Eyerim rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2019. Opdaterede og godkendte.
20 kr
20 kr rabat ved køb over 699 kr hos Eyerim
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 9 gange
Vilkår og betingelser
15%
Op til 15% rabat på hele sortimentet hos Eyerim
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 28 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering på alle bestillinger hos Eyerim
Vis tilbud
Allerede anvendt 2939 gange
Vilkår og betingelser
Op til 40% rabat på udsalgsvarer hos Eyerim
Vis tilbud
Allerede anvendt 13009 gange
Vilkår og betingelser
25 kr rabat ved tilmelding til nyhedsbrevet hos Eyerim
Vis tilbud
Allerede anvendt 58 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Eyerim Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Eyerim. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Eyerim rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Eyerim – Briller og solbriller på nettet

Webshoppen henvender sig til alle, der er på jagt efter et par nye briller eller solbriller til en fornuftig pris. Eyerim er også til dem, der elsker at handle online og få deres varer leveret til døren i stedet for at stå i kø. Især i de kolde måneder er det desuden skibriller fra Eyerim som er efterspurgte hos onlinebutikkens danske kunder. Eyerims varesortiment kan tilgås på forskellige måder. På hjemmesidens forsiden er det muligt at vælge mellem solbriller, briller og skibriller, hvorefter man får vist alle modeller i den pågældende kategori. Samtidig kan man også vælge en bestemt brilleform, hvis man har en yndlingsform i tankerne. Ray Bans Aviator briller er for eksempel særligt populære hos Eyerim. Andre mærker som for eksempel Burberry, Tommy Hilfiger eller Prada sælger dog lige så godt og findes i et bredt udvalg af former og farver.

Solbriller købt hos Eyerim

En slovakisk virksomhed erobrer det europæiske marked

Eyerim.dk drives af et slovakisk firma af samme navn. Virksomheden opererer aktuelt i 9 europæiske lande: Danmark, Sverige, Finland, Norge, Spanien, Portugal, Polen, Tjekkiet og Slovakiet, firmaets hjemland. Virksomheden har hovedsæde i Bratislava, Slovakiets hovedstad som ligger ved den østrigske grænse. Webshoppen findes på de lokale sprog samt en engelsksproget variant. Virksomheden vokser løbende og kan forventes at udvide sit virkeområde til endnu flere markeder.

Solbriller og briller til kvinder, mænd og børn

Hos Eyerim findes et bredt udvalg af briller, solbriller og skibriller af populære mærker. De mest populære produkter findes altid samlet i bunden af hjemmesiden. Varesortimentet er inddelt i fem kategorier: Solbriller, briller, skigoggles, mærker og tilbud.

De første tre kategorier rummer alle produkter inden for den pågældende type briller. Solbriller og briller er yderligere inddelt i modeller til dame, herre og børn. Med over 5.000 solbrillemodeller, næsten 4.000 forskellige slags briller og over 150 skibriller har Eyerim et stort varesortiment, der henvender sig til de fleste kundegrupper. Et bredt udvalg af mærker gør desuden at kunder har mulighed for at finde de perfekte briller. Der sælges både mærker i den dyre ende og mærker som alle har råd til. Brands som findes hos Eyerim er for eksempel:

 • Boss Orange
 • Bvlgari
 • Emporio Armani
 • Maui Jim
 • Oakley
 • Ray-Ban
 • Tiffany & Co.
 • Pierre Cardin
 • Michael Kors
 • Polaroid Sport

Når kunden har fundet en interessant vare, kan hun eller han læse mere om produktet ved at klikke på det. Der findes billeder af selve varen fra forskellige vinkler, så kunden kan se brillerne fra alle sider. Desuden ligger der en detaljeret beskrivelse af hvert enkelt produkt med information om størrelse, materiale og historiske fortællinger, hvis det drejer sig om populære briller eller solbriller som er kendte fra filmstjerne eller andre kendte personer.

Designerbriller fra Eyerim.dk

Rabat via nyhedsbrev

Når man tilmelder sig nyhedsbrevet hos Eyerim, får man tilsendt en personlig rabatkode. Denne kupon kan man så anvende på sit første køb hos Eyerim. Det er en måde for kunderne at afprøve webshoppen og dens produkter. For onlinebutikken er det en måde at vinde flere kunder på. Det er en win-win for alle. Eyerim har et tæt samarbejde med en del kendte bloggere i Danmark og i andre lande. Derfor kan det forekomme, at man ser billeder af briller fra Eyerim på sin daglige tur gennem bloggerjunglen.

Eyerims solbriller er populære hos bloggere

Betaling med bitcoin

Der er ikke mange butikker online, hvor man kan betale med bitcoin. Men dem der accepterer denne alternative betalingsmetode reklamere tit med det på forsiden. Udover bitcoin tilbyder Eyerim også mere almindelige betalingsmuligheder, herunder PayPal og de fleste kreditkort. Det er muligt at betale med Visa, MasterCard eller AmericanExpress. Alle kortoplysninger sendes via en sikker forbindelse, der beskytter kundens data.

Gratis levering til Danmark

Eyerim sender pakker med GLS. Uanset købsbeløbet eller pakkens vægt betaler Eyerim for fragten. Når ens ordre er gået igennem, modtager man kort tid efter en bekræftelsesmail. I denne mail finder man blandt andet et såkaldt trackingnummer, som man kan bruge til at spore sin pakke. Det er dermed nemt at holde øje med leveringsprocessen. De fleste pakker når frem til kunden inden for 7 dage. Leveringstiden beregnes dog altid individuelt for hver bestilling og fremgår under bestillingsprocessen.

Bytte, retur og reklamation

Hos Eyerim har kunden 30-dages retur- eller fortrydelsesret. Det vil sige, at man inden for disse 30 dage kan vælge at sende sin ordre retur til Eyerim uden at skulle angive en grund for det. Man skal altid kontakte kundeservice ved retursager. Varerne må selvfølgelig ikke være beskadiget eller brugt. Hvis man vil bytte produktet til en anden vare, så kan man bare bestille en ny, når man har sendt den første retur. Ved retur skal kunden selv betale for fragten. Hvis man til gengæld ønsker at bytte til et andet par solbriller eller briller, så sender Eyerim gratis det nye par. Såfremt byttepakken er ankommet hos Eyerim.

Har du brug for hjælp?

Ifølge Eyerim selv er det nemt at handle i webshoppen. Når man nu alligevel skulle have et spørgsmål eller brug for hjælp til ens ordre, så kan man gå ind på hjemmesiden under menupunktet ”Kundeservice” og finde al information man har brug for. Der findes en FAQ, hvor de hyppigste spørgsmål fra kunder er besvaret. Desuden kan man her finde en e-mailadresse (kontakt@eyerim.dk) og en kontaktformular, som man kan benytte ved alle henvendelser. Onlinebutikken har ikke opgivet et telefonnummer, som man kan ringe på.

Sådan indløser du din rabatkode på eyerim.dk

 1. Vælg en rabatkode her fra siden. Læs betingelserne grundigt igennem, da nogle rabatkoder kan være begrænset til nye kunder eller visse mærker kan være undtagen en bestem rabataktion.
 2. Klik på rabatkoden for at kunne se den. Den vises i et pop-up på skærmen.
 3. Kopier koden. Du skal først bruge den igen ved check-out i webshoppen.
 4. Gå til Eyerims hjemmeside. Den er allerede åben i et nyt faneblad.
 5. Begynd nu at handle i webbutikken. Tag dig god tid og benyt dig af de informationer om brillerne, som Eyerim stiller til rådighed.
 6. Når du har fundet de produkter som du gerne vil købe, klik på ”tilføj til kurv”.
 7. Gå nu til din varekurv. Justér eventuelt antallet af produkter i din indkøbsvogn.
 8. Din rabatkode (som du kopierede fra vores side) skal indsættes i rabatkode-feltet.
 9. Klik på ”anvend kupon”. Rabatten trækkes automatisk fra købesummen.
 10. Afslut købsprocessen ved at gå til kassen.
 11. Via en sikker forbindelse skal du nu angive alle dine oplysninger, som Eyerim skal bruge til at kunne gennemføre din ordre. I denne forbindelse kan du også oprette en kundekonto, så bliver det nemmere at handle hos Eyerim næste gang.
 12. Gennemgå din bestilling og afslut dit køb.

Dine varer bliver nu pakket så hurtigt som muligt og dine varer kan forventes hjemme inden for den angivne leveringstid. God fornøjelse!

Indløs rabatkoden hos Eyerim

Anmeldelser af Eyerim

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere