Superdry rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for april 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Op til 60% rabat hos Superdry
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Altid gratis levering i Danmark hos Superdry
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Hvad er Superdry egentlig? Med deres egne ord: ”Superdry er et spændende, hipt brand med fokus på kvalitetsprodukter med både vintage americana- og japanskinspireret grafik og britisk stil.”
10% rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Superdry
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Vi bliver hjemme
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

Moderne og tidløs

Der er tøjmærker, som har en særlig profil, og så er der dem, der bare er den perfekte allrounder. Superdry hører til blandt sidstnævnte. Her forbindes retroelementer fra USA med futuristiske tendenser fra Japan, og det hele serveres i en pakke, som trækker på solide engelske traditioner. Superdry er helt sin egen: moderne og tidløs på en og samme tid, og det oplagte valg til storbylivets mange facetter.

Historien bag hittet

Superdrys historie trækker sig ikke mere end knap 20 år tilbage (per november 2019). I 2003 grundlagde Ian Hibbs og Julian Dunkerton tøjmærket, som lige fra begyndelsen har haft det japanske touch som et af sine kendetegn. Inspirationen til Superdry kom nemlig efter et ophold i Tokyo, og i dag er de japanske skrifttegn stadig en del af Superdrys unikke brand. Det er dog ikke kun Japan, som sætter dagsordnen hos tøjmærket. Kigger man på sortimentet, ser man hurtigt, at der også trækkes på en amerikansk arv, og lige netop den blanding har gjort Superdry til en af modeverdenens superstjerner på – i forhold til mange andre etablerede brands – relativt kort tid. Succesen kan måles. I dag findes Superdry nemlig i hele 46 lande, og med 516 salgssteder er der nok at vælge mellem – hvis man ellers ikke hellere vil benytte sig af firmaets enkle og overskuelige webshop i stedet. 

Produkter hos Superdry

Superdry spænder bredt, og det er næppe nogen underdrivelse, når man siger, at mærket tilbyder alt, hvad man har brug for til både dagligdagen og lidt mere specielle lejligheder. Således finder man på webshoppens forside ikke kun links til almindelige kategorier som trøjer og overtøj, men også til sportstøj og skitøj. Sagen er klar: Vil man være smart på pisterne, er det Superdry, man skal vælge. Med menuen i venstre side kan man spore sig ind på det, man leder efter, eksempelvis enten dame- eller herretøj, og herefter er det muligt at forfine søgningen yderligere ved at vælge blandt eksempelvis:

 • Udendørstøj
 • Hættetrøjer
 • Tasker
 • T-shirts
 • Skitøj
 • Sko
 • Tilbehør

Er man godt bekendt med sortimentet, og vil man i stedet se, om der er kommet nye ting til, siden man sidst lagde vejen forbi Superdrys onlinebutik, er det i stedet kategorien ”NY SÆSON”, man skal tage et kig på.

Superdry har noget til enhver lejlighed.

Betalingsmuligheder hos Superdry

En onlinebutik kan have et nok så flot og spændende sortiment, men skal shoppingoplevelsen være rigtig god, skal der mere til – det skal selvfølgelig også være nemt at betale for sine varer. Hos Superdry ser man nederst på hjemmesiden en række ikoner, der nemt og hurtigt lader en vide, hvilke betalingsmuligheder, der accepteres her. De inkluderer blandt andet almindelige kreditkort som Visa, MasterCard og American Express samt Paypal. Derudover tilbyder Superdry mulighed for betaling via bankoverførsel, Giropay og Sofort (Klarna Pay Now). Det betyder, at uanset hvilken metode man foretrækker, er man (næsten) sikker på at finde den her.

Levering hos Superdry – det er gratis! 

Uanset hvor meget eller hvor lidt man bestiller i Superdrys onlinebutik, er leveringen til Danmark altid gratis. Superdry nævner dog ikke noget om, hvilke leverandører, der samarbejdes med, og derudover findes der ikke mulighed for at vælge andre leveringsmetoder, eksempelvis ekspreslevering. Når man ser sin varekurv på hjemmesiden, får man dog samtidig også en estimeret leveringsdato.

Hvis man fortryder

… Det kan det jo ske, at man gør, når man handler på nettet, hvor det ikke er muligt at prøve tøjet først. Skulle det ske med en eller flere varer fra Superdry, er det selvfølgelig muligt at returnere dem. Det kan man gøre i op til 28 dage efter modtagelse af varen, og man skal være opmærksom på, at man selv er ansvarlig for returneringen, herunder eventuelle udgifter i forbindelse med denne. Ved leveringen modtager man som kunde altid en følgeseddel, som beskriver proceduren i detaljer, og som indeholder et returmærke. Har man spørgsmål, eller ønsker man et nyt returmærke, kan man med fordel tage et kig på FAQ-delen på Superdrys hjemmeside, hvor man kan finde svar på det meste. 

Tag kontakt til Superdry

Det er nemt at komme i kontakt med Superdry, hvis man har spørgsmål omkring sin bestilling ellerproduktsortimentet, eller hvis man bare har et godt forslag, man gerne vil dele med virksomheden. På hjemmesiden finder man en side med en udførlig FAQ og en kontaktformular. På den måde er det nemt at få svar på sine spørgsmål, og hvis man mod forventning ikke skulle få det, kan man straks bagefter henvende sig til kundeserviceafdelingen. Superdry kan selvfølgelig også findes på sociale medier, og her er der både mulighed for at interagere med folkene bag tøjet og for at dele sine egne Superdry-looks, få inspiration og blive en del af virksomhedens community. Superdry findes både på Facebook, Instagramog Twitter, så uanset hvilken af ”de tre store” man foretrækker, så går man ikke forgæves. 

Sådan indløser du din rabatkode hos Superdry 

 1. Find først din rabatkode til Superdry hos Rabathelten. Vær opmærksom på, om der gælder specielle vilkår for din kode. Det for eksempelvis være, at den kun gælder til særlige produktkategorier.
 2. Klik herefter på ”Vis rabatkoden”, og gå herefter videre til onlinebutikken.
 3. Nu bliver det sjovt! Nu skal der nemlig shoppes alle de lækre varer, du har drømt om.
 4. Når du har lagt alle varerne i kurven, skal du klikke på ikonet i højre hjørne, hvor du kan se din bestilling og klikke dig videre til kassen
 5. Har du en brugerkonto hos Superdry, kan du logge ind her. Det sparer tid, fordi alle dine personlige oplysninger så allerede er gemt i systemet. Ønsker du ikke at oprette en kundekonto, kan du i stedet vælge ”Gæstekasse” til højre.
 6. Nu er du på den sidste side, hvor du både kan indtaste din rabatkode og gennemgå din bestilling en sidste gang, inden du afslutter dit køb. Er alt som det skal være, og er rabatten fratrukket? Så kan du købe!
 7. Det var det! Nu er det bare at glæde sig til, at dine lækre varer fra Superdry dukker op – god fornøjelse, og på gensyn en anden gang hos Rabathelten!

Sådan indløser du din rabatkode hos Superdry.

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere