Fnatic rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for april 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Fri levering ved bestillinger over 750 kr hos Fnatic
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
10% rabat ved tilmelding af Fnatics nyhedsbrev
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Hey? Klar til en lille og hurtig quiz? Hvem er Fnatic egentlig? Jo, hvis man spørger BBC, så er holdet faktisk e-sportens svar på Real Madrid!
Udløbne rabatkoder
Vent venligst
30 %
30% rabat på STREAK RBG NRDIC Keyboard hos Fnatic
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Vi bliver hjemme
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

E-sportorganisationen, som sætter dagsordenen

Er man en smule inde i e-sportens verden, kender man nok allerede navnet Fnatic. E-sportsorganisationen, der har flere verdensmesterskaber i blandt andet Counter Strike på CV’et, tilbyder i deres webshop en række udstyr og merchandise til gamere på ethvert niveau. E-sport er en verden, der er i konstant bevægelse og udvikling, og Fnatic er blandt den lille og eksklusive gruppe, der virkelig sætter dagsordenen

Fnatic sætter dagsordenen indenfor e-sport.

Fortællingen om et pionérarbejde

Fnatic blev grundlagt i 2004 af Samuel og Anne Matthews i Australien, og siden da har man formået at komme langt ud over landets grænser – man er faktisk nået ud til størstedelen af verden med et community, som i dag tæller millioner fans og en række gamere i verdensklasse. I løbet af knap to årtier er Fnatic gået fra at være et passionsprojekt, som blev lanceret med masser af entusiasme, til at være en rigtig sværvægter, som gør sig gældende i internationale turneringer

Denne succes har også været et springbræt til at skabe et community og en forretning. Især sidstnævnte er noget, hvor man i de seneste år har lagt mange kræfter. Et stærkt brand og et stort engagement indenfor e-sport generelt har betydet, at Fnatic har udviklet sig fra at være en gamerorganisation til en forretning uden det store besvær, og i dag er det svært at forestille sig den ene del af brandet uden den anden.

Spændende produktsortiment hos Fnatic

Fnatics onlinebutik tilbyder et bredt udvalg af udstyr og merchandise til alle niveauer indenfor gaming. Her er både noget til den lejlighedsvise spiller og til den professionelle, som stiller høje krav til udstyret – både i forhold til funktion og æstetik. Butikken er inddelt i overskuelige kategorier, som gør det nemt at spore sig ind på det, man leder efter. De to hovedkategorier ”Gear” og ”Apparel” udgør kernen i Fnatics butik. Under ”Gear” finder man blandt andet:

 • Keyboards 
 • Gamingmus 
 • Headsets 
 • Gamingstole 

Bevæger man sig over i ”Apparel”-kategorien, kan man finde et bredt udvalg af tøj, som inkluderer:

 • T-shirts og hoodies
 • Jakker
 • Bukser
 • Huer & caps
 • Accessories

Netbutikken afrundes af kategorierne ”Collection” og ”Sale”, hvor det er muligt at se samtlige varer i en specifik serie eller gøre en god handel på udsalgsvarer. Alle produkterne er udførligt beskrevet, og er man i tvivl om, hvorvidt en ting skal i indkøbskurven eller ej, er der også mulighed for at læse kundeanmeldelser, som forhåbentlig kan hjælpe en med at træffe en beslutning.

Fnatics ”Custom shop”

Selvom man er fan af Fnatics produkter og designs, er det alligevel sjovt, hvis man kan sætte sit eget præg på outfittet, når der skal games. Det er man klar over hos Fnatic, og derfor tilbyder firmaet en særlig tøjkategori, som hedder ”Pro Kit”. Det er stedet, hvor man som kunde får mulighed for at skabe et unikt look til sig selv eller sit hold – og der er selvfølgelig også mulighed for at vælge en jersey fra en af de mange kendte Fnatic-spillere, eksempelvis den danske League of Legends-spiller Broxah.

Broxah er jungler hos Fnatics League of Legends-team.

Fnatic på de sociale medier

Fnatic er ikke bare en professionel spillerorganisation. De forstår sig som et community af dedikerede e-sportentusiaster, der finder sammen om en interesse, som for mange mennesker stadig er forholdsvis ukendt. Community-ånden finder man selvfølgelig på de sociale medier, eksempelvis Facebook, Twitter og Instagram, hvor folkene bag Fnatic sørger for at holde fans opdateret og underholdt med invitationer, nyt merchandise og videoer fra turneringer. Uanset hvad man foretrækker indenfor sociale medier, er Fnatic nemme at komme i kontakt med, både ved almindelige kundeforespørgsler eller hvis man ønsker at engagere sig i det store community. Derudover er der selvfølgelig også mulighed for at tilmelde sig Fnatics nyhedsbrev på hjemmesiden, hvor man kan få tilbud og nyheder direkte i indbakken. 

Enkelt og overskueligt design

Al snak om, hvor nemt nethandel er i forhold til fysiske butikker, forstummer, hvis det viser sig, at en onlinebutik er uoverskuelig eller langsom. Det er dog ikke noget, man behøver at frygte hos Fnatic, som efterstræber et enkelt og minimalistisk design – her får man de vigtigste informationer præsenteret klart og tydeligt. Fnatic tilbyder en række forskellige betalingsmetoder i deres webshop, hvoraf de mest almindelige er:

 • Kreditkort: VISA, MasterCard, American Express
 • PayPal
 • ApplePay
 • Paysafecard

Skal det gå ekstra stærkt med at få bestilt Fnatic-varerne hjem, har man desuden mulighed for at benytte sig af express-checkout med PayPal, hvor man slipper for indtastning af personlige oplysninger og/eller betalingsinfo.

Levering og returnering

Danske Fnatic-fans får deres varer sendt gennem virksomhedens Amazon-butik, hvor der også automatisk er inkluderet et sporingsnummer. Det kan dog ske, at en vare ikke er tilgængelig gennem Fnatics Amazon-butik. I så fald sendes varen i stedet fra butikkens almindelige lager i England med Royal Mail. Køber man for mere end 100 euro, er forsendelsen gratis, men dog uden sporingsnummer.

Det kan selvfølgelig altid ske, at man kommer til at vælge et produkt, der måske ikke lige var sagen. Hos Fnatic tilbyder man 14 dages returfrist, hvilket dog forudsætter, at produktet ikke har været brugt, samt at det returneres i den originale emballage. Der er ligeledes 14 dages reklamation, og på Fnatics hjemmeside kan man finde en udførlig FAQ, som gennemgår retur-/reklamationsprocessen trin for trin.

Kundeservice og ofte stillede spørgsmål

På Fnatics hjemmeside finder man en FAQ, som bør kunne svare på de fleste spørgsmål. Her behøver man desuden ikke at være i tvivl om, hvorvidt oplysningerne er aktuelle. Ved hvert indlæg står der nemlig også, hvornår det sidst blev opdateret. Skulle man mod forventning ikke finde svar på sit spørgsmål her, har onlinebutikken også en side med diverse e-mailadresser, hvor man har mulighed for at kontakte teamet bag Fnatic. Endelig er der selvfølgelig også mulighed for at komme i kontakt med Fnatic gennem diverse sociale medier, hvis man foretrækker det. 

Sådan indløser du din rabatkode hos Fnatic

 1. Begynd med at finde en rabatkode her på Rabathelten. Vær opmærksom på, om der gælder særlige vilkår for din rabatkode, eksempelvis minimumsbeløb eller særlige varer/produktkategorier.
 2. Klik på ”Vis rabatkoden” og herefter på ”Kopier rabatkoden”. Nu er du klar til at gå videre til shoppen.
 3. Find de produkter, du gerne vil købe på Fnatics hjemmeside, og læg dem i kurven.
 4. Klik på kurven øverst i højre hjørne, når du er færdig med at shoppe.
 5. Tag et sidste tjek for at være sikker på, at du har lagt den rigtige vare i det rigtige antal i kurven.
 6. Gå videre til checkout-siden, hvor du ser feltet til rabatkoden øverst til højre. Indsæt koden, og klik på ”Apply”. Herefter fratrækkes rabatten.
 7. Fortsæt til næste side, hvor du vælger levering, og klik herefter videre til betalingssiden, hvor du gennemfører dit køb.
 8. Voilà! Så er det bare at glæde sig til, at dine varer fra Fnatic dukker op (som regel indenfor 4-6 hverdage).

 Sådan anvender du din rabatkode hos Fnatic.

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere