Fitnessbutikken.dk rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for maj 2019. Opdaterede og godkendte.
Fri levering ved køb over 500 kr hos Fitnessbutikken.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 2 gange
Vilkår og betingelser
Op til 20% rabat på udsalgsvarer hos Fitnessbutikken.dk
Vis tilbud
Allerede anvendt 12 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra Fitnessbutikken.dk Hvorfor?

Gå aldrig glip af en Fitnessbutikken.dk rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

Sportsentusiaster siden 1992

Den danske butik Fitnessbutikken startede som en almindelige fysisk butik i København i 1992. Sidenhen åbnede folkene bag Fitnessbutikken endnu en fysisk butik i Aarhus og på baggrund af deres store succes besluttede de sig for at åbne en onlinebutik for at give adgang til endnu flere kunder, uanset geografisk placering. I dag forhandler onlinebutikken tusindvis af træningsprodukter og mange af de anerkendte og velkendte mærker inden for sportsbranchen. Fitnessbutikken tilhører koncernen Fitness & Healthcare Group, som har over 55 ansatte. Koncernen består af flere andre onlinebutikker og programmer såsom MedicSport, LivingSport og ProTerapi. MedicSport sælger fitnessudstyr, ProTerapi forhandler udstyr inden for fysioterapi og genoptræning og LivingSport har et stort udbud af fitnessapparater til hjemmetræning. Fitnessbutikken har opnået stor succes, da de prioriterer god service, hurtig levering og et bredt udvalg af træningsprodukter af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

De primære kunder er privatkunder, der ønsker fitnessudstyr til hjemmetræning. Dog har onlinebutikken udvidet deres varesortiment, så de også kan levere træningsudstyr til virksomheder, mindre træningscentre, foreninger og lignende. Hos onlinebutikken kan man finde fitnessudstyr til styrketræning, kredsløbstræning, genoptræning, funktioneltræning, Power Pilates, yoga og Pilates. Desuden er det muligt at finde et bredt udvalg af puls-, fitness- og GPS-ure, kosttilskud og allerede nedsatte varer inden for flere af de ovennævnte kategorier. I denne kategori kan man også finde demomodeller og brugte træningsmaskiner. Alle brugte maskiner og udstyr, der forhandles hos netbutikken er klargjorte og testede af fitnessbutikken.dk’s teknikere. Dermed kan man være sikker på kvaliteten og brugervenligheden, selvom de er brugte.

billede

Af de mest kendte brands, der forhandles hos fitnessbutikken.dk kan der nævnes Reebok Fitness, som er verdens største fitnessmærke. Desuden forhandles der brands som Adidas Fitness, Titan Fitness, Titan Box Fitness, Power Plate, Polar, Cybex, MDUSA, Pendlay, SportsArt, TECA, Tunturi, Ziva og Eurosport m.fl.

Træningsudstyr til både dem, der elsker styrketræning eller pilates

Uanset om man er glad for at styrketræne for at få større og stærkere muskler eller om man er mere til wellness, balance, indre ro og sundhed, og dyrker yoga eller pilates kan man finde det rette udstyr hos fitnessbutikken.dk. Hjemmesiden er struktureret praktisk og brugervenligt, hvilket gør det let at navigere i udbuddet og finde de produkter man er på udkig efter. For at gøre det enklere har onlinebutikken inddelt deres store sortiment i ni hovedkategorier, som ser således ud:

 • Styrketræning håndvægte, bokseudstyr og mave- og rygmaskiner etc.
 • Kredsløb indeholder fx motionscykler, crosstrainer og spinningscykler med mere.
 • Funktionel træning indeholder blandt andet reb og vægskive m.m.
 • Yoga & Pilates - Her finder man eksempelvis yogamåtter, træningselastik, stepbænke og træningsbolde m.m.
 • Gadgets indeholder fx fedmålere og massageapparater m.m.
 • Genoptræning -  Her finder man støttebind og indendørscykler m.fl.
 • Udstillingsmodeller er produkter, der ikke er blevet brugt tidligere, men som er blevet brugt til at tage billeder af. Disse varer sælges til en lavere pris.
 • Tilbud er der, hvor man finder træningsmaskiner og træningsudstyr, der er sat ned og sælges derfor billigere end originalprisen.
 • Brands indeholder en detaljeret oversigt over alle de mærker, der forhandles hos onlineshoppen.

Hver hovedkategori indeholder produkter relateret til overskriften, derfor er det nemt at finde de rigtige varer hurtigt og ved få klik. Øverst på siden finder man også et søgefelt, hvor man kan indtaste et relevant søgeord og finde de varer man leder efter.

Vær aktiv og spar penge på sportsudstyr

Har man lyst til at leve en aktiv tilværelse, men stadig spare penge kan man med fordel besøge onlinebutikkens tilbudssektion eller udstillingsmodeller, hvor man finder kvalitetsprodukter til lavere priser. Disse produkter er enten i restordre eller fra tidligere kollektioner. Ved at handle nogle af disse varer kan man bruge de ekstra penge på en ferie eller noget andet man ønsker sig.

fitness

Nyheder om sportsudstyr og brands via e-mail, Facebook eller Instagram

I dag er det vigtigt for mange virksomheder og især onlinebutikker at lave en effektiv markedsføring og fremhæve sig selv på diverse sociale medier for at opnå flere kunder og salg. Fitnessbutikken er derfor aktiv på både Facebook og Instagram, hvor man kan følge med i udbud af produkter og nye brands, men også opdateres omkring aktuelle rabatter. Så hvis man gerne vil holdes opdateret omkring de nyeste sportstrends og udstyr kan man enten tilmelde sig onlinebutikkens nyhedsbrev eller følge deres Facebookside eller Instagramside. Tilmeldingen til nyhedsbrevet er gratis og uforpligtende, og man kan altid afmelde sig igen. Nyhedsbrevstilmeldingen findes allernederst på siden, hvor der står ”Inspiration”. Det eneste man skal gøre, er at skrive sit navn og sin mailadresse og klikke på send.

Kundekonto hos Fitnessbutikken

Hos fitnessbutikken.dk kan man oprette en særlig kundekonto med sin mailadresse og en unik kodeord. På denne måde kan man holde øje med sine bestillinger og gøre det nemmere og hurtigere at foretage fremtidige bestillinger hos onlineshoppen. Denne profil holder nemlig styr på informationer som mailadresse, adresse og navn, og gør det derfor lettere at handle hos onlinebutikken igen, da man ikke behøver at genregistrere sine personlige oplysninger. Det er gratis at oprette en kundeprofil hos Fitnessbutikken.

sport

Betaling godkendt af NETS

Alle betalinger hos Fitnessbutikken foregår gennem sikre kanaler som NETS har bearbejdet og godkendt. Denne betalingskanal sikrer alle betalingsdata, således at de krypteres og derfor holdes hemmeligt for uvedkommende. På denne måde kan man være rolig, når man betaler for sine varer hos onlineshoppen, da ingen af private oplysninger deles med andre eller misbruges af onlinebutikken. Som kunde hos fitnessbutikken.dk kan man betale med følgende betalingskort:

 • MasterCard
 • VISA
 • Maestro
 • Dankort

Fitnessbutikken.dk trækker ikke pengene fra kreditkortet, inden de har afsendt pakken. På visse kreditkort kommer der yderligere betalingsgebyrer på, men dette er noget, som gøres fra bankens side og det er ikke noget onlinebutikken e ansvarlig for.

Brugbar information om levering

Fitnessbutikken.dk går op i deres serviceevner og forsøger at levere alle bestillinger så hurtigt som muligt. Fragt koster 65 kroner, hvis man handler for mindre end 500 kroner, mens man kan få fri levering, når man handler for over 500 kroner. Leveringen sker normalt inden for fem arbejdsdage. Hvis man oplevere forsinkelser eller lignende får man som regel en e-mail. Ellers er man velkommen til selv at tage kontakt til butikken for at få yderligere oplysninger omkring forsendelsen eller forsinkelsen. Levering sker med PostNord den tidligere Post Danmark.

Returneringsmuligheder hos Fitnessbutikkeen.dk

Der kan være mange årsager til, at man ikke ønsker at beholde den vare man har købt, men det er intet problem. Hos fitnessbutikken.dk har man hele 30 dages returret, så hvis man ikke er tilfreds med sin bestilling eller ombestemmer sig af en anden grund kan man returnere varen og får sine penge refunderet. Det første man skal gøre, er at tage kontakt til kundeservice enten via telefon eller e-mail og forklare årsagen til returnering. På denne måde er medarbejderne klar over, hvorfor varen returneres.

Onlinebutikken tilbyder også to års reklamationsgaranti, hvis der er tale om en produktionsfejl. Man skal blot kontakte onlinebutikken lige så snart man opdager fejlen. Medarbejderne vil forsøge at vejlede og hjælpe så godt de kan. Hvis de vurderer, at fejlen skyldes en produktionsfejl skal man sende varen retur og vente på en mulig løsning fra butikkens side. Det er under alle omstændigheder vigtigt at give butikken besked hurtigst muligt, når man opdager en fejl eller forringelse.

Kundeservice, der hjælper videre

Sidder man med ubesvarede spørgsmål er der ingen grund til at være nervøs. Man kan finde svar enten på hjemmesiden eller ved at skrive en mail til onlinebutikken eller ved at kontakte deres kundeservice telefonisk. Via e-mail kan man skrive til denne mailadresse: info@fitnessbutikken.dk. E-mails besvares normalt inden for 24 timer. Telefonisk kan man kontakte netbutikken via følgende telefonnummer: 0045-33161997. Telefonerne er åbne alle almindelige hverdage mellem 9 og 15. Derudover har man mulighed for at skrive en henvendelse til onlinebutikken via deres online kontaktformular.

Sidst men ikke mindst har man mulighed for at tage kontakt til onlinebutikkens kundeservice via deres online livechat, der findes allernederst på siden, i højre hjørne. Denne er den hurtigste vej at komme i kontakt med onlinebutikkens medarbejdere. Hav venligst et bestillingsnummer eller fakturanummer klar, så betjeningen bliver enklere og hurtigere. Dette nummer findes i den ordrebekræftelsesmail som modtages fra onlinebutikken efter godkendt bestilling.

Brug en rabatkode til fitnessbutikken.dk og blive endnu sundere

 1. Først bedes du venligst finde og vælge en rabatkode fra vores side. Læs venligst alle betingelser for brug af netop denne kode, inden du vælger at bruge den.
 2. Klik på rabatkoden og den vil vises på skærmen. Du kan enten vælge at kopiere den eller skrive den ned.
 3. På onlinebutikkens egen hjemmeside skal du blot vælge dine produkter og lægge dem i din indkøbskurv.
 4. Når du er klar med din bestilling skal du blot klikke på ikonet af en indkøbskurv øverst i højre hjørne. Nu får du vist en oversigt over din bestilling og tomme felter, hvor du skal skrive dine personlige oplysninger. Allernederst finder du et felt, hvor der står kampagnekode/gavekort. Her kan man sætte sin rabatkode ind og herefter klikke på den orange felt, hvor der står ”anvend kupon”. Undersøg venligst om din pris bliver reduceret og opdateret.
 5. Når du er klar skal du klikke på ”Gennemfør ordre”. I dette trin skal du blot vælge din betalingsmetode og gennemføre din betaling. Nu får du vist en ordrebekræftelsesside og snart modtager du en kvittering per e-mail. Du modtager dine varer snart. Vi håber du bliver glad for dem og besøger fitnessbutikken.dk og Rabathelten igen.

rabat

Anmeldelser af Fitnessbutikken.dk

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere