NLYman rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for august 2018. Opdaterede og godkendte.
Fri levering på alle bestillinger hos NLYman
Vis tilbud
Allerede anvendt 25 gange
Vilkår og betingelser
Gratis returnering hos NLYman
Vis tilbud
Allerede anvendt 8 gange
Vilkår og betingelser
Klar, parat, skolestart!
Udløbne rabatkoder fra NLYman Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til NLYman. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en NLYman rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

NLYman.com – et overblik

Den svenske onlinebutik sælger udelukkende tøj til mænd. Hjemmesiden er moderne og skal være inspirationskilde for unge, modebevidste mænd. Onlinebutikken byder på et hovedmenu med nyheder, kategorier, mærker, toplisten og udsalg. Man kan altså direkte vælge sit yndlingsmærke eller om man vil shoppe sko eller skjorter. Toplisten har de nyeste trends inden for modebranchen samlet ét sted, så det er nemt at holde sig opdateret og shoppe efter trends. På onlinebutikkens forside findes derudover altid links til årstidens garderobe, om end det er sommer eller vinter. Ligeledes har NLYman.com valgt at præsentere forskellige brands som ugens mærke på forsiden. Nederst på siden findes relevant information om emner som retur, karriere hos NLYman, kundeservice eller muligheder for at følge virksomheden på de forskellige sociale medier. Derudover kan man også læse mere om onlinebutikkens baggrund, tilmelde sig nyhedsbrevet eller oprette en kundeprofil.

Altid godt klædt på med tøj fra NLYman.com

En international virksomhed siden 2014

Nelly Man blev etableret i 2014 med fokus på salg af herretøj. Onlinebutikkens ældre søster nelly.com har været på nettet siden 2003 og er en af de førende onlinebutikker for modetøj i Norden. Den hedder selvfølgelig nelly.dk i Danmark. Målgruppen for NLYman er unge mænd mellem 18 og 35 år, der går op i mode og deres udseende. Onlinebutikken har kontor i den svenske by Borås cirka 60 kilometer øst for Göteborg. Borås er i Sverige kendt under kælenavnet ”Textilstaden”, som kan oversættes til tekstilbyen. Især i 1900-tallet har byen haft en aktiv og florerende tekstilindustri, der har tiltrukket mange handelsmænd. I dag er der stadig over 11.000 virksomheder, herunder især tekstilvirksomheder og postordrefirmaer, der har hovedsæde i Borås. Virksomheden med det officielle navn NLY Scandinavia AB er i skrivende stund (2015) aktiv i 11 europæiske lande samt en EU-site og en onlinebutik for alle kunder uden for EU's grænser. Onlinebutikken er en del af QliroGroup, som har samlet flere forskellige onlinebutikker inden for mode, sport, underholdning og indretning under sig. NLYman sælger over 350 mærker og har cirka samme antal ansatte, som arbejder på at udvide varesortimentet løbende.

Partner med Reach for Change

NLYman har længe haft et partnerskab med velgørenhedsorganisationen Reach for Change, som har til formål at støtte og hjælpe børn i hele verden. Non-profit organisationen blev i 2010 grundlagt af Kinnevekgruppen og Sara Damber og er oprindeligt svensk. Den danske afdeling har hovedkontor på Amager i København. Organisationen er indgået partnerskab med en række virksomheder, som støtter organisationens arbejde og formål med et årligt beløb. NLYman gør på den måde en indsats for at hjælpe børn og derved en investering i verden fremtid.

Varesortimentet hos NLYman: Alt fra sko til hætte

Leder man – eller retter mand – efter et nyt outfit, er NLYman et godt sted at finde det perfekte tøj. Sko, solbriller, undertøj – alt findes hos NLYman. Forskellige mærker kan kombineres, hvis man har lyst til det. Et udvalg af de forskellige mærker, der kan købes hos NLYman er:

 • Adidas Originals
 • Ben Sherman
 • Cheap Monday
 • Filippa K
 • Gant
 • Nike Sportswear
 • Paco Rabanne
 • Tiger of Sweden
 • Samsøe Samsøe
 • Replay

Nogle mærker har specialiseret sig i at sælge undertøj eller sko, men mange af de brands hos Nelly Man har rent faktisk det hele. Og endda skønhedsprodukter for mænd findes i onlinebutikken. Derudover kan kunden vælge fra følgende kategorier:

 • Trøjer
 • Underbukser
 • Solbriller
 • Skjorter
 • Jakkesæt
 • Hverdagssko
 • Bukser & Shorts
 • Jeans
 • T-shirts

Under fanebladet ”Nyheder” finder man et overblik over de nyeste varer, der lige er landet i butikken. Her findes blandt andet de nyeste skønhedsvarer, det nyeste badetøj, nyheder inden for accessoires og selvfølgelig nyt tøj og de nyeste sko.

De nyeste trends hos NLYman

Altid penge at spare i udsalget

NLYman.com har altid nogle produkter, de sælger billigere end til normal pris. I udsalget findes ofte varer, der er fra sidste sæson og derfor skal give plads for den nyeste kollektion. Også i denne sektion kan man bruge filterfunktionen til at finde, hvad man leder efter. Det er muligt at tilpasse søgningen efter kategori, mærke, farve, pris og størrelse.

Et gavekort fra NLYman er en god gaveide

Det er svært at give tøj, da man sjældent ved, hvad præcis personen kan lide eller bruger i størrelse. Et gavekort er altså en sikker gave, som nok skal blive et hit. På hjemmesiden findes en guide til, hvordan man køber et gavekort. Gavekortet kan fås tilsendt som brev i en flot kuvert eller også som e-mail, som lander direkte i modtagerens mailindbakke. Der kan vælges værdier op til 1000 kr. Køberen bestemmer selv, hvilket beløb der skal stå på gavekortet. Det er ikke muligt at kombinere gavekort fra nelly.com med et andet gavekort eller en rabatkode.

NLYman skal ud med budskabet

Der er altid nye trends, som skal ud til de modebevidste mænd. Derfor har nelly.com og NLYman.com valgt at benytte sig af en del forskellige kanaler, herunder:

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter
 • YouTube
 • Vimeo
 • Google+

På Facebook opdaterer NLYman løbende med lækre billeder og gode tilbud. Nye produkter og trends bliver også gjort visuelle på billedetjenesten Instagram. Desuden kan man også tilmelde sig nyhedsbrevet, som sendes med jævnligt mellemrum.

Modetøj fra NLYman.com

Betalingsmetoder hos NLYman.com

Der er mange måder at betale sine varer på hos NLYman. Vælg blandt andet mellem:

 • Visa
 • MasterCard
 • AmericanExpress
 • PayPal
 • Faktura
 • Delbetaling

Uanset hvilken betalingsmetode man vælger i sidste ende, får man en ordrebekræftelse via e-mail efter bestillingen er godkendt. Det er vigtigt at gemme denne e-mail til senere, hvis man for eksempel skal returnere nogle af varerne eller lave en reklamation.

Levering med Post Danmark

Standardlevering er gratis for alle bestillinger fra NLYman. Pakker regnes med at være leveret inden for 2-4 arbejdsdage. Hvis man ønsker at få sine varer hurtigere, kan man vælge ekspreslevering. I så fald bliver varerne leveret direkte til døren. Alle bestillinger leveres af Post Danmark. Pakken kan spores på leverandørens hjemmesiden med kollinummeret, som man har fået oplyst i ordrebekræftelsen.

Hvis du ikke er tilfreds

NLYman giver 14 dages returret fra den dag kunden har modtaget varerne. Det kan forekomme, at man ikke ønsker at købe varerne alligevel eller at de skal byttes til en anden størrelse. I tilfælde af bytte betaler NLYman for fragten ellers betaler kunden selv. Ved alle returpakker skal der bruges den returseddel, som er blevet sendt med pakken. Følgesedlen skal bare vendes om og så er den der.

Har du brug for hjælp?

Nederst på hjemmesiden er der en direkte genvej til kundeservice. Her findes al information omkring bestillinger, betaling med mere. Blandt andet findes der svar på, hvorfor man skal acceptere cookies på nlyman.com eller hvordan man kan opnå rabat i onlinebutikken. Man kan altid ringe på +45 89 88 26 45, hvis man har spørgsmål angående en bestilling.

Anvend din rabatkode i onlinebutikken

 1. Først vælger du en af de rabatkoder, som vi har her på siden. Vær opmærksom på eventuelle begrænsninger for brugen.
 2. Dernæst klikker du på rabatkoden. Den vises på skærmen med det samme. Du skal nu kopiere rabatkoden eller skrive den ned. Du skal først bruge den igen, når du afslutter dit køb.
 3. Når du er på NLYman.com, shopper du bare løs. Du vælger de produkter, som du gerne vil købe og lægger dem i indkøbskurven. Du kan også markere dem som favorit og gemme dem.
 4. Nu klikker du på shoppingbagen oppe i hjørnet og går til kassen. Du kan se en oversigt over dine varer og har nu mulighed for at justere størrelse eller antal. I højre siden ser du, hvor meget du skal betale.
 5. Din rabatkode her fra siden skriver du bare i feltet under din produktoversigt. Når du har klikket på knappen ”Aktiver”, bliver rabatten automatisk trukket fra det samlede beløb. Rabatten gælder aldrig eventuelle gebyrer.
 6. Du mangler nu kun at udfylde din leveringsadresse og at vælge en betalingsmetode. Ønsker du at modtage NLYman’s nyhedsbrev, sætter du hak ved det. Du lader selvfølgelig bare være med det, hvis ikke du har lyst til at modtage de nyeste trends fra onlinebutikken i din mailindbakke.
 7. Sidste skridt i bestillingsprocessen er naturligvis at gennemføre dit køb. Det gør du ved at klikke på knappen nederst på siden efter du har gennemset din bestilling endnu en gang.
 8. Tillykke med dit køb! Du vil inden for få dage modtage dine varer fra NLYman.com. Rabatkoden her fra siden har gjort, at du skulle betale lidt mindre. Del gerne med dine venner, at du har fundet koden hos Rabathelten.

Rabatkoder hjælper dig med at spare penge

Anmeldelser af NLYman

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere