The Outnet rabatkode

Op til 60% rabat på udvalgte Helmut Langs varer hos The Outnet
Vis tilbud
Allerede anvendt 17 gange
Vilkår og betingelser
Op til 65% rabat på Missoni hos The Outnet
Vis tilbud
Allerede anvendt 103 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra The Outnet Hvorfor?

Gå aldrig glip af en The Outnet rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Mere om The Outnet

The Outnet er en global onlineforretning, der blev grundlagt i Nottingham, England i 2006. Hovedkontoret er stadig beliggende i Nottingham, og hjemmesiden udbydes fra en lang række lande verden over. 

The Outnet startede på baggrund af et ønske om at forenkle shoppingmulighederne på nettet. Dette ønske har udviklet sig til, at hjemmesiden udelukkende vil forhandle anerkendte mærker i bedste kvalitet, både hvad angår tøj og tilbehør. The Outnet har derfor et team, der rejser verden rundt for at finde de bedste produkter, og produkterne hentes fra over 200 forskellige luksusdesignere. 

Tøj til alle stiltyper hos My Wardrobe

Tøj og accessories fra de førende designere

The Outnet forhandler udelukkende tøj til kvinder- Udvalget af tøj hentes fra de førende designere verden over, og udvalget af tøj er derfor stort. Hjemmesiden er skrevet på engelsk, og selvom den udbydes i Danmark, er det ikke muligt at vælge dansk som sprog. Det betyder også, at såfremt der skal søges efter et specifikt produkt, skal det foregå på engelsk. 

I toppen af hjemmesiden er de forskellige produkter, der forhandles på hjemmesiden inddelt i kategorier, ligesom der findes en liste over de designere, hvorfra The Outnet tilbyder produkter. 

Hjemmesiden er nem at handle på, og det er hele tiden tydeligt, hvordan man skal komme videre til næste skridt, når købet skal gennemføres. Inden man gennemfører købet, kan man vælge at få varen indpakket, hvis man skal gives i gave. 

De gennerelle handelsbetingeler og informationer omkring kundeservice findes nederst på siden. Nedenfor er en liste over de produkter og mærker, der forhandles på hjemmesiden.

 • Tøj: Kjoler, nederdele, jakker, frakker, blazere, trøjer, bluser, toppe, bukser, leggings, shorts, jumpsuits og badetøj.
 • Accessories: Smykker, bøger, punge, hatte, handsker, solbriller, tørklæder, bælter og covers til telefoner.
 • Tasker: Skuldertaske, vintage, "cross body", "totes" og "cutches".
 • Sko: Støvler, flade sko, sko med høje hæle og sandaler i sommersæsonen. 

På hjemmesidens forside er de aktuelle tilbud vises, så man ikke går glip af dem.

Find de smarteste varer hos My Wardrobe

Få adgang til en række fordele med en kundekonto

Man kan oprette en kundekonto på The Outnet, som giver adgang til en række fordele. Kontoen er gratis af oprette, og man kan registrere sig via linket "register" i topppen af hjemmesiden. Første gang man logger ind, skal man indtaste sine personlige oplysninger. Det gør det også nemmere at handle fremover, da disse informationer så vil komme frem automatisk. 

På kontoen kan man se en oversigt over de ordre, man har afgivet, og dermed finde ordrenummer, hvis dette skal bruges til returnering. Man kan også følge en igangværende ordre, så man kan holde øje med, hvor langt varen er. 

Når man har en kundekonto, sparer man altså tid, når man handler. Derudover har man mulighed for at oprette en ønskeseddel med de produkter, man godt kan lide. Ønskesedlen har man mulighed for at dele på eksempelvis Facebook, men den kan også sendes på mail. Så er man også sikker på, at de, der modtager ønskesedlen, kan finde de rigtige produkter.

Ligeledes kan man også oprette en "personal style adviser", som kan hjælpe en til at sammensætte det rigtige outfit og finde de passende accessoires. 

Når der kommer nye produkter, tilbud eller kampagner, vil man få besked omkring dette via mail. 
Bedst af alt, så optjener man bonuspoint, når man handler og har en konto. Pointene bliver samlet, hver gang man handler, og når man har et vist antal point, kan man bruge disse til at opnå rabat ved det næste køb.

Gå ikke glip af de seneste nyheder

Under feltet "about us" kan man tilmelde sig The Outnets nyhedsmail. Det er en gratis service, og man vil, når man har tilmeldt sig, modtage nyhedsmail, hver gang der sker noget nyt og spændende på hjemmesiden, og ligeledes når der kommer nyt tøj eller accessories i onlinebutikken. 
The Outnet samarbejder med en række designere, men hjemmesiden videregiver ikke oplysningerne til nogle af samarbejdspartnerne, så disse nyhedsmails vil udelukkende komme fra The Outnet, og de kan til enhver tid afmeldes igen.

Kom tættere på The Outnet

The Outnet har profiler på både Facebook, Instagram og Pinterest. Ved at følge The Outnet på et eller flere af de sociale medier, bliver man automatisk opdateret, når der kommer nye produkter. En af fordelene ved at følge The Outnet er, at der også bliver lagt videoer og billeder op af de forskellige produkter, så man kan finde inspiration til, hvordan de forskellige produkter kan sammensættes. 

De mest moderne varer hos My Wardrobe

Du kan faktisk betale som du ønsker

The Outnet accepterer flere forskellige betalingsmuligheder, når der handles på hjemmesiden. Nedenfor er en oversigt over de betalingsmuligheder, der er.

 • Betaling med kreditkort: The Outnet accepterer American Express, JCB, Maestro, Mastercard og VISA. 
 • Betaling med PayPal: Hvis man har en PayPal konto, kan man overføre fra denne konto, når man handler på theoutnet.com. De oplysninger, der skal bruges for at kunne betale via sin PayPal konto kommer frem, når man vælger PayPal som betalingsform på betalingssiden.
 • Betaling via Klarna: Man kan vælge at betale for sine varer igennem Klarna. Det kan gøres på tre måder. 1) Fakturaen bliver sendt sammen med ordren, og skal betales senest 14 dage efter, at ordren er modtaget. 2) Fakturaen bliver sendt sammen med ordren, og skal betales senest 2 måneder efter, at denne er modtaget. 3) Fakturaen bliver sendt sammen med ordren, og beløbet betales delvis over et vist antal måneder.

Hurtig levering og fri fragt

Der er gratis leverings, når der handles på theoutnet.com, hvis standard levering vælges. Man kan vælge express-levering mod betaling af 175 kroner. 

Varen bliver afsendt fra lageret i England, og bliver leveret inden for 3-7 hverdage med standardlevering. Med express-levering bliver varen leveret inden for 1-3 hverdage.

Smart med varer fra My Wardrobe

Hvis tøjet alligevel ikke kan bruges

Varer kan returneres indtil 14 dage efter, de er modtaget, såfremt de kan returneres i samme stand, som da de blev leveret. Har man en konto, kan man finde oplysninger omkring returnering på denne side. Har man ikke en konto, finder man oplysningerne under feltet "returns", hvor der findes en udførlig beskrivelse af proceduren for returnering.

Ved reklamation over en vare, er processen den samme som ved returnering. 

Kundeservice er altid behjælpelig, hvis der er spørgsmål

Det er altid muligt at kontakte The Outnets kundeservice. Personalet snakker engelsk, og al kommunikation skal derfor ske på engelsk, uanset om det er via telefon eller mail for spørgsmål.

Hvordan gør jeg så med min rabatkode?

 1. Som beskrevet kan du bruge den rabatkode, du har fundet her på Rabathelten.dk, når du handler på theoutnet.com. Når du har fundet din rabatkode, er du klar til at shoppe. 
 2. Shop på hjemmesiden, som du normalt ville gøre i en onlinebutik – de ønskede varer lægges i indkøbskurven, og du går til kassen, når du har fundet de varer, du ønsker at købe. 
 3. Når du har logget ind på din konto, eller indtastet dine personlige oplysninger, skal du indtaste din rabatkode. Rabatten bliver fratrukket med det samme, og du skal derefter gå videre til betalingssiden. 
 4. Når du har gennemført betalingen, er det blot at vente på dine varer, der snart er på vej med posten. Vi håber, at du bliver glad for dine varer fra The Outnet.

Indløs rabatkode hos My Wardrobe

Anmeldelser af The Outnet

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8