Clinique rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for december 2018. Opdaterede og godkendte.
20%
20% rabat på hele sortimentet hos Clinique
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 16 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 350 kr hos Clinique
Vis tilbud
Allerede anvendt 275 gange
Vilkår og betingelser
Gratis gave ved køb over 500 kr hos Clinique
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 13 gange
Vilkår og betingelser
Glædelig jul
Gratis gave ved køb over 450 kr hos Clinique
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 6 gange
Vilkår og betingelser
Gratis gave ved køb over 450 kr hos Clinique
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Modtag eksklusive tilbud ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Clinique
Vis tilbud
Allerede anvendt 16 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Clinique Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Clinique. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Clinique rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Det handler ikke udelukkende om gode gener

I år 1967 interviewede Vogues skønhedsredaktør Carol Philips lægen Norman Orentreich. I dette interview fortalte han, at man godt kunne konstruere og skabe god og fejlfri hud. Tidligere var man af den overbevisning, at god og flot hud var noget, som kun få, heldige folk var født med. Dem, der ikke var heldige med at have godt hud fra naturens side, måtte leve med dårligere hud. Norman Orentreichs udsagn og hans filosofi om, at god og flot hud ikke kun handlede om at have gode gener, gav ekko, og kort tid efter blev Estée Lauder mærket gjort opmærksom på Norman Orentreich. De fandt hans vision interessant og rekrutterede ham allerede i 1968, og kort tid efter var ideen om den verdenskendte 3-trins skin care system fra Clinique søsat. Året efter åbnede Clinique deres første butik i England, og de havde æren af at være det første dermatologisk skabte, allergitestede og parfumefrie kollektion af skønhedsprodukter nogensinde.

Efter omkring ti år på markedet udviklede Clinique deres unikke hudplejefilosofi og indså, at forskellige hudtyper samt mænd og kvinder havde behov for forskellige produkter for at pleje deres hud. På baggrund af dette valgte virksomheden bevidst at producere forskellige produkter til diverse hudtyper og ikke mindst hudproblemer. Desuden valgte Clinique at skabe en særlig skønhedslinje udelukkende til mænd. Clinique er i dag anerkendt og verdenskendt, og man kan købe deres produkter i storcentre, skønhedsbutikker og lufthavne og mange andre steder verden over.

Missionen bag Clinique

Cliniques mission er, at de vil være det mest anerkendte og tillidsvækkende skønhedsmærke i hele verden. De vil af kunderne kendes som det bedste, sundeste, smarteste og mest effektive skønhedsprodukt. Man kan sige, at det er lykkedes dem at komme i mål, da de i dag er en de mest anerkendte skønhedsartikler nogensinde.

En del af Estée Lauder

Clinique er en del af Estée Lauder Companies, som i dag ejer mange af verdens mest populære skønhedsmærker. Herunder kan nævnes:

 • Bobbi Brown
 • Darphin
 • Estée Lauder
 • La Mer
 • M.A.C
 • Origins
 • Tom Ford
 • Tory Burch

Estée Lauder styres i dag stadig af familiemedlemmer af Lauder familien, og direktøren af Estée Lauder hedder William P. Lauder, som er Estée Lauders barnebarn. Estée Lauder grundlagde firmaet allerede i 1947 med fire forskellige produkter. I dag er Estée Lauder et af verdens ledende firmaer inden for skønhed.

Skønne farver til læberne

Forskellige hudprodukter på Cliniques hjemmeside

Hos Clinique bugner det med et hav af skønhedsprodukter, der er udviklet nøje med henblik på kundernes diversitet og dermed forskellige behov og ønsker. Alt fra cremer til ansigtet til smarte serummer mod uren hud eller rynker til makeup uden parfume og parabener findes hos clinique.dk. For at skabe en god oplevelse for kunderne er det brede sortiment inddelt i flere kategorier, der er med til at gøre indkøbet lidt hurtigere og enklere. Desuden findes der et smart søgefelt, hvis man ved, hvad man søger og kan dermed skrive et søgeord i feltet og finde den vare man ledte efter. Kategorierne hos shoppen er som følgende:

 • Nyheder
 • 3-trinshudplejesystemet
 • Hudpleje
 • Makeup
 • Dufte
 • Solpleje
 • Mænd
 • Kampagner

Nyheder indeholder alle de nyeste produkter og butikkens bestsellers. Her er der noget til dem, der gerne vil være trendsættere og som gerne vil gå efter de nyeste produkter på markedet.

3-trinshudplejesystemet er kategorien, hvor man kan finde oversigt over den velkendte tretrins metode, hvor man kan handle alle de produkter, der tilhører denne skønhedssystem. Det er en god for dem, der gerne vil eje hele sættet og som gerne vil have alle produkterne hjemme for at opnå ren og sund hud.

Under kategorien ”Hudpleje” findes der både hudplejeartikler til ansigtet og forskelligt slags hud. Uanset om man har rynker, har mørke rander under øjnene, er træt, har røde pletter, tør, fedtet eller normal hud, er der hjælp at hente iblandt Cliniques skønhedsprodukter. Af makeup kan man hos Clinique få foundation, pudder, eyelinere, læbestifter, lipgloss og meget mere.

Makeup indeholder alt til dem, der elsker at forkæle sig selv med naturlige, parfumefrie og miljøvenlige skønhedsartikler. Dufte indeholder forskellige parfumer til både mænd og kvinder. Solpleje er der, hvor man kan finde en oversigt over alle solbeskyttelsesartikler.

Leder man efter produkter udviklet til mænd er det en god ide at kigge under kategorien ”Mænd”.

Kampagner indeholder alle de nyeste kampagner inden for skønhed og makeup. Der kan man finde spændende nyheder. Nogle gange kan man få en god pris, hvis man køber et samlet sæt. Der kan man eksempelvis købe et introduktionssæt til tretrinskuren, hvor man kan få hele serien til en god pris.

Det populære tretrins-system

Hvorfor vælge Clinique?

På Cliniques hjemmeside står en liste med argumenter for, hvorfor man skal bruge Cliniques hudpleje- og skønhedsprodukter. Her nævnes der for eksempel, at Cliniques sortiment er allergitestet og parfumefrit, og derfor er produkterne gode for både kunderne og deres omverden. Derudover er produkterne skabt af talentfulde hudlæger, der ved, hvad de arbejder med, og hvad der er godt for kunderne og deres hud. Kort sagt virker produkterne.

På Cliniques hjemmeside finder man også en kategori ved navn ”Eksperttips og trends”. I denne kategori finder man videoer med trin for trin tips til, hvordan man bedst passer på sin hud eller hvordan man lægger en smuk og fejlfri makeup. Der ligger også videoer med hudlæger, der giver gode råd til hudpleje og fortæller om forskellige hudproblemer.

Cliniques specielle 3-trinssystem

Clinique blev helt tilbage fra deres begyndelse verdenskendt for deres 3-trinshudplejesystem, som i dag stadig er ligeså populært som dengang den blev skabt.

Systemet findes til fire forskellige hudtyper:

 • Meget tør til tør hud
 • Tør til kombineret hud
 • Kombineret til fedtet hud
 • Fedtet hud

Man skal derfor først finde ud af, hvordan ens hud rent faktisk er. I disse 3-trinssystem hudplejesæt findes der tre forskellige plejeprodukter. Det første produkt er en rensesæbe, der effektivt renser huden og efterlader den ren og frisk.

Trin to er en fugtgivende lotion, der renser porerne i dybden, fjerner døde hudceller og skaber en klar og ren hud.

Trin tre er en blødgørende cremegel, der genopretter hudens naturlige fugtbalance og efterlader den frisk, blød og smidig.

Clinique Medical

I 2008 lancerede Clinique et nyt mærke i samarbejde med farmaceutvirksomheden Allergan ved navn Clinique Medical. Serien fås kun hos læger, og linjen egner sig til både før og efter operationer, og den behjælper problemer med huden såsom røde pletter, træthed, irritationer og udligner rynker og linjer i huden.

Kundeprofil der kan gøre en endnu skønnere

Man kan oprette en gratis kundeprofil hos onlinebutikken med sin mailadresse og en unik adgangskode. Via denne profil kan man holde øje med tidligere og nuværende bestillinger samt redigere personlige oplysninger, hvis man fx flytter fra sin adresse. Denne profil gør det med andre ord enklere at holde styr på bestillinger, returneringer og oplysninger m.m.

Clinique på Facebook

Clinique har en Facebookside, der i september 2014 havde over syv millioner synes-godt-om-tilkendegivelser. Her kan man læse en tidslinje om virksomhedens historie, se billeder fra diverse skønhedsartikler, finde nyheder og tips, der dagligt bliver lagt op på siden. Derudover kan man læse kundernes beskeder og ris og ros til clinique.dk. Cliniques kundeservice svarer også på beskeder på virksomhedens Facebookside.

Skønhedsgiganten har også en Instagramprofil, hvor der flere gange dagligt bliver lagt billeder op for at hjælpe og inspirere kunderne til en sundere livsstil og hud. Man finder billeder af alt fra stiletter til sund mad, bøger og billeder af Cliniques egne skønhedsprodukter.

Betaling af varer hos Clinique

Bestillinger hos Clinique kan betales med enten Visa eller MasterCard. Betalingen bliver først trukket fra kreditkortet efter varens afsendelse. Betalingen foregår altid sikkert gennem krypterende tjenester, hvilket betyder, at de private betalingsdata ikke misbruges eller gives videre til udefrakommende.

Levering af bestillinger fra Clinique

Levering hos Clinique koster 35 kroner, hvis man ikke køber ind for over 350 kroner. Det tager omkring 3-5 hverdage for varerne at nå frem. Dette kommer dog an på de produkter, der er bestilt. Hvis et produkt er blevet udsolgt i mellemtiden eller er udgået kan det påvirke leveringstiden. Desuden kan der forekomme længere leveringstid under højtider som fx jul, da flere folk bestiller varer på samme tid, og derfor kan betjeningen af pakkerne tage længere tid end normalt.

Returnering af varer

Man har altid mulighed for at returnere artikler inden for 14 dage fra modtagelsen af varen. Dog skal varen returneres i samme stand som ved modtagelsen og må derfor hverken være åbent eller benyttet. Dette er især vigtigt, da det drejer sig om skønhedsartikler, der af hygiejniske årsager skal være uåbnede. Man bedes venligst benytte den samme indpakning som man modtog varerne i. Dette for at undgå eventuelle skader under transporten. Man skal give butikken besked via e-mail, så kan medarbejderne hjælpe med at finde den bedst mulige løsning og vejlede omkring, hvad der skal ske i forløbet.

Spørgsmål til Clinique

Hvis man er i tvivl omkring noget i forbindelse med et produkt eller en bestilling eller returnering kan man altid selv læse om diverse emner under shoppens handelsbetingelser, hvor man kan læse om de mest almindelige emner og finde svar på sine spørgsmål. Hvis man alligevel ikke finder svar på sine spørgsmål er man velkommen til at ringe eller skrive til butikkens kundeservice, som sidder klar til at hjælpe med ethvert spørgsmål, uanset om det omhandler en bestilling, reklamation eller et bestemt produkt fra hjemmesiden. Man kan ringe til 80 70 55 00 eller skrive til medarbejderne via butikkens online kontaktformular, der findes her. Medarbejderne besvarer henvendelser hurtigst muligt og normalt inden for 24 timer.

Indløs din rabatkupon hos Clinique

 1. For at få rabat hos Cliniques webshop skal du først finde en aktuel rabatkode på Rabatheltens webside. Find en kupon, der passer til dine behov og tjek om koden ikke gælder særlige kategorier eller produkter.
 2. Klik på den valgte rabatkupon, kopier den med din mus eller skriv ned på et stykke papir.
 3. Når du klikker på koden bliver du automatisk ført videre til Cliniques hjemmeside.
 4. Find dine ønskede skønhedsvarer og læg dem i din indkøbskurv.
 5. Når du er færdig med at shoppe, kliker du på den digitale indkøbskurv i øverste, højre hjørne.
 6. Her kan du se en oversigt over dine produkter og neden under finder du et felt markeret med teksten: ”Indsæt din værdikode her”. I dette felt indtaster du din rabatkode fra Rabathelten og klikker dernæst på ”Indsæt kode”, hvorefter rabatten bliver trukket fra. Tjek venligt om rabatten trækkes korrekt fra, da man ikke kan tilføje en værdikupon til sin bestilling efter den er gennemført.
 7. Klik så på ”Til kassen”, hvor du skal indtaste dit navn og dine personlige oplysninger og vælge din betalingsmetode.
 8. Gennemfør din betaling via den ønskede betalingsmetode og klik nu på ”Bekræft køb”.
 9. Der er nu Clinique skønhedsprodukter på vej hjem til dig. Nu kan du glæde dig til at modtage dem med posten og forkæle din hud med lækre pleje- og skønhedsprodukter.

Sådan indløser du din rabatkode hos Clinique

Anmeldelser af Clinique

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere