Audible rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Fri ombytning af lydbøger hos Audible
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
30 dages gratis prøveperiode hos Audible
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Vidste du? Selvom vi i dag hører lydbøger som mp3-filer på vores smartphones, så blev Audible grundlagt tre år før den første mp3-afspiller og 12 år før den første smartphone kom på markedet (1995). Anbefalet af Asger - Til hele holdet
Ugens shop
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Når teknologien ændrer vores læsevaner …

Smartphonens indtog i vores hverdag har betydet gennemgribende forandringer på mange punkter – også når det gælder vores læsevaner. Før i tiden var lydbøger et nichefænomen, men i dag, hvor det er muligt at tage et nærmest uendeligt antal med sig i sin smartphone, ser billedet noget anderledes ud. Det ved man hos Audible, og måske er det derfor, at det amerikanske firma, der i mere end ti år har været en del af Amazon, er et af de førende på markedet. Her finder man lige netop det – et nærmest uendeligt antal titler på en lang række sprog – og kombineret med attraktive priser og fornuftige kundevilkår er der næppe noget at sige til, at Audible er blevet lydbogsverdenens svar på en bestseller.

Trendsætter lige fra begyndelsen

Audible blev grundlagt i 1995 af den amerikanske forfatter Donald R. Katz. Firmaet har dermed været med siden digitaliseringen var ukendt territorium for de fleste mennesker, og dermed har der også været mulighed for at præge udviklingen indenfor markedet. Det gjorde Audible så godt, at virksomheden i 2008 blev købt af den amerikanske gigant Amazon for 300 millioner dollars. I dag er Audible førende på markedet indenfor lydbøger og podcasts, og med knap 200.000 titler fra mere end 1000 forlag kan vist roligt sige, at firmaet kommer til at holde den position et godt stykke tid endnu.

Audible i en nøddeskal.

Et virtuelt bibliotek (næsten) uden grænser

Audible spænder bredt, når det drejer sig om litteratur – for nu at sige det mildt. På onlinebutikkens forside finder man under ”Browse” en drop down-menu, hvor man har mulighed for at gå på opdagelse i forskellige genrer. De inkluderer blandt andet (på engelsk):

 • Mysteries & Thrillers
 • Sci-Fi & Fantasy
 • Bios & Memoirs
 • Kids
 • Romance
 • Science & Technology

… samt ”More Categories”. Som verdens største udbyder af lydbøger løber man i hvert fald ikke tør for ”lyttestof” lige foreløbig. Udover de forskellige kategorier har Audible selvfølgelig også et søgefelt, hvor man kan lede mere målrettet. Søger man eksempelvis på en forfatters navn, får man både en liste med titler samt mulighed for at indsnævre søgningen ved at klikke på forskellige felter (længde, sprog, format og kategori). Alle titler kan afspilles på gængse enheder og med gængse operativsystemer (Android, Windows, Apple).

Ja, Audible har det hele.

Audible Originals & lidt om abonnement

Audible byder ganske vist på et væld af lydbøger fra kendte fra forfattere, men det er ikke det eneste, der gør, at firmaet skiller sig ud. Audible Originals hedder de materialer, som er lavet specifikt til Audible, og som man ikke finder andre steder. Her er der både lydbøger og podcasts i forskellige genrer. 

Hos Audible kan man vælge at købe lydbøger enkeltvis, men er man en rigtig ”lyttehest”, kan det også være en god idé at overveje et fast abonnement. På den måde får man fri adgang til hele sortimentet på alle sprog. Det er muligt at prøve et medlemskab gratis i 30 dage, hvorefter abonnementet automatisk forlænges, hvis man ikke opsiger det inden prøveperioden slutter. Det er dermed 100 % gratis og uforpligtende at se, om et Audible-abonnement er det rigtige.

... Stories so powerful they have to be heard.

Audible på de sociale medier

Ønsker man at følgende eller interagere med Audible på de sociale medier, er der selvfølgelig også mulighed for at gøre det. Man finder Audible på både Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn, hvor man kan holde sig opdateret om nyheder og konkurrencer. 

Lidt om brugervilkårene

Eftersom Audible udelukkende sælger digitale downloads, er der ikke noget produkt, som ”leveres” i almindelig forstand. Ønsker man at annullere sit Audible-medlemskab, kan man selv gøre dette på den individuelle profilside. Man skal dog være opmærksom på, at dette skal ske med et varsel på mindst 14 dage.

Spørgsmål, svar og kundeservice

Hvordan er det så, hvis man ønsker at kontakte Audible med spørgsmål omkring abonnement eller sortiment? Det er heldigvis en smal sag. Nederst på højre side kan man vælge ”Contact”, hvor man bliver sendt videre til en side med forskellige kontaktmuligheder inklusive internationale sider som for eksempel Storbritannien og Tyskland. Audible tilbyder pt. ikke nogen specifik kontaktside til danske kunder. Her kan i stedet vælge den internationale side, der matcher ens sproglige præferencer bedst.

Betalingsmuligheder hos Audible

Med Audible har man mulighed for at benytte sig af gængse kreditkort som Visa, MasterCard og American Express. Derudover kan man også vælge en fast bankoverførsel (PBS) til sit abonnement. 

Sådan indløser du din rabatkode hos Audible

 1. Begynd med at finde din rabatkode til Audible her hos Rabathelten. Tjek, om der gælder særlige vilkår for din kode, eksempelvis i forhold til udløbsdato eller produkttype.
 2. Kopier koden, og klik dig videre til onlinebutikken.
 3. Nu begynder den litterære opdagelsesrejse. Find alle de spændende titler, du vil høre, og læg dem i kurven. Nu skal du beslutte dig for, om du vil bruge Audible i en gratis prøveversion, eller om du ønsker at købe lydbogen på normal vis. Koden fungerer selvfølgelig kun, hvis der også skal betales for en vare.
 4. Når alle dine lydbøger er lagt i kurven, skal du ikke klikke på indkøbskurv-ikonet i øverste hjørne til højre. Klik i stedet på ”Redeem a Promo Code” nederst på siden. Nu dukker der et felt op, hvor du kan indtaste din rabatkode.
 5. Virkede det? Godt, så skal du videre til kassen, hvor du betaler for din vare, som du plejer, når du shopper hos Amazon.
 6. Det var det hele! Så er din lydbog klar til download. God fornøjelse – og på gensyn hos Rabathelten!

Her indløser du din rabatkode til Audible.

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere