expedia

Expedia rabatkode

2 Expedia rabatkoder og 5 tilbud for september 2017

10% rabat på hoteller booket igennem mobil-app'en hos Expedia
Seneste rejsedato: 31. december 2016. Gælder hotelreservationer gennemført via Expedias app eller mobil hjemmeside.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 10019 gange
10% rabat på hoteller booket igennem mobil-app'en hos Expedia
Seneste rejsedato: 31. december 2015. Gælder hotelreservationer gennemført via Expedias app eller mobil hjemmeside.
**********
Vis rabatkode
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 2 gange
Få en ekstra nat gratis når du booker hotelophold hos Expedia
Kan ikke kombineres med andre rabatter.
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 5272 gange
Op til 50% rabat på udvalgte sidste øjebliks ophold hos Expedia
Kan ikke kombineres med andre rabatter.
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 14 gange
10% rabat på hoteller ved tilmelding til kundekonto hos Expedia
Gælder kun ved tilmelding.
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 1583 gange
Op til 30% rabat på afbudsrejser hos Expedia
Vis tilbud
Virker det? 2 0
Testet
Allerede anvendt 913 gange
Op til 35% rabat på udvalgte hoteller hos Expedia
Gælder kun udvalgte hoteller og kun så længe der er ledige værelser. Gælder rejser mellem den 29. august og frem til 5. november 17.
Vis tilbud
Virker det? 0 0
Testet
Allerede anvendt 2 gange
Udløber i dag!
Udløbne rabatkoder fra Expedia – Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Expedia rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis

Expedia gør det nemt at rejse

Expedia har mange år på bagen, da det online rejsebureau har været på banen allerede siden 1996. Expedia blev dannet af Rich Barton og Lloyd Frink. I 2014 er direktøren af Expedia Dara Khosrowshahi. Expedia drives af Expedia Inc, og de er verdens største online rejsebureau. Rejsebureauets hovedsæde ligger i Bellevue, Washington i USA, og Expedia har hjemmesider i 30 forskellige lande. Herunder Danmark, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Japan, Sydkorea, Mexico, Canada, Thailand og mange flere.

fly expedia billede


 

Det specielle ved Expedia er, at den samler alt, man har brug for på en rejse på én hjemmeside. Dette gør at mange benytter siden, og hvert år bruger flere millioner rejsende hjemmesiden på verdensplan. I Danmark er Expedia også den største online rejseudbyder. 

Pionerer inden for rejser

På Expedia finder man alt, hvad man skal bruge for at komme ud og rejse. Man kan på hjemmesiden enten søge konkret, hvis man allerede ved, hvilken slags rejse, man leder efter og hvilket formål, der er med rejsen, eller man kan finde inspiration og tips, hvis man er i gang med at researche til, hvor man kunne tænke sig at rejse hen. Her udbyder Expedia tips, inspiration og ideer til oplevelser og destinationer og en masse andet.

Rejs som du vil

Expedia ved, at mennesker er forskellige og har forskellig behov og smag. De har derfor udviklet et koncept, der hedder ”rejs som du vil”. Her kan man vælge alt til og fra – om man foretrækker et vinduesæde eller en gangplads i flyet, eller om man vil have fine, designerhoteller eller om man synes, det er sjovere at bo hos et mindre, måske familiedrevet hotel. Alle disse forskellige valg kan man hos Expedia vælge til eller fra, og det er en unik mulighed for at rejse præcis som man personligt foretrækker det. Expedia destinationer billede

 

 

 

Expedia er til alle, for om man søger en pakkerejse, hvor alt er inkluderet og planlagt på forhånd og både fly, hotel, mad og oplevelser er inklusiv, eller om man bare leder efter et hotel eller en flybillet, står Expedia til rådighed.

Alle muligheder i kategorier

Hos Expedia finder man følgende kategorier

 • Hotel
 • Fly
 • Fly + Hotel
 • Biludlejning
 • Rejsetilbud
 • Solferie
 • Storbyferie
 • Norden
 • Afbudsrejser
 • Oplevelser

I de forskellige kategorier kan man indsnævre sin søgning. Hvis man eksempelvis klikker på ”oplevelser”, kan man enten se de mest populære oplevelser, eller man kan klikke på en destination og se de forskellige oplevelser, der er udbudt til netop den destination.

Under kategorien rejsetilbud finder man en oversigt over alle aktuelle rejsetilbud. Man kan her få store besparelser under alle kategorier.

Ligeså finder man i kategorien ”afbudsrejser” også gode tilbud og rejser til meget lave priser.

expedia cover billede

Mine rejser

Hos Expedia kan man oprette en kundeprofil. Med en kundeprofil får man en god oversigt over de rejser, man har booket og kan holde styr på alle sine informationer.

Ligeså kan man tilmelde sig Expedias nyhedsbrev, hvor man direkte i sin mailindbakke får tilsendt de bedste tilbud og tips til rejser fra Expedia.

Expedia app til smartphones og tabletter

Ved at downloade Expedias app, bliver rejsesøgning og booking endnu lettere. Man åbner app’en og starter med vælge, hvor man gerne vil rejse hen, og herefter bliver alle gode tilbud og muligheder for rejser til netop denne destination vist. Man kan også søge rundt i Expedias udvalgte rejsesamlinger og her blive inspireret og opdage nye destinationer.

App’en gør det også nemt at booke flybilletter, og ved hjælp af denne app kan man gøre det hvor som helst, når som helst.

App’en har også en funktion, der gør det nemt at holde styr på ens rejseplan. Der er nemlig en oversigt over alle bookinger og tider, f.eks. hvornår ens fly afgår og ankommer.

App'en er gratis og kan downloades her: 

Expedia på de sociale medier

Expedia har en Facebook-side der har over 4,5 millioner synes godt om-tilkendegivelser fra folk fra hele verden. Her bliver der dagligt af Expedia selv lagt tips ud om konkurrencer, gode tilbud, billeder fra forskellige rejsedestinationer og inspiration til fremtidige rejser. Derudover stiller kunder også spørgsmål på Facebook-profilen, som Expedias Facebook-team besvarer.

Expedia er også aktive på Twitter og Google+, hvor der også glædeligt bliver delt ud af tips, tilbud og inspiration.

Derudover har Expedia en YouTube-kanal, hvor man kan se alle Expedias reklamer.

Forskellige muligheder for betaling

Der er forskellige muligheder at gennemføre en betaling på hos Expedia. Man kan betale med Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners Club, eller ethvert debitkort med Visa eller MasterCard-logo på. Hoteller kan også betales via Netbank.

Ring til kundeservice

På Expedias hjemmeside findes der en kundeservicedel, hvor der findes adskillige sider med spørgsmål og svar, som man kan finde ved at søge. Hvis man ikke finder svar på sit spørgsmål, kan man enten skrive en besked til kundeservice ved hjælp af deres feedback-formular. Den vil blive besvaret inden for 48 timer. Hvis man vil direkte igennem til kundeservice, kan man ringe til dem.  

Indløs rabatkode hos Expedia

 1. Det første du skal gøre er at finde en passende rabatkode hos Rabathelten. Vær sikker på at den virker til dit formål. Klik på den, kopier den og du bliver henvist til Expedias hjemmeside.
 2. Her vælger du de rejser eller oplevelser, du ønsker og bestiller dem ved at klikke på ”vælg”.
 3. For at komme videre til bestilling og betaling skal du først klikke på ”Fortsæt til reservationen” og herefter bliver du bedt om at logge ind. Hvis du endnu ikke har en profil hos Expedia, skal du enten oprette en ny profil eller logge ind med din Facebook-profil.
 4. Du indtaster dine informationer og også informationer om den rejsende, og du kommer videre til betaling. Her er et felt nederst under dine reservationer, hvor der står ”Indtast en kupon- eller tilbudskode”. Her indsætter du den kode, du har fået fra Rabathelten.
 5. Så er der bare tilbage at betale for dine rejser eller oplevelser og glæde dig til at komme af sted. 

Sådan indløser du din rabatkode hos Expedia

Der findes ingen brugeranmeldelser endnu
Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8