WeightWorld rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2018. Opdaterede og godkendte.
Fri levering på alle ordrer over 499 kr hos WeightWorld
Vis tilbud
Allerede anvendt 4165 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra WeightWorld Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til WeightWorld. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en WeightWorld rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Sundhed til hele Europa – WeightWorld

Siden 2004 hvor WeightWorld blev grundlagt i England, har firmaet frem til år 2014 på ti år udvidet gevaldigt. I dag er WeighWorld nemlig at finde i både:

 • England
 • Frankrig
 • Tyskland
 • Portugal
 • Itaien
 • Spanien
 • Sverige
 • Danmark

WeightWorlds hovedkontor ligger i England.

WeightWorld mener, at alle skal kunne få hjælp til at tabe sig, da det er en svær, hård og sej kamp at komme igennem alene. Derfor vil WeightWorld holde kundernes hånd hele vejen igennem. WeightWorld har derfor rejst verden rundt for at finde de bedste, 100% naturlige produkter, der kan hjælpe deres kunder til et varigt vægttab.Hjælp til vægttab hos WeightWorld

Stor vægt på nyheder hos WeightWorld

WeightWorld sætter en ære i altid at være allermest opdaterede inden for sundhed og livsstil, så de kan give deres kunder de bedste produkter. Derudover går WeightWorld også op i at de har den nødvendige viden. Derfor kan man på WeightWorlds hjemmeside finde utallige guides, der også kan hjælpe til et vægttab.

Et trejde punkt som vægter hos WeightWorld er den gode kundeservice. Man kan nå kundeservice på mange måder, så er man i tvivl eller har spørgsmål, er hjælpen ikke langt væk.

Naturprodukter og træningsprodukter hos WeightWorld

I onlinebutikken WeightWorld finder man et utal af produkter, der enten hjælper til vægttab eller en sundere livsstil. Til fælles har de at de alle er 100% naturlige. Alle varerne og produkterne er delt op i forskellige kategorier. Disse kategorier er:

 • Superfoods
 • Slankepiller
 • Detox
 • Cellulite
 • Fitness
 • Shapewear

Under superfoods finder man forskellige produkterm for eksempel ”Garcinia Cambogia Pure” piller, der virker appetitnedsættende eller Mangostan, en frugt der er sprængfyldt med antioxidanter, vitaminer og mineraler. De styrker immunforsvaret og virker foryngende på huden.

Under slankepiller er forskellige underkategorier. Man kan få stofskifte boostere, altså piller der får dit stofskifte til at forbrænde hurtigere, appetitnedsættende piller, fedtforbrændere, fedt- og kulhydratblokkere og slankeplastre.

Detox dækker over udrensningskure, tarmrensning, body wraps og fodspa, der alle hjælper til at udskille dårlige stoffer fra kroppen.

I cellulite-kategorien finder man også forskellige produkter, der kan medhjælpe og reducere appelsinhuden på kroppen. Man kan finde cremer og geler, shapewear, apparater og plastre.

Under fitness har WeightWorld samlet alt, der kan få din krop i den bedste form. Her man finde mavemuskel-apparater, cirkulationstrænere og yogaudstyr.

Den sidste kategori ved navn shapewear indeholder undertøj og tøj, der får det bedste ud af din krop. Her kan man finde opstrammende trusser, der strammer lår og baller ind, opstrammende toppe, der holder maven på plads, push up bh’er der får dine bryster til at tage sig bedst ud og til sidst også shapewear til gravide.

Guides til hjælp hos WeightWorld

Når man går ind på WeightWorld er der masser mulighed for at lære mere. WeightWorld har nemlig stillet en masse forskellige guides til rådighed. Man kan for eksempel finde guides, der besvarer spørgsmål som ”hvordan kan jeg tabe mig på maven?” og ”hvordan får jeg en mindre numse?”.

Nyhedsbrev

WeightWorld udsender nyhedsbrev til kunder, der tilmelder sig. Disse nyhedsbreve vil blive sendt direkte til ens mail-indbakke og man vil her modtage gode informationer om tilbud, rabatter, nyheder, opdateringer og nye varer.

Weightworld er online flere steder

WeightWorld har danske profiler på både Facebook, Twitter og YouTube. På alle disse sider bliver der lagt nyttigt viden op, for eksempel videoer af, hvordan man bedst kommer af med sin appelsinhud, eller anbefalinger til hvordan man slipper af med vintertræthed. På Facebook er brugere og kunder derudover også velkomne til at skrive ris og ros og spørgsmål, der direkte på siden vil blive besvaret af kundeservice.

Hjælp til kickstart hos WeightWorld

Så let er betaling hos WeightWorld

Har man fundet produkter hos WeightWorld, man gerne vil købe, er dette gjort let som en leg. Man kan nemlig både betale med

 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • Paypal

Derudover kan man også vælge at delbetale for sine varer eller vente med at betale til efter modtagelse.

Mange muligheder for levering

Da varerne bliver sendt fra England, er der forskellige muligheder, kunderne kan vælge mellem for levering. 

Man kan få sendt sine varer med

 • UPS – en dags varighed – 119 kr
 • Post Danmark – 3-5 hverdage – 75 kr
 • Post Danmark – 7-10 hverdage – gratis ved køb over 1000 kr
 • Post Danmark – 15-21 hverdage – gratis ved køb over 499 kr
 • Post Danmark – 15-21 hverdage – 39 kr

Ikke tilfreds?

Har man modtaget varer hos WeightWorld som ikke lever op til forventningerne eller har man fortrudt, har man en fortrydelsestid på 30 dage. Eneste krav er at den skal være i samme stand som ved modtagelse.

Hvis varerne mangler, er defekte eller forkerte, skal man kontakte kundeservice med sit bestillingsnummer, der så vil hjælpe en videre i sagen.

Kundeservice står altid klar til at hjælpe kunderne hos WeightWorld

Hvis man har spørgsmål er det først og fremmest en god ide at kigge på sidens ”FaQ”. Her kan man finde svar på en masse ofte stillede spørgsmål. Finder man alligevel ikke sit svar her, har man mulighed for at kontakte kundeservice på tre måder.

Ringe til dem. Telefonlinjerne er åbne i hverdage fra klokken 10-19.

Chatte. Inde på hjemmesiden finder man i højre side en grøn boks. Her sidder i samme åbningstider (10-19) kundeservicemedarbejdere parat til at besvare spørgsmål.

Skrive en mail. Denne vil blive besvaret hurtigst muligt og for det meste inden for 24 timer.

Indløs rabatkode hos WeightWorld

 1. Første trin er at finde en nyttig rabatkode hos Rabathelten.
 2. Når du har fundet den bedste kode, klikker du på den og kopierer den med musen.
 3. Helt automatisk bliver der åbnet et ekstra vindue med WeightWorlds onlinebutik.
 4. Her vælger du de varer du vil købe og lægger dem i indkøbskurven.
 5. Når du har fundet alle dine varer, gå så til kassen.
 6. Her ser du en oversigt over alle dine varer og klikker ”videre til kassen”.
 7. Du indtaster så dine oplysninger, og ude i højre side står ”Har du en rabatkode?”. Klik ja og indsæt i feltet din kode fra Rabathelten.
 8. Opdater og beløbet vil blive reduceret.
 9. Bekræft dit køb.

Vi håber, at du bliver glad for dine varer fra WeightWorld!

Indløs rabatkode hos WeightWorld

Anmeldelser af WeightWorld

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere