Desigual rabatkode

Gratis fragt ved køb over 1500 kr hos Desigual
Vis tilbud
Allerede anvendt 2971 gange
Vilkår og betingelser
10% rabat ved køb over 750 kr når du tilmelder dig Amig@ Card hos Desigual
Vis tilbud
Allerede anvendt 116 gange
Vilkår og betingelser
God påske
Udløbne rabatkoder fra Desigual Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Desigual. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Desigual rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Desigual – mærket der skiller sig ud

Desigual står for vilde print, skøre, glade farver, fantasifuldt design og sjove styles. Mærket har gjort sig kendt verden over for det design, som man lægger mærke til, og dette gør, at man altid ved, når man ser et stykke tøj fra Desigual. Mærket udstråler glæde, fantasi, sjov og leg.

Desigual er et schweizisk/spansk tøjmærke, og hovedkvarteret befinder sig i Barcelona. Grundlæggeren af mærket hedder Thomas Meyer, og han stammer oprindeligt fra Schweiz. Da han var kun tyve år gammel tilbage i 1984, drømte han om en fremtid, hvor han kunne klæde mennesker med glæde, positivitet og skøre og sjove designs. Disse tanker og visioner lagde grobunden for Desigual, det internationale modemærke. Deres første motto tilbage i 80’erne fra ”Desigual – it’s not the same”, og det motto må siges stadig at holde skik i dag tyve år senere (2014).

Godt humør hos Desigual

Internationalt mærke kendt i hele verden

Desigual føres eftersigende i 72 forskellige lande, og firmaet fungerer som franchise-model. Man kan finde Desigual-butikker i de fleste store hovedstæder, herunder Barcelona, Madrid, Berlin, New York, Moskva, Amsterdam, Lissabon, Paris og London. Ligesom tøjet er butikkerne også en sjov oplevelse at besøge. Med lys, farver, sjove installationer og det farverige tøj, er det sjovt og spændende at gå på opdagelse i en Desigual-butik, og et besøg skærper alle sanserne.

Udover et utal af butikker rundt omkring i verden, har Desigual også deres onlinebutik, hvor der hver dag bliver solgt og leveret op til 100.000 stykker tøj ifølge Desigual. På Desiguals enorme lager opbevares omkring tre millioner stykker tøj, og lageret er opbygget så funktionelt med dygtige medarbejdere og et smart system, der gør, at onlinebutikken kan klare omkring 5000 onlinebestillinger samtidig.

Vil altid blive bedre

Desiguals mål er aldrig at sidde fast men konstant sigte mod at blive bedre og bedre og større og større. Dette må siges at lykkes for dem – i år 2010 havde mærket en årsomsætning på 440 millioner euro ved mere end 15 millioner solgte beklædningsdele.

Sjov og fest med Desigual

Alle slags beklædningsdele hos Desigual

Hos Desigual findes et hav af varer, og man kan både finde beklædningsdele, sko og accessories til mænd, kvinder og børn. Derudover har Desigual også et udvalg af ting til hjemmet. Desigual fører varer som:

 • Kjoler
 • T-shirts
 • Jakker og frakker
 • Bluser
 • Skjorter
 • Håndtasker
 • Smykker
 • Parfume
 • Tørklæder
 • Sengetøj
 • Puder
 • Tæpper

Derudover er onlinebutikken hos Desigual delt op i forskellige kategorier, så man let kan søge og finde det, man leder efter, om det er sko til en fest, nyt tøj til børnene, fine puder til sofaen, nyt sengetøj til sengen eller om det er tøj til en mere farverig hverdag eller et vildt outfit til årets fest.

Hos Desiguals onlineshop findes ydermere deres outlet-afdeling, hvor man kan finde tøj, sko, accessories og ting til boligen på udsalg.

Nyhedsbrev og sociale medier – altid opdateret

Desigual har både en blog, en YouTube-profil, Facebook-profil og en Twitter-profil, hvor der flere gange dagligt opdateres med billeder, nyheder, gode tilbud, nye varer i sortimentet og meget mere. På disse forskellige profiler følger mere end 3,5 million mennesker verden over med (nov. 2014). Ved at følge med her og tilmelde sig nyhedsbrevet, er man garanteret, at man som opsøgende og loyal kunde er den første til at få nys om de gode tilbud og rabatter, som Desigual tilbyder.

Bliv i godt humør med tøj fra Desigual

Betaling er let som en leg hos Desigual

Når man køber ind hos Desigual og til sidst skal betale for sine varer, kan dette gøres på forskellige måder. Man kan betale med

 • Visakort
 • MasterCard
 • American Express
 • PayPal

Levering og returnering hos Desigual

Når man bestiller varer hos Desigual, bliver de leveret med UPS. Dette tager normalt 4-6 hverdage. Levering koster 75 kroner. 

Hvis man ikke er tilfreds med sine varer, de ikke passer, eller at man af anden grund vil returnere dem, har man 30 dage til at sende produkterne tilbage. Dette gør man ved at udfylde den form, man har modtaget med sin post og arrangere for UPS at returnere pakken tilbage.

Leg og glade dage med Desigual

Ved problemer er kundeservice klar til at hjælpe

Har man problemer eller spørgsmål til Desigual, kan man finde hjælp. Først kan man kigge på onlinebutikkens FaQ-afdeling, hvor alle oftest stillede spørgsmål er grundigt besvarede. Har man stadig problemer, kan man konakte Desigual i en kontaktformular, der vil blive besvaret hurtigst muligt.

Derudover kan man ringe til et af Desiguals kontorer, eksempelvis Englands, hvor kundeservicen vil være engelsktalende. Desiguals kundeservice har åbent i hverdage fra klokken 9-21. 

Sådan udnytter du en rabatkode hos Desigual

 1. For at modtage rabat hos Desigual, skal du først finde en brugbar rabatkode.
 2. Find rabatkoden hos Rabathelten, og udvælg den, der passer bedst til dit formål.
 3. Klik på koden hvorefter den vil blive vist på din skærm. Kopier koden.
 4. Automatisk åbnes et vindue med Desiguals onlinebutik.
 5. Her køber du ind og lægger dine valgte varer i indkøbskurven.
 6. Når du er klar til at betale og bestille dine varer, klik så til ”your bag” øverst i højre hjørne. Her kan du se en oversigt over dine valgte varer.
 7. Neden under disse er et felt med teksten ”promotion code”. Indsæt her din kode og din rabat bliver herefter trukket fra det forhenværende beløb.
 8. Klik videre til ”shop now” hvor du her skal logge ind eller oprette en ny bruger.
 9. Indtast din adresse og dine kontoinformationer og bekræft dit køb.
 10. Tillykke! Der er snart Desigual tøj leveret til dig. 

Indtast rabatkoden og køb billigere

Anmeldelser af Desigual

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8