Feelunique rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juli 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Få gaver og rabatter hos Feelunique
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 9 gange
 • Sidste ændring foretaget den 06/05/20 klokken06.57 af Asger.
Fri levering ved køb over 350 kr hos Feelunique
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 3 gange
 • Sidste ændring foretaget den 07/05/20 klokken07.39 af Asger.
Asger
Psst! Kender du The Lounge hos Feelunique? Det er stedet, hvor du finder alle de gode guides til makeup, hår, en sund livsstil med mere. God fornøjelse! Skrevet af Asger den 06/02/2020.
Spørgsmål, kommentarer, kritik? Skriv til Asger.
Asger
Rabatheltens tip: Med Feeluniques Beauty Circle-program kan du optjene point på dine køb og omsætte dem til flere lækre produkter – god fornøjelse med dine VIP-point. Skrevet af Asger den 27/12/2019.
Spørgsmål, kommentarer, kritik? Skriv til Asger.
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Bag om Feelunique 

Feelunique er et britisk firma, der med mere end 1000 forskellige produkter og flere end 500 populære mærker indenfor kosmetik er Europas største onlinebutik for skønheds- og plejeprodukter.  Feelunique har eksisteret siden 2005,og her er der tale om et firma, hvor luksus og kvalitet går hånd i hånd med rimelige priser, så alle kan få mulighed for at føle sig unikke og fremhæve deres naturlige skønhed.

Alsidigt sortiment og overskueligt design

Feelunique har et simpelt og praktisk design, der gør det nemt at finde rundt i de mange tilbud og informationer, som er til rådighed. Onlinebutikken er delt op i overordnede kategorier, eksempelvis: 

 • Shop – hvor der er underkategorier som f.eks. makeup, hudpleje etc.
 • Brands – hvor man kan søge efter specifikke mærker
 • Offers – alle de gode tilbud
 • On trend – det allernyeste
 • Inspire me – hvis man savner nye input

Hver af de hovedkategorier er inddelt i underkategorier, så det bliver endnu nemmere at spore sig ind på det, man gerne vil købe. 

Man kan finde alt fra hårprodukter, hudpleje, makeup, gavesæt, solbeskyttelse og neglepleje i webshoppen. Man kan finde disse varer under den relevante hovedkategori. 

Makeup i høj kvalitet.

MyFeelunique – din personlige skønhedsprofil 

Under ”Welcome" kan man klikke på ”MyFeelunique” og logge ind på sin kundeprofil. Der kan man oprette en favoritliste med sine yndlingsprodukter, lave en ønskeliste og få adgang til alle sine oplysninger og bestillinger. Denne profil skal oprettes, når man handler hos webshoppen, men det er selvfølgelig gratis.

Følg Feelunique på de sociale medier, og bliv del af et skønt fællesskab 

Feelunique finder man på både Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest og LinkedIn. Der kan man blive opdateret med nyheder, konkurrencer og rabatter. På butikkens YouTube-profil ligger der et hav af videoer, guides og reklamer, hvor man kan lære at lægge makeup, sætte hår eller sminke sig til særlige lejligheder som for eksempel Halloween. 

Feelunique har noget for enhver smag.

Sådan kan man betale for varerne

Hos Feelunique kan man betale med alle de mest almindelige betalingskort: 

 • VISA
 • MasterCard
 • American Express
 • Maestro

Derudover er der også mulighed for at bruge Apple Pay og PayPal på siden.

Hvis man gerne vil betale via PayPal, skal man oprette en konto og sætte sig ind i deres brugervilkår. Man betaler først for sine varer efter afsendelse af pakken. Alle betalinger foregår gennem sikre og godkendte kanaler, der krypterer alle private data, således at de ikke bliver misbrugt eller givet videre til udefrakommende.

Leveringsmuligheder hos Feelunique

På Feeluniques hjemmeside findes der en oversigt, hvor man kan se omtrentlige leveringstider for forskellige lande. Man skal dog være opmærksom på, at nogle leveringer kan blive klassificeret som ”farligt gods” på grund af kemikalier, eksempelvis parfume, hårspray og neglelak, og at dette også kan påvirke leveringstid- og metode. 

Derudover skal man også huske, at alle estimerede leveringstider kan blive forlænget, hvis pakken er meget tung, varerne er blevet udsolgt i mellemtiden, under højtider såsom jul, eller hvis der sker forsinkelse på grund af told. Hvis man gerne vil købe en julegave, der skal komme frem på en bestemt dag, er det en god ide at lave bestillingen i god tid for at undgå forsinkelser. 

Hvis man vil returnere en vare

Varer kan kun returneres, hvis de er uåbnede, ubrugte og i samme stand, som da pakken blev modtaget. Alle varer skal returneres indenfor 21 dage fra afsendelsen. Man bedes venligst pakke varerne i samme emballage for at undgå eventuelle transportskader. Her kan man læse om, hvordan man kan returnere sine produkter. 

Kvalificeret kundeservice 

Uanset om man har spørgsmål til et produkt, en bestilling, returnering eller lignende, kan man altid kontakte Feeluniques kundeservice via e-mail eller telefon. Foretrækker man e-mailhenvendelser, kan man skrive til: care@feelunique.com, og man kan ringe på 0045 80820103, hvis man gerne vil tale personligt med en medarbejder. Det er dog altid en god idé at læse butikkens handelsbetingelser inden en henvendelse, da man her kan finde svar på de fleste spørgsmål

Sådan indløser du din rabatkode hos Feelunique

 1. Begynd med at finde en rabatkode til Feelunique her hos Rabathelten. Vær opmærksom på, at der kan være begrænsninger på rabatkoder, eksempelvis i forhold til hvilke varer, de kan bruges til. 
 2. Kopier rabatkoden, og gå videre til Feeluniques onlinebutik. 
 3. Så skal der shoppes. Nu skal du nemlig gå på opdagelse i Feeluniques spændende sortiment af skønhedsprodukter. 
 4. Er alle varer kommet i kurven? I så fald skal du klikke på ”pose”-ikonet øverst i højre side. 
 5. Nu kommer du til en overbliksside, hvor du kan se, hvad der er lagt i kurven samt prisen. Stemmer det hele? Så klik på ”Continue checkout”.
 6. Næsten i mål! Nu skal du vælge din ønskede betalingsform og indtaste alle relevante oplysninger. Det er også her, at du skal indtaste din rabatkode. 
 7. Det var det hele! Så skal du ellers bare glæde dig til, at dine lækre varer fra Feelunique dukker op. God fornøjelse – og på gensyn hos Rabathelten! 

Sådan indløser du din rabatkode hos Feelunique.

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere