Tirendo rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for januar 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering på alle bestillinger hos Tirendo
Vis tilbud
Allerede anvendt 4145 gange
Vilkår og betingelser
Dæk og autodele af høj kvalitet hos Tirendo
Vis tilbud
Allerede anvendt 16 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Tirendo Hvorfor?
Vi er overbevist om, at vi har de bedste rabatkoder til Tirendo. Hvis du vil, kig endelig også på vores konkurrenters sider.

Gå aldrig glip af en Tirendo rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Tirendo – Eksperter inden for salg af dæk

Tirendo er en webshop med tysk oprindelse, der sælger dæk på nettet. I Tyskland blev Tirendo kendt inden for kort tid, fordi den tyske formel 1-racer Sebastian Vettel er firmaets ansigt i tyske reklamer. Onlinebutikken sælger bildæk, motorcykeldæk, dæk til varevogn, offroaddæk samt 4x4-dæk. Alle dæk findes til årets forskellige sæsoner og til de fleste biler og motorcykler. Mærker som sælges hos Tirendo er blandt andet Goodyear, Sonar og Hankook. Når man kommer ind på hjemmesiden, er det første man kan gøre at indtaste information om dækkene man skal bruge. Tirendo finder så dæk, der passer til ens køretøj. Man kan vælge enten at få tilsendt dækkene til ens privatadresse eller at få monteret sine dæk hos en af Tirendos monteringspartnere.

Bildæk fra Tirendo

Tirendo Holding har hovedsæde i Berlin

Tirendo er en international virksomhed, der driver sine aktiviteter fra kontorlokalerne i Berlin. Nærmere sagt ligger Tirendos kontor i den hippe bydel Prenzlauer Berg. Virksomheden blev grundlagt i september 2011 af Felix Vögtle og Erik Heinelt. Den tyske webshop åbnede godt et halvt år senere i marts 2012. Den danske webshop åbnede kort tid efter. Kun to år senere blev det unge startup-firma opkøbt af et andet tysk firma, Delticom AG. Delticom AG ejer blandt andet Reifendirekt i Tyskland, Østrig og Schweiz, Gommadiretto i Italien og Mytyres i Storbritannien. Tirendo åbnede hurtigt op for andre europæiske markeder, herunder Danmark, Østrig, Holland, Irland, Sverige, Norge og Frankrig. Tirendo er officiel forhandler af Continental bildæk.

Dæk til forskellige køretøjer hos Tirendo

Tirendos webshop har et moderne layout og er overordnet set inddelt i forskellige sektioner. Hovedmenuen på hjemmesidens forside fører til de vigtigste undersider. Der er således et direkte link til varesortimentet inden for bildæk og motorcykeldæk, tips og hjælp samt oversigten over monteringspartnere og et link til varekurven på forsiden. Varesortimentet ho Tirendo rummer dæk til:

 • Bil
 • 4x4
 • Varevogn
 • Motorcykel
 • Offroad

Hos Tirendo kan man købe bildæk til de fleste biler

Bildæk findes i forskellige størrelser og til forskellige hastigheder. Desuden kan man købe bildæk som helårsdæk, vinterdæk og sommerdæk. Den nemmeste vej frem til de rigtige dæk er søge- og filterfunktionen på Tirendos forside. Her kan man blandt andet filtrere varesortimentet efter dækstørrelse (bredde, højde, tommer), køretøj, sæson, hastighedsindeks eller dækmærke. Ikke alle filtre er tilgængelige for alle typer dæk. Motorcykeldæk findes for eksempel ikke til vintersæsonen. Når man er kommet ind på den første side med resultater, kan man tilpasse søgeresultatet endnu mere. Filterfunktionen i højere side justeres automatisk alt efter hvilken type køretøj man vælger til at starte med. Der er også visse mærker, som har specialiseret sig i at producere dæk til en bestemt slags køretøj. Continental er for eksempel især kendt for sine bildæk, mens Metzeler har fokus på motorcykeldæk. Andre mærker som man kan købe hos Tirendo er for eksempel:

 • Pirelli
 • Bridgestone
 • Goodyear
 • Kumho
 • Star Performer
 • Toyo
 • Nankang
 • Goodride
 • Maxxis
 • Nokian

Hver dæk har sin egen produktside. På produktsiden finder kunden information som dækstørrelse, lastindeks, leveringstid, hvilke køretøjer dækkene passer til og EU-dækmærket. Desuden ligger der billeder af alle dæk. Hvis dækket bliver solgt uden fælge, står det i beskrivelsen under billedet.

Tirendo er på Facebook

Det er svært at komme uden om de sociale medier. Tirendo er repræsenteret på Google´og Facebook, men har et klart fokus på Facebook. En til to gange om ugen opdaterer Tirendo sine følgere med alt der rører sig omkring bildæk, biler og i Tyskland især formel-1. Sebastian Vettel er nemlig også med i nogle af Tirendos kampagner på den tyske Facebook-side. Den danske Facebook-side har færre følgere end siden i firmaets hjemland.

Sebastian Vettel laver reklame for Tirendo

Betalingsmetoder hos Tirendo

Tirendo accepterer betalingskort som Visa, MasterCard og Dankort. Kreditkortoplysningerne bliver sendt via en sikker forbindelse. Kundens data er dermed sikret mod kortsvindel. Når man vælger betaling med kreditkort, skal man indtaste kortets oplysninger med det samme. Vælger man til gengæld PayPal som betalingsmetode, bliver man viderestillet til PayPals side efter at have gennemført ordren hos Tirendo. I begge tilfælde får man vist en ordreoversigt inden man bekræfter sit køb.

Gratis levering til danske adresser og monteringspartnere

Bestillinger fra Tirendo leveres med DPD eller GLS. Kunden betaler aldrig for fragt på ordrer gennemført hos Tirendo. Dette gælder uanset om dækkene bliver leveret til kundens privatadresse eller om de leveres til en monteringspartner. Bestillinger fra Tirendo bliver kun leveret, hvis modtageren er personligt til stede. Efter tre leveringsforsøg bliver dækkene sendt retur til Tirendo. Leveringstiden ligger på mellem 2 og 5 hverdage.

Kontakt kundeservice ved retur og andre spørgsmål

Hos Tirendo har man 30 dages fortrydelsesret som gælder fra den dag man har modtaget sine varer. Ønsker man at sende en vare retur eller har et spørgsmål ved reklamationssager, skal man henvende sig til kundeservice. Det nemmeste er at sende en e-mail til service@tirendo.dk. Tirendo bestræber sig på at besvare alle henvendelser inden for et døgn på hverdage. Desuden har man mulighed for at ringe på +45 89884201 mandag til lørdag fra kl. 7:00 til kl. 22:00. Da det er et dansk nummer, må man gå ud fra at få fat i en dansktalende servicemedarbejder selvom virksomheden har fysisk adresse i Berlin. Svar på ofte stillede spørgsmål findes også på Tirendos hjemmeside under Hjælp.

Det er nemt at indløse en rabatkode hos Tirendo

 1. Først skal du vælge en rabatkode der passer til dit køb. Det kan for eksempel være, at man skal købe for en vis summe eller at rabatten kun gælder på udvalgte mærker. Det er derfor vigtig, at du læser rabatkodens betingelser grundigt igennem.
 2. Dernæst klikker på koden og kopier den. Du skal bruge rabatkoden igen, når du har lagt dine varer i varekurven hos Tirendo.
 3. Nu skal du gå til Tirendos hjemmeside og find dine dæk.
 4. Brug filterfunktionen for at finde de dæk, der passer til din bil eller motorcykel.
 5. Læg alle produkter som du vil købe i din digitale varekurv.
 6. Når du er færdig med at handle, skal du gå til kassen.
 7. Indtast din rabatkode i det tomme felt under oversigten over din indkøbskurv.
 8. Klik på indløs.
 9. Gå videre til kassen. Du skal nu angive din adresse og vælge et leveringssted. Det kan være hjemme hos dig eller hos en monteringspartner.
 10. Vælg en betalingsmetode og bekræft dit køb.

Dine dæk bliver nu sendt til din ønskede adresse. Vi ønsker god fornøjelse og husk at køre forsigtigt!

Anmeldelser af Tirendo

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere