CHOPAR rabatkoder & tilbud

Alle rabatkoder og tilbud for november 2018. Opdaterede og godkendte.
10%
10% rabat på hele sortimentet hos CHOPAR
**********
Vis rabatkode
Allerede anvendt 26 gange
Vilkår og betingelser
Fri levering ved køb over 450 kr hos CHOPAR
Vis tilbud
Allerede anvendt 7 gange
Vilkår og betingelser
Kvalitets gymnastik tøj hos CHOPAR
Vis tilbud
Allerede anvendt 18 gange
Vilkår og betingelser
Udløbne rabatkoder fra CHOPAR Hvorfor?

Gå aldrig glip af en CHOPAR rabatkode!

Vi giver aldrig dine data til andre
Du kan afmelde dig til enhver tid
Det er gratis
Indhold

En virksomhed med både passion og mission for gymnastik

Onlinebutikken blev grundlagt i Danmark i 2004 og har derfor mange års erfaring inden for gymnastikbeklædning og tilbehør. De har fået stor succes ved at fokusere på følgende faktorer:

 • Design & udvikling
 • Høj service og rådgivning
 • Individuelle designs
 • Høj kvalitet
 • Funktionalitet

Med andre ord er shoppen udviklet af folk, der kender branchen og de bedste produkter og derfor kan man være sikker på at få høj kvalitet, når man handler hos shoppen. Eftersom de altid leverer høj kvalitet med respekt for funktionalitet og professionalisme er de blevet en af Danmarks førende butikker inden for branchen. Det er en af grundene til, at shoppen i dag er sponsor for DGI's Verdenshold. Målet og mottoet bag virksomhedens er ”At bevæge verden”.

Virksomheden har base i den danske by Ikast og har ca. 15 medarbejder. Historisk har shoppen opnået stor succes blandt andet på grund af store salg af bl.a. gymnastiktøj, roningstøj, fritidsjakker og bukser og gymnastikdragter til både privatpersoner og professionelle. Onlinebutikken har bl.a. solgt til forskellige konkurrencehold, DGI´s verdenshold, det danske landshold i roning, foreningshold, efterskoler og landsdelshold m.fl.

gymnastikdragter og andet

Brugervenlig og praktisk netbutik

Uanset om man leder efter cheerleader eller gymnastik tøj kan man finde det man søger hos shopar.dk. Webshoppen er meget enkel og overskuelig at benytte, da man både kan orientere sig i de fire hovedkategorier, der er, men også ved at bruge søgefeltet. Netbutikken er inddelt i fire store kategorier, der ser således ud:

 • Holdbestilling
 • Webshop
 • Outlet
 • Design din egen dragt

Selve webshoppen er også inddelt i fire forskellige kategorier, der er som følgende:

 • Gymnastik
 • Rosport
 • Sportswear
 • Cheerleading

Gymnastik indeholder blandt andet tøj til damer, herrer, børn, gavekort og butikken eget brand: Kids by Chopar.

Rosport er kategorien, hvor man kan finde Craft tøj, roningsdragter til både kvinder og mænd samt øvrigt tilbehør såsom tasker og strømper.

Sportwear er der, hvor man finder almindeligt sportstøj og gavekort.

Cheerleading indeholder særlig beklædning til cheerleading.

Under alle kategorier og produkter kan man læse om produkterne og hvad de primært kan bruges til, et varenummer samt, hvilke størrelser er tilgængelige. Man kan desuden bestille prøvesæt til sit hold, hvis dette skulle have interesse. Kort sagt kan man finde det man skal bruge hvis man er gymnast, roer eller cheerleader.

Outlet, der gør det billigere at handle hos CHOPAR

Shoppen har en outletside, hvor man kan få de samme produkter af samme høje kvalitet, men lidt billigere. Hvis man gerne vil spare yderligere penge på sine køb kan man kigge under deres tilbud og være heldig at finde den vare man gerne vil have, lidt billigere.

Sportstøj af høj kvalitet

Kundeklub, der gør det lettere at genbesøge shoppen

Hos chopar.dk kan man oprette sig som bruger med et brugernavn og en adgangskode. Ved hjælp af denne bruger behøver man ikke at indtaste alle sine detaljer på ny, da systemet vil huske ens oplysninger fra sidste gang man handlede hos shoppen. Dog skal man være opmærksom på at redigere sine oplysninger, hvis man flytter til en anden, så man undgår, at pakken havner på den gamle adresse.

Giv et gavekort som gave

Hvis man skal finde en god gave til en, der interesserer sig for roning, cheerleading eller gymnastik kan man give vedkommende et gavekort til Chopar. Man kan vælge mellem gavekort fra 100 til 1000 kroner. Gavekortet er gyldigt i tre år efter udstedelse og kan bruges ved køb af hele sortimentet. Det er ikke muligt at ombytte gavekortet til kontanter.

Kig i kataloget og bliv inspireret

Hvis man interesserer sig for kataloger eller mangler inspiration kan man altid tage et kig på butikkens katalog, hvor man kan se oversigt over forskellige designs og derigennem inspireres til sit næste køb. Det er professionelle og inspirerende fotos af butikken seneste sortiment.

Holdbestilling hos CHOPAR

Hvis man er interesseret i at bestille prøvesæt er det intet problem. Man skal blot huske at aflevere sættet inden for seks dage efter modtagelsen. Derudover skal man huske at godkende ordremodtagelsen inden for to dage og huske, at det kan tage omkring ni uger at få tøjet leveret. Her kan man læse lidt nærmere omkring, hvordan det fungerer i praksis. 

Følg med på Facebook og Instagram og via nyhedsbrev

Hvis man er interesseret i at følge virksomheden kan man følge dem på enten Instagram eller Facebook. Der er stor forskel på disse platforme, da Instagram hovedsageligt indeholder billeder, mens Facebook har opslag, nyheder, aktuelle rabatter, billeder af de nyeste produkter samt andre relevante opslag om gymnastik og konkurrencer. Desuden kan man tilmelde sig butikkens nyhedsbrev og derigennem modtage relevante nyheder og rabatter direkte i sin indbakke.

Betalingsmuligheder hos chopar.dk

Som kunde har man mange muligheder for at betale for sine varer. Dette har virksomheden gjort for at gøre det nemmere for alle at betale for deres varer. Hos CHOPAR kan man betale med følgende betalingsmetoder:

 • Dankort
 • VISA
 • Mastercard
 • Maestro
 • PayPal
 • ViaBill

Det er altid sikkert at betale hos onlinebutikken, da de går ud fra særlige privatpolitik, der sikrer, at kundernes data ikke misbruges. Betalingen foregår gennem krypterede kanaler, der gør, at ingen følsomme betalingsoplysninger bliver vist til nogen eller misbrugt.

Relevante informationer omkring levering

Leveringen tager mellem to til tre almindelige hverdage. Nogle gange kan der forekomme længere leveringstid under højtider som for eksempel jul og nytår. Leveringen er gratis, hvis man handler for over 450 kroner. Som leveringspartner bruger onlinebutikken GLS. Levering til pakkeshop koster 49 kroner, mens levering med omdeling til privatadressen koster 75 kroner. Sidst men ikke mindst koster levering til erhvervsadresse 49 kroner. Når pakken er afsendt vil man få en mail med det samme, der forklarer, hvornår pakken ankommer og et Track&Trace nummer, hvor man har mulighed for at spore sin pakke.

Alt om returnering

Skulle man af en eller anden grund fortryde sit køb er det ikke noget problem, da butikken giver hele 14 dages fuld returret. Dog skal man have in mente, at varen ikke må være brugt eller beskadiget. Med andre ord skal man returnere varen som når man modtog den og helst i originalemballagen. Dette for at undgå eventuelle skader under transporten. Man skal selv betale for omkostninger forbundet med fragten og må ikke sende pakken per efterkrav. Desuden skal man udfylde en returformular, så butikken ved, hvorfor man ønsker at returnere sin vare. Man vil som regel modtage en e-mail, der forklarer det videre forløb og hvornår man eventuelt kan få sine penge refunderet. Det tager som regel nogle arbejdsdage, da varen skal modtages og undersøges, inden beløbet bliver refunderet.

Brug for hjælp? Kontakt kundeservice

Det er nemt at komme i kontakt med webshoppens medarbejdere. Man kan både ringe og skrive, derfor bliver det enkelt at få svar på eventuelle spørgsmål. Man kan ringe til +45-97144143, hvor medarbejderne sidder ved telefonerne fra mandag til torsdag mellem 9 til 16 og fredage fra klokken 9 til 14:30. Hvis man foretrækker at skrive kan man sende en mail til: info@chopar.dk. Medarbejderne forsøger at besvare henvendelser hurtigst muligt.

Sådan trækkes rabatten ved brug af en rabatkode

 1. Kig på listen over aktuelle rabatkoder og vælg den rabatkode, der passer dig bedst.
 2. Klik på rabatkuponen og den vil blive vist på skærmen. Der åbnes automatisk en side med chopar.dk.
 3. Husk venligst at kopiere kuponen eller skrive den ned på et stykke papir.
 4. Hos netbutikken skal du nu finde de produkter du ønsker at handle.
 5. Når du er færdig med at handle skal du klikke på din indkøbskurv.
 6. En oversigt over din bestilling vil vises frem.
 7. I feltet, hvor der står ”Use giftcard” skal du sætte din værdikode ind og klikke derefter på ”Refresh”.
 8. Når du er klar skal du klikke på det røde felt, hvor der står ”Next step”.
 9. Her skal du indtaste alle dine personlige data og klikke derefter på næste.
 10. Gennemfør din betaling og glæd dig til de nye produkter.
 11. Vi håber du bliver glad for dine nye sportsvarer. 

Chopar rabatkoder, lavere priser

Anmeldelser af CHOPAR

Vær den første til at dele din shoppingsoplevelse og hjælp de andre brugere.

Skriv anmeldelse

The site does not support this resolution on IE 8

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside. Læs mere