Vinstokken rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
20%
20% rabat på månedens vinkasse hos Vinstokken
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 11 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 1000 kr hos Vinstokken
Vis tilbud
Allerede anvendt 7 gange
Vilkår og betingelser
Op til 20% rabat på udvalgte vine hos Vinstokken
Vis tilbud
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Vinstokken Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Vinstokken rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Dette er Vinstokken.dk

Hos Vinstokken.dk kan man købe et bredt udvalg af internationale vine på nettet. Her findes vine fra verdens store vinlande som Spanien, Chile, Tyskland og Frankrig. Uanset om man leder efter en vin der passer til fisk, lam eller tapas, hos Vinstokken.dk finder man garanteret en vin til maden. Vinstokkens hjemmeside er lavet til folk, der gerne vil købe eksklusive vine, som ikke findes i almindelige supermarkeder. Desuden er Vinstokken.dk til dem, der har brug for vejledning til den rigtige vin. Det kan være at man mangler inspiration til en middag med vennerne, en bryllupsfest eller et arrangement på arbejde – hos Vinstokken finder man en god vin til alle anledninger. Ved at tilmelde sig nyhedsbrevet sikrer man sig altid at få information om nye vine og gode tilbud.

Køb vin fra verdens vinregioner

Vinstokken.dk – En familieejet virksomhed fra Jylland

Vinstokken er en af de nyere onlinebutikker, som sælger vin. Virksomheden bag webshoppen drives af ægteparret Pia og Tom fra kontoret i Højbjerg ved Aarhus. Grundlæggernes ide til at sælge vin online kommer fra en fælles interesse for vin og især god vin der passer til anledningen. Visse vine er bedre til en hyggelig middag derhjemme, andre vine passer måske bedre til nytårsfesten med venner. Onlinebutikkens ejere beskriver sig selv som vinkendere med mange års erfaring fra vindsmagninger verden rundt og et liv i Barcelona i flere år. Denne ekspertviden giver de gerne videre til sine kunder. Når man henvender sig per e-mail eller telefon kan man forvente et kvalificeret svar samt rådgivning til den rigtige vin. Vinstokken.dk importerer mange af de vine som de har i varesortimentet selv.

En vin til enhver anledning

Hos Vinstokken.dk finder man et bredt udvalg af vine herunder rødvin, hvidvin og rosévin men også portvin og dessertvin. Onlinebutikken er opbygget som de fleste andre: En søgefunktion øverst på siden, et hovedmenu med overordnede kategorier, en direkte gennemvej til varekurven, et udvalg af produkter og derunder al information som man ellers behøver. Alle vine er sorteret efter følgende fire kriterier:

 • Drue
 • Land
 • Region
 • Type

Hvis man altså leder efter en bestemt drue eller foretrækker vin fra Chile, kan man hurtigt klikke sig frem til Vinstokkens udvalg af vine som opfylder disse kriterier. Varesortimentet omfatter blandt andet vin lavet af følgende druer:

 • Cabernet Sauvignon
 • Chardonnay
 • Grenache
 • Tempranillo
 • Pinot Noir
 • Merlot
 • Grüner Veltliner
 • Sauvignon Blanc
 • Verdejo
 • Primitivo

Hos Vinstokken.dk kan man udover enkelte flasker vin også bestille vinkasser med forskellige vine i, som alle passer til en bestemt anledning eller har fokus på en bestem vinregion. Man kan blandt andet købe vinkasser til festmiddagen, en vinkasse med økologiske vine eller en vinkasse med udvalgte vine fra Spanien. Under kategorien Vin til Mad finder kunder desuden tips til, hvilke vine der for eksempel passer bedst til ost, skaldyr eller vildt. Det er især til kunder, som gerne vil have en god vin, men ikke har en stor viden omkring vin.

Vinstokken vine

Betaling med kreditkort

Når man har valgt, hvilke vine man vil købe, så skal man selvfølgelig også betale dem til sidst. Det gør som som sidste skridt i bestillingsprocessen. Vinstokken giver sine kunder mulighed for at betale med forskellige betalingskort. Det er ikke muligt at betale per faktura. Følgende kort accepteres:

 • Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • eDankort

Vinstokken.dk opkræver et gebyr ved alle betalingskort. Gebyret varierer fra 70 øre til 1,45 kr eller 0,10% til 1,29% af købsprisen. Alle betalingsoplysninger sendes via en sikker forbindelse.

Om levering og returnering

Der er mange fordele ved at købe vin på nettet: Vinen bliver leveret direkte til døren, man slipper for at bære de tunge flasker og desuden undgå man at stå i kø ved kassen. Vinstokken.dk leverer til alle brofaste øer i Danmark. Det koster 60 kr i fragt. Dog byder onlinebutikken på fragten, hvis man køber vin for over 1000 kr. Vinstokken.dk har valgt Post Danmark som leveringspartner. Vinen bliver pakket godt ind, så flaskerne ikke går i stykker undervejs. Den normale leveringstid ligger på mellem 1 og 3 hverdage. Hvis man vil have vin til weekenden, råder Vinstokken.dk til at bestille senest onsdag aften. Det er ikke muligt at bytte føde- eller drikkevarer, hvis varen er blevet åbnet. Kunder har dog 14 dages fortrydelsesret, hvis vinen ikke er blevet åbnet. Kunden betaler selv for returfragten. Pakker med returvarer skal sendes til denne adresse:

Vinstokken.dk
Michael Drewsens Vej 12
8270 Højbjerg

Kundeservice og hjælp til den rigtige vin

Hvis man har spørgsmål til en bestilling, leveringen eller har brug for tips til den helt perfekte vin, så skal man kontakte Vinstokkens kundeservice. De kan besvare nærmest alle spørgsmål om vin. De er især eksperter i de vine som de selv importerer. Kunder kan komme i kontakt med Vinstokken.dk på to forskellige måder: Via e-mail eller via telefon. E-mailadressen er mail@vinstokken.dk. Henvendelser besvares individuelt og hurtigst muligt. På telefonnummeret 51 40 92 26 kan man inden for normale kontoråbningstider få hurtigt svar på sine spørgsmål. Vinstokken.dk tilbyder også rådgivning for at finde frem til en passende vin til kundens begivenhed.

Sådan indløser du en rabatkode hos Vinstokken

 1. Først skal du vælge en rabatkode du vil bruge her på vores side. Du finder alle tilbud og koder til Vinstokken længere oppe på siden.
 2. Klik på den blå knap. Et popup åbner sig på din skærm, hvor du kan se koden.
 3. Kopier koden og gå videre til onlinebutikkens hjemmeside.
 4. Nu finder du de vine, som du vil købe og lægger produkterne i varekurven.
 5. Når du er færdig med at handle, klikker du på ikonet med indkøbsvognen til højere i hovedmenuen. Derefter ser du en oversigt over dine varer.
 6. Indtast din rabatkupon i det pågældende felt under oversigten. Rabatkoden aktiveres ved et klik på ”Opdater”.
 7. Fortsæt bestillingen ved at indtaste din adresse samt at vælge en forsendelses- og betalingsmetode.
 8. Til sidst kontrollerer du din ordre. Bekræft din bestillingen, hvis alt er som det skal være.

Dine varer er nu på vej til dig. Vi ønsker dig fornøjelse med dine vine fra Vinstokken.dk!

Rabat på vin fra Vinstokken.dk

Anmeldelser af Vinstokken

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere