En krone sparet er en krone tjent: Når du sparer penge med en rabatkode, kan det være, at vi modtager en provision.

NBA League Pass rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for april 2024.

Rabatkoder & tilbud tjekket og verificeret.
Vores anbefaling Altid 7 dages gratis prøveperiode hos NBA League Pass
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 4 gange
 • Sidste ændring foretaget den 19/11/2021 klokken 07.12 af Asger.
Refundering indenfor 30 dage hos NBA League Pass
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Slutter snart
 • Allerede anvendt 2 gange
 • Sidste ændring foretaget den 19/11/2021 klokken 07.12 af Asger.
Vild med basketball OG med at spare penge?

I så fald kan du med fordel overveje et årsabonnement i stedet for at betale per måned. Hvis du vælger League Pass-pakken, kan du faktisk spare omkring 1750 kroner her! Skrevet af Asger den 21. jan. 2020.

2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned. 2.200.000+ brugere sparer penge hos os hver måned.
Udløbne rabatkoder50 %
50% rabat hos NBA League Pass
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Anvendt én gang
50 %
50% rabat hos NBA League Pass
 • Ny kunde: Ja
 • Eksisterende kunde: Ja
 • Mindstebeløb: 0 kr
 • Anvendt én gang
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding
Rabathelten.dk Newsletter
Aktuelle NBA League Pass-tilbud og -rabatkoder
Tilgængelige rabatkoder 0
Tilgængelige tilbud 2
Maksimal rabat --
Rabatkoder kun for nye kunder 0
Rabatkoder for nye og eksisterende kunder 0
Sidst opdateret:
Værd at vide om NBA League Pass

Er du basketball-fan, så er NBA League Pass det helt rigtige for dig – her finder du nemlig alle kampene samlet på et sted!

Med en rabatkode fra Rabathelten kan du spare penge, når du skal se basketball i verdensklasse. God fornøjelse!

Skrevet af Asger den 20. jan. 2020. Opdateret af Asger am 31. jul. 2020.

NBA League Pass – betal kun for det, du vil se

NBA League Pass er det oplagte valg for alle fans af professionel amerikansk basketball, uanset om man dyrker det med liv og sjæl, eller om man bare nyder en kamp i ny og næ. Her er der fleksible løsninger for enhver, så man både kan spare penge ved at ”købe stort ind”, og sådan, at man kun betaler for de kampe, man faktisk ser. Det er ganske enkelt sport, der både er skræddersyet til ens interesser, engagement og pengepung.

Sport i verdensklasse

NBA er stedet, hvor atleter i verdensklasse folder sig ud og skaber magi, sportshistorie og underholdning, som man næppe finder det andre steder. For nogen tilskuere er det en lejlighedsvis adspredelse, for andre er det en livsstil, der sætter et stærkt præg på dagligdagen, men uanset hvordan og hvor meget man dyrker NBA, så er der plads til alle, og det har der været lige siden slutningen af 1940’erne, hvor fusionen af to amerikanske basketball-ligaer skabt det i dag ikoniske brand. Siden 1953 har kampene ikke kun været forbeholdt de tilskuere, der var fysisk til stede – her gik NBA nemlig ”i luften” på amerikansk fjernsyn – og i dag har man i takt med den teknologiske udvikling valgt en alsidig streamingløsning, så fans over hele verden kan få glæde af kampene uanset hvor de er, og hvordan de foretrækker at se dem.

Alsidige løsninger

NBA League Pass giver adgang til lige præcis det, man ønsker – hverken mere eller mindre. På hjemmesiden kan man vælge mellem to forskellige typer abonnementer, nemlig et månedligt eller et årligt. Her kan man sikkert godt gætte sig til, at der er penge at spare, hvis man med det samme binder sig for et helt år. Hvis man vælger den populære ”League Pass”-løsning, betaler man 100 euro for et år (cirka 750 kroner), hvor det samme produkt per måned ender med at koste 300 euro (knap 2250 kroner). Her kan man således spare omkring 1750 kroner ved at vælge et årsabonnement

Når man har valgt, om man ønsker at binde sig per måned eller for et helt år, kan man derefter vælge mellem tre forskellige ”pakker”:

 • Team Choice – hvor man kan se alle kampene for et enkelt hold
 • League Pass – hvor man kan se samtlige kampe 
 • 3-Game Choice – hvor man kan se tre kampe om måneden efter eget valg

Alle tre pakker har en syv dages gratis prøveperiode, og i pakke-feltet kan man desuden også se yderligere oplysninger om, hvad man får (eksempelvis 82 kampe per sæson for ”Team Choice” og 1230 kampe for ”League Pass”).

Man bør altid tage et kig på siden, der beskriver minimumskrav til både hard- og software, for at man kan se kampene.

NBA-basketball-kamp.

Følg med på de sociale medier

Hos NBA er der selvfølgelig også mulighed for at følge med på andre måder, for eksempel gennem de sociale medier. Basketball-ligaen findes både på Facebook, Instagram og Twitter. Vil man gerne holde sig opdateret omkring nyheder, kampagner, konkurrencer og tilbud, er det her, man skal kigge. 

Sådan betaler man for kampene

Hos NBA League Pass er det muligt at betale med almindelige kreditkort som American Express, Mastercard og Visa. Derudover er der også mulighed for at betale med en PayPal-, iTunes-, GooglePlay- og Amazon-konto samt bankoverførsel

”Levering” og returneringsmuligheder

”Levering” er en smal sag med NBA League Pass, da man ikke modtager noget fysisk produkt. Man bør dog være opmærksom på, at man har det nødvendige hard- og software til at streame kampene. 

Ønsker man at annullere sit abonnement, skal man være opmærksom på, at man kun kan få betalingen refunderet, såfremt annulleringen sker senest 30 dage efter tilmeldingen. Det samme gælder, hvis man ikke har fravalgt automatisk fornyelse. I så fald fornyes abonnementet automatisk hver måned eller år (afhængigt af hvilken løsning, man har valgt), og her kan man ligeledes få pengene refunderet senest 30 dage efter betalingen

Har man købt sit abonnement via en iOS- eller Android-enhed, kan man selv opsige det, men er det købt via PC, skal opsigelsen ske gennem henvendelse til kundeservice

Spørgsmål? Sådan får man svar

Har man spørgsmål omkring NBA League Pass, kan man med fordel tage et kig på hjemmesidens FAQ. Den dækker det meste i forhold til både abonnement og tekniske krav. Skulle man ikke have held til at finde svar på sit spørgsmål i her, eller er svaret ikke tilfredsstillende, kan man i stedet vælge at henvende sig via den kontaktformular, der også findes på siden. Sidst men ikke mindst kan man også skrive til e-mailadressen FanRelations@nba.com eller kontakte den britiske kundeservice (for europæiske kunder) på telefon (0044) 20 7420 8900.

Sådan indløser du din rabatkode hos NBA

 1. Start med at finde en rabatkode til NBA League Pass her hos Rabathelten. Husk at læse betingelserne for koden, inden du fortsætter videre til hjemmesiden.
 2. Kopier koden, og gå herefter til NBA League Pass’ hjemmeside.
 3. Har skal du vælge dit abonnement. Per måned, eller år? 
 4. Når du har valgt, skal du klikke på ”Start Free Trial”. På den måde kommer du videre til betalingssiden.
 5. Nu skal du enten oprette en ny konto eller logge ind med din eksisterende kundekonto. Her kan du desuden også vælge at logge ind via Facebook.
 6. Nu kan du se, hvad du har købt. Du får syv dages gratis prøveperiode, og derefter vises prisen. På denne side skal du både indtaste dit kreditkortnummer og din rabatkode (se billedet).
 7. Det var det hele! Så er dit køb gennemført, og du er klar til at se alle de NBA-kampe, du vil. God fornøjelse med dit køb – og på gensyn hos Rabathelten!

Sådan indløser du din rabatkode hos NBA League Pass.

Ofte stillede spørgsmål om NBA League Pass

Netop nu kan du spare penge med følgende NBA League Pass rabatkoder og tilbud:

I øjeblikket findes der 0 Rabatkoder & 2 Tilbud fra watch.nba.com, som du kan benytte og spare penge med i april. Alle rabatkoder og tilbud er testet og verificeret af vores medarbejdere.

Kundeservice hos NBA League Pass kan kontaktes via telefon på (0044) 20 7420 8900 og via e-mail FanRelations@nba.com.

Adressen til NBA League Pass er følgende:
Endeavor House
189 Shaftesbury Avenue, 6th Floor
London, United Kingdom WC2H 8JR

Hos NBA League Pass kan du nemt og enkelt betale med PayPal, American Express, MasterCard, MasterCard Debit, VISA, VISA Dankort og VISA Debit.

Ja, du finder NBA League Pass på Facebook, Instagram, Twitter og Wikipedia.
Hvad synes du om vores tilbud?