ShopAlike rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2019. Opdaterede og godkendte.
Stort sortiment til gode priser hos ShopAlike
Vis tilbud
Allerede anvendt 10 gange
Vilkår og betingelser
Få særlige tilbud ved tilmelding af nyhedsbrevet hos ShopAlike
Vis tilbud
Allerede anvendt 8 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra ShopAlike Hvorfor?

Gå aldrig glip af en ShopAlike rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Tysk virksomhed, der kom til mange europæiske lande

ShopAlike udspringer af den tyske virksomhed Visual Meta GmbH, som fungerer som et mellemled mellem flere hundrede onlinebutikker, der formidler og sælger deres produkter igennem shopalike.dk. Onlineportalen gør onlineshoppingsoplevelsen enkel og rar, da de hjælper med prissammenligning, flere produkter og kategorier under samme side, shoppingsmuligheder i over 13 lande og brugervenlig hjemmeside. Hos ShopAlike finder man både mode, fodtøj, boligtilbehør, smykker og accessoires, legetøj, makeup og skønhedsprodukter m.m. Med andre ord kan man finde alt til både bolig og garderobe. Denne side egner sig primært til dem, der er på farten og har travlt og som derfor gerne vil foretage deres onlinekøb hurtigt og enkelt. Hvis man ikke ønsker at lede efter flere produkter i timevis kan man klare alle sine onlinehandel via shopalike.dk, da man kan finde alle de ting man er å udkig efter via blot én hjemmeside.

trøjer

På nuværende tidspunkt forhandler platformen over en million artikler fra 270 forskellige onlinebutikker. Der forhandles blandt andet modeartikler, sports- og boligvarer, skønhedsprodukter m.m. Hjemmesiden gør det dermed nemt, hurtigt og overskueligt at finde de varer man er på udkig efter. I stedet for at besøge flere onlinebutikker for at finde de artikler man leder efter, kan man få et større overblik over forskellige produkter på én side og med få klik. Dermed er hjemmesiden et ideelt sted til dem, der gerne vil klare flere opgaver på en gang. Det er endda blevet gjort endnu enklere, da alt er samlet et sted og hjemmesidens design er bruger enkel og brugervenlig.

Alt det, hjertet begærer, samlet et sted

Virksomheden er tysk og blev lanceret i Prenzlauer Berg i Berlin i januar 2009. Hjemmesiden hedder oprindeligt Visual Meta GmbH og er grundlagt af Robert M. Maier og Johannes Schaback. De startede oprindeligt med den tyske side ladenzeile.de og deres mission var at gøre det nemmere for onlinekøbere at finde alt det de leder efter et og samme sted. Uanset om kunderne havde brug for nyt tøj, boligtilbehør, skønhedsprodukter, sportsartikler, møbler eller børnetøj etc. kunne man finde det hos ladenzeile.

Hjemmesidens hovedinvestor er Rocket Internet, inden Axel Springer tog over og blev den nuværende investor i december 2011. Deres må var at blive en af de største og bedste meta-search engine for modeartikler og mange andre produkter. Ideen var egentlig at have en søgemaskine, der tilbød onlineshopping, uden selv at eje en onlinebutik, tilbyde egen levering eller have et fysisk lager. Holdet blev større og større og lige nu er der hele 40 medarbejdere, der arbejder hos virksomheden. Dog skal det understreges, at Visual Meta har over 250 medarbejdere i adskillige forretningsområder såsom forretningsudvikling, markedsføring, IT, business Development, salg, kvalitetskontrol og content. I dag findes LadenZeile udover Tyskland I mange andre europæiske lande. Fra omkring juli 2011 till december samme år gik portalen live i både Italien, Spanien og Frankrig. Senere fulgte 13 andre lande efter:

 • Finland
 • Brsilien
 • Holland
 • Polen
 • Slovakiet
 • Sverige
 • Danmark
 • Tjekkiet
 • Ungarn
 • Østrig

Selvom den primære investor er Axel Springer spiller Robert M. Maier og Johannes Schaback stadig en afgørende rolle i ledelsen af virksomheden. Den danske hjemmeside indeholder varer fra 270 forskellige onlinebutikker og formidler over en million artikler i flere kategorier.

pynt

Handel på nettet med få klik

Som tidligere nævnt kan man slå flere fluer med et smæk, når man går ind på shopalike.dk. Uanset om man er på udkig efter en varm vinterjakke eller sommersandaler til sommerferien kan man finde det hos ShopAlike. ShopAlikes samarbejdspartnere er store og mindre danske, europæiske og internationale onlineshops. Desuden kan man finde de mest kendte brands som fx Nike, Adidas, Michael Kors, Stella McCartney, Vero Moda, Calvin Klein, CREAM, Only, Vila, Zalando m.m.

Sortimentet er enormt stort og derfor er det ikke så enkelt at få et overordnet overblik over alle de produkter, der forhandles. For at gøre det nemmere har platformen inddelt deres store sortiment i forskellige hovedkategorier, der ser således ud:

 • Dame indeholder tøj, sko, tasker og populære brands.
 • Herre indeholder som damekategorien både tøj, sko, tasker og populære brands.
 • Børn indeholder tøj, sko og tilbehør til børn
 • Skønhed indeholder både hårpleje, dufte, skønhedsprodukter og makeup.
 • Smykker er kategorien, hvor man finder alt inden for smykker og tilbehør.
 • Ure indeholder forskellige ure, fx vækkeure, pulsure, lommeure etc.
 • Møbler indeholder forskellige møbler
 • Boligtilbehør er der, hvor man finder belysning, dekorationer, køkkentilbehør m.m.
 • Boligtekstiler indeholder forskellige artikler til hjemmet som fx sengetøj, tæpper og puder.
 • Flere kategorier er en blandet oversigt, hvor man finder haveartikler, sportsudstyr, babyartikler, byggematerialer, sko, byggematerialer etc.

Hver hovedkategori indeholder hundredvis af artikler relateret til overskriften, som gør det enklere at finde de produkter man ledte efter, hurtigt og med få klik. Øverst på siden finder man også et søgefelt, hvor man kan indtaste et relevant søgeord og finde de artikler man leder efter.

Hvis man klikker på en underkategori kan man filtrere og indsnævre sin søgning i forhold til både køn, taskeform og design, farver, mærker, pris, mønstre, materialer, shops og merchandise. Desuden kan man selv søge efter de ting man gerne vil købe ved selv at indtaste et mærke, pris m.m. i det pågældende søgefelt. Til sidst står der også altid en kort beskrivelse af, hvad der findes i denne underkategori og hvad man kan forvente. Hvis man fx klikker på underkategorien tasker kan man filtrere sin søgning ved eksempelvis at vælge tasker til enten damer, herrer, unisex, børn, drenge eller piger, vælge farve, taskeform og design, det brand man er interesseret i osv.

bolig

Nyheder og rabatter via nyhedsbrev og Facebook  

Hvis man gerne vil følge med i virksomhedens aktiviteter, modtage nyheder og rabatter kan man følge platformen på Facebook eller tilmelde sig nyhedsbrevet. På Facebook deles de nyeste onlinebutikker, opdateringer om nye produkter og aktuelle rabatter. Man kan synes-godt-om siden eller følge virksomheden på Facebook og derigennem være den første, der opdateres om relevante nyheder om onlineportalen. Nyhedsbrevet er både gratis og uforpligtende, og man kan altid afmelde sig igen. Det kan man enten gøre ved at klikke på ”afmeld” i de nyhedsbreve man får eller ved at kontakte ShopAlike og bede dem om at slette ens mailadresse fra mailinglisten.

Download appen gratis

Alle har efterhånden købt sig en iPhone eller smartphone og kan derfor komme på nettet og bruge forskellige funktioner, uanset hvor de befinder sig. Til alle dem, der gerne vil have et overblik over aktuelle rabatter og aktiviteter hos ShopAlike er der mulighed for at installere deres særlige mobilapp. Hvis man har lyst til at bruge hjemmesiden på mobil kan man downloade ShopAlikes app, som både er til at finde i Apples App store og Google Play til androide telefoner. Den er brugervenlig, overskuelig og nem at benytte, og kan anbefales til alle dem, der er på farten og gerne vil have portalen på deres telefon. Med appen har man desuden mulighed for at være den første til at få opdateringer om portalens vareudbud og gode tilbud.

shopalike.dk/apps.html

Betalingsmuligheder

Eftersom ShopAlike kun agerer formidler produkter fra andre partnere og onlineshops varierer betalingsmetoder og regler alt efter, hvilken onlinebutik det drejer sig om. Derfor bedes man venligst læse alle vilkår og regler for den pågældende onlinebutik man handler hos. Det er vigtigt at orientere sig om vilkår og regler for den specifikke onlinebutik man handler i, da disse er vigtige og varierer fra butik til butik. For at sikre sig, at shoppingsoplevelsen forløber godt er det derfor vigtigt at sætte sig ind i de eksisterende regler og forhold.

Relevant viden om levering og returnering

Som nævnt ovenfor er det ikke shopalike.dk, der er ansvarlig for at modtage betaling eller sende varer, da de afsendes fra onlineportalens samarbejdspartnere. Det samme gælder regler for returnering, fortrydelse og reklamation. Derfor bedes man venligst orientere sig om den pågældende onlineshops regler og betingelser. Det kan man som regel læse på den pågældende onlinebutiks hjemmeside under ofte stillede spørgsmål eller handelsbetingelser. Det er vigtigt at kende til disse forhold i den specifikke onlineshop, da det varierer fra butik til onlinebutik.

Brug for hjælp?

Hvis man har spørgsmål til en særlig bestilling, betaling, returnering eller lignende bedes man finde kontaktdetaljer på den pågældende onlinebutik og kontakte dem, da de er ansvarlige for deres sortiment, bestillinger og øvrige regler og vilkår.

Hvis man har specifikke spørgsmål om ShopAlike kan man læse om virksomheden på hjemmesiden. Ellers er man velkommen til at kontakte virksomheden ved at skrive til denne mail: info@shopalike.dk eller ringe til +49 (0)30-609848836. Bemærk venligst, at dette er et tysk nummer og at de kun kan besvare spørgsmål, der vedrører shopalike.dk og ikke henvendelser, der handler om bestillinger eller produkter, der tilhører deres samarbejdspartnere.

Brug en rabatkode hos ShopAllike

 1. Først bedes du venligst finde en rabatkode fra vores side. Læs venligst alle vilkår for brug af netop denne kode, inden du vælger at bruge den.
 2. Klik nu på rabatkoden og den vil vises på skærmen. Du kan enten kopiere den eller skrive den ned, da du skal bruge den senere. Du bliver samtidig viderestillet til ShopAlikes side.
 3. Du vælger de produkter du skal købe og når du klikker på den pågældende vare bliver du automatisk sendt videre til den onlineshop som den stammer fra. På den pågældende onlinebutiks hjemmeside lægger du din vare i indkøbskurven. Orienter dig venligst omkring, hvordan det forholder sig med hensyn til betaling, levering, fragt og indløsning af rabatkode, da dette varierer fra onlinebutik til webshop. Derfor bedes man venligst orientere sig omkring dette i den pågældende platform. Vi håber du bliver glad for de varer du køber og besøger shopalike.dk og Rabathelten igen.

rabatkode

Anmeldelser af ShopAlike

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere