end 399 kr, bliver der pålagt et leveringsgebyr. Man plejer at få en e-mail, der opdaterer omkring eventuelle forsinkelser og muligt leveringstidspunkt.

Sådan kan man returnere artikler til netbutikken

Hvis man ikke ønsker at beholde de købte produkter er det intet problem. Man har 14 dage til at fortryde sit køb. Dog har man som noget særligt hele 365 dage til at returnere en vare, hvis man ikke ønsker at beholde den eller hvis den er ankommet defekt. Man skal blot informere netbutikken omkring fejlen eller manglen, og udfylde en returformular. Returformularen skal udvælges på hjemmesiden i henhold til den pågældende situation. Der er nemlig særlige regler alt efter årsag til returnering.

Man kan returnere varen til shoppen inden for 365 dage, men varen skal være ubrugt og ren, og sendes i originalindpakningen for at undgå eventuelle skader under transporten. Denne udvidede returret giver mulighed for at overveje købet længe, inden man træffer en beslutning omkring, hvorvidt man ønsker at beholde artiklen eller ej. Dog skal man være opmærksom på, at der er særlige returneringsregler når man returnerer kosttilskud og ernæringsprodukter, da butikken kun giver 28 dages returret, når det drejer sig om sportsernæring. Hvis man har modtaget en forkert vare skal man straks tage kontakt til onlineshoppen. Er der tale om en cykel har man kun 14 dages arbejdsdage til at fortryde sit køb eller returnere sin vare. Man skal selv betale for returneringen, da shoppen ikke tager imod produkter, der sendes per efterkrav. For de forskellige returneringer skal man give shoppen besked via mail, udfylde en returformular med sit ordrenummer og sende varen tilbage til onlinebutikken. Varerne skal sendes til:

Returns, Wiggle Ltd
Citadel Logistics Centre
Black Country New Road
UK-Bilston
WV14 7BR
United Kingdom

Efter returneringen undersøger medarbejderne produktet grundigt og refunderer derefter det pågældende beløb til den samme bankkonto som man benyttede ved betalingen. Vær venligst lidt tålmodig, da dette kan tage lidt tid, især under højsæson såsom jul og nytår.

Spørgsmål? Kontakt Wiggles kundeservice

Hvis man er i tvivl om et produkt eller har spørgsmål til en sag, returnering eller bestilling kan man kontakte butikken via deres online kontaktformular. Medarbejderne er kompetente og hjælpsomme, og hjælper med ethvert spørgsmål. Medarbejderne forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt. Kontaktformularen findes her. Hvis man har et spørgsmål, der haster, kan man også benytte online chatten. Kundeservice besvarer henvendelser mandag-fredag kl. 10.00-18.30.

Så enkelt kan du spare penge ved at bruge en rabatkupon

 1. Hos Rabathelten kan du finde alle aktuelle rabatkoder og tilbud. Tjek venligst betingelser for brug for den kuponkode du finder, så den passer til dine behov og ønsker.
 2. Klik på rabatkuponen og den vil blive vist på din computerskærm. Samtidig bliver du også ført videre til shoppens egen hjemmeside.
 3. Find de artikler du gerne vil købe hos butikken, og læg dem i din digitale indkøbskurv. Under din ordreoversigt findes der et felt, hvor der står ”Gavekort”. Der skal du lægge din rabatkupon og klikke herefter på ”Tilføj kode”.
 4. Når du er klar og tilfreds med din bestilling skal du klikke på ”Fortsæt til betaling”.
 5. Opret en kundekonto ved at skrive din e-mailadresse og et kodeord. Hvis du allerede har en kundekonto, log da ind med din e-mailadresse. 
 6. Væg din betaling og registrer alle dine personlige data og klik på videre.
 7. Her skal du vælge levering og leveringsadresse.
 8. Gennemfør din betaling ved at bruge den ønskede betalingsmiddel. 
 9. Snart modtager du en bekræftelsesmail med din godkendte bestilling. Beløbet bliver først trukket fra efter varens afsendelse. 
 10. Tilbage er der bare at sige: Rigtig god fornøjelse med dine køb fra Wiggle.

Rabatkupon hos Wiggle

Anmeldelser af Wiggle

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere