Noella Fashion rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for marts 2019. Opdaterede og godkendte.
10%
10% rabat på hele sortimentet hos Noella Fashion
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 105 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 349 kr hos Noella Fashion
Vis tilbud
Allerede anvendt 98 gange
Vilkår og betingelser
Op til 30% rabat på tilbudsvarer hos Noella Fashion
Vis tilbud
Allerede anvendt 335 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Noella Fashion Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Noella Fashion. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Noella Fashion rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Noella Fashion – Modebutik med stil

En ny onlinebutik er født. Den hedder Noella Fashion og blev grundlagt i året 2016. I webshoppen kan man kunder de nyeste trends inden for mode og accessoires. Der er fokus på tøj til kvinder og her især kvinder, der går op i modetrends, shopping og tøj, der fremhæver ens figur. Onlinebutikken byder på et bredt varesortiment med et udvalg af blandt andet bukser, bluser, undertøj og ballerinasko. Varesortimentet er inddelt i forskellige kategorier, som hjælper kunden med at finde frem til de rigtige produkter. Noella Fashion har hovedsæde i Brønderslev i Danmark og har i 2016 også åbnet en webshop i Sverige. Hvis man vil modtage nyheder fra Noella Fashion, kan man tilmelde sig deres nyhedsbrev eller følge Noella på Instagram og Facebook.

Modetøj fra Noella Fashion

Webshoppens varesortiment

Noella Fashion er en onlinebutik med en klar struktur. Alle hovedkategorier kan findes i hovedmenuen. Desuden har webshoppen en søgefunktion øverst på siden, som gør det nemt for kunderne at finde lige præcis de varer, som de leder efter. Kategorier med nyheder og udsalgsvarer henvender sig til henholdsvis dem, der vil spare penge og så dem, der altid vil have de nyeste trends. I udsalgskategorien kan man få op til 50% rabat på Noellas tøj. Varesortimentet dækker over stort set alt, hvad kvinder med stil behøver. Der findes blandt andet disse varer:

 • Kjoler
 • Jakker & veste
 • Sko
 • Tasker & punge
 • Bikini
 • Strik
 • Trusser og bh’er
 • Shorts og nederdele
 • Toppe
 • Jumpsuits

Gavekort til Noella Fashion

Et gavekort kan være en perfekt lastminute-gave, hvis man for eksempel ikke kan nå at bestille en gave eller ikke har tid til at tage på shoppingtur. Et gavekort til Noella Fashion er til kvinder, der elsker fashion fra netop denne onlinebutik. Gavekortet findes til værdier fra 250 kr og helt op til 3.000 kr. Det lægges i varekurven lige som alle andre produkter. Det sendes til modtageren som et fysisk kort. Gavekortet skal indløses inden for et år ellers udløber dets gyldighed. Vores rabatkoder kan ikke anvendes på køb af gavekort.

Billeder fra Noella Fashion

Nem betaling

Hos Noella Fashion kan man betale sine varer på forskellige måder. Det er muligt at anvende betalingskort, PayPal eller MobilePay. Sidstnævnte er efterhånden blevet en populær betalingsmetode hos mange danskere, da det fungerer via mobilen og uden at man skal huske sine kortoplysninger. Hvis man heller vil betale med kort, så accepterer Noella Fashion følgende betalingskort:

 • Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • Maestro
 • MasterCard

Derudover er det muligt at betale med PayPal. Man kan oprette en gratis konto hos PayPal. Derefter skal man blot huske sin e-mailadresse og adgangskoden i stedet for alle kortoplysninger.

Mulighed for gratis levering

Kunder kan slippe for at betale for fragten på deres pakker fra Noella Fashion. Ved kassen skal man blot vælge levering med DAO og derefter levering til pakkeshop. Kunden vælger et afhentningssted, der passer bedst og angiver navnet på den person, som kommer til afhente pakken. Hvis man hellere vil have pakken leveret til døren, er det selvfølgelig også muligt hos Noella Fashion. Her kan man vælge mellem levering med DAO og levering med PostNord (tidligere Post Danmark). Kunden betaler selv for fragtafgiften i disse tilfælde.

14 dages fortrydelsesret

Lige som de fleste andre onlinebutikker har man som kunde hos Noella Fashion 14 dage til at returnere en vare. Hvis det er altså det, man gerne vil. Alle varer skal returneres i original emballage. Kunden må gerne prøve varen, men den må ikke tages i brug, hvis den skal kunne returneres. Hvis man ønsker at bytte en vare, fordi man kom til at bestille den forkerte størrelse eller farve, kan dette gøres på samme måde. Man returnere den uønskede vare og bestiller en ny vare i webshoppen. Kunden betaler altid selv for fragten, hvis det drejer sig om returneringer eller ombytte. Drejer det sig om en reklamation, står Noella Fashion for fragten. Kunder skal altid henvende sig til onlinebutikkens kundeservice, hvis en vare skal byttes, returneres eller reklameres.

Hurtig betjening fra kundeservice

Noella Fashion lægger vægt på en god og nem kundeservice. Derfor er det ikke overraskende, at webshoppens chat har åben fra kl. 8:00 til kl. 22:00. Her kan man stille alle spørgsmål man måtte have til en bestilling fra Noella Fashion, et bestemt produkt eller måske hvordan man anvender sit gavekort. Udover chatten kan man sende en e-mail til info@noellafashion.com eller ringe til +45 28 94 18 22. Skriftlige henvendelser besvares senest inden for et døgn. Kunder kan også benytte en kontaktformular på hjemmesiden. Hvis det drejer sig om en igangværende eller tidligere ordre, er det en stor hjælp for medarbejderne at medsende et ordrenummer.

Sådan får du din rabat hos Noella Fashion

 1. Det er nemt at spare penge på mode fra Noella Fashion. Du skal blot anvende en af vores rabatkoder, som findes længere oppe på siden.
 2. Klik på den rabatkupon, som du synes passer bedst til det du regner med at købe fra Noella Fashion.
 3. Din kode vises på skærmen. Du kan enten skrive den ned eller kopiere den musen, alt efter hvad der er nemmest for dig.
 4. Nu handler du i webshoppen, hvor du så lægger alle de varer som du ønsker at købe i din indkøbskurv.
 5. Klik på den lyserøde indkøbspose øverst til højere på siden, når du er klar til at betale.
 6. Under oversigten over dine varer, kan du se en lille firkant, hvor du skal sætte hak, hvis du har en rabatkode. Rabatkodefeltet åbner sig og du kan indtaste din kode fra vores side.
 7. Husk også at aktivere koden. Rabatten trækkes med det samme fra det samlede beløb.
 8. Fortsæt din bestilling ved at klikke på den blå knap. Du skal nu udfylde dine betalingsoplysninger og angive en leveringsadresse. Hvis du har handlet hos Noella Fashion før, kan du også logge ind på din profil.
 9. Du afslutter din ordre ved at acceptere handelsbetingelserne og betale dine varer med din foretrukne betalingsmetode.

Vi hos Rabathelten.dk håber, at du bliver glad for dine varer fra Noella Fashion!

Rabatkodefelt hos Noella Fashion

Anmeldelser af Noella Fashion

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere