Tailor Store rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juni 2018. Opdaterede og godkendte.
30%
30% rabat på din første skjorte hos Tailorstore
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
25%
25% rabat ved køb af 2 skræddersyede skjorter hos Tailorstore
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 9181 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb af en skræddersyet skjorte hos Tailorstore
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 0 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 999 kr hos Tailorstore
Vis tilbud
Allerede anvendt 3974 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Tailor Store Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Tailor Store. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Tailor Store rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Skræddersyet tøj til kunder siden 2003

Tailor store blev etableret i Sverige i 2003 og er i dag at finde i hele Skandinavien. Firmaet har hovedsæde i Helsingborg, hvor både udviklingskontor, administration og distributionsafdelingerne også er at finde. Jan Höjman er administrerende direktør hos Tailor Store. Tailor store har stor succes og i 2006 vandt firmaet første pladsen som ”bedste e-handelsselskab i Skandinavien”.

Tailor store har visioner og missioner

Tailor store – hjemmesiden med skræddersyet tøj stræber efter at klæde verden på i skræddersyet tøj, så alle kunder får tøj, der passer lige præcist til dem. Tailor Store vil gerne have en høj placering inden for det traditionelle tøjmarked, da de skiller sig ud ved at udbyde skræddersyede løsninger til kunders påklædning.

Derudover går Tailor Store højt op i, at shopping og indkøb af deres skræddersyede tøj skal være nemt, enkelt og let at købe. De vil tilbyde topprodukter i den bedste kvalitet, og med deres online e-handelserfaring, vil de tilbyde den bedste hjemmeside, der er så overskuelig som muligt.

Design dine egne skjorter hos Tailorstore

Miljøvenlig og ansvarsfuld virksomhed

Et punkt der står højt på dagsordenen hos Tailor Store er deres tilgang til miljøet. De vil først og fremmest drive en sund virksomhed, som fungerer optimalt på det sociale- og miljømæssige område.

Derudover gør Tailor Store det klart, at de er bevidste om alle love angående miljø, minimumslønninger, arbejdsbetingelser og social sikkerhed på alle deres arbejdspladser. Dette betyder, at Tailor Store regelmæssigt kontrollerer alle deres samarbejdspartnere og leverandører for at tjekke, at alt fungerer og foregår som det lovmæssigt skal.

Det kan man få hos Tailor Store

Hos Tailor Store findes der produkter til både mænd og kvinder. Disse produkter tæller:

 • Herreskjorter
 • Dameskjorter
 • Jakker
 • Chinos
 • Herre pique
 • Dame pique
 • Undertøj
 • Frakker
 • Sweatre
 • T-shirts
 • Tilbehør

Design dit eget tøj

Ved mange af disse produkter er der mulighed for selv at designe dem. Dette kan man med skjorter, jakker, chinos, piques og undertøj.

Det er nemt og enkelt at designe sit eget tøj hos Tailor Store, og man gør det ved først at vælge, hvilket produkt, man vil designe. Herefter kommer man videre til en side, hvor man skal vælge pasform. Her kan man vælge mellem normal eller slim pasform og korte eller lange ærmer.

Derefter skal man vælge hvilket stof/materiale, produktet skal være i. Her kan man vælge forskellige kvaliteter som hør eller bomuld og derudover finde et hav af farver.

Til sidst skal man så tilvælge detaljer og finde ud af, om man vil have lommer på sin vare, hvilken slags knapning/lukning man ønsker, og hvordan bunden skal være skåret.

Derudover er der også mulighed for tilvalg. Dette er for eksempel knapper, hvilken farve tråd, broderier eller logoer.

Man kan hos Tailor Store lege og prøve sig frem med forskellige muligheder, alt i mens man til højre på siden kan se sit produkt med de forskellige tilvalg, så man ved, hvordan produktet endelig kommer til at se ud.

Alle slags skjorter i farver og mål

Indsæt dine personlige mål – opret en profil

Inden man bestiller sine varer, skal man indsætte sine mål, så Tailor Store kan skræddersy tøjet, så det passer perfekt til kunden. Man kan med fordel måle sig, derefter oprette en profil hvor man kan indtaste sine mål. De bliver så automatisk gemt, så de kan bruges igen, næste gang man køber noget hos Tailor Store.

Man kan også vælge at bestille en standard størrelse.

Derudover har Tailor Store også en nem guide, der tager kunderne igennem illustrerede instruktioner, så man let og enkelt kan måle sig selv korrekt.

Stilguide hos Tailor Store

Hos Tailor Store går de ansatte langt for kunderne. Derfor har de lavet forskellige stilguides til at hjælpe kunderne med at finde præcist det, de leder efter. I stilguiden kan man finde artikler om, hvordan man laver de bedste slipseknuder og også finde ud af, hvilken slags skjortekrave, der klæder en bedst.

Modtag nyhedsbrev og vær altid opdateret

Hos Tailor Store udbyder onlinebutikken en ekstra ydelse, der giver kunderne mulighed for ved tilmeldelse at modtage et nyhedsbrev. Dette nyhedsbrev vil blive sendt til kundernes indbakke hver uge, og i dette vil man kunne finde alle opdateringer og nyheder vedrørende Tailor Store og deres produkter, og ydermere vil man modtage nyheder, når der er udsalg eller gode tilbud.

Opdateringer på de sociale medier

Udover et nyhedsbrev har Tailor Store også profiler på samtlige sociale medie-platforme. Her kan nævnes YouTube, Twitter og Facebook. Her skal man følge med, hvis man et par gange om ugen vil se tips og tricks, nyheder og opdateringer. På onlinebutikkens YouTube-profil kan man se videoer og guides, der eksempelvis viser, hvordan man skal måle sig selv for at få de rigtige mål til en skræddersyet skjorte.

Mange muligheder for betaling

Hos Tailor Store er det yderligere nemt at betale for sit køb. Man kan nemlig betale på en masse forskellige måder. Dette kan gøres via kreditkort:

 • Visa
 • Mastercard

Derudover kan man betale med internettjenesten PayPal, eller man kan delbetale sit køb, eller først betale det en måned efter.

Skjorter og tøj hos Tailorstore

Gratis levering hos Tailor Store

Standardlevering hos Tailor Store er gratis. Hvis man ønsker en ekspreslevering koster dette 40 kroner. Leveringstiden for skræddersyet tøj er cirka 10-20 arbejdsdage, hvorimod produkter som allerede er færdige har en leveringstid på 2-5 dage.

Fortrydelsesret og perfect fit garanti

Hos Tailor Store har alle kunder 14 dages fortrydelsesret. Fortryder man sit køb, kan man sende det tilbage til onlinebutikken inden for 14 dage, hvor man så vil få sine penge tilbage. Porto-omkostningerne skal man dog selv stå for. Hvis man vil have sine penge tilbage, kræver det, at produktet eller varen er i perfekt stand og ikke brugt.

Ydermere tilbyder Tailor Store perfect fit garanti. Dette betyder, at hvis kundens skræddersyede tøj mod al forventning ikke passer, gør Tailor Stores ansatte alt for at hjælpe med at det skal passe ved at finde på en løsning.

Klar parat kundeservice

Tailor Stores ansatte er altid klar til at besvare spørgsmål, kunder måtte have. Man kan kontakte dem over e-mail og man vil modtage et svar hurtigst muligt.

Sådan her indløser du din rabatkode hos Tailor Store

 1. Du finder først hos Rabathelten en kode, der passer til dig og dit behov. Husk på at koden kan have begrænsninger.
 2. Klik på koden for at få den vist. Den vil blive vist og du skal så huske at skrive den ned eller kopiere den.
 3. Der bliver automatisk åbnet et nyt vindue med Tailor Store.
 4. Her kan du købe ind og vælge de varer, der passer dig.
 5. Når du er færdig med at købe ind, klikker du videre til indkøbskurven.
 6. Her kan du se en oversigt over dine varer. Neden under varerne findes et felt med teksten ”gavekort eller kampagnekode”. Her indsætter du din kode fra Rabathelten, og klikker så på ”ok”. Rabatten bliver så automatisk trukket fra det oprindelige beløb.
 7. Indtast din adresse og betalingsform og bekræft dit køb.

Vi håber, at du bliver glad for dine varer fra Tailor Store! 

Sådan indløser du din rabatkode hos Tailorstore

Anmeldelser af Tailor Store

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere