NBA League Pass rabatkoder og tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for juni 2020. Opdaterede og godkendte.

fra en bedømmelse
Altid 7 dages gratis prøveperiode hos NBA League Pass
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Refundering indenfor 30 dage hos NBA League Pass
 • Ny kunde:
 • Eksisterende kunde:
 • Mindstebeløb: 0 kr
Asger
Vild med basketball OG med at spare penge? I så fald kan du med fordel overveje et årsabonnement i stedet for at betale per måned. Hvis du vælger League Pass-pakken, kan du faktisk spare omkring 1750 kroner her! Skrevet af Asger den 21/01/2020.
Spørgsmål, kommentarer, kritik? Skriv til Asger.
Ugens shop
Tilmeld dig vores Rabathelten.dk-nyhedsbrev og modtag de bedste rabatkoder direkte i din indbakke!
 • Vi giver aldrig dine data til andre
 • Du kan afmelde dig til enhver tid
 • Det er gratis og der er ingen binding

NBA League Pass – betal kun for det, du vil se

NBA League Pass er det oplagte valg for alle fans af professionel amerikansk basketball, uanset om man dyrker det med liv og sjæl, eller om man bare nyder en kamp i ny og næ. Her er der fleksible løsninger for enhver, så man både kan spare penge ved at ”købe stort ind”, og sådan, at man kun betaler for de kampe, man faktisk ser. Det er ganske enkelt sport, der både er skræddersyet til ens interesser, engagement og pengepung.

Verdens bedste – i hele verden

NBA er den bedste basketball-liga i verden. Det er stedet, hvor atleter i verdensklasse folder sig ud og skaber magi, sportshistorie og underholdning, som man næppe finder det andre steder. For nogen tilskuere er det en lejlighedsvis adspredelse, for andre er det en livsstil, der sætter et stærkt præg på dagligdagen, men uanset hvordan og hvor meget man dyrker NBA, så er der plads til alle, og det har der været lige siden slutningen af 1940’erne, hvor fusionen af to amerikanske basketball-ligaer skabt det i dag ikoniske brand. Siden 1953 har kampene ikke kun været forbeholdt de tilskuere, der var fysisk til stede – her gik NBA nemlig ”i luften” på amerikansk fjernsyn – og i dag har man i takt med den teknologiske udvikling valgt en alsidig streamingløsning, så fans over hele verden kan få glæde af kampene uanset hvor de er, og hvordan de foretrækker at se dem. 

Med 1230 kampe per sæson er der altid masser af underholdning med NBA League Pass.

Alsidige løsninger

Med NBA League Pass får man adgang til lige præcis det, man ønsker – hverken mere eller mindre. I onlinebutikken kan man vælge mellem to forskellige typer abonnementer, nemlig et månedligt eller et årligt. Her kan man sikkert godt gætte sig til, at der er penge at spare, hvis man med det samme binder sig for et helt år. Hvis man vælger den populære ”League Pass”-løsning, betaler man 100 euro for et år (cirka 750 kroner), hvor det samme produkt per måned ender med at koste 300 euro (knap 2250 kroner). Her kan man således spare omkring 1750 kroner ved at vælge et årsabonnement

Når man har valgt, om man ønsker at binde sig per måned eller for et helt år, kan man derefter vælge mellem tre forskellige ”pakker”:

 • Team Choice – hvor man kan se alle kampene for et enkelt hold
 • League Pass – hvor man kan se samtlige kampe 
 • 3-Game Choice – hvor man kan se tre kampe om måneden efter eget valg

Alle tre pakker har en syv dages gratis prøveperiode, og i pakke-feltet kan man desuden også se yderligere oplysninger om, hvad man får (eksempelvis 82 kampe per sæson for ”Team Choice” og 1230 kampe for ”League Pass”).

Scroller man længere ned på samme side, finder man en overskuelig FAQ, hvor man kan få svar på den mest almindelige spørgsmål omkring for eksempelvis betaling og eksklusivt indhold for ”League Pass”-pakken.

Sidst men ikke mindst bør man også tage et kig på siden, der beskriver minimumskrav til både hard- og software for at man kan se kampene.

... det er der vist ingen fare for med et NBA League Pass.

Følg med på de sociale medier

Kan man ikke få nok af NBA selv med et et League Pass eller en anden pakke, er der selvfølgelig også mulighed for at følge med på andre måder, for eksempel gennem de sociale medier. NBA finder man både på Facebook, Instagramog Twitter. Her kan man læse nyheder, se de bedste klip og holde sig opdateret omkring kampagner, konkurrencer og tilbud

Sådan betaler man

Hos NBA League Pass kan man betale med gængse kreditkort som American Express, Mastercard og Visa. Derudover er der også mulighed for at betale med en PayPal-, iTunes-, Google Play- og Amazon-konto samt bankoverførsel

”Levering” og returneringsmuligheder

”Levering” er en smal sag med NBA League Pass, da man ikke modtager noget fysisk produkt. Man bør dog være opmærksom på, at man har det nødvendige hard- og software til at streame kampene. Det kan man gøre ved at kigge på siden med systemkrav her

Ønsker man at annullere sit abonnement, skal man være opmærksom på, at man kun kan få betalingen refunderet, såfremt annulleringen sker senest 30 dage efter tilmeldingen. Det samme gælder, hvis man ikke har fravalgt automatisk fornyelse. I så fald fornyes abonnementet automatisk hver måned eller år (afhængigt af hvilken løsning, man har valgt), og her kan man ligeledes få pengene refunderet senest 30 dage efter betalingen

Har man købt sit abonnement via en iOS- eller Android-enhed, kan man selv opsige det, men er det købt via PC, skal opsigelsen ske gennem henvendelse til kundeservice

Spørgsmål? Sådan får man svar

Det er som regel ikke et problem at finde svar på sine spørgsmål omkring NBA League Pass. Hjemmesiden har en FAQ, hvor man kommer omkring det meste i forhold til både abonnement og tekniske krav. Finder man ikke sit spørgsmål i FAQ’en, eller er svaret ikke tilfredsstillende, kan man også finde en kontaktformular på siden, hvor man kan kontakte kundeservice. Endelig er der også mulighed for at skrive til e-mailadressen FanRelations@nba.com eller kontakte den britiske kundeservice (for europæiske kunder) på telefon (0044) 20 7420 8900.

Sådan indløser du din rabatkode hos NBA

 1. Begynd med at finde din rabatkode til NBA League Pass her hos Rabathelten. Husk, at der kan være særlige vilkår i forhold til produkter eller udløbsdato.
 2. Kopier koden, og gå videre til NBA League Pass’ hjemmeside.
 3. Nu skal du vælge, om du vil abonnere per måned eller per år – og på hvor mange kampe.
 4. Har du valgt? Godt, så klik på ”Start Free Trial” for at komme videre til betalingssiden.
 5. Nu skal du oprette en konto eller logge ind med en eksisterende konto. Du kan også vælge at logge ind via Facebook her.
 6. Her ser du dit køb: Syv dages gratis prøveperiode, og herefter prisen. Udover dit kreditkortnummer, er det også her, at du skal indtaste din rabatkode.
 7. Afslut dit køb – sådan! Så er der masser af gode NBA-kampe i vente til dig. God fornøjelse – og på gensyn hos Rabathelten!

Sådan indløser du din rabatkode hos NBA League Pass.

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere