En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

Dr. Adams rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juli 2024.

Rabatkoder & tilbud tjekket og verificeret.
Vores anbefaling Få gode tilbud ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Dr. Adams
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 113 gange
 • Sidste ændring foretaget den 07/10/2021 klokken 11.46 af Asger.
Fri levering uden omdeling ved køb over 300 kr hos Dr. Adams
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 4 gange
 • Sidste ændring foretaget den 25/11/2021 klokken 07.34 af Asger.
2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned.
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding
Rabathelten.dk Newsletter
Aktuelle Dr. Adams-tilbud og -rabatkoder
Tilgængelige rabatkoder 0
Tilgængelige tilbud 2
Maksimal rabat --
Rabatkoder kun for nye kunder 0
Rabatkoder for nye og eksisterende kunder 0
Sidst opdateret:
Værd at vide om Dr. Adams

Dr. Adams er stedet, hvor du finder masser af mode samlet på et sted. Den fysiske butik har i mange år været et fikspunkt i Odenses forretningsliv, og her finder man et væld af brands fra hele verden.

Hvis du er ekstra opsat på at gøre en god handel hos Dr. Adams, er det selvfølgelig oplagt at bruge en rabatkode, som du finder her hos Rabathelten – god fornøjelse!

Skrevet af Asger den 26. feb. 2020. Opdateret af Asger am 15. jan. 2021.

Mode fra hele verden i Odense

Dr. Adams er stedet hvor hele verden mødes – i hvert fald når det drejer sig om mode. Tøjforretningen, som ligger i Odense, blev grundlagt i 1994, så her er man altid sikker på at få masser af know-how og erfaring med i købet – helt gratis! Gennem årene har Dr. Adams slået sin position fast som en virksomhed, hvor man finder god stil til endnu bedre priser, og hvor man altid har et skarpt blik for modetendenserne fra udlandet. Onlinebutikken har et alsidigt sortiment, hvor man finder alt lige fra tøj og sko til accessories og produkter til personline pleje. Her er man faktisk dækket ind til alle aspekter af hverdagen, og selvfølgelig byder Dr. Adams også på noget til de særlige lejligheder, hvor det handler om at lægge hverdagen helt bag sig. Den overskuelige drop down-menu gør det nemt at navigere rundt i onlinebutikken, og hvis man leder ikke efter noget bestemt, er det desuden også en smal sag at lade sig inspirere at de flotte billeder og indbydende produktbeskrivelser. Har man et godt øje til et bestemt brand eller en bestemt designer, har Dr. Adams heldigvis også gjort det nemt. Under ”Designers” i menuen finder man en komplet liste over mærker, som føres i onlinebutikken – og den er lang. Fra Adidas til Zadig & Voltaire. Sagen er klar: hos Dr. Adams kommer man vidt omkring, men omdrejningspunktet er stadig den hyggelige fysiske butik i Odense, hvor gårdhaven gennem tiden har dannet ramme om en lang række særlige arrangementer for kunderne. 

Fra den fysiske butik.

Sådan indløser du din rabatkode hos Dr. Adams

 1. Læg ud med at finde en passende rabatkode til Dr. Adams her hos Rabathelten. Husk at tjekke betingelser for brug af rabatkoden, inden du fortsætter til butikken! 
 2. Kopier koden, og fortsæt videre til Dr. Adams' onlinebutik. 
 3. Så skal du til at shoppe! Find alt det, der frister, og læg det i kurven!
 4. Har du fundet det hele? Godt, så skal du klikke på det lille indkøbspose-ikon øverst til højre for at komme videre i bestillingsprocessen. 
 5. På næste side kan du se, hvad du har bestilt. NB: Det er også på denne side, at du skal indtaste din rabatkode (se billedet)
 6. Fortsæt herefter videre til "Checkout". På næste side skal du indtaste dine leverings- og betalingsoplysninger. Gennemfør til sidst købet.
 7. Sådan! Så er din bestilling hos Dr. Adams gennemført, og dine varer er snart på vej. Vi håber, du bliver glad for dit køb - på gensyn hos Rabathelten!

Sådan indløser du din rabatkode hos Dr. Adams.

Ofte stillede spørgsmål om Dr. Adams

I øjeblikket findes der 0 Rabatkoder & 2 Tilbud fra dr-adams.dk, som du kan benytte og spare penge med i juli. Alle rabatkoder og tilbud er testet og verificeret af vores medarbejdere.

Kundeservice hos Dr. Adams kan kontaktes via telefon på 0045 66145504 og via e-mail mail@dr-adams.dk.

Adressen til Dr. Adams er følgende:
Dr. Adams
Pogestræde 24-28
Odense 5000

Hos Dr. Adams kan du nemt og enkelt betale med Dankort, MobilePay, Maestro, MasterCard, VISA, VISA Dankort og VISA Electron.

Dr. Adams sender bestillingerne i samarbejde med GLS.

Ja, du finder Dr. Adams på Facebook og Instagram.
Hvad synes du om vores tilbud?