En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Audible rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2024.

Rabatkoder & tilbud tjekket og verificeret.
Vores anbefaling Fri ombytning af lydbøger hos Audible
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Anvendt én gang
 • Sidste ændring foretaget den 19/11/2021 klokken 07.11 af Asger.
30 dages gratis prøveperiode hos Audible
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Anvendt én gang
 • Sidste ændring foretaget den 19/11/2021 klokken 07.11 af Asger.
Vidste du?

Selvom vi i dag hører lydbøger som mp3-filer på vores smartphones, så blev Audible grundlagt tre år før den første mp3-afspiller og 12 år før den første smartphone kom på markedet (1995). Skrevet af Asger den 21. jan. 2020.

2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned.
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding
Rabathelten.dk Newsletter
Aktuelle Audible-tilbud og -rabatkoder
Tilgængelige rabatkoder 0
Tilgængelige tilbud 2
Maksimal rabat --
Rabatkoder kun for nye kunder 0
Rabatkoder for nye og eksisterende kunder 0
Sidst opdateret:
Værd at vide om Audible

Hvad gør man, hvis man elsker at læse, men det kniber med at finde tiden til det? Svaret er selvfølgelig lydbøger, og dem finder man masser af hos Audible – her er der noget for enhver smag.

Med en rabatkode fra Rabathelten er det nemt at spare penge hos Audible. Glæd dig til at gå på opdagelse i (lyd)bøgernes magiske univers – god fornøjelse! 

Skrevet af Asger den 8. jan. 2020. Opdateret af Asger am 30. jul. 2020.

Når teknologien ændrer vores læsevaner …

Smartphonens indtog i vores hverdag har betydet gennemgribende forandringer på mange punkter – også når det gælder vores læsevaner. Før i tiden var lydbøger et nichefænomen, men i dag, hvor det er muligt at tage et nærmest uendeligt antal med sig i sin smartphone, ser tingene noget anderledes ud. Det ved man hos Audible, og måske er det derfor, at det amerikanske firma, der i mere end ti år har været en del af Amazon, er et af de førende på markedet. Her finder man et nærmest uendeligt antal titler på en lang række sprog – og kombineret med attraktive priser og fornuftige kundevilkår er der næppe noget at sige til, at firmaet er blevet lydbogsverdenens svar på en bestseller.

Trendsætter lige fra begyndelsen

Audible blev grundlagt i 1995 af den amerikanske forfatter Donald R. Katz. Firmaet har dermed været med siden dengang, hvor digitaliseringen var ukendt territorium for de fleste mennesker, og dermed har de også været mulighed for at præge udviklingen indenfor markedet. Det gjorde Audible så godt, at virksomheden i 2008blev købt af den amerikanske gigant Amazon for 300 millioner dollars. I dag er Audible førende på markedet indenfor lydbøger og podcasts, og med knap 200.000 titler fra mere end 1000 forlag kan vist roligt sige, at firmaet kommer til at holde den position et godt stykke tid endnu.

Et virtuelt bibliotek (næsten) uden grænser

Audible har noget for enhver smag, når det drejer sig om litteratur. På onlinebutikkens forside finder man under ”Browse” en drop down-menu, hvor man har mulighed for at udforske forskellige genrer. De inkluderer blandt andet (på engelsk):

 • Mysteries & Thrillers
 • Sci-Fi & Fantasy
 • Bios & Memoirs
 • Kids
 • Romance
 • Science & Technology

… samt ”More Categories”. Her løber man i hvert fald ikke tør for ”lyttestof” lige foreløbig. Udover de forskellige kategorier har Audible selvfølgelig også et søgefelt, hvor man kan lede mere målrettet. Søger man eksempelvis på en forfatters navn, får man både en liste med titler samt mulighed for at indsnævre søgningen ved at klikke på forskellige felter (længde, sprog, format og kategori). Alle titler kan afspilles på gængse enheder og med gængse operativsystemer (Android, Windows, Apple).

Spændende titler fra Audible.

Audible Originals & lidt om abonnement

Audible byder ganske vist på masser af lydbøger fra kendte fra forfattere, men det er ikke det eneste, der gør, at firmaet skiller sig ud. Audible Originals hedder de materialer, som er lavet specifikt til Audible, og som man ikke finder andre steder. Her er der både lydbøger og podcasts i forskellige genrer. 

Hos Audible kan man vælge at købe lydbøger enkeltvis, men er man en rigtig ”lyttehest”, kan det også være en god idé at overveje et fast abonnement. På den måde får man fri adgang til hele sortimentet på alle sprog. Det er muligt at prøve et medlemskab gratis i 30 dage, hvorefter abonnementet automatisk forlænges, hvis man ikke opsiger det inden prøveperioden slutter. Det er dermed 100 % gratis og uforpligtende at se, om et Audible-abonnement er det rigtige.

Audible på de sociale medier

Ønsker man at følge Audible på de sociale medier, er der selvfølgelig også mulighed for at gøre det. Man finder virksomheden på både Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn, hvor man kan holde sig opdateret om nyheder og konkurrencer.

Lidt om brugervilkårene

Eftersom Audible udelukkende sælger digitale downloads, er der ikke noget produkt, som ”leveres” i almindelig forstand. Ønsker man at annullere sit Audible-medlemskab, kan man selv gøre dette på den individuelle profilside. Man skal dog være opmærksom på, at dette skal ske med et varsel på mindst 14 dage.

Spørgsmål, svar og kundeservice

Hvis man ønsker at kontakte Audible, kan man nederst på højre side vælge ”Contact”, hvor man bliver sendt videre til en side med forskellige kontaktmuligheder inklusive internationale sider som for eksempel Storbritannien og Tyskland. Audible tilbyder pt. ikke nogen specifik kontaktside til danske kunder. Her kan i stedet vælge den internationale side, der matcher ens sproglige præferencer bedst.

Betalingsmuligheder hos Audible

Med Audible har man mulighed for at benytte sig af gængse kreditkort som Visa, MasterCard og American Express. Derudover kan man også vælge en fast bankoverførsel (PBS) til sit abonnement. 

Sådan indløser du din rabatkode hos Audible

 1. Som det første skal du finde en rabatkode til Audible her hos Rabathelten. Husk at læse, om der er særlige vilkår for den rabatkode, du vælger.
 2. Kopier koden, og gå herefter videre til onlinebutikken.
 3. Så skal du tage et kig på udvalget. Find de titler, der frister, og bestem herefter, om du vil bruge Audible i en gratis prøveversion, eller om du vil købe lydbogen på normal vis. Koden fungerer selvfølgelig kun, hvis der også skal betales for en vare.
 4. Nu skal du ikke klikke på indkøbskurv-ikonet i øverste hjørne til højre. Gå i stedet helt ned i bunden af siden, og klik på ”Redeem a Promo Code”. Nu kommer der et felt, hvor du kan skrive din rabatkode.
 5. Næste trin er at gå videre til kassen, hvor du betaler for din vare på almindelig vis. 
 6. Det var det hele! Du har købt lydbogen, og den er nu klar til download. God fornøjelse – og på gensyn hos Rabathelten!

Sådan indløser du din rabatkode hos Audible.

Ofte stillede spørgsmål om Audible

Netop nu kan du spare penge med følgende Audible rabatkoder og tilbud:

I øjeblikket findes der 0 Rabatkoder & 2 Tilbud fra audible.com, som du kan benytte og spare penge med i maj. Alle rabatkoder og tilbud er testet og verificeret af vores medarbejdere.

Hos Audible kan du nemt og enkelt betale med PayPal, Pengeoverførsel, American Express, MasterCard og VISA.

Audible sender bestillingerne i samarbejde med Sendes med e-mail.

Ja, du finder Audible på Facebook, Instagram, Twitter og Wikipedia.
Hvad synes du om vores tilbud?