Zizzi rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering ved køb over 699 kr hos Zizzi
Vis tilbud
Allerede anvendt 151 gange
Vilkår og betingelser
Op til 50% rabat på udsalgsvarer hos Zizzi
Vis tilbud
Allerede anvendt 4990 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Zizzi Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Zizzi. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Zizzi rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Zizzi.dk: Plus size mode på nettet

Zizzi er en af få webbutikker, hvor man udelukkende kan finde mode til kvinder i store størrelser. Onlinebutikkens målgruppe er kvinder med størrelse 42–56. Varesortimentet byder på tøj i alle farver og kategorier. Zizzi sælger kun sit eget varemærke. Der findes alt fra overtøj og cardigans til T-shirts, nattøj og shapewear. Zizzis mode ligger inden for et gennemsnitlig prisniveau, som de fleste har råd til. Under varemærket Zizzi Black Label sælger webshoppen klassisk tøj i soft jersey. Zizzi har samlet nyttig information om størrelser, materiale eller produktpleje i en række vejledninger. Disse kan findes i kategorien Hjælp. Under Inspiration kan man desuden finde de nyeste trends og blive inspireret til en ny stil.

Curvy fashion fra Zizzi

Zizzi: Curvy fashion

Zizzi ejes af den danske virksomhed Ball Group med hovedsæde i Billund og to yderligere afdelinger i Sverige og Norge. Zizzi som brand har desuden kontorer i Sverige, Tyskland, Holland, Finland og Norge. Zizzi har siden 2000 solgt mode til kurvede kvinder. Efter eget udsagn har virksomheden været en af de første forhandlere af curvy fashion. I løbet af de sidste år har de erobret det nordiske marked og har nu over 100 fysiske butikker fordelt over hele Europa. Zizzis onlinebutik byder på mere end en webshop. Her kan kurvede kvinder finde en platform omkring mode de elsker. We looove Curves er Zizzis slogan.

Jeans, basics, kjoler og andet i store størrelser

Zizzi tilbyder de nyeste modetrends til kvinder med størrelser fra 42. I onlinebutikken kan kvinder finde et bredt udvalg af tøj til alle anledninger: Casual outfits til hverdagen, fint tøj til kontoret eller tøj til at hygge derhjemme. Zizzi sælger også accesoires og shapewear. Der findes blandt andet følgende produkter i webshoppen:

 • Bluser
 • Jeans
 • Leggings
 • Nederdele
 • Cardigans
 • Tunika
 • Toppe
 • T-shirts
 • Bælte
 • Tørklæder

Der findes en filterfunktion, som kan være nyttig, hvis man leder efter nogle helt bestemte produkter. Varesortimentet kan filtreres efter følgende parametre:

 • Farve
 • Pris
 • Størrelse
 • Kategori

Mode til kvinder

Club Zizzi

Zizzi har en kundeklub, som alle kan tilmelde sig gratis. Man tilmelder sig ved at udfylde en blanket på hjemmesiden. Her kan kunden vælge, hvilken butik hun gerne vil være tilknyttet. Vælger man en fysisk butik nær ens adresse, får man invitationer til særlige events i netop denne butik. Det er også muligt at vælge webshop, hvis man handler mest i onlinebutikken. Når man er tilmeldt Zizzis kundeklub, modtager man automatisk onlinebutikkens nyhedsbrev på mail. Desuden kan man sige ja til nyheder og tilbud per SMS. Medlemskabet kan til enhver til afmeldes igen.

Kundeklub hos Zizzi

Zizzi på de sociale medier

Modebutikken kan træffes på de mest populære sociale platforme på nettet. Facebook og Instagram profilerne opdateres flere gange om ugen. Zizzi bruger forskellige anledninger som for eksempel mors dag eller Norges nationaldag for at holde nyhedsstrømmen i gang. Desuden informerer de om nye kollektioner eller tilbudskampagner. Man kan også tilmelde sig Club Zizzi via Facebook. På YouTube ligger der forskellige videoer fra Zizzi Fashion TV. I disse kan man for eksempel se den nye sommerkollektion eller følge med i et bloggerevent med bloggere der samarbejder med Zizzi:

Betaling med betalingskort

Lige som i alle andre butikker er det ikke gratis at handle hos Zizzi. Desværre er der ingen vej udenom: Shoppingturen på nettet slutter altid med betalingen. Hos Zizzi har de gjort det overskueligt for kunderne. Webshoppen accepterer kun betalinger med kort. Man kan betale med følgende betalingskort:

 • Visa
 • Dankort
 • Visa Electron
 • MasterCard

De første tre er gratis betalingsmetoder. Ved betaling med MasterCard opkræver Zizzi et gebyr på 1,25% af købesummen. Kundens kortoplysninger sendes via en sikker forbindelse.

Leveringsmetoder

Der findes forskellige muligheder for at få sin ordre fra Zizzi leveret. Transportfirmaet er enten GLS eller Post Danmark. Fragtprisen varierer alt efter hvilken leveringspartner og –metode kunden vælger. Det er muligt at opnå gratis fragt. Man kan få pakken leveret direkte til døren, til det nærmeste posthus eller til en GLS pakkeshop. Som erhvervskunde kan man desuden vælge erhvervslevering. Zizzi leverer ikke til Grønland eller Færøerne. Zizzi bestræber sig på at levere alle varer så hurtigt som muligt. Hvis man bestiller inden kl. 15:00 på en hverdag, bliver sendt af sted samme dag og vil normalt være fremme inden for 1-2 hverdage. Kunden modtager et sporingsnummer med bekræftelsesmailen.

Sådan returner man varer fra Zizzi

Hos Zizzi har man standardmæssigt 14 dage til at fortryde sit køb. Det kan være, at de nye bukser ikke passer eller at skoene alligevel ikke skulle bruges. De 14 dage gælder fra dag, hvor man har modtaget varen. Kunden skal informere Zizzis kundeservice om, at hun ønsker at returnere en vare. Det gør man ved at sende en e-mail til retur@zizzi.dk. Når Zizzi har sagt gode for den, skal kunden sende pakken tilbage til denne adresse:

Ball Retail A/S
Kløvermarken 29
7190 Billund

Efter Zizzi har modtaget varen og har vurderet, at varen er i original stand, bliver pengene tilbagebetalt med det samme. Kunden betaler selv for returpakkens fragt. Der findes i øvrigt en standardiseret fortrydelsesformular, som kunder hos Zizzi kan anvende, hvis de vil fortryde deres køb.

Kundeservice i hverdage

Zizzi har ansat nogle medarbejdere, som tager sig af alle kundehenvendelser. Det kan være spørgsmål vedrørende en specifik ordre eller hjælp med bestillingsprocessen. Kundeservice kan kontaktes per e-mail, telefon eller ved at udfylde en kontaktformular på Zizzis hjemmeside. Henvendelser besvares i hverdage fra kl. 10:00 til kl. 16:00 og til kl. 14:00 om fredagen. Der er lukket for telefonerne uden for disse tider. Kunder kan stadig sende en e-mail, men den bliver først besvaret inden for de ovennævnte tidspunkter. Hvis det drejer sig om en allerede aflagt bestilling, er det en stor hjælp at medsende bestillingens ordrenummer.

Rabat med din rabatkode

 1. Vælg en passende rabatkode på Rabathelten. Læs betingelserne igennem, før du anvender din kupon. Der kan forekomme restriktioner.
 2. For at se koden skal du klikke på den blå knap.
 3. Kopier nu koden ved at klikke på knappen eller ved at bruge din mus.
 4. Gå videre til onlinebutikkens hjemmeside.
 5. Nu begynder du at handle i Zizzis webshop. Når du har fundet en vare du gerne vil købe, skal du lægge den i varekurven.
 6. Gå til din indkøbskurv, når du er klar. Gennemgå din ordre.
 7. Fortsæt til kassen, hvor du skal udfylde dine leveringsoplysninger.
 8. Indtast din kampagnekode i feltet under leveringsadressen.
 9. Klik på anvend. Du kan se rabatten i ordreoversigten til højre.
 10. Udfyld dine resterende oplysninger og gå videre til betalingssiden.
 11. Godkend og afgiv din bestilling hos Zizzi.

Din ordre er nu modtaget og dine varer vil blive sendt af sted inden længe. Vi ønsker god fornøjelse med dit nye outfit fra Zizzi.

Indløs din rabatkode her

Anmeldelser af Zizzi

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere