Feelunique rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2020. Opdaterede og godkendte.

Fri levering ved køb over 350 kr hos Feelunique
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Få gaver og rabatter hos Feelunique
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Rabatheltens tip: Med Feeluniques Beauty Circle-program kan du optjene point på dine køb og omsætte dem til flere lækre produkter – god fornøjelse med dine VIP-point.
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Bag om firmaet Feelunique 

Feelunique - the destination for beauty er et britisk firma, der med mere end 1000 forskellige skønhedsprodukter og med flere end 500 populære mærker inden for kosmetik kan de være stolte af at kalde sig Europas største onlinebutik for salg af skønheds- og plejeprodukter. Virksomheden Feelunique har eksisteret siden 2005 og tæller udover onlineshoppen i dag også to fysiske butikker. Disse ligger begge i byen Jersey på Channel Islands - en øgruppe i Den Engelske Kanal. I de to fysiske butikker finder man, udover et hav af skønhedsprodukter, også en skønhedssalon, en wellnessspa og et femstjernet hotel. Som dette antyder er Feelunique et firma, der lægger vægt på luksus og kvalitet, men samtidig sikrer sine kunder gode og rimelige priser, så alle kan få mulighed for at føle sig unikke og fremhæve deres naturlige skønhed.

Feeluniques mission

Missionen for Feelunique har fra starten været styret af firmaets navn ”feel unique”. Det handler med andre ord om, at få kunderne til at føle sig som noget særligt, at få dem til at føle sig unikke, smukke som de er og hvile i sig selv. Sloganet bag virksomheden lyder "Be yourself". Alle kvinder er smukke på deres egen, unikke måde og denne skønhed kan yderligere fremhæves ved brug af gode pleje- og skønhedsprodukter. 

Feelunique.com er mere end bare end onlinebutik

Feeluniques onlinebutik føres i USA, Kina og i flere forskellige europæiske lande. De europæiske lande er England, Frankrig, Spanien, Norge, Danmark og Tyskland. Alle onlinebutikker leverer gratis til hele verden, hvis man køber for over 100 kroner. Uanset om man benytter den franske, spanske, tyske eller britiske onlinebutik tilbydes der en smart funktion, som oversætter til en lang række forskellige sprog, her iblandt dansk.

Onlinebutikken har et simpelt, praktisk og minimalistisk design, der gør det enkelt og rart at bevæge sig rundt på hjemmesiden og finde rundt i de mange tilbud og informationer, som er til rådighed. Udover at fungere lige efter bogen kan Feeluniques onlinebutik også bryste sig af at være den eneste online skønhedsbutik, som har uddannede skønhedseksperter med om bord. 

De to eksperter har over 30 års erfaring fra skønheds- og modebranchen. Derfor ved de, hvad de taler om. Med deres omfattende viden og ekspertise, som de på daglig basis deler ud af på firmaets forskellige digitale platforme - herunder på onlinebutikken, hvor de giver Feeluniques kunder brugbare tips og tricks til, hvordan de får mest ud af de produkter, de køber hos Feelunique. Udover at vejlede og give gode råd, skriver de to eksperter også mindre artikler om de seneste skønhedstendenser og afslører de kendtes skønhedsrutiner.


Onlineshoppen har integreret en række forskellige features, som gør handel sjovt og effektivt. Man kan oprette varer som sine favoritter og på denne måde danne overblik over de ønskede produkter. Man kan desuden filtrere sin søgning ved at registrere ønskede farver og pris med mere. Onlinebutikken er delt op i otte overordnede kategorier, som gør handel på shoppen nemt og ligetil. Disse kategorier er: Lækre skønhedsartikler

 • Women – et hav af plejeartikler til kvinder 
 • Men – alle pleje- og skønhedsprodukter til mænd 
 • Brands, hvor alle butikkens samtlige mærker er samlet og sorteret i alfabetisk rækkefølge 
 • Offers, der indeholder allerede nedsatte varer og særlige tilbud fra onlinebutikken. Desuden kan man blive medlem af Feeluniques medlemsklub, der giver en lang række unikke fordele, når man handler online eller i de fysiske butikker samt andre lignende fordele.
  Som medlem af klubben får man 10% rabat på alle køb fra Feelunique.
 • New, hvor nyheder og de nyeste trends, tendenser og varer er samlet et sted.
 • The Lounge fungerer som en skønhedsblog, hvor man kan få gode råd til pleje, læse om forskellige produkter og finde inspiration til sine køb. 
 • Unique Boutique – limited edition serier og populære skønhedsartikler m.m.
 • Special campaigns, hvor man fx finder valentinsdag eller jul

Hver af de hovedkategorier er inddelt i underkategorier, der relaterer sig til overskriften. For eksempel er kategorien ”Women” inddelt i følgende underkategorier:

 • Fragrance
 • Makeup
 • Skin
 • Hair
 • Bath & Body
 • Sun & Tan
 • Healthy Living 
 • Electricals
 • Brows
 • Gifts
 • Nails 

Man kan finde alt fra hårprodukter, hudpleje, makeup, gavesæt, solbeskyttelse og neglepleje hos webshoppen. Man kan finde disse varer under den relevante hovedkategori. 

Populære produkter og mærker

Inden for de enkelte kategorier føres en lang række produkter, der relaterer sig til hovedkategorien. Shoppen forhandler stort set alle de populære og mest kendte brands inden for skønhed og elektronik. Man kan blandt andet købe føntørrere, glattejern, barbermaskiner, cremer, ansigts- og hårprodukter samt diverse accessoires. Blandt de mest populære mærker, som føres på Feeluniqes onlinebutik kan nævnes Kérastase, Yves Saint Laurent, Ghd, Chanel, Redken, Dior, Philip Kingsley, Moroccanoil, L'Oréal Professionnel, TIGI Bed Head, Estée Lauder og Rimmel m.fl.

Outlet til tilbudsjægerne 

Hvem har ikke lyst til at spare ekstra penge på sine onlinekøb? Under butikkens ”Offers” finder man underkategorien ”Outlet”, der indeholder et hav af allerede nedsatte artikler af den samme, høje kvalitet. Produkterne er lidt billigere, da de stammer fra tidligere kollektioner eller er i restordrer. 

Feeluniques gavekort

Det kan være en skøn ide at glæde en veninde eller en af de nærmeste med et flot gavekort. Man kan vælge mellem 20 og 100 euro. Gavekortet kan enten gives i printet eller elektronisk version. Gavekortet kan bruges til hele sortimentet. 

Makeup af høj kvalitet

MyFeelunique – din personlige skønhedsprofil 

Under ”Welcome" kan man klikke på ”MyFeelunique” og logge ind på sin kundeprofil ved hjælp af sin mailadresse og et unikt kodeord. Der kan man oprette en favoritliste med sine yndlingsprodukter, lave en ønskeliste og have adgang til alle sine oplysninger og bestillinger. Denne profil skal oprettes, når man handler hos webshoppen, men er gratis. 

Tilmeld nyhedsbrevet og få trend og tips direkte i mailindbakken

På feelunique.com har man mulighed for at tilmelde sig butikkens gratis nyhedsbrev. Det gør man nederst på siden ved at angive sin e-mailadresse. Som modtager af Feeluniques nyhedsbrev får man automatisk de seneste nyheder, tilbud og rabatkoder fra butikken direkte ind på sin mailboks en gang om ugen. Man kan afmelde sig nyhedsbrevet igen ved at trykke 'Unsubscribe' nederst i nyhedsbrevet.

Skønne og eksklusive fordele

Når man handler hos Feelunique kan man få gratis prøvepakker med i købet. De gratis prøvepakker finder man under kategorien ”Offers” og underkategorien ”Free gifts”. Der er særlige forholdsregler tilknyttet de forskellige gaver. Derfor skal man læse beskrivelsen, inden man tilføjer den til sin indkøbskurv. 

Skønhedsartikler online

Følg Feelunique på de sociale medier og bliv del af et skønt fællesskab 

Feelunique er repræsenteret på stort set alle sociale medieplatforme. Det vil sige, at man kan finde firmaet på både Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest, Instagram, LinkedIn og Google+. Der kan man følge virksomheden og opdateres med nyheder, konkurrencer og rabatter. På butikkens YouTube-profil ligger der et hav af videoer, guider og reklamer, hvor man kan lære at lægge makeup, sætte hår eller sminke sig til særlige lejligheder såsom til Halloween. 

Find feelunique på blog og app

Er man typer, der holder af blogs kan man med fordel tage et kig forbi onlinebutikkens blogforum, hvor man finder et hav af inspirerende indlæg og billeder spækket med gode råd omkring velvære og skønhed. Er man glad for at shoppe på farten og bruge sin mobiltelefon kan man hente butikkens gratis app fra enten iTunes eller Google Play, der er praktiske og nemme at bruge. Via disse apps kan man inspireres til sine onlinekøb og finde og købe de skønhedsartikler man er på udkig efter.

Mulige betalingsmetoder

Hos feelunique kan man betale med alle de mest almindelige betalingskort: 

 • VISA
 • MasterCard
 • American Express
 • Solo
 • Maestro
 • Delta
 • Electron
 • PayPal

Hvis man gerne vil betale via PayPal skal man oprette en konto hos dem og sætte sig ind i deres brugervilkår. Man betaler først for sine varer efter afsendelse af pakken. Alle betalinger foregår gennem sikre og godkendte kanaler, der krypterer alle private data, således, at de ikke bliver misbrugt eller givet videre til udefrakommende.

Godt at vide om Feeluniques leveringspolitik

Hos Feelunique gør de altid en dyd ud af at levere billigt og hurtigt. Køber man for over 100 kroner er leveringen gratis. Bestillinger, der indeholder produkter, der betragtes som potentielt ”farligt gods” sendes med fly. Dette gælder for eksempel ordrer, der indeholder parfume, hårspray og neglelak. Ordrer afgivet ved middagstid mandag til torsdag vil blive leveret, inden klokken 13 den følgende dag. Bestillinger afgivet før middag på en fredag leveres enten den efterfølgende lørdag eller mandag. Alle pakker bliver normalt afsendt inden for én arbejdsdag efter ordrens placering. Alle de estimerede leveringstider kan blive forlænget, hvis pakken er meget tung, varerne er blevet udsolgt i mellemtiden, under højtider såsom jul eller hvis der sker forsinkelse på grund af told. Hvis man gerne vil købe en julegave, der skal komme frem på en bestemt dag er det en god ide at foretage bestillingen i god tid for at undgå forsinkelser. 

Godt at vide om Feeluniques returneringspolitik

Varer kan kun returneres, hvis de er uåbnede, ubrugte og i en salgbar stand. Det vil sige, at de skal være i intakt emballage og i samme stand, som da pakken blev modtaget. Alle varer skal returneres inden for 31 dage fra afsendelsen. Man bedes venligst pakke varerne i samme emballage for at undgå eventuelle transportskader. Her kan man læse om, hvordan man kan returnere sine produkter. 

Kundeservice, der har stor viden inden for skønhed og pleje 

Uanset om man har spørgsmål til et produkt, en bestilling, returnering eller lignende er man velkommen til at kontakte butikkens kundeservice via e-mail eller telefon. Foretrækker man e-mailhenvendelser kan man skrive til: care@feelunique.com, mens man er velkommen til at ringe til 80820103, hvis man gerne vil i kontakt med medarbejderne mundtligt. Dog er det altid en god ide at læse butikkens handelsbetingelser, inden, da svar på de fleste spørgsmål vil stå der. 

Sådan indløser du koden fra Rabathelten på Feeluniques onlinebutik 

 1. Først vælger du rabatkoden til Feelunique på rabathelten.dk. Vær venligst opmærksom på, at rabatkoden kan have tilknyttede kategorier eller produkter, der betyder, at man ikke kan benytte den til hele sortimentet. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at koden passer til ens behov og formål. 
 2. Når du klikker på rabatkoden, bliver du automatisk sendt videre til onlinebutikkens hjemmeside og rabatkoden bliver vist på skærmen. 
 3. Du kopierer koden eller skriver den ned på et stykke papir, da denne skal bruges senere i forbindelse med din handel. 
 4. Du lægger dine ønskede varer i indkøbskurven ved at klikke på ”Add to bag” ved det aktuelle produkt. Herefter bliver du spurgt, om du vil handle videre eller gå til indkøbskurven for at afslutte din handel. Hvis du er færdig med at handle, klikker du på ”View shopping bag”. I indkøbskurven kan du stadig nå at slette de varer du ikke skal have alligevel. Du kan også vælge at gå tilbage til varesortimentet, hvis du alligevel vil fortætte din shopping.
 5. I indkøbskurven kan du se alle dine varer, hvad de koster samt den samlede pris for alle dine produkter. For at indløse koden taster du den i kodefeltet ”Enter promotion code” og klikker på ”Apply”, hvorefter rabatten fratrækkes prisen.
 6. Nu er du klar til at betale for dine varer og færdiggøre din bestilling. Dette gør du ved at klikke på den sorte knap, der hedder ”Continue checkout”.
 7. Her skal du vælge din ønskede betalingsform og indtaste de relevante oplysninger. Herefter gennemfører du betalingen. Du vil kort efter modtage en kvittering for dine køb, læne dig tilbage og glæde dig til at modtage dine skønne produkter. 
 8. Vi håber du bliver glad for dine køb fra Feelunique og besøger butikken og Rabathelten igen.

Promo Code feelunique

Anmeldelser af Feelunique

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv en anmeldelse

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere